2.2.2011

Day 8 - a photo of your favourite band/musician.

Sorge jorget, pakko pistää kolme!


Löysin Placebon vasta yllättävän myöhään. Tai noh, bändi tuli kyllä tietoon Song To Say Goodbyen myötä jostain ja yritin tutustua muuhun musaan kuuntelemalla pari biisiä ja onnistuin tietysti valitsemaan just ne kappaleet, jotka ei hetkauta ekalla kuuntelukerralla. Leimasin Placebon tylsäksi ja bändi unohtui. Meni pari vuotta, kunnes Ville törkkäs mulle eteen Every You Every Me:n linkin ja sano, että tykkään kuitenkin. Ja niin muuten tykkäsin, Last.fm sanoo, että se on kuunnelluin biisi.

Every You Every Me Brick Shithouse Spite & Malice 36 Degrees

Sleeping With Ghosts Because I Want You Infra-Red


My Chemical Romancen mulle tuputti Sanna. Ensiks popitin vaan I'm Not Okay:ta ja Helenaa (mikä laiska fani..), mutta vasta Black Paraden ilmestyttyä rakastuin kunnolla. Olin poikien ekalla keikalla täällä rakkahassa kotimaassa ja onneks Maarit ylipuhu mut lähtemään sille seuraavallekkin, sillä vaikka into Chemiin lopahtikin, niin ne sai mut kyllä ostettua takasin kelkkaan Danger Dayssilla. Se levy on hyyyyyyyvä!

This Is How I Disappear Hang 'Em High Give 'Em Hell, Kid

Save Yourself, I'll Hold Them Back Headfirst For Halos  My Way Home Is Through You


Sannaa taitaa olla syyttäminen The Usedistakin, mut on nähtävästi äärimmäisen helppo aivopestä. Käytettyjen Berth-dvd on ollut kovassa pyörityksessä, oi miten ihanan dorkia nää tyypit osaa olla ja samalla tehdä vielä hyvää musaakin. Oon ennakkoluuloissani kuitenkin kieltäytynyt kuuntelemasta Artworkkia, sillä oon varma, ettei se kuulosta niin hyvältä kuin vanhat.

Listening Dark Days Hospital Pain

Maybe Memories Blue And Yellow Taste Of Ink

14 kommenttia:

 1. artwork on upee albumi ! mä ainakin rakastuin kyseiseen bändiin vasta sen myötä. saattaa toki johtua siitä että siihen liittyy niin paljon muistoja :)

  VastaaPoista
 2. se on disappear eikä dissapear mutta joo virheitä sattuu (; kuuntelet ihan parhaita bändejä et virhe annetaan anteeks :'D

  btw oon ihan innoissaan ku mcr tulee maaliskuussa helsinkiin :D oot varmaan säki sinne tulossa? (:

  VastaaPoista
 3. sanma: Kyl mä sen vielä joskus kuuntelen! :--D


  iris: Kiitti ku sanoit, nyt se on korjattu. =D Pitäs kirjottaa näitä enemmän ajatuksen kanssa.

  Joo oon tulossa ja intopiukeena mäkin, oli DD sen verran hyvä albumi. :)

  VastaaPoista
 4. Itte olin suuuuri The Used-fani joskus kuusi vuotta sitten, toimi ensimmäisinä aasinsiltoina kohti raskaampaa musiikkia ja kaikenmaailman Eminemit unohtui aika nopeaan. :D Kahta uudempaa albumia ei ole tosin tullut kuunneltua, vain The Used ja In Love and Death ovat tuttuja. Enää ei ole tullut kuunneltua kuin satunnaisesti, mutta ehkä pitäisi viimein kokeilla miltä uudemmat biisit kuulostavat. :)

  VastaaPoista
 5. blue and yellow on mun lempparibiisi ! :-)

  VastaaPoista
 6. Mäki voisin suositella oikeesti kuuntelee artworkkia :---D Mulla oli sitä kohtaan kans pienet ennakkoluulot, jotka kyllä todellaki osottautu vääriks ja kyseinen albumi onkii loistava ahhh.

  VastaaPoista
 7. Noora: Oho, sää oot ollu jo pitkään! :D Kannattaa ainakin Lies for the Liars kuunnella, se on ainakin mulle uponnu tosi hyvin. :)


  anskumussu: Se on ihana. ♥


  jenna anette: Pitäs kyllä oikeesti kuunnella, jää muuten kaivelemaan. :D

  VastaaPoista
 8. hoho placebo ainoona noista katsastamatta, oon missanu ne kolmesti. jumalauta!!!!! pitää tehä samoin ku mewin kaa, eli sovitaan vaan kaverin kaa et maksetaan valtiolle tonni jos ei lähetä kattoon seuraavana kerran ko bändi suomeen eksyy - viimeks ainaki toimi..... ja munki pakko katsastaa mcr uusiks, vaikka on ollu piiitkä tauko siinä. mut pakko pakko kun 6 vuotta tullu kuitenki kuunneltuu:D

  VastaaPoista
 9. hohoo oon nähny kaikki paitsi placebon livenä ja sekös harmittaa, oon missannu ne kolmesti:D pitää vissiin tehä samat ku mewin kohal, eli sovitaa kaverin kaa et seuraavan kerran ko tulee suomee ni mennää kattoo vaik mikä ois. mut joo mäki oon menos kyl katsastaan mcr:n uusiks vaikka on ollu aika pitkä taukos täs kuuntelus!

  VastaaPoista
 10. Ano: Pistit varmaan kahdesti, kun luulit että se eka ei tullu. :D

  Oon kade, missä oot Usedid nähny? :O Ja Mewinki nähny, epii epii epii! Sama homma, mut uus levy on kyl inspannu kuuntelee taas. (:

  VastaaPoista
 11. haha voi ei, joo laitoin kahesti saman, rasittavaa kun välillä tää mun kone näyttää ettei laita kommenttia mut sit onki laittanu ja alan selittää samaa asiaa eri sanoin uusiks:-DDDDD

  mut niiii, lontoos kävin kattoo yks kesä, oli kyl mahtavaa ko siel on vähän "normimpaa" et keikan jälkeen pysty jopa jutteleen bändin kaa (tai no ainaki me oltii sniikkei ja ootettiin suht kauan et muut lähti ja sit liuettii klubin taakse mis ne soitti hahaha:-DD). mut nii sielhä me sit niitten kaa jutskattiin vaik kui kauan ja ihan mahtavilta tyypeiltä kyllä vaikuttivat. järkyttävän hauskoja ainaki haha.

  sillo kuulu jo vähä huhuu kun kyseltiin, et ne ois tulossa suomeen ja kylhä ne jo oliki mut sit peruivat ja aarrrggh ärsytti sillon ihan liikaa. mut eiköhä ne viel tänne tuu kun sillon lupasivat, ja muutenki! ja mew oli kans ihana ahhh. mut joo ootan kyl tota mcr:n keikkaa, aika vaikee kyl pistää paremmaks ko viimeks, oli nimittäin ehkä paras keikka ikinä (jos ei lasketa musen tokaa keikkaa mil olin, se nyt vaan räjäytti mun tajunnan). ps anteeks romaanista, mullaon tylsää:-D:-D

  VastaaPoista
 12. Ano: Vammakone. <3


  AAAAAAA Lontoo?? JUTELLU NIIDE KAA? Kateus kasvaa vaa. :(

  Niimp, mut onneks eivät tulleet sillo ku mulla ei ois ollu rahaa mennä kattoo ja ois ärsyttäny viel enempi. :D Kyl niide on pakko tul! Musta taas MCR oli vähä tylsä, johtu kyllä istumapaikoista. :D Ei päässy kunnon keikkafiiliksee ku ei voinu rehaa yhtään. :(

  Ei haittaa, romaanit on kivoja. <3

  VastaaPoista
 13. mä rakastan placebon running up that hill biisii !::)

  VastaaPoista
 14. Ano: Mä taas tykkään enemmän siitä Katen alkuperäisversiosta. :D

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.