19.5.2010

They never had the time.

Mähän jos oisin oikein fiksu ja jaksavainen ollu, ni voinu nyt kertoilla mun viikonlopusta, mutta Maaritilta ei ole herunut kuvamatskua ja mun tilaus Ginasta sattui nyt oikeen mukavaan saumaan, niin mä nyt sit esittelen sen kahdeksankympin materialismirakkasujöötin.


Ekakskin, pääsyy koko tilaukseen; pillifarkut, 20e. (Rumat ja venkurat nakkivarpaat ei sisälly hintaan.) Oon nyt onnellinen, ettei mun tarvii enää esitellä mun alkkareita kaikille takana kävelijöille niistä vanhojen pillien nyrkin kokosista tuuletusaukoista. Ja oon myös onnellinen, että kerrankin jostain löyty halvat 24-tuumaset. ♥ Okei, on noiki ihan pikkiriikkisen liian isot mulle, koska mun pylly on vähän littana, mut eiköhän ne pesussa kutistu. Mua kyllä samaan aikaan innottaa ja inhottaa toi noiden vaalea väri, oon ihan varma että niihin jää kiinni kaikki mahdolliset likatahrat sun muut, eikä noi muutenkaan anna yhtään anteeksi tynnyrireisiä.


Tissivyö, 10e. Mun uus kaveri taistelussa armottoman muodottomia lörttöpaitoja vastaan.


Pitsileggarit, 10e. Ihan söpöt, ainoo miinus tulee siitä, että noi on vajaamittaset, hurr.. Oli silti niin kivat, että piti saada.


Rannekoru, 10e. Sulonen vai sulonen?


Sit tilasin viel tän, 30e. Mut koko 34 oli liian iso. :-----( Eikä se ollu muutenkaa yhtään niin kivan muotonen mun päällä ku tässä kuvassa. Nyt sit joko palautan tän tai pistän Asnnan/Noran ostamaan tän multa, kerta ne molemmat tätä on haaveillu. Ja nyt multa loppu sit ideat kesätakkien yms semmosten kanssa kesken, en löydä mistään mitään kivan näköstä ja mua alkaa kiukuttaa! Oon kulkenu samassa talvitakissa 24/7 nyt tässä pari vuotta, eikä siitä sit tunnu olevan yhtään hyötyä talvisin kun sitä liikakäyttää helteillä.

Heittäkää joku mukava mua ehdotuksella kivoista suomalaisista nettikaupoista, jossa ois jotain jäsnkiä takkeja. Ginasta ja Hooämmästä ei ollu tähän hätään yhtään apua.

14 kommenttia:

 1. Aaaa ihanat pillit tollaset... ... sopivat 8D ! ehhee joo mut hieenoot ~

  VastaaPoista
 2. Sulla helmikoru!! Mut nätskä se on. :--)

  VastaaPoista
 3. moikka!

  jos ne suomalaisia pitää olla niin ellokselta hyvällä tuurilla saattaa löytyä, ja halensilta. ehkä myös anttilan madonna-mallistosta. :)

  VastaaPoista
 4. Pink Chihu: No älä nyt, mulla on tyttökausi! :D Niion. :B <3

  Anonyymi: Kiitos näistä ideoista. :) ♥ Sääli vaan että kaikki kivat ei mahtunu mun budjettiin ollenkaan. :<

  VastaaPoista
 5. ensin valitat et 34 on liian iso ja sit kehtaat vielä mainita löllöreidet?....right =)

  VastaaPoista
 6. aaws toi takki on oikeest niin ihana! ja siihe pari kangasmerkkiä <123456789

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Millon takin koko on vaikuttanu reisien kokoo? :(

  YHYYnanna: Se ois mutku ei oo koko. :<

  VastaaPoista
 8. Vähä hieno takki ja housut<3

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.