1.7.2011

Vastaukset vol. 3 pt. 1.

Ei sitten koodisempaa otsikkoa. Olisin voinut vastata näihin kaikkiin vaikka tältä istumalta, mut mulla on tossa vieressä yks kärsimätön hikisukka, joka ei selkeesti viihdy koneella yhtä paljon kun mä.


Blogihommat

Milloin aloit tekemään blogia ja mikä inspiroi sinua blogin tekemisessä? Ekan kerran varmaan 2008, mut se kaatu ekaan postaukseen, sit uudestaan kunnolla 2009. Mua inspiroi mun kaverien ja kaikkien muiden blogit. Miks alotit bloggaamisen? Se tuntui hyvältä idealta, koska kaikki muutkin. Ja tykkään kirjottamisesta. Lukisitko itse blogiasi, jos et kirjottaisi sitä? En tiiä haluisinko kirjoittaa semmosta blogia, jota en ees ite pystyis lukemaan. Minkälaiset blogit kiinnittävät huomiosi/minkä tyyppisistä tykkäät? Ekana tuli mieleen et ne, joiden pitäjällä on makee tukka/tyyli/ulkonäkö ja sit jos ne vielä laittaa paljon kuvia itsestään.

Ulkonäkö
 
Kui kaua sul aina kestää tos hiustelaitos ja meikkaamises? Niin kauan, ku aikaa annetaan. Jos ei oo kiirettä, ni saattaa hyvinki viedä parisen tuntia. On ihan kiva olla nainen. Oletko mielestäsi kaunis? Harvemmin, mut kyllä niitä erehdyksiäkin välillä sattuu. Minkä väriset hiukset sulla on ollu missäki vaiheessa? Klik!  Miten laitat sun hiuksia? Klik! Ootko ikinä katunut sitä että aloit värjäämään hiuksia? En, rakastan sitä hommaa.


Vaatteet ja tyyli

Minkä tyylistä musiikkia kuuntelet, ja minkä tyylinen musiikki inspiroi sua esim. meikkeihin, vaatteisiin, hiustyyleihin, jne? Kuuntelen oikeastaan vaikka mitä, vahvimpana varmaan jääny noi emoaikojen lempparit kummittelemaan vielä. Musiikki ei inspiroi mua, vaan ihmiset. Miten kuvailisit tyyliäsi? No ainakin pukeutumiselta tylsä.  Lempivaattees? Raidallinen lörttöpaita H&M:stä. Mistä nettikaupoista tilaat vaatteita? En pahemmin mistää, Ebaysta joskus. Lempikenkäs? Mun punaset korkokengät, jotka Meri varasti.

Lävistykset ja tatuoinnit

Mitä lävistystä (siis mitkä sulla on ollu) suosittelisit ekaks läväriks? Siis helppohoitoisuuden/tulehtumisriskin/kivun mukaan? Smiley, ei koske, paranee jopa viikossa ja aika huonosti pitää pitää huolta, jos saa tulehtumaan. Haluatko lisää lävistyksiä, ja mahdollisesti tatuointeja? Jos haluat niitä mitä/minne? Yes please! Ainakin haluun sen Madonnan vielä ja tatuointeja kyllä tahdon, mutta en voi niistä valaista etukäteen, koska en itsekkään vielä tiedä että mitä tulloo. Ookko aatellu ottaa smileytä uuelleen? Oon, koska se on söpö!

Suhteet

Miten te Villen kanssa tutustuitte, ja mikää lyhyt vastaus ei kelpaa. Saa kelvata, että saatas siihen yhteen postaukseen vielä juttua; Ville seurusteli mun kaverin kanssa aikasemmin ja sillon kaverustuttiin. Miks jätit Antin? Paljon pieniä syitä, ei mitään kummempaa. Jos isäsi ei olisi isäsi, voisitko olla kiinnostunut hänestä? En, liian vanha. Jos KAIKKI parhaimmat ystäväsi/kaverisi yhtäkkiä, ilman mitään selitystä jättäisivät sinut eivätkä enää vaistaisi viesteihisi tai muuten vaan eivät puhuisi sinulle enää, mitä tekisit? Hankkisitko jostain vain uudet ystävät vanhojen tilalle? No tietty yrittäisin viimeseen asti selvittää, et mistä se kaikki johtuu, mut kai sitä sitten joutus ettimään uusia ihmisiä ympärillensä. Mikä on kauneinta mitä kukaan on koskaan sanonu sulle? Näytän kuulemma kalalta. No ei vaa, parasta on se, kun Ville tai kaverit kehuu nätiks. Minkä ikäisenä seurustelit ensimmäisen kerran? 16v.

Musiikki

Mikä on sun lempibändi? Placebo. Ootko ollu mil festareil? Ja millasta siel oli sun mielest? En oo ollu. :(

Random

Vieläkö James on lempihahmosi Pokemonista? Jep, Jamppu on lutu. ♥ Harrastaako kukaan niiden teidän koirien kanssa mitään? Agilitya niiden kanssa harrastettiin ennen aika ahkeraan, mut nyt se on vähän jääny. Paras asia naisena olemisessa? Turhamaisuus. Jos saisit muuttaa yhden asian elämässäsi, mikä se olisi? Asuinpaikka. Pidätkö typeristä kysymyksistä? Kelpaa! Onks juustonaksut hyviä? On. Miks bulbasaur on parsa? Koska siemensyöksy. Lisää parsaa? Onks kondomit hyödyllisiä? Yep, muttei mukavia. Mihin asiaan et koskisi, vaikka maksettaisi? Kuolleeseen ihmiseen. Mitä käsirasvaa käytät? Läskit sormet, ei tarvii käyttää. Pidätkö sinäkin peniksestäsi? Erityisen paljon, mun paras kaveri. Soiko joku? Mikro? Wobble? Wabble? Juotko paljon vettä päivässä? Joo, pillerit janottaa. :c Haluatko sinäkin Nordea-Jalmarin? Mitä Kalmarille tapahtui? What's the best thing to nom? Ville. Mitä kello on? 16:24. Tykkääks kissoista? Kulla, tahdon semmoisen joskus. Oliks kivoi kysymyksiä? Jepulis. Miks oot noin täydellinen, sulonen, ihana, huumorintajuinen ja paras ihminen? Koska tää blogi huijjaa! Kerro 5 asiaa mitä ei voi sietää. Mun verta hamuavia ötököitä, 10km polkemista +30 helteellä, Villen sukkahien hajua tuosta vierestä, sitä tunnetta, kun on niin paljon ostettavaa ja silti niin vähän rahaa, unia, joissa bailaan Naruton tyyppien kanssa. Jos sun pitäis valita yks asia minkä tekisit suuren yleisön eessä, minkä valitsisit? Ekana tuli mieleen, että näyttäsin tissit, mut tälleen uudemman kerran harkittuna voisin vaikka vaan juosta lavan poikki nopeesti. Emt. Mikä on tän hetkinen fiilis, ku teet tätä postausta? HIKINEN.  Lempiväris? Turkoosi. Mis mais oot käyny? Viro, Ruotsi, Thaimaa. Lempivaatekauppas? H&M. Millanen kännykkä sulla on? Tämä  edelleen.. Miten voit olla noin ihana? Koska olet hölmö. Voisit selostaa millaisen oman kämpän haluaisit ja kuinka sen sisustisit, mielellään kuvien kera. Voisin, jos osaisin sisustaa saatikka edes visualisoida mitään hienoa. Nyt kelpais vaan joku pieni kolmio Helsingistä Merillä varustettuna.

Voitte toki iskeä mulle tässä välissä lisääkin kysymyksiä.

8 kommenttia:

 1. Noi sun hiukset on kyllä tyrmäävän upeat!:)

  VastaaPoista
 2. haha oot ihana :----D
  piristit mun yötä ! ♥

  VastaaPoista
 3. MouMou: Kiitosta. :)


  Ano: Awww, hyvä! ♥

  VastaaPoista
 4. tiesiks muuten että sun tumblrissa on sun blogin ja formspringin pikkukuvat väärin päin? kun paian sitä blogin pikkukuvaa, meen sun formspringiin ja toisinpäin :D

  VastaaPoista
 5. Ano: Rolf. :-----D Koodaajamestari Rahikainen taas asialla.............

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.