23.7.2011

Lift up the receiver, I'll make you a believer.

Oonko nyt huono vai mitä, jos kieltäydyin ilmasesta viinasta ja jäin ihan tyytyväisenä kotiin parantelemaan tän blogin ulkoasua ja jamittelemaan Personal Jesuksen remixiä? Mitäs sitä elämällä, kun on kone, joka muuten ylikuumenee tälläsillä säillä ennätysvauhtia ja kaatuu viidesti peräkkäin. Ehkä nyt lakkaan todistelemasta mun peräkamarinpoikuutta ja menen asiaan.

Ville asu meillä melkein koko kesäkuun ja musta oli hassua, kuinka hyvin se viihty eräjormana. Ehkä senkin sisällä asuu pieni lande, vakuutuin tästä siinä vaiheessa, kun se sano vahingossa 'rahan' sijasta 'rahhoo'. Ja sälli, jonka viimeseks kuvittelis väritykseltään pinkin ja keltaisen, korilla varustetun mummopyörän selkään, polki mun kanssa kahdesti kaupunkiin ja takaisin (20km edestakas) ja toinen reissuista tapahtui vieläpä erittäin epäinhimillisissä oloissa (+31 astetta ja suora auringonpaiste ♥). Kyllä se vielä joskus lähtee ajelemaan mun kaa traktoreilla timotei huulesta roikkuen ja huudellen kadonnutta Mansikkia.


Yks parhaista huveista kesällä on sisiliskojen bongailu meidän pihalta. Tää neitonen oli tommonen vaatimaton leopardikuvioitu minitynnyri, paksuutta oli mun peukalon verran ja se on paljon se.


Heinäkuun puolella mä lähdin sit vastapainoks pääkaupunkiseudulle tapaamaan Meriä, mun lehtolapsosia ja muita peeloja. Yleensä mun päivät Espoossa koostu siitä, kun Sensei Perse (Ville) opetti Tomppaa ja Rullaa skeittaamaan, kokkiohjelmien töllöttämisestä ja Pokémonien grindauksesta. Tosin sekin ilo loppui lyhyeen, kun GBA päätti patterien loppuneen ilman kunnollista varoitusaikaa ja multa meni monta tuntia tuskaista levutusta täysin hukkaan. Pelin tallentaminenhan on tunnetusti yliarvostettua, enkä ole närkästyneenä koskenut kyseiseen laitteeseen sen jälkeen. Saatana.


Kerrankin otin myös ilon irti auringosta sen pakoilun sijaan (viime kesänä pipo päässä pahimmillakin helteillä), koska en hakenut tällä kertaa hiuksiini kirkasta pinkkiä, vaan hipsteriä vaaleanpunaista. Testasin ekaa kertaa myös sormikiharoita, ja on ihan jees olla lammas. Toinen kerta meni pahasti pieleen, ja mun tukka oli yks klovniafro. Ville nauro joka kerta, kun se erehty kattomaan mua.


Oon kade Rullalle, koska se sai ihan sikamakeen asunnon Espoosta halvalla. Kelpais mullekkin.


Tää ei voi olla mitään muuta, ku lavastettu unikuva Villestä, koska oikeesti se nukkuu suu auki, kuorsaa, kuolaa ja näyttää ihan täyteporsaalta. Muuten se on ihan söpö.

Tässä oli ensimmäinen kuvaryöpäs ja nyt tahtoisinkin kysyä, että ketkä kaksi henkilöä ovat löytäneet blogiini hakusanalla 'kikkeli', ja löysittekö kenties etsimänne?

21 kommenttia:

 1. Hei saisit luvan tehdä uuden meikkipostauksen!♥ Päivittää vähän nykytilannetta, oon etenkin huolestuttavan kiinnostunut sun kulmakarvoista! Eli, ootko nyppiny kaikki pois vai vedätkö vahalla ne littanaan, kuinka usein nypit niitä ja millä kynällä piirrät? JA MITEN HELVETISSÄ SAAT NE NOIN NÄTIKSI :D Argh, alemmuuskompleksi...

  VastaaPoista
 2. kiva tuo uus yläkuva mikä lieneekään :------) !

  VastaaPoista
 3. "Kyllä se vielä joskus lähtee ajelemaan mun kaa traktoreilla timotei huulesta roikkuen ja huudellen kadonnutta Mansikkia."
  Toi on just ehkä hauskinta landetouhua, ainaki jos mun kaveria on uskomine : D

  Sensei Perse, aa ihana nimi XD ♥

  Ja joo, se on kyl tosi kivaa kun blogia löydetään mitä ihmeellisimmillä hakusanoilla.

  VastaaPoista
 4. nauroiin kun luin ton vikan lauseen! :D

  VastaaPoista
 5. Skinnyemily: Olen hyvin vastahakoinen tän asian suhteen. :D En tee niille muuta ku nypin niitä kerran viikossa ja suttaan Rimmelin kulmakynällä päälle, sitä sävyä mä en enää muista kun se on jo kulunu pois. Musta ne on ihan hirveet ja aina huonosti, onneks on otsatukka peittämässä. D:


  pastilleri: Kiitosta! :)


  embled: Sääli, etten omista traktorikorttia.. vielä. Never say never. :D Mut yhteen aikaan kaikki meidän amikset ajo traktoreilla. :DDDDdd

  Tuli tosta ku se aina perseilee noissa skeittikuvissa. :--D

  Niin, välillä rupee epäilyttämään et mitähän sitä on tullu kirjoteltua. :------------D


  Pinsy: Mä nauroin, ku nähtävästi pari muuta sen luettuaan päätti ettii mut Googlesta samaisella hakusanalla. :D


  Ano: Murr. c:

  VastaaPoista
 6. blogin ulkoasu on nyt hienompi ku ennen :)

  VastaaPoista
 7. Haha joo munki blogiin joskus oli päädytty hakusanoilla "pippeli kuvia" :-----D

  VastaaPoista
 8. Hei tää uus ulkoasu on tosi kiva (8

  VastaaPoista
 9. JES!!!! en oo lukenu sun blogia pitkään aikaan ja huomasin että sulla on pinkki tukka taas ♥♥ näytät taas ihan iteltäs! tää on ilosta jeeee

  VastaaPoista
 10. tää oli kiva postaus ja mäki haluun bongailla sisiliskoja!! ps ja olit hullu ku kieltäydyit _ilmasest viinast! ohmy

  VastaaPoista
 11. Mun muistaakseni mulla on toi sama kulmakynä (ei se nykyinen, se on tummempi) ku sulla ja sen sävy on hazel, ellen ihan väärin muista.

  VastaaPoista
 12. kivaaa toi kuva on meijä entiselt pihalt :DDDDDDD mut nii ihana blogi sul!

  VastaaPoista
 13. Ano: Kiitos, samaa mieltä. :D Vaikka oishan tässäkin vielä parannettavaa.


  reetta: Kikkelit kyllä viehättää ihmisiä kummasti. :--D


  rige: Kiitosta! :>


  strange: Söpö. :D ♥


  nelly: Voit tulla kykkii meille mun kaa puskaan, ok? ♥ No nii, mikä muhun on menny ku kaikki ilmanen on aina jees? >:0


  linda: Kiitti, oon ittekki taas pitkästä aikaa tyytyväinen. :)


  Nora: No mullakin joku hämärä mielikuva jostain pähkinäisestä ja varmaan se oli sit se. :--D


  emma: Oon himostalkkeri ja paparazzi! Tankjooo. :3

  VastaaPoista
 14. Ootteko Villen kanssa yhessä taas? :)

  VastaaPoista
 15. Ano: Missäs vaiheessa me ollaan erottu? :D

  VastaaPoista
 16. Yhyyy, toi iha vaaleenpunanen väri sopii sulle ja olen kateellinen:(♥

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.