13.4.2010

Pink Chihun haaste

Parempi myöhään kun ei millonkaan! Joskus aikojen alussa tehtiin Maran kanssa kysymyslista toisillemme blogiin. Maran versio, omani tulee tässä (ja vähän myöhässä...) Kuvat ovat kamerahuorauksia vuosien varrelta.


1. Viisi parhainta muistoa ala-asteelta?
1. Meidän kouluretki Särkänniemeen. Oltiin pikkupervoja ja tulin sieltä syli täynnä pehmoleluja ja kertakäyttökamera täynnä epäonnistuneita kuvia. Onneks osasin melkein käyttää sitä salamaa.
2. Pitkälänniemellä aina rakenneltiin majoja mettään ja leikittiin Pokémoneja.
3. Pyydystelin välitunneilla aina heinäsirkkoja.
4. Meille tuli luokalle yks uus poika, se oli vaan puol vuotta siellä, mut se oli ainut jätkistä joka ei ollu ilkee mulle ja heitettiin sen kanssa aina idioottia läppää.
5. Nauhotettiin yhden tyypin naurua kun se oli lähdössä pois ja kaikki jäis kaipaa sitä niin jäätiin luokkaan ja meiti tekee siinä nauhalla pieruääniä taustalla ja räkättää? Onneks sitä nauhaa ei enää löytyny!
6. (Pakko oli, mä tiedän Maarit, että tää oli tän kysymyksen tarkotus!) mun pravuuri, jouduin esittämään koko luokan edessa pöydällä epilepsiakohtausta, siinä sitten sätkin ja kaikki nauro. :----------DDDDD

2. Mikä haluat olla isona ammatiltasi?
Katoin Subilta ohjelmaa eläintarhasta ja sit siellä oli semmonen kasvihuone jossa ne kasvatti perhosia. Haluan perustaa oman perhostarhan (jossa mm. Nora vierailisi mieluusti..)! Mut jos ihan oikeesti puhutaan, niin mä tykkään laittaa ihmisiä, joten joku kampaaja yms.

3. Luettele muutama asia mitä kadut.
Näitä olis liikaa. :--D Kadun muutamaan ihmiseen tutustumista, koska ne teki mulle aika inhottavasti. Kadun sitä että lukiossa innostuin niin paljon uusista kavereista, että periaatteessa hylkäsin vanhani. Kadun myös armotonta nolouttani ylä- ja ala-asteella.

4. Parhaat jutut Marassa/PinkChihussa?Noh, Maarit on ällösöpö ja ihanan hömelö ja ainainen ihmettelijä ja välillä tosi random. ♥ Meillä on n. 12 vuoden yhteiselo takana, eli oon tuntenu sen pidempään kun kenenkään muun ja meillä on aika paljonkin omia juttuja ja unohtumattomia aikoja ja kokemuksia takana. Ja ollaan molemmat ihan retardeja...


5. Viisi isointa toivetta?
1. Haluaisin olla hyvä jossain. Tuntuu että oon kaikessa aina ihan alisuorittaja. D:
2. Haluaisin olla rikas.
3. Haluaisin olla sanavalmis ja osata oikeesti auttaa ihmisiä niiden ongelmissa, enkä haluais olla aina uusien ihmisten kanssa ihan lukossa.
4. Haluaisin mun periytyvät silmäpussit poissss.
5. Haluasin olla (ehehhehehe) ehkä kuitenkin vähemmän itsekeskeinen.

6. Luettele vähintään 3 asiaa missä oot itsessäs tyytyväinen.
Ulkonäöstä vai luonteesta vai mistä? No oletetaan nyt ulkonäöstä vaikka. Pitäisin mun silmistä, jos mulla ei ois silmäpusseja. Pidän tavallaan mun suusta. Ja siitä että mulla on suht hoikat jalat ja aika pieni pyllymys. Mun hampaat on kivan muotoset mut ne on aika keltaset

7. Mihin asioihin oot vähiten tyytyväinen ittessäs?
Mun kasvojen muoto on ruma, silmäpussit on perseestä, omituinen pömpöttävä kylkiluu vasemmalla puolella, liian pienet tissit verrattuna mun luustoon ja rakenteeseen, paksut ja lyhyet nakkisormet ja varpaat, keltaset hampaat ymsyms.


8. Miks oot niin laiha? (Ei vastaväitteitä!)
Koska mä syön aika vähän. Mut sit tulee kausia et syön tosi paljon ja sillon en taas oo laiha.

9. Jos saisit kaks lasta, tytön ja pojan, niin mitkä niiden nimet olis?
 Henri olis kiva pojan nimi, tytön nimee on ookkaa miettiny. Apua en keksi mtn tytön nimee mistä pitäisin. :(

10. Viisi lempileffaa?
Pokemonit, Liikkuva Linna, Paavo Pesusieni, Spirit, villi ja vapaa ja Keisarin Uudet kuviot. Vähän piirrospainotteista ehkä?

11. Raha vai rakkaus?
EI TÄMMÖSIÄ KYSYMYKSIÄ! :--D Molempia ilman ois ikävä elää. WTF EN OSAA EHKÄ VASTATA TÄHÄN??? No okei, oisin liian kylmä ihminen jos sanoisin että raha, joten sanotaan nyt että rakkaus. Mut raha on mun salarakas. :( ♥

12. Lemppari Pokémon?
Gyarados tai Raihcu!


13. Viisi lempibändiä?
Placebo, Coldplay, The Used, The Crash, Him.

14. Kolme lempiruokaa ja lempiherkkua?
Lempiruoat: äitin makaronilaatikko, kevätkääryleet, nuudelit. Herkut: tietyt irtokarkit, Pandan valkosuklaa ja Petzit.

15. Koska oot niin rento ja rohkee niin onko vinkkejä mite vois olla itekki semmonen? Höpö Maarit. :( ♥ Tarkotat kai että oon laiska ja liian suorasanainen? Noh, ei kannata aina stressata kaikkee ja pitää tehdä asioita spontaanisti ja ajatella seurauksia vasta myöhemmin. (Älkäää nyt oikeesti tehkö näin, muuten tää maailma on pahasti kusessa) Emmä osaa neuvoo iha vammane kysymys. :---D

16. Lempivaate?
Hmmmmm mun repalefarkut, siis ne vaaleensiniset.


17. Mitä elukoita haluat ehdottomasti tulevaisuudessa?
Ainaki viis marsua jotka kulkee aina mun perässä jonossa ja putputtaa, kissan, sit Chow Chowin ja Corgin, parta-agaman ja sit jonkun eksoottisemmankin liskon, akvaarion ja undulaatteja ja kaikkee! Ei tietenkään yhtäaikaa mutta musta tulee salee höperö eläinmummeli joka puhuu vaan elukoillesa päivät pitkät.

18. Ootko huijannu koskaan kun ollaan pelattu jtn kuten Monopolia tai korttia? Ja jot oot niin miten ja miks ym? 8D En oo huijannu, oon vaan niin paras et rökitän aina sut. ;)

19. Rehellisesti: millasena näät ittes 10v päästä? Entä 20? Kuvaile! vastaukseks ei käy pummina.
Pummi ei käy? No perhana! Kymmenen vuode päästä eli 28v oon varmaan töissä jossain kassalla Jyväskylässä. Oon elämääni kyllästynyt ja syynään joka päivä mun ryppyjä ja murehdin vanhenemista. 20 vuoden päästä eli 38v oon ryppynen ja masentunu yksinäinen juoppo. En mä halua elää niin vanhaks. :--------D

20. Kuvaile normi arkipäiväs oikein tarkasti.
Herään myöhässä ja kiroillen kelloa, käyn pesemässä naamani, keitän teetä ja askartelen pari leipää, meikkaan (jos ehdin/jaksan), juoksen linikkaan, tylsistyn koulussa tai lintsaan, tuun iskälle dataa, lähden neljältä linikalla taas äitille/Antille ja siellä dataan, luen kirjaa, syön tai katson telkkaria, pesen naaman ja hampaat ja painun näkemään sieniunia ihan liian myöhään.

21. Kuvia unelmakehosta/ulkonäöstä?


Vaikka Daisy on niin tehty, niin silti toi kroppa on tosi jees. Voisin ottaa tommosen ruhon mut vähän pienemmillä puskureilla. Vaikee ois ku teilais kaikki ihmiset noilla. :D

Ja Brookelle Bones on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin suloineeen. ;;___;; ♥ Just tommosen ukulipöksyn vähän pyöreen nassun tahtoisin.

22. Muutama mukava kiva muisto Maran/Pink Chihun kanssa?
Pienenä kaikki majat, puupierut sun muut pöhköt jutut, sisiliskokesät ja vanhempana mökkeilyt kesäisin ja kaikki reissut, mitä ollaan tehty. :)

23. Pari elämäs ärsyttävintä juttua?
Mun oma aikaansaamattomuus ja laiskuus. Ja asuminen täällä tuppukylässä ja se kui ajattelen aina, että kaikki ihmiset ei tykkää musta enkä uskalla siks puhua uusien ihmisten kanssa ja sit ne ei ainakaan tykkää musta ku oon vaan mykkänä.

24. Mihin/miten arvelet että kuolet?
Oon ihan varma, että kuolen auto-onnettomuudessa.

25. Yksi lempisanotus jostain biisistä (+biisin ja esittäjän nimi)
Placebo - Spite and Malice: you look well suited like you came to win

26. Piirrä paintilla joku söpö otus. :3


Okei mikä se ooooon? Emt.

27. Ikuinen karkki- & sipsilakko vai kasvissyönti?
Kasvissyönti, herkuistani en luovu. :(


28. Mielummin sun normiväriset hiukset aina vai aina ilman meikkiä?
Tukka on mulle kaikkein tärkein asia. Se on helposti muokattavissa ja näin dillet meikit tylsällä tukalla ois vähän laimeet. :D


29. Unelmakoti? Kuvaile!
Hmh, enkä! En mä tiedä millaisen talon mä tahdon. :(

30. Oliko jänniä kysymyksiä jee!?
Oli tosi ihqui, kiitos kulti. ♥

8 kommenttia:

 1. vanukastango~: No näköjään, ei pitäis koskaan kesken kirjoituksen alkaa laittamaan kuvia pakoilleen. :D

  VastaaPoista
 2. AHAHAAHHAAAA OON NIIN ILONEN KUN TEIT TÄN. <3<3<3<333 KUVAT. <3<3<3 Oot ihana ja tiedät sen. <3
  Mut truii Monopolikyssä !!!!1 en tajuu miks aina häviin! 8---(
  Mut kiitos kehuista hihih oli pakko laittaa kysymyksiä musta että joudut laittaa kaikkee ihanaa musta hih. <3
  Oho tuliko ees yhtään sekokommentti... Tää vaan tuli niin puun takaa.
  PS. Voin hyvin kuvitella sut höperöks elukkamummeliks. 8--D ♥
  + söpöin paint-otus.

  VastaaPoista
 3. saanko kopsata nää kysymykset itelleni ja vastaan omilla vastauksilla blogiin? :)

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.