15.2.2011

Right now I wish I was named "Bob" instead of "Ash".

Mulla on uus poikaystävä.


Ja sain sen mukana vielä myötäjäisiäkin. Toi pelivalo, joka on tuolla konsolin takana piilossa ja sykkyrällä, on muuten ihan älyttömän kätsy vehje, koska toi taustavaloton näyttö on muuten aikamoinen mulkvisti. Tuli vielä ylimääräsenä linkkikaapeli joten Meeerii, alas tulla vaihtelee mun kaa Pokemansseja.


Olin aika happy, ku ostelin näitä pelejä perjantaiaamuna Brittein eBaysta ja ekat oli täällä jo maanantaina. Vilkaskinttusia posti-Pateja! En tosin oo näitä muita oikein pelannu koska..


Onks se muuten surullista vai mitä, jos mun Ystävänpäivän kohokohta oli se, että pääsin Pokemonliigan vahingossa läpi vaan viidellä otuksella?


55 pelituntia (viikossa muuten ihan hyvä määrä..), 72 napattua Pokemonia ja miljoona raivonpuuskaa* myöhemmin mulla on kasassa vasta tämmönen lössi. Kuudenneks tulee sit Dewgong, kunhan pääsen leikkimään vanhaa pervoa ja parittamaan mun otuksia. Siis hei, haussa olis ihminen, joka jaksas puhuu mun kaa näistä vaikka monta tuntia, koska mulla on just nyt ihan semmonen olo.

*Yrittäkää ite napata joku faking Chansey. Tai ettiä tunnin ajan Viridianin metsästä urospuolista** Pikachua vaan törmätäkses neljään naaraspuoliseen ja todetakses homman mahdottomaks. 

**Oon kehittäny näihin ärsyttävän pakkomielteen, joka hidastuttaa mun peliä helvetisti. Tyttöpoksut ei vaan oo niin cool.

Ei suju teksti ei. Kahdeksan tunnin koulupäivät ryydyttää, eikä lintsatakkaan passaa, kun menin hölmönä tekee sopimuksen siitä; jos käyn kiltisti kaikilla tunneilla, ni Ville tulee tänne lomaks. Ja sitä ennen Meriki tulee tänne viikoks, vähänkö lukkiudutaan taas niiden kellariin koko päiväks värjäämään hiuksia ja sit vannotaan päivän lopuks uutuneina ja värihöyryissä, ettei enää koskaan tehdä mitään semmosta uudestaan, vaikka meistä kumpikaan ei usko sitä.

31 kommenttia:

  1. oot jotenki nii adorable :D:D:D: ♥

    VastaaPoista
  2. Mun firered oli piru, se oli virosta -.-

    VastaaPoista
  3. Aww ihanii Pokemoneja ;___;
    Ite pelaan vaa DS Litellä vaa Pearlia ja Heart Goldia täl hetkel XD Kohta Black/White. Can't wait.

    ja kyl munkii ystävänpäivän kohokohta ois päästä liiga vahingossa läpi :--o

    VastaaPoista
  4. Ano: Tykkään vaa nii hirveesti Pokemoneista! :(


    Ano: Kannattaa olla niiden kaa tarkkana. :<

    Eewwa: Nii. ;__; Oon kadekadekade en oo viel päässy testaa mitää niitä uusia, salee on hyviä! :O Neki viel, _pakko_ hommaa DS!

    No se oli vahinko, mietin et vois läpällä kokeilla et mite pahasti otan turpaani ja sit ownasinki ne kaikki. :< Hups. Ei ollukkaa nii vaikeeta. :DDDDD

    VastaaPoista
  5. Mua oikein hävettää myöntää, mut en oo IKINÄ pelannu Pokemoneja VAIKKA OLISIN KUINKA KOVASTIKKIN HALUNNUT!

    Mulla ei oo vaan ikin ollu aikaa/rahaa hankkia ja sit kun ois ollu, nii oon tyystin unhotanu :(

    Mäkin haluun tommoset vehkeet!

    VastaaPoista
  6. firered on paras! en vaa pääse siinä eteenpäi enää, ku oon alottanu ton saman pelin joskus pentuna ja oon laittanu sen nii jumii et huhhuh. :D vois alottaa alusta mut sinne menis mun 80 levunen charizard ;_; eniten ärsyttää et mun gb colorissa ei toimi seivaus enkä voi pelaa silverii!!!

    VastaaPoista
  7. Muuten mistä oot ostanu ton MCR topin mikä oli tossa viime kuun postauksessa? ( :

    VastaaPoista
  8. Vui oon jääny jotenki koukkuun tähän sun blogiis, ylläripylläri :----D Sun tekstiä on mukava lukee :) Uus lukija ku oon niin ymmärrät varmaan ett haluun esittää muutaman kyssän ku en jaksais lukea kaikkea mahdollisesti susta saatua tietoa ensimmäisistä postauksistas tänne asti, kun niitä on niin paljon luettavaksi :--DD

    1. Sun hiukset on niin ihanan tuuheen näköset n__n Pysyykö ne sulla yhtä tuuheita koko päivä ku oot ne aamulla laittanu että eivät lätsähdä päivän mittaan? Kuin sä saat ne pysymään tuolleen tuuheena, ku tuntuu että omat lätsähtää aina aamun jälkeen vaikka olisi miten tupeerannut ja pistänyt kaikkea ainetta päähän...

    2. Kui pitkä sä oot? :> Näytät kuvissa jotenki aika lyhyeltä :D (en tarkota pahalla, oon ite semmoset 158cm >.<)

    Tackarna nackarna jos vastaat :) Iteki oon alotellu bloggaa vastakkain joten ois kiva jo kävisit jättää jotain kommaa, kertoo missä parantaa tmv ! :)

    - Jani.

    VastaaPoista
  9. voi jestas noita, muistan ko nuorempana pelasin tauotta :-D

    VastaaPoista
  10. Yhh, kuvat ei näy :<

    Mutta toi on ihana toi lohikäärmepokemon en nyt muista sen nimee, mutta mutta mulla oli pienenä sellanen pieni muovinen, ja otin sen aina mukaan suihkuun ja se oli tosi kivaa :D

    VastaaPoista
  11. Mitä muita pokemoneja oot sitte napannu? :D Mikä on sun mielestä KAIKKEIN paras pokemon?

    VastaaPoista
  12. Jasu: Hyi, sulla on nyt Ashin mentävä aukko yleissivistyksessäsi. :<

    Ei maksa paljoo ku eBaysta huutaa. :D


    jenni: Se on laatu. :D No huijjaat kato vähän ja etit jonku walkthrough ni joha helpottaa. :DD

    Kakka laite, hommaa uus? >:O


    Jane: Backstreetiltä parisen vuotta sitte. :)


    Janika: Voe, kiitosta! :)

    1. Noille hiuskyssille on oma postaus, johon pääsee tosta mun esittelyssä olevasta linkistä. :D Saan sen verra hiuskyssii et kysymykset ja vastaukset on samassa paikassa. :)

    2. Oikein katoit, oon 157cm. :D

    Oleppa hjuva. :3


    Milla: Koskaan ei oo liian vanha Pokemoneille. :D


    Ano: Vammanen tinypic. :<

    Varmaa Dragonitee tarkotat? :D Aw söpööö. :3


    Z: Kaikki mitä vaa eteen on tullu. :D Oon iha in lööv Gyaradosii, mut koska mulla on se aina ni ajattelin et vois jotai vaihtelua olla nytte. :D

    VastaaPoista
  13. äwwäww. Mistä oot saanu nuita pelejä. Hooo :---) fuu

    VastaaPoista
  14. SIIS TIEDÄTKÖ MITÄ,
    mä en voi myöskään _sietää_ tyttöpoksui. vaikka tulis hitto joku legendapoksu - tai kuitenkin rare, nii en pyydystä (tai no ehkä pyydystän, mutten käytä ollenkaa. viskaan ne johonki narttusäiliöön.

    VastaaPoista
  15. munki rupes tekee mieli pelaa, käyn hakee koht mun pikkuveljen pelikonsolin ja pokemon pelin )---:

    VastaaPoista
  16. Awwee Viluu, tuleen tuleeeeeeeen, pelaamishypetetäänhiuksiavärjätäänjnejnejne. heti sunnuntainaaa<3 (Kiva ku juurikasvu takii näyttää ku mul ois kaljuu kohtii <3)

    VastaaPoista
  17. Jaakko aka bella: eBaysta huutelin. :)


    Ano: Ymmärrän sua täysin ja teen ite just ihan samalla tavalla. :D Narttusäiliö. XD ♥


    Ano: Parempaa ajanvietettä et löydä. :D


    Meri: Tuuleee tulleee! Tehdään kaikkee ja iha vitusti liikaa. <3 Oisit söpö vaikka kaljuna ja keppi perseessö muru. ;--) ♥

    VastaaPoista
  18. Ano: Roope mee pois lukemasta mun blogia. XD

    VastaaPoista
  19. hahah jee yks pokefani ilmoittautuu 8) poikaystävän vanhalla gameboy colorilla on gold versio ja veljen DSi:llä on soulsilver versio :D molemmat konsolit oon ominu ittelleni... x)
    Toi gold on siitä hyvä ku siihen on semmonen walkthrough lehti :D

    VastaaPoista
  20. Olyah: Olis mullakin vaan poikaystävä, joka ei karttais Pokemonia ku ruttoa! :( Höh, ihan huijjausta tommonen! :D

    VastaaPoista
  21. ää mun tekee kamalasti mieli pelata pokemonia (poikaystävältä saan game boyn ja pelejä lainaan), mutta en oo ikinä pelannu, niin en osaa ! kerro mulle kaikki mitä mun pitää tietää ♥♥
    ps. oot ihana !

    VastaaPoista
  22. weirdo: Öö mitäs neuvosin.. Kannattaa aina olla pokepalloja ja potioneita mukana ja kannattaa kehittää sun Pokemoneja paljon. :D Ei niissä peleissä muuta vaikeeta/ärsyttävää ookkaa ku se levelittäminen. :DD

    VastaaPoista
  23. Hei, mun on pakko sanoo nyt (hittoku ei oo mitää tilii et voin omalla nimelläni kommata näitä) mut Chanseytä ei ole urospuolisia! Kaikki Chanseyt on naaraita :// Turhaan yrität nappailla.

    En tiiä, sanoks kukaa muu tätä vielä, mut laiskana pokehulluna mun on pakko sanoo se :D
    ps. Ite pelannu vasta 156 h Diamondia ja pokemoneja vasta 300! ARGH! Ei jaksais millään enään yrittää. Legendojakin puuttuu niin suatanasti.
    http://www.serebii.net/pokedex-rs/113.shtml

    Tässä vielä pieni todiste, etten ole ihan väärässä ja voit nyt napata hyvillä mielillä sen tyttöpoksun :3

    VastaaPoista
  24. Ano: Tajusin sen itekki ku niit tuli vaa yhtä sukupuolta vastaa, enkä mä noiden 'harvinaisten' kohdalla jaksa nähdä vaivaa ettii tiettyy sukupuolta ni no worries, en ettiny tunteja semmost turhaan. :D


    Oon kade sulle koska haluun nii testaa niit uudempi pelei mut en oo päässy koskemaankaa semmosee! ;;___;;

    VastaaPoista
  25. Emmä oo viel ehtiny kokeilla ollenkaa mustaa tai valkost, mut toi diamondi on jees, ku siin on niin paljon tehtävää! :3

    Turhauttavinta oli feebas paskiainen... En jaksanu ettii sitä sielt neljästä laatasta, jote vaihdoin johonki mitä lucarioon tai vastaavaan :D

    VastaaPoista
  26. Ano: No musta ja valkone kuulostaa jo vähä turhan monimutkaselt ku siinä on miljoonia pokemoneja mut diamond vois olla aika jees. :)

    Tää juttu oli mulle ihan hepreaa, eli täh, feebas laatasta? :D

    VastaaPoista
  27. EIIIII HALUAN PELATA VANHOJA POKSUPELEJÄ ;__; Itellä Diamond (taas) vaihteeks menossa, liigaan pitäis lähtee haastamaan kohta riitaa niiden tyyppien kanssa ja viemään niiden mestaruudet!

    VastaaPoista
  28. felenk: Tsih, feel you! Vanhat on parhaita mut Black on kanssa yllättävän ässä. >:D

    VastaaPoista
  29. Joo, Black menee kyllä! Ehkä paras näistä uusista, ite paukutin sen läpi parissä päivässä heti kuin sain sen käsiini! Tilasin ennakkoon Nintendon kylkiäisenä viime vuonna :D

    VastaaPoista
  30. felenk: Höh, en oo kuitenkaan noin innoissani pelannut. :(

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.