2.7.2010

Get back, bunny.

Oli tossa joku viikko vähän hiljaista, koska lähdin pienoiselle extemporereissulle armaaseen pääkaupunkiimme. Oli kivaa vaan häipyä täältä vähän salaa, kertomatta kellekkään. Todellakin tarvitsin tota reissua. Rahaa ei kyllä ollut nimeksikään ja ruokaa sai hamstrata vähän kyseenalaisin keinoin, mutta ei se menoa haitannut! Oli taas kivempaa, kuin pitkään aikaan ja muistin, kuinka ihanaa on olla sosiaalinen eläin ja tutustua uusiin tyyppeihin.

Reissu sisälsi Kamppihengausta, dokaamista Kiasmalla, kätyilyä kaverilla ja hervotonta valvomista. Yöthän voi käyttää säkeistä puhumiseen tai vaikka Digimonin katsomiseen (todellakin niillä alkuperäisillä suomidubbauksilla, jos ette oo niistä päässyt vielä nauttimaan niin youtubettakaa ne toki käsiinne ja ihastelkaa laadukkainta dubbityötä ikinä, kyllä minä olen ylpeä suomalainen). Nukkuminenhan on aivan yliarvostettua puuhaa.


Siis hä, miten niin näytän jotenkin riutuneelta?


Mun amazing reisi. ♥ Opin kyllä, ettei Meemulle kannata ryttyillä.



Ja senkin, että skeittaavien ihmisten kuvas on ihan älyttömän hauskaa, kattokaa noita ninjamooveja! Toinen hyväkäs mun piponkin vielä pölli. :<

Tuli taas huomattua, kuinka tylsää aikuistuminen oikeasti onkaan. Tuun paljon paremmin toimeen nuorempien kanssa! Voishan tästä kai huolestuakkin, mutta mitä turhia. Mulla oli ihan törkeen hauskaa ja se riittää.

En nyt aio jakaa jokaista pientä yksityiskohtaa tästä reissusta, että jää kavereillekkin kerrottavaa. :D Siirrytään siis seuraavaan aiheeseen.


Innostuin taas tekemään hamisjuttuja. Näitä on niin mukava näprätä, voikun vaan olis tosi paljon värejä, niin noi kolmiulotteiset jutut pääsis paljon paremmin oikeuksiinsa. Kaulakorujahan mä yleensä teen, ei tarvii mitään ylimääräsiä lukkojuttuja niihin hommata, jättää vaan rei'än ketjulle ja that's it! En kyllä ymmärrä, miten onnistuin möhlimään ton ranskisjutun reunan noin vinoon, no jaa.


Näiden tekemisestä on kuitenkin jo aikaa, kuten tukasta huomaa. Vois taas keksiä jotain uutta jännää hiusideaa, alkaa tylsätä toi lila/sininen tuolla alla. Mulla ois mielessä taas pari ideaa mut hmm.. katsotaas. Rahaa ei ainakaan oo enää, menenkin ensi viikolla taas istumaan mansikkaan, ah. ♥ Paska homma, mutta rahantuloa ei voi estää, eikä niitä selkäkipuja kestää, buranan voimalla elän koko loppukesän si. Jostain on tuohta revittävä uudelle reissulle Helsinkiin ja ruumiillinen työ on kuitenkin lähempänä mun sydäntä, kuin ihmisille soittelu ja lehtien tuputtaminen. Sitä työtä en kestänyt edes kolmea tuntia, hah, what a loser.

Tuli sekava teksti, koittakee kestää.

16 kommenttia:

  1. UU vähä hienoi noi hamahelmijutskat, keksitkö ite vai otitko mallii jostai? :))

    VastaaPoista
  2. rupes tekee mieli valvoo koko yö ja riehuu ja ryyppää

    VastaaPoista
  3. noi sun hiukset on aivan ihanat !
    ja oi kun söpöjä koruja :-----)

    VastaaPoista
  4. HAHAAA, mäki aina kattelen niitä digimon duppauksia, siis miten joku on voinu vetää ne nii karseiks?? :D Kauheet naurut tulee niistä aina....vitsit oot nätti tyttö ja rakastan sun blogiis! Mut eiks olis jo aika tehä uus banneri? :) Sellanen kesäsempi.

    VastaaPoista
  5. Neko-chan: Nii! Otin mallia, helppo suurentaa semmosii pienii kuvia ja sit pikseleiden mukaan tehdä. :3

    nelly: Hyvä, että tää mun blogi kannustaa sentään terveellisiin elämäntapoihin! :DDDD

    Anonyymi: Kiittikiitti! :3

    editth: En tiedä, mut kiitos niille, nauroin makeasti koko illan. :''D <3 Oaw kiitos. :3 Joo muaki kyrsii toi talvisuus, mut me ollaan mun hovikuvaajan kanssa oltu kaks patalaiskaa tapausta koko kesän. x_____x Tartteis kyl tehdä jotain!

    VastaaPoista
  6. ääää tää sun blogi on nii ihana ♥ :----) hiukses on kans kivat :3 mitä värii meinaat seuraavaks niihin pistää ? :---D

    http://i50.tinypic.com/2w7e9ug.jpg muww oot söppe :3 mut toi piirrustus vähä failas ;-------S

    VastaaPoista
  7. dinosaur: Thank joooo. :3 ♥ En paljasta, taitaa kyl jäädä pistämättä se mitä himoon ku kaikil o tänä kesänä semmoi tukka. :D

    Awwwwwwww ihan sikaihana piirrustus. XD ♥ Kiitti, piristit mun aamua! ♥

    VastaaPoista
  8. hej tuli mieleen et mitä kulmakynää käytät? näyttää sen verran täydellisen väriseltä et pakko saaha itellekki.. :---))


    peeäs noi hamahelmiviritykset on ihania!♥

    VastaaPoista
  9. Luin tätä sun blogia johki maailmanloppuun asti ja löysin postauksen, johon olit tunkenut traffic islandia. Vuhuu, luulin ettei kukaa muu kuuntele sitä, ku kaikki on aina "never heard o_____o" no okei tää sun blogi on muutenki kiva :-------D. Ja liityin lukijaksi.

    VastaaPoista
  10. Taisin rakastua,noihin sun hiuksiin AIVAN ÄLYTTÖMÄN IHUNAT!Teki niin mieli itekkin kokeilla.Pelottaa vaan että tuun näyttää täysi dilleltä.Nimittäin toi pinkki sopii sull ku nyrkki otsaan;). Hei oiskohan mahollista saada mustiin hiuksiin vappuvärillä pinkkiä,vai pitääkö se sitte heti vaa vetästä värinpoisto ja täräyttää väri päähän?(:::

    VastaaPoista
  11. tiiätkös, suren suuresti sitä että päivität niin harvoin:( se sitten kyllä kompenisoituu tietysti laadulla!;) silti; mä joka päivä täällä vierailen katsomassa että kai nyt on tullut päivitys mutta useimmiten...:(

    VastaaPoista
  12. Anonyymi: Rimmelin 002 Hazel. :) Kiitti!

    Elisa: Otan osaa! :D No se yks biisi on ainakin ihan loistava, muita en si ookkaa innostunu kuuntelee nii kovin. :D Tervetuloo kelkkaan mukaan. :) ♥

    Anonyymi: Oi, kiitos! Ei se mitää, näytetää yhdessä dilleiltä. ;D

    Vappuvärit on vaan värillistä hiuslakkaa, eli tuloksena luultavasti koppura pinkkiin taittava raita, joka lähtee heti pesussa pois. :S Jos haluut tosi nätin pinkin, niin ei yks värinpoisto riitä mustaan tukkaan. Parhaan tuloksen saa tosi blondille pohjalle ja siinä onki sit näpertämistä jos mustasta aiot siirtyä. :D

    Anonyymi: Musta ois ihana kanssa päivittää usein, muttei tuppaa oikein juttua pukata joka päivä. :( Pitää aina pyöritellä tekstejä päässä jonku aikaa että ne ei ois kaikki semmosia ''plöö kävin syömäs ja datasin''-tyylisiä vaan. Joten asiaan tuskin on tulossa parannusta. On tietty kausia jollon päivittelen useemmin, koska tulee inspiraatiopuuskia. :D

    VastaaPoista
  13. Aaw paras blogi mitä oon pitkään aikaan lukenut:-)♥

    VastaaPoista
  14. Mä rupesin kelaa, et jos kerran käytät sitä cyberin pinkissimoväriä, niin miten saat noi siniset/lilat tuonne sekaan? ;o ja mitä värii se on? : )

    ps. oon koukus sun blogii

    VastaaPoista
  15. IDASIENI: No värjäämällä! 8D Crazyn Peacock blue. :)

    Aww, huippua. :) ♥

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.