17.6.2010

This is how cool I am.

First things first, mä nyt sitten uudistin noi leimat vähän selkeemmiksi, että teidän on yhä helpompi ottaa silmä kauniiseen käteen, ja etsiä vastausta kysymyksiinne, ennenkuin pistätte mut vastaamaan monesti samoihin juttuihin. Ja jos joku kysymys puuttuu tästä listasta, voi syynä olla yksinkertaisesti se, että oon jo vastannut siihen tuossa aikasemmassa kysymyspommissa. Vähän oma-aloitteisuutta peliin, hanit. ♥


Lävistykset/venytykset 


Millon otit noi snakebitesit? 8)
- Sain luvan äitiltä 17v-synttäreiden kunniaksi, 26.11.08. Olin jo haaveillut monta vuotta lävistyksistä, ja päälle vuoden olin jo tienny, että halusin just snaket. Ihan hyvä, että äiti pisti mut miettimään, ennenkun anto lupaa mihinkään.

 Ja sattuko lävistäminen?
- Sattu, mä oon tosi herkkä kivulle ja huono sietämään sitä. Ekan laitto vielä meni, kun ei tienny yhtän mitä odottaa, mut sitten heti perään toinen oli mulle liikaa, valahdin ihan vitivalkoseks ja meinasin pyörtyä ja oksentaa, hyvin handlattu tilanne... :D Onneks se lävistäjä oli tosi mukava ja se rupes puhelemaan mulle kaikkee muuta, että en sit aatellu sitä kipua tai pyörtymistä. Mutta totuustahn on se, että noi sattu paljon enemmän sitten jälkeenpäin. Ne haavat repes auki aina alussa, kun hymyili liian leveesti ja ne mäti ja valu, hyihyi.

Minkälaista noitten snake bitesien kanssa on elää? :D Tunteeko ne jotenki erityisemmin esim ku pesee hampaita tai onko ne koskaan tiellä?
- Kyl alkuaikoina niiden kanssa elo oli vähän ikävää, (esim. syöminen, ku ei tienny et kummalla puolella pittäs syödä) mikä taas jäi sen ''DUUUD, MULLA ON LÄVISTYKSET!!''-hypetyksen varjoon. Sit niihin vaan tottu. Antti tosin ei vieläkään osaa varoo niitä, joten yleensä mun ikenet saa kärsiä siitä että koru uppoo ikävästi niihin, tai sitten korut jää kiinni Antin kiharapilveen. :D Emmä enää tunne niitä oikein ollenkaan, saatikka muista koko härpäkkeiden olemassaoloa. 

Haittaako noi snake bitesit pussailua? Niiku tuleeko tielle/tuntuuko kumppanista hyvälle vai pahalle?
- Renkaat ja hevosenkengät tuntee ja tulee tielle, tapit ei. Eipä se Antti niistä niin erityisemmin pidä, mutta ne on osa mun ulkonäköö nyt, enkä luovu niistä. Saa kestää sit. :D


Oletko koskaan tilannut lävistyskoruja netistä? Jos joo, niin voitko suositella sivustoa?
- Piercing.fi :stä ja Crazy Factorylta juu, ja voin sanoo että molemmat on ihan jees. Crazy on tietty halvempi, koska ne kaupataan suoraan tehtaalta. Ja siellä on ihan valtava valikoima!

Jos olet tilannut, nii onko Crazy Factor mielestäsi luotettava?
- On musta. Meidän tilauksessa ei ollut mitään ongelmia ja nopeesti tulivat perille, meni joku 3-4 päevöö.
  
Ota kuva ilman koruja ja korujen kaa, haluun tietää miltä näyttää noin iso venytys


Korun kanssa - vasen korva - oikee korva

Vasen korva on ongelmakorva, aika jännä juttu, koska venytin oikeen korvan eka ja tein sen kanssa vielä kaikki klassiset virheet. Miettikäähän sit tarkkaan, ennenkun alatte venyttämään. It ain't so pretty ilman korua. >:3

Kuinka isot venytykses siis on nyt? 
- 20mm ja tähän luultavasti jääkin.
Millon alotit venyttämään ja minkälaisella korulla? 
- En nyt muista ihan tarkkaan millon, mutta jossain ysin keväällä. Pistin alkuun sen 1.6 korun, minkä ne oli laittanu mulle sillon rei'ittäessä mun korvaa, siitä siirryin sit johonkin paksuun neulaan.
 
Kuinka kauan kesti että sait venytettyy 5mm?
- Paha sanoo, kun ei alotuspäiväkään oo muistissa. Perhana, rupes kyl häirii.
  
Niin ja kauan sulla kesti venyttää siihen asti missä nyt?
- Gallerian (♥) mukaan sain ensimmäistä kertaa korviini 20mm korut 17.10.08. Alotuspäivästä ei kyllä mitää hajua. Sen jälkeen oon kuitenkin ottanu ne pois paristi (toinen korva käänty vähän ympäri ja siihen tuli pientä kuolion poikasta, kun se koru oli niin painava) ja venytäny yhtä monta kertaa uudestaan. Nyt kuitenkin on niin hyvä valikoima koruja, ettei tule enää onkkelmia.

Hiukset/tyyli/ulkonäkö

Tämän linkin takaa löytyy vastauksia teidän esittämiin tyyliaiheisiin kysymyksiin.

Miltä näytät just nyt? KUVA! (pakko..)- Ei kameratuttanu, tää on joku vanha kuva.


Millon alotit meikkaamisen? En muista ootko kertonu tätä aikasemmin, toivottavasti et.
- Joskus seiskalla kai.

Ootko koskaa ollu minkäälaine japsiernu tai mitekää fanittanu Japania?
- En oo. Mut Japani on ihan jees, suurimmaks osaks sieltä tulee kaikkee siistii, paitsi musasta mä en oo yhtään innostunu. Voisin kyl matkustaa sinne joskus, jos rahaa olis.

Kaipaatko koskaan emoaikojas?
- Empä erityisemmin, olin sillon epävarmempi kun koskaan. Mustia hiuksia kyllä kaipaan!


Paljonko oot pitkä ja paljo painat? 
- 157cm / 45 kg

Miks valehtelet ja sanot et oot läski? :( näkisitpä mut!
- Joojoo, tiedän että en oo lihava, mulla vaan pikkasen rasvaa mun mielestä väärissä paikoissa. En mä oo ikinä muita kohtaan yhtään niin kriittinen, kun itteeni ja musta vähän pyöreet naisen on just tosi ihania! Jos mun tissit kasvas mahan kanssa samassa suhteessa, niin oisin tosi tyytyväinen itteeni pyöreenäkin. Ongelma vaan on, kun mun tissit ei oikeesti suostu kerää yhtään rasvaa. ):

Muokkaatko paljon kuvias ennenku isket ne minnekään? Siloitatko ihoa tms.?
- Jep, Photari on kivoin valhe. Muokkaan silmäpussit, finnit ja arvet pois ja luomiakin sillon, kun ne näyttää finneiltä. Sit kontrastia ja värejä tietty. En yleensä käytä blurria, tykkään tarkan näköisistä kuvista. Otin kyllä taas pitkän tauon jälkeen käyttöö meikkivoiteen ja mulla on yleensä aika puhdas iho, joten esim. tässä kuvassa en oo kopeloinu mitään muuta, kun värejä ja terävyyttä.

Voitko tehä postauksen missä vaihdat tyyliäsi esim ihan lissuksi tai jotain ja meikkaisit ihan lissuks jne?! :D
- Oon miettiny et pitäs joskus vaikka kaverin kanssa, mut eipä tää mun meikkaus ainakaan nurkkakakkojen kohdalta paljoo muuttus. ;---D Mulla ei taida olla kyllä tarpeeks häröjä meikkejä siihen juttuun muuten, en omista mitään liian tummaa, enkä aurinkopuuteriakaan. :(

Anna arvosana ulkonäölles asteikolla 4-10!
- Joku kuus.. Vois huonomminkin olla, mut vois olla aika paljon paremmin.

Mitä sä teet jos joku hiusväri ei sovikkaa sulle mut se on silti ihana? Pidätkö sen vai värjäätkö äkkiä pois?
- En mä koskaan tajua vaikkei jotkut värit sopiskaan mulle, enkä kyllä jaksa edes välittää. Eli jos pidän väristä, niin pidän sen, yksinkertasta. :)

Voitko joskus laittaa meikki- tai hiustuton?
 - Oon tehny molemmat, löytyy tuolta sivupalkista nimellä 'tutot'. Oon kyllä ajatellu joskus uusivani meikkituton, mutta kun ihmiset ei tunnu ymmärtävän mun meikkaamista ollenkaan, niin miksi tekisin toisen ja kaivaisin verta nenästäni? :D


Syvällisemmät


Onko sulla minkälainen itsetunto?Poista
- Aika huono. Pidän itseeni ainaisena epäonnistujana ja vertailen kaikkee mitä teen jatkuvasti muihin. Tää on asia, minkä haluisin muuttaa, koska se masentaa mua turhan usein ja rajottaa mun elämää. Oon myös ihan neuroottinen sen suhteen, että ihan kaikki positiiviset kommentit musta on varmasti jotain piilovittuilua. Kehuviin blogikommentteihinkin tekis kaikkiin vastata jotain ''kivaa sarkasmia'', mut en halua loukata kaikkia kiittämättömyydellä ja vaikuttaa samalla ihan mielenvikaselta.

Miten tutustut uusiin ihmisiin ja tutustutko 'helposti'?
- Aika kehnosti yleensä. Mun perusajatus on, että kaikki pitää mua vähintäänkin ärsyttävänä, joten yritäppä sitten ''kaupata'' ittees muille samalla kun ajattelee noin. Yleensä oon uusien ihmisten kanssa aika hiljaa, ellen oo erittäin väsynyt, sillon mä heitän jotain ihan levotonta juttua ja nauran itsekseni.. Eli oon äärimmäisen cool. Netissä on musta helpointa alottaa tutustuminen.

Katsotko ihmisiä ulkonäön perusteella? Tai siis ootko ystävällisempi kauniille ihmisille kuin rumille?
- Voin kertoo, olin joskus ihan kauhee tässä asiassa. Jauhoin kaikkien ulkonäöstä paskaa minkä kerkesin, mut nyt kun oon kasvanu vähän henkisesti (vaikka ei ehkä uskois). Oon vaan pyrkiny tän asian kautta pönkittämään mun omaa huonoo itsetuntoo ettimällä kaikista muista vikoja. Nyt oon kuitenkin yrittäny vähentää sitä, koska ei se oikeesti auta, eikä muiden ihmisten haukkumisella saavuteta mitään muuta, kun pahaa mieltä niille muille.

Uskotko Jumalaan? 
- En. Enkä oo koskaan kuulunut kirkkoon

Onko sulla ennakkoluuloja ihmisistä? Vai ootko vaan sillee "jee jee uusi ihminen wii:--)"? 
- Mulla ei yleensä oo mitään ennakkoluuloja jos nään ihmisen ekaa kertaa, mut jos oon nähny sitä aikasemmi ilman et ollaan puhuttu tai mitää, niin oon jo saattanu muodostaa jonkun ennakkokäsityksen, mut annan kuitenkin mahdollisuuden aina. Yleensä oon kyl ihan ilonen kaikista uusista tuttavuuksista.


Suhteet


Monen kanssa olet seurustellut?
- Vaan Antin.

Kuin kauan oot ollut Antin kanssa yhdessä?
- Vuosi jaaaaaaa.. yhdeksän kuukautta.

Minkä ikäisenä menetit neitsyytes?
- Tässä 1v 9kk sisällä, tuskin mun tarkemmin tarvii infota.

Onks Nora sun paras kaveri?
- En mä pysty laittamaan mulle rakkaita ihmisiä järjestykseen. Mutta kyllä, Nora on yks mun muutamasta läheisimmästä kaverista.

Ketkä on sun parhaita kavereita?
- Katso ylempi.
  
Kauan oot tuntenu Noran, entä Mokkiksen?
-
Noran kanssa oltiin samassa koulussa jo yläasteella, mutta tutustuttiin vasta lukion ensimmäisellä luokalla, kun meidän ihana luokanvalvojamme ''nöyryytti'' meitä erilaisilla hoopoilla tutustumisleikeillä.  ♥ Mokkis uskaltautu sitte puhumaan mulle Galleriassa Noran kautta myöhemmin samana vuonna (2007) ja siitä se sit lähti. :)

Tykkäätkö esiintyä? 
 - En niin yhtään, vihaan kaikenlaista live-esiintymistä. Onnistun ana sönköttämään jasitmäpuhunnäineikäkukaasaamitääselvää.

Ja jännitätkö mitää esiintymistä? 
 -Aina.

Tuutko mun kanssa kahville? pus
- Joo tuun jos tarjoot teet mulle. :) ♥

Saako sua tulla nykii hihasta kaupungilla?
- Saa tottakai! ♥ Mutta ei passaa olettaa, että osaisin reagoida jotenkin järkevästi, saatikka että saisin jotain sanaa suustani. En oo hyvä noissa tilanteissa ja jos mut tunnistetaan, niin oon aina (eli mitä, kahdesti? :D) ihan hämääntynyt. :D Ja varaudu keksimään jotain sanottavaa jäänmurtajaks, ettei meidän chattituokiolle käy niinku Titanicille.


Mieltymykset


Tykkäätkö / osaatko tehdä käsitöitä?
- Tykkään kyllä, mutta yleensä hermostun heti, kun en osaa jotain ja mun käsityöt koulussakin jäi aina kesken.

Tykkäätkö piirtää?
- Juu, mutten koskaan osaa ideoida mitään piirrettävää.

Tykkäätkö saunoa?
- Lyhyen aikaa joo, nykyään mua alkaa jotenkin oudosti ahdistamaan saunassa, etten pysty saunomaan pitkään vakka haluaisinkin. Ja tukasta lähtee väri!

Tykkäätkö uida?
- Kyllä, mutten tykkää kylmästä järvivedestä, taikka liikkumisesta bikineillä julkisesti. Eli harvemmin nykyään uin.

Nukutko rintsikat päällä?
- Hyi, en. Ihan liian epämukavaa! 

Tykkäätkö puurosta?
- Kuin hullu puurosta.. köhköh, huono puujalka. Eniten kaura-, manna- ja riisipuuroista.
 
Lempialkoholijuoma? 
- Smirnoff Ice, ainakin vielä. Saas nähä, millon mä purjoon sitäkin ja sit se on menoo no-no-listalle.

Kuka on mielestäni kaunein/komein ihminen niinku koskaa ikinä?
- Kaunein on Katy Perry. Ja komein menee nyt kyllä vähä fanityttöilyn puolelle, mut Taylor Lautner on vieny mun sydämen....

Pidätkö Lady GaGasta? 
- Yep, se ämmä on pirun ihana ja osaa kyllä aina tempasta.

Mikä on sun lempijuoma?
- Tee.

Lempieläin?
- Koirat, kissat, liskot ja marsut. 

Mistä paikasta tykkäät/mitä inhoat täällä? (oon kotosin vrk:D)
- Tyksin Ankkalammesta, Hertusta, Kauppakadusta ja Mäkistä. Emmä oikein osaa inhota mitään, muuta kun tän paikan kuollutta meininkiö ihan yleisesti. :D

Mikä on lempiblogisi ?
- Sanon nyt muutaman, Cupcace Couture, Hamparade, Pink Chihu ja Subliminal Code. Googlettamalla löytyypi!

Entä ikuinen lempi piisi?
- Tehosekoitin - Kaukaisimmalle Rannalle on ihanaihana.

Muuta (en jaksanu alkaa miettimään päätäni puhki kaikkia pikkukategorioita, nii tää nyt o vähä tälläi läjä, sori.)


Oletko pihi vai tuhlari?
- Tuhlari. Jos mulla on rahaa, niin se pitää käyttää hetiheti! Siks mulla ei koskaan ookkaan rahaa.

Ootko harrastanut mitään, tai harrastatko?
- Agilityä nuorempana vähän. Oon alkanu haaveilemaan kyllä tanssimisesta, mut täällä rakkaassa pikkukaupungissani ei oo oikeen semmosia kunnon aloittelijoiden tanssikursseja, yleensä vaan semmosia ''nopeesti sä mukaan pääset''-ryhmiä, joissa ihmiset on sit harrastanu tanssia jo monta vuotta.

 Oletko notkea?
- Joo, ketterä kuin keinutuoli, eli en niin yhtään. Varhaismummoudun.

Kengän koko? 
 - Oon aina luullu sen olevan 38 (en yhtään tiedä et miksi näin) mut se onki 36. :D

Voisitko kuvitella ikinä lähteväsi jonnekkin partioleirille, nukkua teltassa jne? :'D  
- Oikeassa seurassa, niin miks ei! Oon oikeesti vähän eräjorma.

Mitä lehtiä/kirjoja luet? Vai luetko? :-D
- Lukisin vaikka kaikkia teinihömppälehtiä jos mulla ois koskaan varaa ostaa niitä. :( ♥ Luen harvemmin yksittäisiä kirjoja, pidän enemmän kirjasarjoista. Välillä aina innostun lukemaan Potterit/Twilightitmitkälienee kokonaan, tykkäsin myös lukea Linnunradan käsikirja liftareille-sarjaa, ja etsin sen varmaan taas käsiini joskus, nyt haaveilen True Blood-kirjasarjan metsästyksestä, tahtoo tahtoo tahtoo lukea! ♥ Tykkään siis tosi paljon lukemisesta, mutta oon aika nirso ja ennakkoluulonen.

Kappale joka kuvaa sun fiilist just nyt?

- Kristiina Brask - Kuivilla Susta (Älkää kysykö, ollaan Sannan kanssa kuunneltu ihan ihme biisejä tässä. ♥)

Mitä kesällä?
- Kavereiden treffaamista, ryypiskelyä, mitääntekemättömyyttä, epätoivoista mansikanpoimintaa kamera- ja reissausrahojen toivossa, armotonta datausta ja sen semmosta.

Onko sulla roolimalleja?
- Plöö, oonko tylsä jos sanon, ettei oo? Fanitan kyllä mun kavereita, koska ne on kaikki ihania immeisiä.
 
Missä maissa oot ollu?
 
- Kerran jokaisessa kolmessa; Ruotsissa, Virossa ja Thaimaassa.

Onko sulla ikinä murtunu mikään?
- Ei, musta se on ihan tylsää. :----( Ei oo mitään cooleja murtumatarinoita kerrottavana.

Miks oot niin varma että kuolet auto-onnettomuudessa? :--o
- Autot on vaan niin pelottavia kapistuksia, varsinkin rekat ja linikat! Mut sit en taas tiedä mitään rennompaa, kun linikka- ja automatkat. Hah. :D

Noloin mokasi?
- Näitä on kertynyt ihan turhan monta, tai siis mä tiedän että on, mutta en saa nyt mitään päähäni.

Oletko ailahteleva? 
- Yup. Suutun ja lepyn tosi nopeesti ja muutenkin mun fiilis menee päivän mittaan vuoristorataa, maailman paskimmasta päivästä saattaakin tulla yht'äkkiä paras ja toisinpäin.

Milloin sulla on synttärit?
- 23.11

Mikä eläin olisit jos saisit olla joku?
- Joku lintu, lentäminen ois siistiä!

Minkä merkkinen on kamerasi, ja monta megapixeliä siinä on?
- Mun kamera on vanha pieru, Canon digital IXUS 30 ja megapikseleitä huimat 3,2. Tätä on nyt kyselty jo useasti, eikai siks, että mun kuvat näyttäs jotenkin laadukkailta? :D

Jos saisit olla päivän joku toinen, kuka olisit? 
- Haluaisin kulkea jonkun ihan sikanätin ja suositun ihmisen kengissä päivän.

Pelottaako kuolema sua?
- Tottakai.

Oletko JUURI TÄLLÄ HETKELLÄ onnellinen?

- Enemmänkin öö.. odottelevainen? Siis jännitän yhtä juttua toteutuvaks. Ja sit mua harmittaa, ku isi tulee kotiin huomenna, enkä saa olla enää rauhassa tässä talossa. Ja mun masu on pipi. :(

Jos olisit vuoden aika, mikä olisit?
- Kesä.

Jos olisit työkalu, mikä olisit?
- Ruuvimeisseli? Plööh, kaikki työkalut on ihan tylsiä.

Mikä bloggaamisessa on kivaa?

- Se, että on jotain tekemistä ja kommentit tietty. Kirjottaminen ja kuvaaminen blogia varten on myös hyvää ajantappoa. 

Miten sait ton ihanan taustan tähän, mä oon yrittäny saada munki blogii mut ei onnistuu : (
- Kannattaa Googletta ohjeita. :D

Mitä olet syönyt tänään?
- Aamulla kaks leipää teen kera, päivällä mussutin pastaa ja lahjaks saatua tikkaria, nyt tartteis keksii jotain lisäääää.

Ootko asunu aina Varkaudessa?
- Jepjep, tai no nyt asun virallisissa kirjoissa Sorsakoskella.
  
Mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa?
- Viettää jännittävää elämää, matkustella, tehdä työtä, josta pidän. Ja olla tietty miljonää ja shop 'till I drop.
 
Minkälaista on olla kännissä? Minkälainen oot kännissä?
- Maailma ei pysy paikoillaan ja kaikki on yllättävän hauskaa. Naureskelen ja hoen jotain mun humalatilasta ja sen laadusta vastapainoks sille, kun kaikki muut aina yrittää väittää ''emmmäää oo yhhhhtää kännissshä''.


Paljonko käytät rahaa vaatteisiin esim vk/kk/vuosi
- En tiedä, liian vähän omasta mielestäni. Aika harvoin mä saan ostettua mitään.

Käytkö usein kirppareilla ja löydätkö yleensä mitään?

- Käyn lähes aina kaupunkireissun yhteydessä. Kyllä löytelen aina välillä, Varkauden kirppareilla vaan on aika huono tarjonta, eniten etin sieltä just H&M:n vaatteita, ja niitäkin harvemmin tulee vastaan. Tykkään ostaa kirppareilta vaatteiden lisäksi kenkiä, aurinkolaseja, koruja ja Pokemon-krääsää.

Yritätkö olla yhtään ekologinen?
- En yleensä kiinnitä siihen paljoakaan huomiota, en yritä olla jos siitä on mulle vaivaa. Liikuskelen kuitenkin aika paljon kävellen, eikä mulla oo ajokorttia/autoa, eli onhan se nyt jotain.

Minkälaista oli mennä ylä-asteelle (sillon ku olit sen ikäne)? Ja lukioon?
- Yläaste ei nyt ollu niin kummallista, saman rakennuksen sisällä alakerrasta ylempiin kerroksiin vaan. Lukio oli paljon isompi ja parempi juttu, pääsin aloittamaan aika puhtaalta pöydältä.33 kommenttia:

 1. vitsi ku en ollu pitkään aikaan kattonu sun blogii ni en huomannu et tällaseen kyssäripostaukseenki voi laittaa kysymyst:/ piti vaan sitä kysyy et umpeutuuks noi sun korvareijät koskaan ees vähän pienemmiks jos niin haluisit??:O

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kyl ne ympeutuu pienemmiks, mut ei kokoaan. :D

  VastaaPoista
 3. Ensimmäinen kysymyspostaus minkä oon lukenut kokonaisuudessaan ! (8 Ja hei, tän avulla löysin Crazy Factoryn ja nams mitä kaikkea siellä onkaan. :---) Ja aaivan ihana blogi. (8

  VastaaPoista
 4. Onko sulla ikinä murtunu mikään?
  - Ei, musta se on ihan tylsää. :----( Ei oo mitään cooleja murtumatarinoita kerrottavana.

  eiks päri hypänny sun päälle ja sun kylkiluu murtu ? D:D:D:D::D -- sucuvuvuvuvuvuuiiiimususususu

  VastaaPoista
 5. sain tän postauksen avulla susta vähän erilaisen kuvan ku oon aikasemmin saanu :)

  VastaaPoista
 6. RIIKKAROAR: Ooo oon otettu. :D Kiitos. :)

  suvivammane: Ei se murtunu, se vaa vammas jotai. :( Koski kyl vitusti!

  Anonyymi: Hyvässä vai huonossa mielessä? :D

  VastaaPoista
 7. sain tän postauksen avulla susta vähän erilaisen kuvan ku oon aikasemmin saanu :)

  ^ hyvässä mielessä toki :D

  VastaaPoista
 8. tosta Varkauden kirppis-jutusta... pakko sanoo näkökulma... kuopioon muuttaneena ja kuopion kirppiksiä kierrelleenä mun mielestä ainakin kuopiossa on surkeempi tarjonta ku varkaudessa, vaikka onki isompi paikka ja isommat kirppikset.. kuopiossa ne kaikki hullut kiiluvasilmäset kirppisfriikit tunkeutuu aamulla heti ovien avauduttua putsaan aivan kaiken yhtään kivemmän pois, ja jälellä on vaa tylsiä ja ylihinnoteltuja kuppasia farkkuja ja henkkamaukan perusneuleita... varkaudessa on nii vähemmä tunkua, oon tehny tälläkin kesälomalla jo aika hulppeita löytöjä :D heheh, pointless comment mutjuujooo

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Okei, hyvä. :D

  Sirpa: Se biisi on paras. 8D

  jj: Okei, mä taas löysin Kuopiosta paljo enemmä joskus osteltavaa ku Varkaudesta. :D Kai riippuu siitä et mitä ettii tai jotain! :D

  VastaaPoista
 10. hihi, tosikiva blogi!:) rakastan sun hiuksia !

  VastaaPoista
 11. nii ja mikkä ne venyttämise klassiset virheet on? :D haluisin tietää etten itse tee niitä!

  VastaaPoista
 12. Sanni: Awww, kiitush! :D

  Anonyymi: Googleta venytykset ni eiköhä löydy. :D

  VastaaPoista
 13. tää ei oo mikää paras paikka sanoo mut nii näin sut oliks se tänään nii stadis ja olin iha sillee omg 8D
  olisin halunnu tulla moikkaa et moi oon yks siu blogi lukijoista mut en mie uskaltanu ;_; JA SUL OLI IHANAT HIUKSET ♥ :3

  VastaaPoista
 14. taksu: Miksei muka, musta on. :D Oisit tullu. 8) Oisin varmaa kakkinu housuuni jos oisit hyökänny jostain. XD Mut oisit tullu! 8) Aww kiitti! :33

  VastaaPoista
 15. näin sut eilen helsingissä heha. Tukkas on sika ihana :-d

  VastaaPoista
 16. millä värillä oot värjänny nää turkoosit, jos vielä muistat?

  http://i39.tinypic.com/11afxvq.jpg

  su hiuxetttt <3

  VastaaPoista
 17. Anonyymi: Joo, sielhän mää. Kiitti! :)

  Anonyymi: Crazy Colorin Peacock bluella :)

  VastaaPoista
 18. hei, miten värjäät aina noi hiukses? siis ilmeisesti suoravärillä, mut tiiätkö voiko kestovärin päälle laittaa suoraväriä (oon googlettanu mut mistään ei löydy MITÄÄN!) niin ja kauan annat aina vaikuttaa, kun sulla on niin kirkkaanpinkit :D!?

  VastaaPoista
 19. SUN HIUKSET ON IHANAT:(

  VastaaPoista
 20. ootko tilannu ton sinisen tunnelin crazy factorysta? ku aattelin ite tilata tommoset siniset silikoni tunnelit, mut mietin onks ne noi kirkkaat..

  VastaaPoista
 21. koska ois uutta postausta tulossa :)?

  VastaaPoista
 22. ihan rehellisesti sanottuna, vaikutat tosi mukavalta ja huumorintajuselta tyypiltä! nauran aina melkeen vedet silmissä sun jutuille ku kirjotat nii hyvin. jatka samaa rataa, eli oo oma ittes äläkä anna kenenkää lannistaa sua koska oot helvetinmoinen persoona :) (eikä tää oo mitään piilovittuilua, tohon yhteen vastauksees viitaten siis !)

  VastaaPoista
 23. Anonyymi1: Vaalennan aina juurikasvun markettiväreillä ja isken yhden pesun jälkeen päälle pinkin suoravärin. Eli kyllä voi, suoravärit ei oo tukalle mitenkään haitallisia, ne on hoitoainepohjaisia. :) Purkissa lukee 10-15min mutta se väri voi olla päässä vaikka monta tuntia, eikä se haittaa. Yleensä pidän jotain puolisen tuntia, sävystä tulee kyllä tosi tuhti pinkki, mutta se vaalenee vähän hitaammin sit. :)

  Anonyymi2: Oi kiitos. :( ♥

  Anonyymi3: Oon ja kutakuinki tommoi se on, ehkä vähän tummempi. :)

  Anonyymit 4&5: Tulosssa onpi. =)

  laura: Aww, tosi kiva kuulla. :) ♥ Tottakai jatkan, tuun olee tämmönen pöhkö aina. :D Kiitos. ♥

  VastaaPoista
 24. voi jumalauta ::D:::D
  oon ite täs taivastellu et jeesusjeesus miksen oo alkanu venyttää mu korvii aikasemi nyt ois jo niiii isot jos oisin sillo alkanu.

  nyt vähän hirvitytyttää ku toi sun vasen korva :D:D:D::D::D
  tuleeks siitä iha niinkö oikeest tommone, rehellisesti sanottuna, kyrvän näköi :D::D:

  täs iha onneissani kokista siemailen ja lueskelen teitsin blogii, joka on btw ihanin ploki ikin <33<3<z3, ni sit tomone vitun hassu kuva nii eiköhä oo kokikset muksusti tuola lattialla DDDD:

  ps. AWWSAESWEAS 1! noi sun hiukset ;______;

  VastaaPoista
 25. JENNY TÄS: Mikää kyrpä oo, pimppi se on! 8D No siitä voi tulla jos oot yhtä hutilo kun minä. :D Eli kannattaa ihan suosiolla ja ajatuksen kaa lukee ohjeita netistä ja noudattaa niit ni ei käy noi, varottava esimerkki!

  Oh noes, siitä vaan siivoo! :D Mut kiitti. :)

  VastaaPoista
 26. Hähää oot mua 2 päivää nuorempi<3 terveisin hienoja huomioita tekevä stalkkeri:----D

  VastaaPoista
 27. Susku: >:0 En paljolla hävinny!

  VastaaPoista
 28. EI OO MAHDOLLISTA!! Tää on iha outoo >:O

  Mä oon sua melkeen kymmenen senttii pidempi ja painan vaan kaks kiloo enemmän, ja silti sun reidet on paljo paljo paljo pienemmät ku mun >:(

  TÄÄ ON EPISTÄ!!

  VastaaPoista
 29. Ano: Kaikki varastoituu eka mahaan ja pyllyyn. <3

  VastaaPoista
 30. OMG MITEN OOT NOIN KAUNIS????

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.