8.2.2011

Day 11 - a photo of your favourite film(s).

Kyl mä tähän muutaman sain listattua.


Alotetaan vaikka uusimmasta tulokkaasta, eli rainasta nimeltään How to train your dragon. Näin joskus mainoksen ja aattelin, että tän leffan täytyy olla täyttä kuraa. Kipeenä ollessaan sitä on valmis tekee mitä tahansa viihdyttääkseen itteään, ja parin top 10-leffalistan jälkeen päätin antaa kuitenkin mahdollisuuden. En tiedä johtuko se kuumeesta, mun iänikuisesta kiintymyksestä kaikensortin matelijoihin vai mistä, mutta mulle tuli ihan älyttömät ooämgee-tää-on-hyvä-hypetykset jo alkuvaiheessa. Huumori puri, loharit oli tarpeeks söpöjä ja rumia yhtäaikaa ja jopa mun omituinen kyllästyksen sekainen kammo viikinkejä kohtaan unohtu täysin. 

Ja hävettää ehkä myöntä mutta joo, tirautin pari kyyneltäkin lopussa. En tiiä mikä muhun on nykyään menny, mutta tihustan itkua melkeen kaikkien leffojen lopussa ja oon ihan varma, ettei se oo enää terveen rajoissa.


Seuraavaan matelijapalvojan päiväuneen, eli Jurassic Parkkiin. Tai sanotaan nyt, että kaikkiin niihin kolmeen(?) leffaan. Pienenä dinot oli mulle ihan se ykkösjuttu ja vaikken enää haaveilekkaan lemmikki-Rexistä, tunnen silti näihin filmeihin vetoa vielä nostalgiapohjalta. Ja joo, saan edelleenkin kylmiä väreitä siitä tunnusmusasta ja tuijottelen löysät housuissa niitä kaikkia jättipetoja. Millonkas mä nyt suomuistani pääsisin.


Hitchhicker's guide to the galaxy. Jos teillä on dorka huumorintaju, niin kattokaa leffat ja lukekaa nää kirjatkin, ette tuu pettyy nim. hörötin ääneen. Toki tajuamisen tehostamiseksi ois ollu ihan hyvä, jos olis tutustunu ees niihin Star Warsseihin ja muihin isoihin scifijuttuihin, mut ne jutut on niin nerokkaita ja outoja, että väkisinkin hajotutti, vaikka puolet meni ohi.

''The Hitchhiker's Guide to the Galaxy is a wholly remarkable book. More popular, certainly more successful than the Celestial Home Care Omnibus, better selling than Fifty-Three More Things to do in Zero Gravity, and more controversial than Oolon Colluphid's trilogy of philosophical blockbusters Where God Went Wrong, Some More of God's Greatest Mistakes and Who is this God Person Anyway?''


Taas tämmönen ennakkoluulotapaus, joka nouskin suosikkien joukkoon. Fight club nimestä vaan tulee väkisin semmonen yeah-verta-hikee-nyrkkejä-äijäfibat, mut tää olikin ihan jotain muuta. Onneks Ville pakotti kattoo, koska mollotin varmaan puol tuntia leffan jälkeenki suu auki (tässä tarinassa ei käytetty värikynää, tilanne oli tosi), ihan sairaaaaan hyvä. Ja Norton on traagisella tavalla erittäin lutunen ukkeli.

''I am Jack's smirking revenge.''


Vähän Tim Burtonia tähän. En koskaan ymmärtäny TNBC:n hypetystä, mutta Corpse Bride taas osu ja uppos.

''Tell me my dear, can a heart still break once it's stopped beating?''


Ja toinen mustalla huumorilla, musiikilla ja Johnny Deppillä kuorrutettu pätkä, Sweeney Todd. Aluksi kyllä vierastin ajatusta Johnny-boysta kirmaamassa ruudulla rallatellen feikatulla brittiaksentilla, muttei lopputulos ollutkaan hassumpi. Otan kaikkien mun menneiden ja tulevien kanssakatsojien puolesta osaa, kun ootte joutunu/joudutte kuuntelemaan mun nuotinviereistä hoilotusta, mutte ne biisit on vaan hyviä.

''If you're British and loyal you might enjoy Royal Marine.''


 Loppuun animea edustamaan Princess Mononoke. Ah, rakkautta. Lyhyt ja ytimekäs esittely johtuu varmaan siitä, että en oo kattonu tätä pitkään aikaan, joten en muista mitään hehkutettavaa.

Ja koska mulla on kaiken tän mussutuksen jälkeenkin mieliteko lätistä vielä vähän lisää leffoista, niin menkööt sitten. Katsoin tässä viikonlopun aikana myös Burlesquen ja se oli kaikkee mitä mä odotinkin (karkeesti sanottuna); tissejä, perseitä ja pitkää tukkaa. Sisäinen lesboni taisi just herätä vähän. Jos huvittaa katsella ruudun täydeltä nättejä meikattuja ämmiä, niin kannattaa kasastaa se.

12 kommenttia:

  1. erittäin asiallinen lista! ;O Pakko erikoismainintahypettää tähän How to train your dragon, Fight Club & Prinsessa Mononoke ♥

    VastaaPoista
  2. corpse bride ja sweeney on ihan loistavia ! Sweeney kaikessa veri noloudessaankin :'D

    ja sama juttu.... joka saakelin leffan aikana tulee tirautettua pari kyyneltä.. mikä meitä vaivaa?

    VastaaPoista
  3. Toi Sweeney Todd oo se pahoilaisparturijuttu? Mun piti kattoo se joskus nuorenpana, mutta en uskaltanutkaan. D8 Nyt taas oon tosi herkkä kaikille pelotuspelotus leffoille, joten taitaa sekin "elämys" jäädä välistä.

    VastaaPoista
  4. slep: Tottakai. :D


    Nukke De ViL: Joo, se veren tursuaminen on kyllä hävettävän tyhmän näköstä... :'D

    En tiiä, liian eläytyväistä porukkaa? :D


    Hiruzoki: Ei se oo yhtään semmonen, mäki inhoon kauhuleffoja mut toi on enemmänki komediaa ku kauhua. :DD Eli voit ihan hyvin katsastaa!

    VastaaPoista
  5. Eikä, siis oikeesti nyt sun pisteet mun silmis hyppäs kattoo ku huomasin et oot listannu linnunradan käsikirjan liftareille! oon aina kelannu et onko muka muitakin ku mun iskä joka nauraa tollaselle huumorille (mun lisäks sii) :----DD rakastan niit kirjoja ja toi leffaki on yllättävän hyvä! eikä siis oikeesti oot niin huipputyyppi kaiken muunki perusteella et ei huhhuh. tulipa taas romaani mutku voi ei apua oot ihana! ♥

    VastaaPoista
  6. oijjoi, Corpse Bride, Sweeney Todd ja Hitchhiker's Guide to the Galaxy ♥

    oikein asiallinen lista! :)

    VastaaPoista
  7. Oikeesti iso plussa tosta Prinsessa monokokesta! Aivan ihana leffa ja vois kattoo vaikka monta kertaa peräkkäin!!♥ + Linnunradan käsikirja liftareille myös tosi hyvä leffa, pistää mutkin nauraa. :D:

    VastaaPoista
  8. tootless <3 pikkusisko sai ton joululahjaks ja rakastuin siihen kans ku katoin :DD
    corpse bride on myöskin ihana, tim burton is god!

    VastaaPoista
  9. henni: Tää on selkeesti ihan aliarvostettu huumorin laji, se kirjottaja on täys nero! :D Ne kirjat on kyl aaaah maailman paras nörttikesä oli ku luin ne. Voi jehna, kiitos. ♥


    mmajee: Täytyy myöntää että näin on. :3


    Honeymelon: Plussapalloja vaan tippuu. :D Mun tekis nii mieli kattoo se taas, mut ei hotsittais kattoo yksi. :--D No pakolla pistää koska Arthur ja muut on ihan dorkia. :DDDDD


    Sohvi: Se on iha älysöpö! Ja Timppa on hassu ukkeli. <3

    VastaaPoista
  10. XDXDDXXD en kestä mun google tilii, nnojoo . MUT meist löytyy taaas ni samallaisii juddui =( ei kukaa tykkää dinoist paittti minä PERRRKELE . Mulla oli dinoi vitusttiii pienen XDXDXDDX niit ostettii mulle semmone salkku, mul oli vitun iso rex lelu ==DDD hehehe oivvoiv, senkin kakka apina tuu tänne antaa mu hevosekenkä >8---O

    VastaaPoista
  11. olet aivan perseestä, no et oikeesti<3

    VastaaPoista
  12. suvi94: En mäkää, mut ihan söpö. <3 Oot aina ollu tommonen lellitty ipana, jumalauta salkullinen??? >:( Meril on se, ota siihe yhteyttä ja miitatkaa KÄMPISH. <3 :D


    Ano: Tiedän sen, koska olen mm. paras. <3

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.