28.2.2012

Vastaukset vol. 4, pt. 1.



Ville

Missä, milloin ja miten tutustuit Villeen? Kaverin kanssa seurusteli ja se pakotti meidät juttelemaan mesessä. Kuinka aloitte seurustella? Ville ihan oikeesti kysyi ''no, alax oleen''... Mut julkaisen vielä joskus mun meidän tapaamisesta kirjotetun postauksen joka raottaa tätä juttua hieman lisää. Miten kaverisi (=Villen entinen) suhtautui asiaan? Ei aluksi kauheesti lämmenny ajatukselle, mutta eipä se enää jaksa motkottaakkaan. Minkä ikäinen Ville on? Täytti juuri 18. Kauanko olette olleet yhdessä? 1,5v. Juhlitteko joka kuukausi seurustelua? Ei. Ei kyllä edes viime vuosipäivänä. Ei oltu samalla paikkakunnalla ja sain vain yhden kemmaisen viestin. Mur. Ens kerraks haluan ruusuja ja norsuja ja fanfaareja. Missä Ville asui, kun asuit Varkaudessa ja missä se asuu nyt? Koivikon koulukodissa Mikkelissä, asuu nykyään Espoossa. Mihin ihastuit Villessä ensimmäiseksi/mikä kiinnitti huomion? Ekan kerran kun näin sen ni muistan vaan ajatelleeni sitä isona, lihavana mustana mörkönä. (<3) Mut sit näin sen vuoden päästä uudestaan ja hämmennyin kun se olikin ihan hirveen söpö. Mikä on Villessä ihaninta? Se on ihan täys idiootti, kuulisitte vaan sen höpinöitä.. Ja se tykkää tanssia suihkussa. Mitä muuttaisit hänessä?  Vois lopettaa tupakoinnin. Nimeä hänen yksi huono luonteenpiirteensä? Osaa olla suuttuessa aikamoinen jäärä. Edustaako hänkin jotain tavismassasta poikkeavaa tyyliä? Tommonen skeittari/emohomppeli se vähän on. Mitä yleensä teette yhdessä? Nytkin tässä romanttisesti vierekkäin datailemme. Katotaan leffoja, koitetaan tehdä pieniä kiinalaisia, syödään aivan jumalattomasti, katotaan Animea, kiusataan toisiamme, höpötellään hassuja, lässytetään jne.Yllätättekö toisianne? Ei, buu. Millaista musiikkia kuuntelette? Vähän vaikka mitä. Mulle kelpaa Villen musat paremmin ku sille mun. Paitsi kyllä se aina jamittelee ABBA:n Dancing Queeniä. Herkutteletteko paljon? Nojoo, se nyt ei niinkään mut mä senkin edestä.



Ville vastaa

Mihin ihastuit Vilussa ensimmäiseksi/mikä kiinnitti huomion? Ulkonäköön ja sitä kautta luonteeseen. Mikä on Vilussa ihaninta? Sen huumorintaju. Mitä muuttaisit hänessä? En yhtikäs mitään. Nimeä hänen yksi huono luonteenpiirteensä? Se osaa olla aika possu välillä. Mitä mieltä oot siitä, kun Vilu käyttää aika paljon aikaa aina tohon laittautumiseen? Hän voisi käyttää 2 tuntia vähemmän ja olla silti yhtä nätti. Mistä sen lävistyksestä oot tykänny eniten? Kaikki on samalla viivalla. Entäs hiusväristä ja mallista? Punasista hiuksista eniten. Häiritseekö sua kun sun tyttö tunnetaan varmaan aika laajalti tän blogin perusteella ja ansiosta? Ei häiritse koska tunnen hänet paremmin kuin te jotka tätä luette. Rehellinen mielipiteesi absolutismista? Ihan sama oletko vai etkö. Katsotko animea? Jos satun löytämään jonkun hyvän sellaisen niin katson. Ootko ikinä pussannu poikaa? Tottakai. Onko sulla ollu blogia? Ei ole. Haluutko mennä joskus naimisiin? Joo, Vilhelmiinan kanssa. Jos saisit lapsen, niin mikä sen nimeks tulis? Höyry Kattila, todennäköisesti. Mitä mieltä oot siitä, jos Vilu käy juomassa/bilettämässä ilman sua? Käyköön. Onko sulla tatuointeja? Ei vielä. Näyttääkö Vilu nätiltä ilman meikkiä? Näyttää. Tykkäätkö tatuoinneista ja lävistyksistä? Joo. Onko sulla lävistyksiä? Ei. Jos ei, niin aiotko hankkia? En varmaankaan. Niinistö vai Haavisto? Ei kumpikaan. JaniPetteri vai Usko Eevertti? Ei kumpikaan. Leena Hefner vai JaniPetteri? Ei kumpikaan. Leena Hefner vai UskoEevertti? Ei kumpikaan. Mikä olet ammatiltasi/mihin olet kouluttautumassa? En tiedä vielä.


Elämääkin tärkeämpi video Villestä syömässä muffinssia.

45 kommenttia:

  1. Haha, sun mörrimöykky muistuttaa niin paljon mun mörrimöykkyä kun se syö muffinssia ! :---D
    Armo keskittyminen ja mussuttaminen, hih. :')

    VastaaPoista
  2. höyry kattila XDDDDD hahaa hajos. no mut tää oli kiva (:

    VastaaPoista
  3. olen vähän hämmentyny kun ensimmäisen kerran näin täällä blogin puolella villestä kuvan ja se näytti mielestäni hurtalta ja nyt videossa se näyttikin ihan epähurtalta :----D siis söpöltä!

    mut ootte söpösiä!

    VastaaPoista
  4. hei mikä kulmakynä käytössä tän postauksen vikoissa kuvissa: http://jackmaterialist.blogspot.com/2009_11_01_archive.html paljo makso

    VastaaPoista
  5. awi awi sullahan on suloinen mieheke :3 mun oma on aika innokas juhlii noita vuosipäiviä, nytteki kyseli et mitä sitte ens kuussa tehää, mennäänkö hienoon ravintolaan syömään vai tehäänkö kotona gurmee-ateria! (miten lie kirjotetaa) Viime vuonna toi mulle ruusun ja suklaata ja mulla idiootilla ei ollu sille mitään...

    mutta ihan turhaa on mun mielestä juhlia joka kuukausi seurustelun alottamispäivää ym :D tärkeintä se että saa olla sen toisen kans. ehkä sitte 10 v vuosipäivänä vois repästä jotain oikeen jännää!

    VastaaPoista
  6. Oii, ootte söpö pari :)
    Ja jumaloin sun hiuksia ! :)

    VastaaPoista
  7. Ville näyttää ihan joltai ulokomaalaiselta tossa videossa o.o
    on söpöö ::D

    VastaaPoista
  8. ihana toi video XDDD

    VastaaPoista
  9. miksi luin "Mikä vitussa on ihaninta?" HYI! sairas minä

    VastaaPoista
  10. LOL MIKS TOLLA ON FEIKKI KOKISTA?

    VastaaPoista
  11. tylyjä vastauksia villeltä >:(

    VastaaPoista
  12. awww toi sun villes::::D<3 vastas ihanasti noihin kysymyksiin ja sitku se söi tota sen pullaa KUOLIN (isken sun poicciksen joku päivähhh<33333333NOEN)
    pidä siitä kiinni ja tehkää kaunis höyry kattila<3

    VastaaPoista
  13. :DDDDDDDDDDDDDdddddddddd video <333

    VastaaPoista
  14. OMG - Ville kuulostaa ihan yhdeltä Joonalta ja syö ihan samalla tavalla vitsi mikä tyyppi :DDD

    VastaaPoista
  15. ÄÄääää ville on iha ylisulonen :DD

    VastaaPoista
  16. just paras video! DX meinasin saada sydärin ku luin että Dancing Queen oon ihan mieletön abbafani (; mutta joo sun blogi on niin paras ♥

    VastaaPoista
  17. Oii, aika kultapojun oot löytäny (:

    VastaaPoista
  18. hoho toi ville syö muffinssia:---D ihania ootte :)<3

    VastaaPoista
  19. iha ku death noten L haha! :'DD

    VastaaPoista
  20. moi. tein haaste postauksen ja haastoin sut. entiiä ootko jo tehny tän tai enkä tiiä teetkö ees näitä haasteita ollenkaa, mut halusin haastaa sut kuitenki :)http://my-life-vra.blogspot.com/2012/02/haaste.html

    VastaaPoista
  21. hihihihi tästä tulee mieleen yytyybin marsuvideot, tyyliin ''my guinea pig eating'' :D lutusen miehustimen oot itellesi haalinu!

    VastaaPoista
  22. Ootte vaan niin söpö pari :) löytäisimpä mäki viel joskus tollasen <3

    VastaaPoista
  23. haha. mul tuli ihan liikaa mielee villestä tos videossa, Death Noten L :D sen sivuprofiili ja syömistapa ja se miten se kääri sitä muffinssipaperia. nauroin. :DD

    VastaaPoista
  24. hahahahahahahaa mikä video nauattaa vieläki :DDD

    VastaaPoista
  25. Aww ihana toi muffinssivideo! :-D

    VastaaPoista
  26. Mikä video :-----------D oonko ihan creepy jos jaksoin kattoo loppuun hoho.

    VastaaPoista
  27. okei, tää ei liity todellakaan tuohon postaukseen, ja valmistaudu päivän randomeimpaan asiaan: mä näin unta että jouduin värjäämään sun hiuksiin ne pinkit osiot latvoihin 8DD mut sit sitä pinkkii meni vahingossa muuhunkin osaan hiuksii ja pelkäsin et nyt suutut kun pilasin sun hiukset :<oon lukenu vähän liikaa sun blogia.....................! But i just can't stop it. It's too late.

    VastaaPoista
  28. Rakastan sun blogias! Selasin just kaikki postaukset läpi ja oon ihan hullaantunu sun hiuksiisi :--) Liityin heti paikalla lukijaksesi kun törmäsin tähän blogiin.
    - Toinen pokemon fani kuittaa!

    VastaaPoista
  29. vastaspa ville tosi lyhyesti :D:DD:D:

    VastaaPoista
  30. Lihava mörkö :0 Onk kyl laihtunu aika paljo, jos se oikeesti on ollu lihava..

    VastaaPoista
  31. ananastyttö: Maailman tärkein ja vaativin tehtävä toi syöminen selkeesti. :3


    Ano: Ville on idiootti.. :D


    Satzu: Voin arvata, siitä on tosi vaikee saada hyviä kuvia ku se vaan karttaa kameraa. >:0


    Ano: Hörr, linkkasit monta postausta. :D


    Olivia: MÄKI HALUUN TOMMOSEN. >:( Miten saisin istutettua Villeen hitusen romantiikkaa mietimpä vaan.. :D


    Eve: Mau, kiitos. c:


    Zennii: Se näyttää ihan kiinalaiselta! XD


    Ano: Mielenkiintoinen.. :D


    Elli: Kiitos iltarepeämisestä.. XDDDDd


    sarba: c:


    olili: Eiku ''NOH!!'' :D Ei tykkää ku sitä kuvataa. <3


    Ano: Koska olemme köyhiä. XD


    mira: :--D Tsih!


    Ano: Jep, harmitti ettei se jaksanu kirjottaa ja oli iha kyrpäotta ku pakotin. Ja sit ku kyselin ja kirjotin ylös ni sillonki se oli iha tylsistyny. :D Tyhmä tyyppi.


    Ano: Hö, ei saa viedä mun marsupoikaa! >:0 Toivon että se suostuu vaan adoptoimaan jonku söpön pienen kiinalaisen eikä alkaa luomuna tehtailla kattiloita. XD En halua synnyttää!


    miyarou: Mussunmussun!


    Emmi J: Mau. c:


    Nikki: Pelottavaa.. XD


    Helmi: Niin on. c:


    Elena: Se on ehkä mahtavin biisi ikinä! :D Tekee aina mieli ruveta metrossakin tanssimaan ku se tulee mp:stä.. XD


    Essi: Jep. c:


    laura: Mielenkiintoinen.. :DDDD


    Ano: Se on, en mä. >:3


    Ano: No ilmankos se onki nii ihana. XD Mullaku tahtoo olla vähän näitä taipumuksia animepoikiin...


    veera: Mä tekisin jos en unohtais niitä aina.. XD


    Ano: No se onki ihan tommonen marsunaama.. XD


    Ano: Etköhän sää löydä. :--) Toivon niin!


    Ano: Pelottavaa, et edes ollu ainoo! XDD Kai se sit vähä on tommonen animeherkku.. :DD


    Ano: No se on. >:3


    Ano: Voih. XD


    Ano: Keskittyminen! :D


    Riina: Et, työkaveri oli kattonu kuulemma viidesti.. XDDDDDDDd


    Ano: XDDDDD Emmä nyt ihan noin paha tukkanatsi oo, aina ainakaan.... :D Söpö!


    Deadpegasus: Ville on. c:


    essi: Ihana, kiitos! :--D <3


    Ano: Nii, vähän tylsä. :(


    Ano: No ei se edes ollu, sillä oli vaan päällä hirmusen paljon liian isot vaatteet. :D

    VastaaPoista
  32. Siis aikaisempaan seksikkäästi anonimellä julkaistuun kommenttiini: se linkki joo mutta se eka postaus siinä linkissä nii siinä se kulmakynä :) siis vikoissa kuvissa ekasta postauksesta 8D menikö perille mahtava juttu

    VastaaPoista
  33. Helmi: Lumenen sävy pähkinänruskea. :D En muista pajon makso.

    VastaaPoista
  34. Ville katotko paljonki tota hentaita?

    VastaaPoista
  35. Ano: En, taitaa olla enemmän Vilun hommia.

    VastaaPoista
  36. Videoklipissä:

    Vilu: Onks sul mielenkiintosta
    Ville: no...
    Vilu: *hymähtelyä* *köh köh*
    (vähän ajan päästä)
    Vilu: ip
    Ville: oho!
    Vilu: nu

    Tulis mahtava elokuva. Ei tippuis kärryiltä missään vaiheessa!

    VastaaPoista
  37. naww sulosin mies ikinä : D

    VastaaPoista
  38. Ano: Yksinkertaisuuden huippu. :D


    Ano: On. <3

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.