6.4.2010

Thanks CF for pimpin' my face

Sain vihdoin ahdistettua itseni kameran väärälle puolelle (=taakse, linssilutkana viihdyn paremmin sillä toisella puolella) ja kuvattua sen Crazy Factory-tilauksen saldon. Tää teksti tuli kirjoitettua pahimmalla materialismionnellisyyshypetys-hetkellä joten öh.. pahoittelen.

Olin tän viikon kun hepulin saanut elefantti ja kyttäsin postilaatikkoa enemmän kun laki sallii. Crazy Factory heitti mua tiedolla, että lävistyskrääsä oli postitettu, eikä ollut kun ajan kysymys, että millonka se ihana plärä tupsahtais postiboxiin. Loman kruunas se, kun yksinäisen lomaviikon jälkeen perjantaina lähdin liukastelemaan peilikirkkailla jääteillä Maaritille päin (okei, teknisesti ottaen päin kirjastoa, jonka edestä Maaritin äidin oli tarkotus koppasta mut kyytiin ja ajaa sinne korpeen) ja vilkaisin vielä viimeisen kerran hermostuneesti postilaatikkoon. Mä en kestä odottamissa näissä tilausjutuissa ja olin ihan sikaonnellinen, kun siellä laatikossa makas mukavan pullea kirjekuori mun nimellä varustettuna, JES! Ihana materialismiorgasmi. ♥

Availempa teille läskikuoren sisältöä taas perinteisesti kuvin:


18mm sarvi. Olin ehtiny hävittää jo puolet venytyskoruista, kun ekan kerran venytin, ja tarvisin siks tätä.




Paljon korvasälää. ♥______________♥ Venytin korvani just tämän takia, nää kaikki korut on ihania. Mä en koskaan kyllästy eläinkuosiin.


 
Tai tatskakuviin. Tän toisen tatskakorun teksti on tosi laaameee, mut toi pin-up naikkonen tossa oli niin nätti, et tahtooooi.



Kahdet silikonitötskät piti tilata suurimmaks osaks ihan mukavuussyistä; ne joustaa ja on kevyet pitää korvassa, eli täydelliset nukkumiseen ja korvien lellimiseen, eikä ne ala haista niin karmaiseville, kun kaikki muut jötikät. Ja ihan söpöjäkin ne on. Ja niin, mun molemmat korvat on 20mm.


Tilasin myös kahdet parit normikorviksia, mulla oli alunperin seitsemän kappaletta normaaleja korvisreikiä, kunnes venytyksien jälkeen otin niistä kaikista muista korut pois ihan vaan siks, ettei ne sopinu musta noihin venytyksiin. Aattelin nyt antaa niille taas mahdollisuuden, ja valkkasin väriks valkosen, koska se on sopivan neutraali väri ja noiden kuvaplugien taustatkin mätsää. Niistä viidestä vapaaks jääneestä kaks on umpeutunu niin, etten ainakaan vielä uskaltanut väkivalloin runnoa noita koruja läpi, koska korvat on muutenkin hellänä uudelleen venyttämisestä.
 



Ja naamasälää tietty. Tommosia peruskorujan vaan. En oo ees päässy kokeilemaan noita renkaita, koska ne pallot on niin tiukassa, tarviis löytää jotkut pihdit niiden löysentämiseen. Ja noi tapit on tosi hyvän kokoset siinä mielessä, ettei ne yhtään törrötä. Huono vaan, että ne on sit liian tiukat, koska ne hautoo niitä reikiä ja ne alkaa haista jollekkin kuolleille eläimille. :---D Ew.

Sit kun on joskus taas varaa, niin varmasti tilaan lisää tuolta, halpaa, helppoo, iso valikoima ja tulee ihan postiluukkuun asti. Eikä postikulutkaan hiplaa pilviä, 5e per tilaus.


Niiden korviksien kanssa tuli muuten tää maailman paras rasia lävistyskorujen säilyttämiseen. Hyvästi iänikuiset minigripit ja kiroilut kadonneiden pallojen kanssa!


Ja loppuun vielä mun koko läväriarmeija. Pallorenkaat kokojärjestyksessä; 12mm, 10mm, 9mm. Hevosenkengät; 10mm, 1.2mm 10mm, 1.2mm 8mm, 8mm. Tapit; 10mm, 7mm. Sit parit randomit pallot. Kaikkien korujen paksuus on 1.6mm, ellei toisin oo mainittu. Tosta toki puuttuu ne tapit jotka on mulla naamassa, ne on 8mm pitkät.

25 kommenttia:

  1. I dont understand even a word but in love ur pictures so much!

    You are really beautiful!

    VastaaPoista
  2. Adlü: I'm sorry, I don't feel the need to write in english 'cause a) I didn't know I had any foreign readers and b) my english sucks so bad. :D

    But thanks. :) ♥

    VastaaPoista
  3. miten en oo ennen nähny tätä blogii, aah rakastuin! luin sun kaikki postaukset kerralla läpi :-D

    VastaaPoista
  4. miten en oo ennen nähny tätä blogii, aah rakastuin! luin sun kaikki postaukset kerralla läpi :-D

    VastaaPoista
  5. Hmh, miksi tää bloggerin kommentointi vammaa näin paljon? :D

    Anonyymi: Kiva että löysit tänne. :D Hah, hullu. :D ♥

    VastaaPoista
  6. Moi. Oon lukenu tätä ennenkin, mutta en oo tullu kommentoimaan...

    Uii, sulla on vaan niin iki-ihanat hiukset (tai no eihän sitä tiiä, minkälaiset ne on sit jotain 80v.)

    VastaaPoista
  7. MAIJA: No moimoi. :D No hyvä että uskaltauduit nytten. :)

    Kiitos. :D Mulla on Noran kanssa tästä kyl selkee visio, ne on mummonakin pinkit permnentilla. :D Oon sitten se kaupungin kylähullu. :---)

    VastaaPoista
  8. voisit tehä jonkun venytysprosessi- postauksen! siis että miten ite venytit jne.

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: Meinasin tehä tän yhteyteen, mut sit en jaksanukkaa. :---D Katsotaan.

    Sirpa: Kiitti, I agree. :D

    VastaaPoista
  10. nätti tausta tällä blogilla, mistä latasit sen? :)

    VastaaPoista
  11. haiseeko venytyskorut? O___O

    VastaaPoista
  12. Anonyymi: Oli ohjelmassa valmiina.

    Anonyymi: Joo. :---D Sangen etovilta.

    VastaaPoista
  13. Mulla kävi huono säkä lävistyskorujen tilaamisessa, ne tuli ihan vääntyneinä ja outoina, vaikka sivustolla vakuutettiin että ne "kestää".. Mä ihmettelin että miks sinne sellasta kirjotellaan koska eihän lävitys korut mee yleensä rikki, Mutta onneks sulla ei käyny noin : )

    VastaaPoista
  14. Anonyymi: Mitä helvettiä? Mikä norsu niitä on sitten tallonu, eihä niiden luulis kuitenkaan hirmu herkästi vääntyvä? :( Harmi että oli ongelmia, kai otit niihin yhteyttä jälkeenpäin? :o

    VastaaPoista
  15. otin ja sain rahat takas: > Onneks :P

    VastaaPoista
  16. Anonyymi: Dodii hyvähyvä. :)

    VastaaPoista
  17. ÄÄÄÄ Rakastuin tähän blogiin, ja sul on ihana kirjotustyyli muutenki :33 ps.Ootko muuten ikinä testannu värjätä hiuksia kreppipaperilla?? mulla onnistu hyvin ku uitin kiehuvassa vedessä ja läträsin päähä :3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kuullukkaa tommosesta, mut kuulostaa hauskalta. :D

      Poista
  18. jooo miks en nää mun omaa kommenttia :D sori testaan nyt täl tekstil :DD...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska kommentit tulee näkyvii vasta ku oon hyväksyny ja julkassu ne. :)

      Poista
  19. Eksyin kattelemaan tänne sun blogias,& tää on mahtava ! :)
    Katellut tässä sun muita postauksia,ja vaikutat tosi jees,tyypiltä.
    Sun hiukset on aivan upeat ! (rakastuin HETI hiuksiis!) :D
    + Lävärikorut & Venytyskorut,tosi jubeita ! (:

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.