25.2.2014

She plays her favorite song and fades away

Kovasti on työnteko minua pitänyt hiljaisena. Takana on tosiaan ihan muutamilla vapaapäivillä höystetty työputki, ai että uuvuttaa. Ei oikein tuo sanallinen anti ole parasta, ottakaa kännykuvapläjäys!


Takki ja huivi ovat molemmat mun parhaiden kirppislöytöjen listalla jaetulla sijalla.


Susipaita, pipo ja housut - Gina Tricot, Batman-paita ja kengät - H&M.


Harmaa paita - H&M 


Ponipaita - Sheinside, harmaa paita - New Yorker, leggingssit - Mart of China 

Uusin yhteistyökumppanini, Mart of China lähetti mulle kahdet kappaleet ihania leggingsejä ja tässä niistä toiset. Oon ihan hurahtanut kuvioleggareihin, ne piristää mun laiskapäivien asuja helposti ja kivasti.


Awesome-pipo - Glitter

Sama harmaa paita joka päivä. Se on vaan malliltaan täydellinen ja harmaa on ja pysyy pukeutumisessa mun lempivärinä. Ps. kiva toi lazy eye.


Attack on Titan-paita - Redbubble, kännykkäkuoret - Ebay.

Vitsit, että oikein hävettää näin sanaton merkintä. Ei voi mitään, ettei irtoa yhtään.


Nyt korkkaan pari Breezeriä ja fiilistelen tämän tahtiin väliaikaista vapauttani. Hyvää tiistai-iltaa teillekkin, blogiväki!

9 kommenttia:

 1. Sulla on aina niin ihania vaatteita :) Musta on kivaa kun oot tommonen hattarapäinen pikatsupukuun pukeutuva tyttö, vaikka et oo enää ''teinivuosissa'' Hirvee ikäkriisi, tänä vuonna tulee 20 en halua!! :-DD

  VastaaPoista
 2. Sul on älyttömän kauniit silmät, oi että :3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat noi Mart Of Chinan leggarit!

  VastaaPoista
 4. Söpöjä kuvia susta, sun hiukset on niin ihanat! Toivottavasti postaisit taas pian kun postaustauon aikana ootin jo niin kovasti ja kaikkee. Hei mut mulla olis yks kysymys: mitenkä punasista hiuksista sais pinkit parhaalla tavalla? En haluis, että hiukset ohenee hirveesti tai mitään :< Voiko esim. silleen tehä, että käyttää tota sun herbina-taktiikkaa, niin että punanen väri vaalenee. Sit siihen vaaleen päälle pinkkiä suoraväriä tai jotain. Olisko joku parempi taktiikka?
  t. apua tarvitseva rapu:3

  VastaaPoista
 5. siis toi ihana harmaa paita (kuvassa joka on myös ihanan ponipaidan vieressä) niiiiin en ymmärrä sitä newyorker sivustoo yhtään? se on tosi sekava tai sitten itse oon vaan ihan hömppä :D pystyyhän sieltä nettisivustoilta tilaamaan? en kyllä tota paitaa löytäny.. help meee jos löydät aikaa ♥

  VastaaPoista
 6. Tee taas joskus sellane joku erikoispostaus sun upeista(!!) hiuksista :)
  Ja laita tää sun blogi maholliseks lukee myös mobiiliversiolla. :) oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 7. mikä on tuomiosi redbubblesta? oliko toimitus nopea, onko tuotteella uhka jäädä tulliin ja onko hyvä palvelu?

  VastaaPoista
 8. Itsellänikin on ropisemassa tukka päästä vaalentelujen vuoski, joten ajattelin myös ottaa kokeiluun syväpuhdistavalla shamppoolla värin kuluttamisen.

  Mutta ei tahdo lähteä irti ei millään, olenkin kuullut että sininen saattaa olla hankala saada pois. Olen nyt viikon verran, istunut jopa päivä 2-4h shampoo ja kelmu päässä. Ja tukka on vieläkin kirkkaampi kuin sinun nykyinen sinisesi, blah :S

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.