11.6.2010

Time together isn't ever quite enough.

En tiedä miten onnistuin, mutta väkäsin tätä blogitekstiä jo toista tuntia, kunnes jotenkin möhläsin ja poistin koko höskän. Ja vielä tallensin sen jälkeen. Eikä ärsytä yhtään nyt. ♥ Kiroan nakkisormet alimpaan helvettiin. Ja eikun uusiksi.

Juu, olin siis hyvää vauhtia postaamassa jo toissapäivänä, mutta Tinypic päätti olla toimimatta ja sitten kun se vihdoin suostui toimimaan, niin mä olin meidän grillibileiden jäljeltä jo niin hyvässä kunnossa, että ihan hyvä kun ymmärsin olla kirjoittamatta silloin. Eli asiaan, taas. Muistakaas muuten, kysymyksiä voi vielä pistää tänne sunnuntaihin asti, ja vastausposti ilmestynee jossain muodossa ensi viikon puolella, stay tuned.

Yo-viikonloppuna juhlia oli ihan mukavasti, joskin ei mun omia päästy vielä viettämään. Saa nähä päästäänkö koskaan, koska oon möhliny mun lukiohommat niin perusteellisesti. No jaa, ainakin sain nauttia juhlimisesta ilman muita velvotteita, kuin paikalle ilmaantuminen, joka tosin tapahtui myös lahjakkaasti myöhässä. Enkä kyytiongelmien takia päässyt tupsahtamaan kuin Merin pirskeisiin naapuritaloon. Ja jos joku nyt ei vielä oo saanut tarpeekseen yopartylook-kuvista, niin tässä niitä vielä lisää.


Kivat oli kyllä juhlat, tarjoilut varsinkin. Vedin illan aikana napaani varmaan niin monta porkkanakakkusta, ettei varpaat ja sormet riitä niiden laskemiseen. Se siitä laihdutuskuurista, mutta njääh, kerrankos sitä. Meinas kyllä tulla juhlien lopuksi vähän suru puseroon, koska jouduin ruokatarjonnan lisäksi hyvästelemään Antin, kun herra lähti interrailaamaan ja törttöilemään pönttökavereidensa kanssa pitkin Eurooppaa. Viimeks toissapäivänä tarkistin, ja vielä ne oli ainakin elossa, joskin kaikki ei taas sujunut suunnitelmien mukaan.

Kesäkuut on kyllä ihan yhtä kirottuja, niinkun joulutkin, ei voida viettää aikaa yhdessä. Viime kesäkuussa se olin kuitenkin minä, joka oli matkoilla, joten aika tuntui lentävän kovaa kyytiä, nyt joudun puolestani jumimaan Varkaudessa. Hyvä kuitenkin kun mulla on näitä luottonaisia ja -miehiä täällä ympärillä, ettei mene ihan yksinäiseksi.

Onneks mun tukka ei näytä miltään uitetun opossumin tapaiselta, 
muuten olis voinu vaikka vähän hävettääkkin.

Iltasella tiemme vei tietysti baariin, heilahtaneiden vessaposejen siunattuun maahan. Ilta kulu samanlaiseen tapaan kun kaikkina muina baari-iltoina, paitsi kun kaksi random jätkää tuli onnittelemaan Noraa lakin johdosta. Toinen niistä spottas mut ja reaktio oli osotus sormella ja perään huuto ''MÄ OON PANNU SUA!'' ei, et muuten ole. ''MÄ OON PANNU SUN SISKOOS!'' sori, mulla ei oo siskoo. Noh, illan naurut oli kyllä taattu! :----D

Mutta muuten ilta ei pahemmin tarjonnut yllätyksiä, olin tylsistynyt kuoliaaksi ja lähdössä käpöttelemään pois jo yhden aikaan, mutta Sanna tuli pakottamaan mut niska-perse-otteella takaisin, ja jouduin olemaan vielä neljään aamulla. Ens kerralla pistän kyllä jalkaan sukkahousutkin, ei ollu nimittäin kiva kävellä tuubitopissa ja takissa takaisin kotiin, kun Suomen kesä tarjos niinkin lämpimiä huippulukemia, kuin +5. Sama kun viettäs kesänsä jääkaapissa perhana! Mut joo, olihan se aamuaurinko ihan nätti juttu, vaikkei se lämmittänytkään ajatusta enempää.


- Pipo, Cybershop - takki, Vero Moda - t-paita, Jim&Jill - vyö ja farkut, Gina Tricot 
- kengät, kirppis - typerä virne, kesä&aurinko.

Tämä viikko rumpsahti käyntiin näissä kleduissa, eka käytiin Sannan kanssa kaupungilla ihan vaan ostoksilla ja poimittiin Nora lonkkavolvolla kyytiin, seuraavalla reissulla käytiin hakemassa Jarno asemalta, kun herra tuli meidän iloksi visiitille Varkauteen.


Käytiin Sittarissa ikuistamassa typeriä poseerauksia Noran uuden hienon yo-lahjuksen kanssa. 
Vois sitä vaikka joskus yrittää kirjoittaakkin, edes lahjojen toivossa.


 Ja mitäpä olis ilta ilman jotain auttamattoman tylsää komediaa, jota katsoessa ei tiedä, että pitäskö sitä mennä nirhaamaan se leffan tekijä, vai ittensä, kun valitsi jotain niin kökköä.


Alkuilta meni ihan kiltisti Sing Staria laulaessa..


..ja sitten päädyttiinkin taas tähän meininkiin.
Onneksi sentään Noran kamerakäsi on aina vakaa!



 Seuraava päivä meni tehdessä ei-niin-mitään. Lököttiin vaan trampalla auringossa ja Omegletettiin kolmeen pekkaan, kun Nora oli töissä. Illalla sanottiin heipat Jarpalle, kun sen piti palata Mikkeliin kikkeliin.

Loppukevennykseksi voisin tässä mainita muutaman omituisen hakutuloksen, millä ihmiset on mun blogiin Googlen avulla päätynyt. Ekana listassa on tietty ihan Jack the materialist ja sen jälkeen erilaisia ja typotettuja versioita mun blogin nimestä ja sit jotain ihan ymmärrettäviä hakuja, kuten emo hiukset, pinkit hiukset, hiusten vaalennus yms. Mutta sitten, mitä helvettiä; pimppi naamassa, pimppikoru naamassa, pimppikorut kuvina, pakotettiin ottamaan lävärit, könönpellon baari (:----DDDDDDD) sä et ollu se, joka, on se nyt perkele ja näitä wtf-juttuja oli vielä lisääkin, mut näkööjään Analytics näyttää vaan jonkun neljän kuukauden jakson noista. Sääli!

22 kommenttia:

  1. MITÄÄÄ JARNOOOOO SIELLÄÄÄÄ WTF

    VastaaPoista
  2. pimppikoru naamassa, mitä hittoo? :----D

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Kävi. :)

    Laura: Emt? :D Hassuja hakusanoja!

    VastaaPoista
  4. Kiitti,että sanoit mistä olit ostanu ne nörttilasit :) Ku mä en oo löytäny niit mistään enää mustina,mutta ku kävin onlys nih siellähän mua odottikin mustat nörttilasit ^^ Kiitos,et niitä saa sieltäkin♥

    VastaaPoista
  5. oot kaunis ja kaikkee mut pliis älä ota ylhäältä päin kuvia, tollasia kun esim toi eka kuva täsäki postaukses. ei muuten ongelmaa mut sun naama näyttää niissä niin oudon muotoiselta :< OOt ihana mut noi kuvat häirii kun näytät joltai ufolta. kauneutes karkaa siihen

    VastaaPoista
  6. Löysin sun blogiis joku aika sitten ja ihan fiiliksissä aina seuraan :D

    Jos ikinä sulle tulee tylsä päivä tms, niin kerro kiltti mulle, miten sait ton varjostuksen blogitaustaas. Tai mistä sait, kuka teki mitähä :D

    Hyvää keshää, vai miten se oli

    VastaaPoista
  7. Millä kameralla sä kuvaat? : ))

    VastaaPoista
  8. HarajukuGirl: No problem. :) Hyvä että löyty. :3

    Anonyymi: Pahoittelen kovasti jos mun UFO naama aiheuttaa sulle traumoja. :D

    Katriina: Aw, ihana kuulla. :D ♥

    Mulla on yks ohjelma, millä muokkaan taustat yms. (:

    IDASIENI: Noiden pärstäkuvien jälkeen kaikki loput on otettu Noran kameralla. :D

    VastaaPoista
  9. Eli sul on sun tietämättäs pimppikoru naamassas. Pimppi on muuten ällöttävä sana, hyiyäk. Sit kans, sun blogiis on kiva lukee.

    Näin tällä kertaa, kommentoin kyllä sitten taas joskus uudestaan.

    VastaaPoista
  10. kuumat peurat lauteilla!!!11111

    VastaaPoista
  11. aika maseeet hiukset sulla! harmi että itse laitoin hiukset muinoin kokislasiin yöksi ja ne mustu, vaikka sukulaiset sanoo ettei se järkevää ole.

    VastaaPoista
  12. oih! Hauskaa miten oot niin erottuva kavereihis verrattuna. :)

    Miten pidät tukan värin noin kirkkaana? :O

    VastaaPoista
  13. Anonyymi: Joo, selkeesti! :D Eikä oo, pimppi ja pippeli on just hauskoja sanojaaaa. :----DDDD UU kiitti!

    Jeeee, tee niin. :---) <3

    Anonyymi: :0

    Krista: Kiitos. :o Siis mitä ihmettä? :D

    Laura ~☆ ★: XD Joo!

    Sirpa: Nooo ainakin näihin, mut olihan Norallakin joskus pinkki tukka. :D

    Värjäilen sitä. :)

    VastaaPoista
  14. onks toi veromoda-takki kuinka uusi, tai voiskohan niit olla viel? (ja löysin tän blogin vasta nytten, ja oon lukenu tuolta uusimmasta päästä, joten sori jos tässä tuleekin nyt seuraavassa postauksessa että "ostin tän takin veromodasta ja tää oli viimenen ikinä sori fuckerssssssssss!")

    VastaaPoista
  15. Anonyymi: No se on kyl jo monta vuotta vanha. :D Ostin sen yläasteella.

    VastaaPoista
  16. mistä on tuo harmaa paita ?

    VastaaPoista
  17. Ano: Postauksessa mainittu. :)

    VastaaPoista
  18. ihan oikeesti, oot järkyttävän kaunis, en ymmärrä miks sua on kiusattu (ymmärsinkö oikein?) ja tahtoisin olla niinku sinä D: leikkaan ja värjään varmaa hiuksetki tollasiks, taino väri saattaa kusasta, mut ÄÄÄÄÄÄ oot aivan liian täydellinen );

    VastaaPoista
  19. Ano: Joo kiusattu on. :D Mutta kuvia onkin helppo muokata katsos! Kiitos kuitenni. :)

    VastaaPoista
  20. http://jackmaterialist.blogspot.fi/2010/04/thanks-cf-for-pimpin-my-face.html pimppi naamassa johtuu tästä ! :D

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.