25.1.2011

Run, run, bunny, run.

Saatoin ehkä eilen tilata uuden murun. Mietin DSi:n ja GBA:n välillä, mut päädyin sit tähän, kerta DS:llä ei voi pelata GB- tai GBC-pelejä, ja rakastan ihan liikaa niitä pikselimössöjä. Okei myönnän, lähinnä mä niistä oldschooleista Pokémon-rämpytyksistä haaveilin.


Kun toi tupsahtaa postilootaan, niin multa menee viimeinkin käsikonsolineitsyys. Ihan hyvä se on tässä kahdenkympin kynnyksellä vihdoin menettää. Lisänä paketissa itse laitteen kanssa kaikenmaailman laturit, pussukat, kuulokkeet, valot ja sensemmoset, 20e koko läjästä. Linkkikaapelia jäin kaipaamaan, mut onneks semmonen rokottaa lompakkoo vaan muutaman euron verran.

En ymmärrä mistä mä nyt oon saanu taiottua rahaa kaikkeen esim. tähän, Crazy Factoryn korutilaukseen, uusiin vaatteisiin yms. Ja Helsingissäkin oon ollu neljä viikonloppua peräkkäin, hurjaa. Taidan elää sitten loppuvuoden nuoleskellen taskunpohjia, tuskin tää yltäkylläisyys kauaa tulee kestämään. Noh, sen ainakin tiiän että mihin seuraavan kuun rahat uppoo; peleihin!


Yuss, arvasitte kuitenkin. Emerald vaikka alkuun, sit tätä saa luvan seurata kaikki Pokemanssit, jopa muutama pelikopio (Chaos Black, Shiny Gold yms.) ihan puhtaasta mielenkiinnosta. Mä en ymmärrä mikä noissa peleissä mua vieläkin viehättää, ehkä se on just se nostalgia.


No tää nyt menee vähän samaan syssyyn noiden Pokémonien kanssa. En ymmärrä, en halua, enkä jaksa. Jotain tekemistä sillä on noiden värikkäiden ötököiden kanssa.


Oon ikionnellinen että tää löytyy GBA:lle! Muistan kun pienenä paukutettiin tätä Maaritin kanssa NESsillä aina ihan intopiukeena. Koko peli on söpö ku mikä ja viimestään Poochy vei mun sydämen ikiajoiksi.


Tästäkin syytän puhtaasti Maarittia. Mulle jäi joku päähänpinttymä, että mun on pakko päästä tää joskus yksin läpi ja voisin vihdoin toteuttaa ton uhkauksen.



Rakastin pienenä dinoja ihan järkyttävän paljon ja Jurassicit oli luonnollisesti mun lempileffoja. Ja ne on muuten edelleenkin hyviä, joten siks kaks tommosta vois olla ihan jees ajanvietettä.


Mulla oli tämmönen peli joskus tietokoneella ja kattelin, että tää olis aika samanlainen versio. Toivotaan nyt, et pääsen taas pelaamaan sillä salamanterilla ja kuuntelemaan niitä ''UUKALAKALAKUU!''-huutoja. :D


No koska SSBB ja noobivarma Kirpy = mun ykkösvalinta.


Vaikka oonki aina pelanu FF VIII pelkästään sen korttipelin takia (truu FF-fani fer sure..), niin tämmöstä vois olla ihan hauska testata.


Selasin kaikkia parhaiden GBA-pelien listaa ja tän eri versiot oli päätyny aika monelle, niin mikäs ei. Onhan siinä sentään lohikäärmeitä.

Taidankin tästä jatkaa Death Noten katsomista, eli kuolaamaan L:lää ja vihaamaan Misaa. Jos keksitte jotain muita pelejä, jotka saattais osua mun makuhermoon, niin let me know!

28 kommenttia:

  1. Mariot on ihana saatanan parhaita, etenki ne NES-versiot <3

    VastaaPoista
  2. Kyl nintendol voi pelata game boyn pelejä, siel takana on niille sellane tila ja esim itel o monta game boyn pokemonii ja pelaan niit nintendol ja hyvin toimii lul :----D

    VastaaPoista
  3. voi ei tuo Yoshi's Island on aivan ihana~ tulee mieleen kun semmosena 8-10 vuotiaana tappina paukutin tuota ikivanhalla Super Nintendolla 24/7 ja oon kyllä nykyisinkin älyttömästi kaikkien Mario pelejen perään (varsinkin jos niissä hyppelehtii myös Yosheja<3)

    Isosiskon pirulainen, kun kössäs koko höskän itselleen ja muuttaessa hajoitti ohjaimista piuhat ;< sinne meni kaikki pikselimössö mariot...

    Mielestäni myös pokemon, kirby ja finalfantasy oli nappivalinta~

    VastaaPoista
  4. kyllä meikän DS Litellä voi pelata GBA pelejä,ku siellä on se erilline slotti niille siinä edessä :-----D ite ainaki molempie peleistä tykkään, ehkä jopa DS peleistä nykysi enemmä ku nii hyviä sillekki *3*

    VastaaPoista
  5. tosin jos tykkää vaa noista ni tuleeha se paljo halvemmaks ostaa si kokonaa niille se pelikone eikä DSssää si! :D

    VastaaPoista
  6. Mistä sä tilasit ton?

    VastaaPoista
  7. SUCKLAA: Niimpä, mut ku toimivat NESsit tuntuu olevan jo semmonen harvinaisuus että halvemmalla pääsen tälleen. :D


    Ano: Ja millähän Nintendolla, kun niitä on aika montaa eri sorttia. :D


    Satzu: Se on, en yhtää ihmettele et ne teki siitä version myös GBA:lle koska se peli on yksinkertaisesti paras! :D

    Olipa ikävä isosisko! :(


    kaochu: Nii, mut ei Gameboyn eikä Gameboy Colorin, sitä mä tässä ajoin takaa. :) Ja oisinha mä tietty voinu hankkia GBC:n ja DSi:n mut GBA houkutti enemmän, pääsen suoraan pelaa noita vähä uudempiaki pelejä. 8) Kyl mä viel DSi:n joskus shoppaan myös, pakko saada ne uudet Pokemonitki! :D


    Ano: Et ikinä arvaa... eBaysta tietty. :D

    VastaaPoista
  8. Mäki haluun!! pokemonit on ihanii, mut super mario on mun suosikkipeli! :D

    http://absofuckinglutelyy.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. miks et ostanu nintendo ds jolla voi pelata myös gba pelejä?? nooblol

    VastaaPoista
  10. Hehe, onhan ne kalliitta nykyyää ne toimivat NESsit, mut onneks multa löytyy sellanen 10 vuoden takaa veljien jäljeltä :D

    VastaaPoista
  11. Miksu: Pokemonit on parhaat ja Mariot kakkosena. <3


    Ano: Luetun ymmärtäminen? :(( Sil ei voi edelleenkää pelaa GB tai GBC-pelejä. <3


    SUCKLAA: No se nyt on iha epistä, meillä ei oo koskaa ollu mitää Nintendovehkeitä, aina vaa tyhmiä pleikkareita! :(

    VastaaPoista
  12. ......katot death notea. millon susta on tullu tr00 otaku? D-----------:

    VastaaPoista
  13. Nora: Et ikinä arvaa kuka pakotti mut kattoo sitä...........

    VastaaPoista
  14. teilla anonyymit:

    "Toisin kuin Game Boy Advancessa, Nintendo DS:ssä ei ole Zilog Z80 -suoritinta eikä GBA-kaapeliliitintä. Tämän takia Nintendo DS:llä ei voi pelata Game Boyn ja Game Boy Colorin pelejä, Game Boy Advance -pelejä moninpelinä, tai käyttää Game Boy Advancen ja GameCuben linkitysmahdollisuutta."

    suoraan Wikipediasta kopsattu. jokku ei vaan ymmärrä GB, GBA ja GBC eroja...

    VastaaPoista
  15. Sammy: Jep, mä luin just ton sillo ku mietin et minkä laitteen hankin. :D

    Ilmeisesti ei, tai sit lukutaidossa on jotain vikaa. :)

    VastaaPoista
  16. Oooo!! oon kateellinen sulle mäki haluun. mun kaverila oli kaikkii noit pokemon pelei nii ku pelasin sillä en tajunnu mitää. :DD Mut haluaisin kuiteski gameboyn tai sitte iha vaa jonku nintendon. :--D

    VastaaPoista
  17. damnnnn mä haluun kokeilla tota FFää iha pakollisesti! >:3 saanhan,saanhan vip-oikeudet tesiä sitä joku päivä?:(

    VastaaPoista
  18. Halusin vaan sanoa että sul on toooosi ihana blogi =) ja juttujas on mielenkiintosta lukee !

    VastaaPoista
  19. Ano: Hö, noiha on ihan yksinkertasia. :D No nykyää näitä käsikonsoleita ainaki irtoo aika halvalla ni siitä vaa ettimää. :)


    Mokkis: Tottakai sä saat, kunha hankin sen. :D ♥ Saat kuule Vipit iha kaikkialle muru. <3


    Ano: Aww kiitti!


    Ano: Mikskä vaan tykkäät kutsua. <3

    VastaaPoista
  20. Minäkin rakastan enemmän GBA-pelejä etenkin pokemoneja. Ryöstin siskolta sen vanhan sinisen gameboyn ja sille kaksi peliä, mario ja pokemon. Huhu :D

    VastaaPoista
  21. Jaakko: Ryöstä siskoltas mullekki pelejä! 8)

    VastaaPoista
  22. Ootko ikinä kokeillu Golden Sun -nimistä pelisarjaa? GBA:lle on 2 osaa ja vastikään on myös tullu kolmososa DS:lle. :) Ihan parhaita pelejä, kannattaa testata!
    Anteeksi nyymiyteni, en omista tunnusta.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En, mutta se oli joskus mun hankintalistalla kun vaikutti mielenkiintoselta. :D Mut eiks siinä ollu se et tarttis oikeeta auringonvaloo niissä vai? :D

      Poista
    2. Nyt lyö kyllä ihan tyhjää päässä :D Ei siihen mitää erikoisuuksia tarvitte, konsoli kouraa ja eiku pelaamaa! :))

      Poista
    3. Ville selitti jotain jostain oikeen auringonvalon tarpeesta.. :D Se traumatisoi, enhä mä nyt halua ulkona pelata ku kyhjiä vaan sisällä!

      Poista
    4. Itseasias nyt tuli mielee et sieltä jostain asetuksista voi säätää sitä näytön kirkkautta. Joskus mulla oli se sillä tummimmalla enkä tajunnu ollenkaan kui en nähny mitään.. :'D Kirkkaimmal asetuksel näkee ihan loistavasti.

      Poista
    5. Mulla on siinä semmonen dorka lamppu.. XD

      Poista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.