26.5.2010

You're so hard to beat

Mulla ois nyt juttumateriaalia rästissä jo kahdesta kick ass-viikonlopusta, mutta kuvamateriaalit on Mokkiksen, Noran ja Maaritin hallussa tietoisen päätöksen takia; en halunnu olla aina se, joka elää ja kokee kaiken vain sen kameran linssin takaa. Enkä ole mitään kuvatallenteita saanut keneltäkään kalasteltua ja jutut siirtyy myöhempään käsittelyyn.

Iskä lähti Thaimaaseen, joten tietty mä otan ilon irti siitä, että koko talo on mun käytössä. Sanna on asunu mun kanssa täällä maanantaista lähtien ja mä tiedän, että kesäloman pärähtäessä käyntiin täällä saattaa rampata porukkaa ihan mukavasti. Ei pitäs tulla yksinäistä, vaikka Antti lähteekin kuukaudeksi Interrailille, joskin kyllä mulla on vähän huoli puserossa siitä, kun ketään herran retkiseurueesta ei taida paljoa äly painaa. Noh, jos ne nyt selviäis siellä.

Mut tää juttu koskee taas sitä koiranpenturintamaa. Meillä on nyt taas uus kiva pesue karvapyllyköitä, mut niistä sitten juttua, kun ne alkaa muistuttaa vähemmän rottia ja enemmän koiria. Muutama postaus takaperin oli näkyvillä ällösöpöjä kuvia Jiristä ja nyt niitä on tulossa lisää. Harmi vaan, ettei se enää odota mua kotona, vaan se on jo luovutettu uuteen kotiin. Tuntuu joka kerta pahalta luopua niistä kaikista lutusista koiranpennuista, mutta kun pentueita on takana jo enemmän, kun mulla on sormia, niin siihen alkaa tottumaan.

Sitäpaitsi ei meillä oliskaan nyt oikein tilaa ottaa lisää karvakamuja, meidän talossa on niitä tällä hetkellä noin kakskymmentä! Siinä on hulinaa kerrakseen, kun mun serkkukin asuu väliaikaisesti Shelttilaumoineen meillä. Noh, ei lopu silitettävät kesken. :D Mut takasin siihen Jiriin.


Voi eiiiii, olenko ehkä joku maailman lutusin riiviö, ja maistelen vähän sun uutta tuubitoppiakin tässä. :E Tosta topista pistän sitten kuvaa vähän myähemmin.


Sanna ja Henni hurruuttivat autolla pihaan, joten sainpa napattua kuvan kerrankin tästä riiviöstä paikallaan. Sydäntä särkee postailla näitä kuvia, että en nää tota mykylää enää pitkään aikaan. .___. Eikä ne yleensä mua enää muistakkaan mua, kun niitä näkee uudestaan taas jonkun vuoden päästä. Ja sittenkin se on jo iso, murr.


Vähän tärähtänyt mutta niin lutu silmävinkkaus. ♥


Sanna ja Henni oli ekaks vähän pelottavia, niin toi pentu pyöri enemmän mun jaloissa. Se on pieni. ;;___________;; ♥ Tsekatkaa myös tota mun seksikkäästi kulunutta karvahattua... Onneks se on nyt taas värjätty juurikasvuttomaksi ja pinkiksi Mokkiksen ja Noran toimesta.


Sanna ja Jiri innostu alku-ujostuksen jälkeen leikkimäänkin. Tässä siis jahdataan Sanna kenkuleita. Mun blogista on tulossa STEV-kokoelma selkeesti. (Suomen tylsimmät eläinvideot.) Mutkun mutkun!


Löysin tieltä uuden kaverin! Tai varmaan miljoona. Niillä oli yhdellä polulla jotkut orgian tapaset, ne jopa harrasti siellä keskenään nekrofiliaa... En halunnu et kaikki talloo niitä lyttyyn siihen asfalttiin, eli olin pylly pystyssä pelastamasta jokasta kotiloo, jotka oli tielle eksyny. Oli Sannalla ja Hennillä siinä häpeemistä.. :D Mut kotilot on kivoja, ei niitä saa tallooo.

Oon just tämmönen metsähihhuli ja tyksin kaikkia ötököitä. Poikkeuksena isot hämähäkit, esim. vesihämähäkit, koska semmonen puri mua pienenä. Täytyy sanoo ettei naurattanu, ku Thaimaassa vieraillessani Oon kotona erehdyin käymään suihkussa ja sit sieltä ammeen altaa ryömii semmonen nyrkin kokonen hämispallo, josta lähti vielä kuvottavat sormen pituset jalat... Löysät housuissa ja kiljausta pidätellen mä sitten yritin nirhata sitä petoa käyttäen apunani muovikauhaa. Se loikki valehtelematta metrin pitusia loikkia ympäri kylpyhuonetta, kunnes se taas katos sinne ammeen alle. Mä voin kertoo, etten sulkenu silmiäni siellä suihkussa enää hetkekskään, tiirasin vaan  maanisena sitä ammetta ja tein tuttavuutta siitä kaukaisimpana olevan nurkan kanssa... :-----D Hyiv vit.

12 kommenttia:

 1. Mä en osaa päättää kumpi on ukulimpi; toi etana vai pentu. :--------( <3 Etanat saa mun sympatiat, jos ne ei oo isoja ukkoetanoita ja pysyy kaukana musta. :( <3

  VastaaPoista
 2. Nora: Onneks en oo ainoo pipipää. :) ♥ Kotilot on ukulei, me kerättiin joskus penskana semmonen iso taikinakulhollinen niitä. :D Nam!

  VastaaPoista
 3. Ai hitsi kun tuo pentu on vaan niin YLISÖPÖ!:D
  Ja tosiaan, meillä asustaa semmonen sekarotunen tyttöpentu ja mä en oikeesti voi vastustaa tommosia ♥

  Ja kotilot on just mahteja! :D Munki oli pakko aina kerätä niitä ja kattoo et en kai astu yhenkää päälle!
  (Kerranki ko tuli astuttuu, olin iha paniikissa :<)

  Ja voin kans kertoo, et jos mulle sattuis tommonen Thaimaan hämähäkkipainajainen nii en varmaa kävis enää suihkussa :-----D

  VastaaPoista
 4. mäki keräsin etanoita joskus, isä lupas 5 senttiä kappaleelta mut ei sit antanu ikinä niitä rahoja :--(

  VastaaPoista
 5. Jasmin: Niimpä. :( ♥ Arvata saatto kuinka pahasti mä lässytin sille jatkuvasti.. :D Awww. :3

  Limasia kavereita. <3 ;< Rip Kotilo!

  EN KÄYNY MINÄKÄÄ ENÄÄ SIELLÄ. :D Hyyyyyyyyi. Ällö se.

  Anonyymi: Kauhee isi ku huijjas noin. XDD :(

  VastaaPoista
 6. aaa rakastan sun kirjotus tyyliäs♥

  VastaaPoista
 7. hi
  your blog is nice blog

  VastaaPoista
 8. tee postaus sun ja Antin lovestorystä! pliiiiiis :---))

  oot söpsö

  VastaaPoista
 9. Mohamed Atef: Aw thanks. :)

  Anonyymi: Emmä haluu tehdä. :D Olis niin tyhmä juttu. Mut kiitti. ♥

  VastaaPoista
 10. Toi teijä koira on niin ihana

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.