12.5.2010

It's okay if you break, you'll see colors again.

Mä oon nyt ollu lazy twat oikeen urakalla. Mulla ois vaikka mitä mutkunmutkun-syitä, muttei mikään niistä edes tyydytä tässä asiassa mua itteenikään, niin turhaan mä nyt niitä teillekkään alan selittelemään.


Tiivistän nyt tähän Noran vekslaamaan videoon ja muutamaan hämärään kuvaan Vappuni, koska se oli jo niin kauan sitten, ettei kettään jaksa ennöö kiinnostaa.Kolme sanaa, mussutusta, kamerahuorausta ja laittautumista, näissä merkeissä. Humala olis ollu jepa, mutta nou mani nou hani. Oivoi. En kyllä tiedä kumpi on pahempaa; se, että baarin hauskin paikka on se, mistä sä voit kytätä ja kuvata ittees, vai se, että ne pitää vielä ihan julkisesti myöntää ja laittaa ne tuotokset näkyville? No jaa, Timo toteskin, että hulluilla on halvat, mutta meillä ilmaiset.Mulle nähtävästi tapahtuu harvemmin mitään ylijännää ja kertomisen arvosta nykyään, oon vaan lotvinu Antilla ja vältelly koulunkäyntiä. Tai sit musta on oikeesti tullu tosi tylsä. No varmaan sitäkin, lukio tappaa ja murskaa luovuuden kyllä aina 100-0. Nytkin mulla pyörii vaan päässä kaikki kemian kaavat ja matikan (lyhyen...) monsterilaskut, joista mä en ymmärrä mitään. Plööööö. Aivoton lukiolaisrobotti tuut tuut kilinkolin. Liukuhihnatuotantoa sanon minä.

Huomatkaa muuten, oon saanut lopetettua kynsien syönnin! Otin sen tavotteeksi tän vuoden alussa. Aplodit mulle nyt, vielä kun saisin ne kasvatettua. Pari vuotta sitten mä vannoin, ettei musta tuu sitä tyttöä, joka itkee katkenneiden kynsien perään, ja arvatkaa kuka nyt rääkyy jatkuvasti näiden pirun keratiinilaattojen perään aina niiden lohketessa.


Maailman kivoin juttu, kun kesä otti taas tullakseen. Käytiin Asnnan kanssa chillailemassa auringossa viime viikolla. Istuttiin vaan torilla ja mässyiltiin. Naamahan siinä paloi, terveisiä vaan tyypiltä, joka ei koskaan rusketu. Ei se kyllä haittaa muuten, rakastan vaaleata ihoa, mutta musta ei oo kivaa näyttää naamasta yhtä punaiselta kuin ne pyllyapinoiden kannikat.

Siis mähän en muuten ole tehnyt tosta piposta mitään aivolisäkettä tai mitään, sillä vaan on ikävä tapa eksyä mun päähän jatkuvasti. Tukka on niin väritön ja muodoton, että ihan itkettää ja juurikasvu yleensä tulee ja varastaa shown. Mulla on jatkuva tukkakriisi, en tiedä yhtään mitä mun pitäs tehä sille. Leikata ainakin. Pinkki on vaan tosi kettumainen ylläpidettävä kesäsin, aurinko tykkää aina syödä koko värin jopa parissa päivässä. Mustasta tukasta haaveilen kyllä, mutta haaveeksi se taitaa jäädäkkin.


''Hei kattokaa, osasin laittaa päälle housut ja paidan.'' Just tän takia mä en oikein pistele mitään vaatetusjuttuja, mun pukeutuminen on yleensä semmosta hätäpissa-tyylistä, eli kiskon päälleni mitä vaan ehdin ja käteen saan. Ehkä kesällä vois jaksaa panostaa tähänkin hommaan enemmälti.

Vielä kukkaruukkuna loppuun, mulla on tänään eka työhaastis ikinä, vähän jännättää. Wish me luck!

14 kommenttia:

 1. tykkään sun ulkoasusta ihan älyttömästi <3

  VastaaPoista
 2. Moi, noi sun housut on tooosi ihanat :) Ootko ite rei'ittäny? Miten oot tehny ne tollaseksi, leikannut tarpeeksi pitkät/isot kolot mutta miten oot saanut ne noin hapsuiseksi? Mä kun oon tehnyt tollaseksi röpelöiseksi reikien reunoja jollain neulalla nii on mennyt hermot siihen kun siin kestää niin saatanan kauan :'D

  VastaaPoista
 3. chococcino: Aaaa kiitti! :)

  Katja: Aw kiittos. :D Enno tehny, löysin Thaimaasta ne tollaisenaan. :D Rakastuin niihin heti, kun ne on noin ihanan hapsuset! :D Joo mä kyl tiiän ja otan osaa, se on ihan kauheeta hommaa. :D Niihin on ommeltu ylimääräsiä hapsuttavia kankaanpaloja että niistä tulis noin runsaat, toivottavasti tää autto edes vähän. :)

  VastaaPoista
 4. Katja noista housuista soo tollaset ku mattoveittelle silleen vaakasuoraan vetelee, (jos haluu niin voi kokeilla ennen tai täs vaiheen karkeeta hiekkapaperii) sit jollaki raaputtelee seen langan pätkii ite teen tän normilla veittellä.

  VastaaPoista
 5. mistä toi ihana pinkki pipo on? ♥ ja en tiiä tuleeko tää vähän myöhässä mutta onnea työhaastatteluun!

  VastaaPoista
 6. Laura ~☆ ★: Cybershopista! :) Tuli vähän, tohon aikaan istuin jo siellä haastiksessa hermoilemassa, mut ajatus on tärkein. ;D

  anita: Ääää ihan kulunu ja muodoton reuhka! :D Mut kiitos. :) ♥

  Nora: Asnna on ihana JUMALAUTA. ♥

  VastaaPoista
 7. oot ihan helvetin kaunis ja blogis on ihana, mut noi sun linnunsilmämeikit on ihan hirveet :< älä ota ittees, tajuut sen myöhemmin ittekki.
  tuntuu hirveelt sanoo tollee ku tykkään sun blogist kuiteski iha hirveesti mut joo ;< sorry !

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Kiittikiitti. :) Joo, ehkä tajuun joskus mut pidän niistä nyt kuitenki. :--)

  VastaaPoista
 9. aeevan ihana blogi:-----------3
  mistä oot ostanu ton keltasen popcorn hupparin, näyttää tosi muksalle?

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Kiittäen! :) Carlingssista löösin. :)

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.