25.7.2013

You better fear me dear.

Tuli semmoinen hetki, että katsoin huonettani ja se tuntui kovin omalta; ikkunalauta tursuaa plugeja, läväreitä ja koruja, lattialla on Pokémon-kortteja, pidennyksiä eri väreissä, tuhansittain hiusvärejä ja hoitoainepurnukoita lantraamiseen. Jalankulkutasoa asuttavat myös pastalautanen ja tyhjä viinapullo. Sängyssä ei ole lakanaa, koska poikaystävä myllertää sen aina pois. Lakanan sijasta sieltä löytyy kyllä kasoittain herran pitkiä mustia hiuksia. Vaatehuone, vaatekaappi ja vaaterekki jotka ovat äärimilleen tungettuina. Marsut rynkyttävät juomapulloa ja hamsteri kunnioittaa muita asukkeja hereilläolollaan. Suurin äänenlähde koko huoneessa on kuitenkin ikivanha läppärini, joka vuoroin huutaa ja huokailee. Ja kaikki asiat ovat sulassa epäjärjestyksessä, mitenkäs muutenkaan. Jos joskus tuntuu, että minuus on hukassa, niin yksi katse tähän pieneen huoneenkopperoon muistuttaa kummasti itseydestä. Siitä epätäydellisestä, mutta usein hyvinkin elämäänsä tyytyväisestä ihmisolennosta.

Olipa kerran palkkapäivä, ja Ebay lauloi. Yhteistyön lisäksi oli pakko ihan omin kätösin rahoittaa Sheinsideä, koska uusi rakkauskauppa. Jännyys, että mitä ja milloin postityttö tuo tullessaa. Kiinasta tilatessa joka päivä voi kuukauden ajan olla joulu. Huonon muistin ansiosta nimittäin unohdan puolet tilatuista tavaroista. Ollappa helppo olla vähän hatarapäinen.


Päästä puheenollen, muutos oli taas edessä (ja arvattava). Ekaks meni kemistillä pasmat sekaisin, ja vaalean turkoosin sijaan sain tukkaani tumman sävyn. Onneksi suoravärien nujertaminen on helppoa Herbinan syväpuhdistavalla shampoolla, luotettava kumppani. Shampoota vaan kuivaan tukkaan niin paljon, kun piheys antaa periksi, vähän vettä päälle ja antaa sitten muhia vaikka tunnin, tai niin pitkään kuin päänahka kestää. Sain tummasta turkoosista kahdella käsittelyllä vaaleanvihreän, jota sitten violetin suoravärin avulla sävyttelin sinisemmäksi. Helppoa kuin heinänteko.

Latvat saavat toistaiseksi ammottaa vaaleuttaan, Kiinasta (toivottavasti) tulee mulle paketillinen hiusliituja. Jälleen yksi mahdollisesti jo epäonnistunut yritys estää mua vaalentelemasta tukkaa jatkuvasti. Saampahan vetästä hullut professorit ilman pysyvämpiä seurauksia.


Septum-vihaajille ja nenäkorun koosta minulle kritisoinneille ilouutisia; nenässä jöpöttää kasvanut lapsi. Hengityselimen väliseinän reiän venyttäminen on vihdoinkin tullut päätökseen. 1,6mm > 3,2mm, eli tuplasin. Etenin n. 0,5mm välein, 1,6 > 2mm väli oli pahin. Sitten se olikin jo vähemmän kivuliasta. Rengas on nyt halkaisijaltaan 10mm, tommonen kivan paksu ja kuitenkin pieni. Ihan rakkautta. Aion hankkia siihen myös jonkunlaisen häivekorun niille päiville, kun ei jaksakkaan näyttää sonnilta.


Käytiin äsken poikaystävän kanssa vetämässä hyvät mätöt Kampin I Love Foodissa. Jos haluaa hyvää palvelua, niin tuolta sitä kyllä saa.


Kuvassa takana näkyvä heppu on niin ihana ja rempseä asiakaspalvelija. Tuli itellekkin hyvä mieli. Hyvä mieli tuli taas massulle kana-aurajuustopastasta, jonka mätin. Omnom!

32 kommenttia:

 1. Ihanaa kun päivittelit taas, suloinen olet tukkasi kanssa! <3 Ite vahingossa blondasin pinkin pois, mutta kyllä se vielä palaa joskus, ellen saa sitä punasta aikaseksi, joka olisi ihana ;_;

  Itellä vähän samassa jamassa tuo huone (miinus marsut ja viinapullo). XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus pitää. :D Kiitos! Musta se sun pinkki oli täydellinen! ;__;

   Kotoisan sotkusta. <3

   Poista
 2. oi täydelliset hiukset jälleen n_n <3

  VastaaPoista
 3. Yay postasit ! Oot niiiin upee :33

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä venytetty septumi on just niiin kivan näkönen :) Jos ei kuitenkaan ihan yli paksuksi mee. Venyttäisin omaaki jos uskaltaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa uskaltaa, ei se nyt NIIIIIIN paha ollu. :D

   Poista
 5. Sä oot niin ihana <3
  Sopii hyvin sulle toi paksumpi septum :3

  VastaaPoista
 6. käske poikaystäväsi ajaa viiksensä ;__;
  tää sininen on ihana väri sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin mut silti se on vaa laiska ja Johnny Deppeilee. :--(

   Kiitos!

   Poista
 7. Jossain oli juuri kirjoitus siitä, miten tyhmä on lisätä esim Faceen kuva ja kirjoittaa "omom", koska kukaan ei kuulemma oikeasti sano niin. Mä kyllä ainakin sanon!! :D

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Jaah, mistäs sitä alottas.. :'D Löytyy tosta seoksesta Stargazerin Tropical Greeniä, Crazy Colorin Capri Blueta, Sky Blueta, Peacock Blueta, Violettee.. Vähän kaikkee. :D

   Poista
 9. ihanat nyt nuo hiukset! ja nainen postaile useemmin, tuli jo ikävä:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuuu kiitos! n___n Pitäs mut oon välillä vähän tylsä enkä jaksa ottaa kuvia tai kirjottaa. :<

   Poista
 10. Ne hiusliidut on ilmeisesti aika kehnoja, meinasin itekkin vetää blondiksi ja väritellä niillä, mutta kyselin monelta ni kaikki sano vaan että huonoja ja värjää tekstiilit. Mutta ootan kyllä innolla jos aiot käyttää niitä, laitahan sit tänne bloginki puolelle että oliko ne niin laaduttomia ku kaikki puhuu ku kiinnostaa kumminki:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstiilien värjäys on ilmiselvää, pitää levitellä vaikka värjäyspaita päällä. :D Mutta minä infoon sitten!

   Poista
 11. Oot niin ihana ja täydellinen,ääh alemmuuskompleksi <3

  VastaaPoista
 12. Hah, oon monesti miettinyt, että en oo nähny kovin monta angelbitesit omaavaa henkilöä, jolle ne sopisi tosi hyvin. Mutta sinä olet kyllä yksi niistä ihmisistä, joille ne todella sopii :)
  Ja aivan ihana tuo hiusväri!

  VastaaPoista
 13. kysyn nyt ku en ite ymmärtänyt, että miten oot saanut tohon tos "palkin" missä näkyy sun twiitit ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Twitterissä luo semmosen gadgetin vai mikälienee. XD Jotenki sillein? Tein ton puolinukuksissa ni muistikuvat on vähän haparat.

   Poista
 14. mitä uskot tapahtuvan jos lyön suht keltaiseen tukkaani hopeashampoonaamion ?
  taino semmone että lyyään kuivaa tukkaa rutkasti lorealin hopeashampoota ja jätetään tunniksi päähän.
  :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tulee joko hopea tai oljen värinen. :>

   Poista
 15. jos tilaa ebayssä kiinasta tuotteita niin meneekö ne tulliin tuleeko veroja? ja ps oot kauniiis!qw

  VastaaPoista
 16. hiukset<3 sopii tosi hyvin!

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.