26.1.2010

Youtube myspace eiku...

Tulipa ruma ja hajanainen postaus. Oivoi.

Viime viikolla isi sitten heitti mukavan yllätyksen, tyypit lähtee taas kesällä Thaimaaseen. Ja arvatkaa kenelle ei ostettu lentolippua? :) Mä lievästi sanottuna närkästyin ja heitin päälle parhaan murjotusilmeen. Ei siinä mitään jos mä oisin tienny niiden reissusta aikasemmin, oisin voinu vielä vaikka voinu motivoitua talven kiduttamana rääkkäämään itteeni säästämään omaan lentolippuun, mut ne on piilotellu sitä reissua multa puol vuotta, eikä mulla oo oikein mahdollisuuksia päästä mukaan, kun rahasaldo seikkailee jatkuvasti miinuksen puolella. Päättelin sitten, että tää on varmasti suunniteltu juttu, koska jos tää ois ollu rahasta kiinni, niin ne ois sanonu että pääsen mukaan, jos maksan omani. Iskä inhoo sitä, et pitäs huolehtia musta matkalla, joten ne ei halunnu mua mukaan alunperinkään.

Sit Oo ja iskä yritti ruveta paikkaamaan tilannetta, eli ne vaihto puheenaihetta siihen, että meenkö mä taas kesällä niiden kanssa mansikkaan. Kiukuttelin ku mikäki teini ja vastailin tosi tympeesti, kunnes sain asiat keittiössä tehtyä ja karkasin tilittämään Noralle tota juttua. Iskä tajus, ettei toi harhautustaktiikka toiminukkaan, niin sitten se tuli kyselemään multa siitä kamerasta, mistä mä oon puhunu. Harhautustaktiikka nro 2: lahjonta. Mä oon nyt aika varma, että mä saan sen kameran, plus sain iskän säälittävällä valituspuheella rahatilanteesta kustantamaan mulle kuljetuksen abiristeilylle ja 100e käyttörahaa.

Vaikka mä oon vieläkin vähän loukkaantunu tosta syrjinnästä, niin mä kyl tiesin et iskälle tulee huono omatunto, ja et se yrittää paikata sitä kustantamalla mulle tätä materialistipuolta. Ei pahaa ettei jotain hyvääkin, tulipa ainakin rahotus kuntoon. :-----------D Ja paras tapa lepytellä mua on tietty räikee lahjonta. Jos mä oisin valtio, mä oisin pahasti korruptoitunut.

Mun voittajafiilis on nyt tän kuulonen.


Pokemonmusat = nostalgiaa. ♥

Leivoin muuten torstaina mokkapaloja, ja mun munat oli surullisia. : [


Joo, leivontahuumoria... Antti oli meillä viikonlopun ja se söi kaikki mun hiellä ja vaivalla askartelemat mokkapalat. :---------( Oon katkera, kauhee läskipossu seki.

Värjäsin viime viikolla hiukset myössin ja niitä pidennyksiä, mutta lopputulos lisäkkeiden osalta ei ollu lähelläkään odotettua, arvasinhan mä, että ne on liian hyväkuntoiset imemään sitä pinkkiä väriä, mutta että kahdenkaan vaalennuksen jälkeen niiden vastarinta ei murtunut vähääkään ja niistä tuli tosi ällöt violetit ja joka toinen hius on värjäytymötän. Ne on ihan käsittämättömän ruman väriset ja ne vielä kiiltää kun ne ois muovia! Why me? Mua alko taas kiukuttaa niiden kanssa. Nyt ne on mun hyllyssä arestissa kunnes keksin mitä niille vois tehä.


Toi ihana toppi on ollu mun kaapinpohjalla piilossa, kun se on ihan liian lyhyt. Joskus aikoja sitten Onlysta bongasin sen, mut se kutistu käytössä. Mähän en siis oo kasvanu siitä millään ulos köhköh. Tarkkasilmäsille; toi pinkki viiva kädessä on todiste hiusten värjäyksestä.
Mikä omapose hä, eeeeeeeeeeeee?. Kyllä, se on luomiväriä ja ihanaa onkin, ihan semmosta shokkipinkkiä. Kiitokset Noralle kun lahjoi sillä mua, ihana nainen! ♥ (On se kyllä ihana muutenkin!)


Pakko laittaa (salama rape) kuva paidasta:


Ehehee, wnb hauskanhärski halpa turistipaita Thaimaasta. Osu ja uppos. :--------D

Mietin nyt tässä, että mulla ois kyllä kerrottavaa tosta Thaimaareissusta, mut päätin kesällä jättää kirjoittamatta siitä, kun kuvamateriaali tuli perusteellisesti tuhottua jonkun nimeltämäinitsemattoman bloggaajan toimesta, nii pitäskö mun kirjottaa kuitenkin vielä jossain vaiheessa kohokohtia sieltä tänne? :---)

3 kommenttia:

 1. Iskät on kyl ihan maailman parhaita, kun ne saa noita lahjomisinnostuksia aina välistä. :-----)

  Tee thai-Vilu postaus. :---( Luen mieluusti hamsteristasi.

  VastaaPoista
 2. Nora: Niimpä. :D Isit on ainakin sillon ihan parhaita, äiteille ei tuu niin paljoa tommosia. :D

  Vois väkertöö. :D

  VastaaPoista
 3. Snadia musaa mä dikkaan poke

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.