20.2.2011

I'm sick of wasting my time, this city offers nothing for me.

Käsi pystyyn ne, jotka tykkää tylsistä eijjoo-olluna-mittää-tekemistä-mutta-postaan-silti-ärsyttääkseni-postauksista! Ai ei kukaa?

On ollu niin sunnuntaijumit, että että.. No en kyl tiedä, miks ne olis nimenomaan sunnuntaijumit, koska ei mun sunnuntait pahemmin poikkee muista päivistä. Vietän kaikki päiväni koneella kuitenkin, ketäpä tässä huijjaamaan. Onneksi Meri kuitenkin rantautui (ei rakas, et ole valas, musta se oli vaan hauska meri-aiheinen ilmaisu) tänään äsken tänne, joskos sitä sitten olis tiedossa jotain äktiöniä. Tulis nyt vaan ne hiustenpidennykset vielä!


Lisää tavaraa vaan putoilee postilaatikkoon. Halusin testata tekosilmänpuhkojia (siltä ne ainakin näyttää ja semmosiks ne mun käsissä luultavasti muuttuukin) ja tilasin vaan jotain halpoja luvaten ittelleni, että jos opin käyttää noita joskus, niin voin investoida vähän kalliimpiin. Mielestäni otin semmosen hillitymmän paketin, mut eeehei. Nää kun iskin lärviin, niin tunsi ittensä heti joulukuuseks. Kattoo nyt pääseekö nää koskaan käyttöön, ei kyllä ainakaan arkena.


Kahden (2) euron meikkisivellinsetti. Hei, mikä vaan tuntuu luksukselta kahden löllön markettisiveltimen jälkeen. Laatu oli kyllä hinnan mukaista, kaksi katkaisin pelkästään onkimalla ne pois noista pusseista..... Vähäsen jesaria/erikeepperiä (esteettisyydestä viis, kumpi vaan on pienemmän vaivan takana) niin eiköhän homma hoidu. Kaksi kaksi kaksi ja lisää sulkuja!


Uusia leluja, pitihän niillä päästä leikkimään. Ai että rakastan tommosia smoky eye-meikkejä arkikäytössä(kin), mut älkää erehtykö luulemaan, että sain aikaseksi noinkin siistit meikit. Kuva vaan hämää, oikeasti muistutin lähinnä jotain katusutturaa, mut uudet siveltimet paranti mun osaamista kuitenkin viisivuotiaasta vähintään kuusivuotiaan tasolle. Whoo, edistystä!

Ja niille, jotka aina miettii et miks mun tukassa pysyy niin hyvin pinkki, niin ei oikeasti pysy. En vaan tarjoa teille tarpeeks havainnollistavaa kuvamateriaalia. Onneks huomenna kadotaan kellariin tekemään taikatemppuja hiuksille ja manataan luultavasti taas vaalennusainehöyryt sun muut syvimpään helvettiin. Päänsärky on taattu, onnistuminen ei.

Tunnen tarvetta lisätä tähän jonkun höhlän heihei-jutun loppuun, mutta ajatus tuntu silti turhan vieraalta.

12 kommenttia:

 1. Kiva toi sivellin paketti+noi ripset(=


  http://kira-favouritethinks.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Meiksi ei tajunnu melkee mittää tästä tekstistä mutta se tais vaa johtua siitä et oon nii väsyny mutta kuiteski nauroin iha sikana vaikken tiiä et oliko täs mitään hauskaa. :-) mut mistä tilasit noi ripset tai noinoi :-D sanavarastoni on ihan ykkösluokkaa. btw, kiva kuva 8--)

  VastaaPoista
 3. Tykkään iha sairaast sun kirjotustyylistä :)

  http://absofuckinglutelyy.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. uuu mul on toi sama kamera :---D on kyl iha hyvä joissai tilanteis :) voisitko laittaa kuvaaa ku sul on ne tekoripset pääs !

  VastaaPoista
 5. Asutko sä muuten vielä porukoidesi kanssa?

  VastaaPoista
 6. Pakko tulla vaan kertomaan että oot ihan sairaan nätti ja kuolaan noita sun hiuksias ja lävistyksiä ja aaaee vaikutat blogissas aivan ihanalta ihmiseltä oikeesti : DD

  VastaaPoista
 7. Heiii,ihana blogi,taas välillä pakko sanoo (: :D aattelin kysyy että kun otin itte tossa just snake bitesit,niin ois ihana jos kertoisit tässä lähiaikoina jossakin postauksessas niitten hoidosta yms?kun tietty sain ohjeet lävistäjältä mutta ois hauska kuulla semmoselta jolla semmotteet on että miten niitä hoidat ja tälleen (== kiitos jo etukäteen !

  VastaaPoista
 8. Noi meikit on ihan hirveen hienot! Etkä kyl näytä miltään katusutturalta :---D

  VastaaPoista
 9. Ihan tällee btw, tarviiks värinpoistoa? :'D Mulla ois yks paketti, mut en tarvii sitä enää.. Eikä kukaan haluu sitä.. D:

  VastaaPoista
 10. Kira: Iha jees. :)


  Ano: Oli siinä ainakin tarkotus olla.. :D Tiedä sitten. Ebaysta kaikkiiiii. Kiitti!


  Miksu: Tänks. (:


  sallaii: Mä oon iha rakastunu siihe. :D <3 Joo jos saan ne joskus liimattua johonki muuhun ku luomille. :D


  Ano: Kyl. :)


  Ano: Haha aaaaw. Kiitos. ♥


  Ano: Kiitti! No mä kyl noudatin just niitä ohjeita et ei mitää kummempia kikkoja ollu. :D


  KLIPSI: No tos kuvassa ne näyttää hämäävän siisteiltä, mut ei ne oikeesti ollu niinkää! :D


  Sairasmieli: Aika random. :---DdD En kyl käytä koskaa värinpoistoja, että ei oo tarvetta. :0

  VastaaPoista
 11. pyhpah muka mitenkää huono meikkaaja! palkkaan sut viel kuule mun häihin meikkaamaan mut! ps. rakastan sun blogii! sun kirjotustyyli on niin ihana ja hauska ja vaikutat muutenkin ihan super-symppikseltä ! <3 oon lukenu koko sun blogin alusta loppuun nyt kahessa päivässä ku sun blogis on ku hyvä kirja, siihen jää koukkuun, ei pysty lopettaa lukemista ja tajuaa viimestään siinä vaiheessa että on lukenu ehkä vähän liian kauan aikaa kusängyllä olevan läppärin alta alkaa tulla savua kun kone ylikuumenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oleen, kai se nyt kuvissa hyvältä näyttää mutta ei kyllä muuten. :D

   Urr kiitos. <3 Ihana. ;__; Ja voi kone parkaa!

   Poista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.