18.3.2014

Ryhtiliike

Kuten muissa someissani onkin jo tullut esille, värjäsin tukkani vaaleansiniseksi. Tai jäänsininen sen piti olla, mutta keltaisuus hieman paistaa läpi tehden väristä monivivahteisen. Joskus se näyttää siniseltä, joskus vihreältä. Samapa tuo, väri on silti mitä hellyyttävin. 


Tämän saavutin hopeoimalla pidennykset ja oman tukan Joicon hopeashampoolla ja Stagazerin Royal Bluella. Valitsin nyt käyttää Stargazerin sinisiä Crazyn sijaan, koska niissä tuntuu olevan hitusen parempi/kirkaampi pigmentti. Miksasin ihan pienen määrän Royalia hoitsikkaan (XZ Omena) niin, että väri oli vähän tummempi vaaleansininen ja iskin vasta pestyyn, hoitoaineettomaan ja kuivaan tukkaan n. tunniksi. Jouduin värjäämään oman tukan vielä toiseen kertaan, koska olin huolimaton ensimmäisellä ja väri jäi varsinkin juurista laikukkaaksi. Juuret kannattaa muutenkin pastellisävyjen kanssa värjätä asteen tummemmalla väriseoksella, koska mulla vain kerran vaalennuksen alla ollut tukka tuppaa jäämään käsiteltyjä latvoja vaaleammaksi.


Hellyyttävä Patrick, nukahti mun T-Rex-tyyny sylissä eräänä iltana. Hassu. Pinkin paidan nakistin Cybershopin aleista. Kun alet tippuivat 60%, niin ei jää syytä pihtailla. Ale-valikoiman voitte käydä katsastamassa liikkeiden lisäksi myös täältä, KLIK!


Hihhihhii, mulla on ollut huono (s)onni mustien seperenkaiden kanssa; joko oon tuhonnut kaikki saamani, tai sitten oon tilannut mustan sijasta hopeita. Oon niin pitkään halunnut käyttää mustia koruja nassussa ja nyt vihdoin taas pystyn. Meille tuli Cyberiin 3,2mm mustia koruja vaan 10mm halkaisijalla! Kun yleensä noiden paksumpien renkaiden halkaisijat on sitä luokkaa, että ne ylettävät suuhun asti. Ja mikä parasta, ne mokomat aukesivatkin ilman pihtejä! Tarvitseeko edes sanoa, että rohmusin heti kuormasta itselleni yhden. Siinä se nyt killuu ja näyttää kivalta.


Ei niin mitään selityksiä, kunhan kameroin uudella tukalla minkä ehdin. Vois muuten hankkia uudet työkengät, nämä ovat jo parhaat päivänsä nähneet.


Uudet kaunokaiset kotiutuivat Kiinasta (Ebay). Tomy Takara on ehdottomasti mun lemppari leluntekijä, joka ikinen noista on viimeistä yksityiskohtaa (tassuanturoita) myöten kauniisti muotoiltu ja maalattu. Palloilin tämän setin ja sen perussetin välillä, mutta päädyin tilamaan nämä erikoisemmat Eeveelutionit. Rakastan näitä kyllä niin paljon, että pakko varmaan hankkia ne toisetkin.. 

Miksei meillä muuten Suomessa enää myydä Pokemon-figuureja? Tai jos myydään, niin ne on niitä mälsiä onttoja. Nään vieläkin unia lapsuudesta, kun silloisen Eka-Marketin leluosastolla oli varattu kokonainen seinämä pelkille Pokemon-figuureille. Nyt tämän haavemaan löytää enää vain Japanista ja Amerikoista. Katkeruus.

15 kommenttia:

 1. Nuo hiukset on vaan kyllä niiiin söpön väriset :>

  VastaaPoista
 2. aivan ihanat noi figuurit ;______; itseki kaipaan niitä aikoja, kun tollasia voi vielä ostaa kaupasta, mut nykyään ei edes ole poképallojakaan saatavilla. mitä hintaluokkaa tuollaset pakkaukset muuten ovat?
  sen lisäks vielä pakko mainita, et hirrrrrmu kivaisat hiukset oot taas onnitunu luomaan. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä, olen huisin katkera tästä. Tyhmä Suomi! Taisi olla jotain 40-50e, en ihan tarkalleen muista.

   Kiitos kiitos! :3

   Poista
 3. Ah, pokemonit<3 silloin joskus pokemonit oli koko perheen mielestä paras asia maailmassa, ja sitä tunnaria AINA laulettiin jokapaikassa, varsinkin suihkussa! Varastossa meillä möllöttää varmaan jätesäkillinen nuita pieniä pokemon-figuureja! Niillä tuli aina leikittyä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos haluat löytää niille uudin kodin, niin täältä löytyy ottaja! :D

   Poista
 4. Oikoi tää on kiva väri! :) ite käytän sitä lorealin pumppupullo hopeashampoota ja valkoinsena on tukka pysynyt :) kokeiluun lähtee tämä kyllä, tai sellainen harmaan ja sinisen sekoitus :D kunhan keksin millä väreillä se onnistuu ja miten saan sen värin sitten pysymään päässä pitempäänkin ;D vinkkejä otetaan vastaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hopeashampoolla pohja harmaaksi ja todella haalea vaaleansininen väri päälle. :)

   Poista
 5. Voisitko linkata myyjän jolta tilasit Eeveet? :)

  VastaaPoista
 6. Sulla on ollu mintunvihree karvakerros joskus ja nyt kun ite meinaan värjätä toisen puoliskon päästä mintunvihreeks, ajattelin kysyä, että millä sekotuksella sen teet? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais olla Stargazerin African Greeniö ja hoitoainetta, ehkä pieni luraus jotain sinistäkin oli joukossa. :)

   Poista
 7. Noistahan tuli tosi kivat! Itsekin oon suunnitellut jotain shokkiväriä päähäni. Näinkin sut muuten kun kävin cybershopissa n. viikko sitten ja noi näyttää livenäkin tosi kivalta. :)

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Minua ei ole kastettu kirkkoon, enkä muutenkaan ole innostunut minkäänlaisista hihhulihommista.

   Poista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.