6.7.2011

Vastaukset vol. 3 pt. 2.

 Ville

Mää haluun tietää et mitä kaikkee te puuhailette sun poikkiksen kanssa! (..... eikä tätä kysymystä pidä käsittää nyt väärin.....) Tais mennä jo.. No me syödään, löllitään, tehdään pieniä kiinalaisia poikia, pelataan (Ville PSP/Pleikkari ja mä GBA/Pleikkari), joskus datataan (Ville viihtyy koneel kyl mua huomattavasti vähemmän..), ollaan mun tai Villen kavereiden kanssa, jauhetaan paskaa, katotaan leffoja tai telkkaa ja kaikkee semmosta perus. Miten hemmottelette Villen kanssa toisianne? (Viemällä syömään, ostamalla jotain yms?) RUOKA TOIMII. Eli siis Mäkki on ihan yes please tai sit Ville tekee mulle nugetteja himassa. Ja sit se ostelee mulle juttuja, koska oon kuulemma aina erittäin hymypyllynen sen jälkeen (mikä materialisti..) Sit mulla ei oo koskaa rahaa syöttää tota tai ostaa sille mitää ni tarjoon sille mun luontovisaa eiku.... Yleensä hieron sen niskoja jos se pyytää ja sit aina paljon pussailen sitä, koska se on söpö. Mitkä on teijän hellyyttelynimet toisillenne? Ville sanoo mua rakkaaks ja muruks ja mä sanon Villee läskipossuks, lihavaks pojaks, hassupossuks, tyhmäks, hölmöks, rakkaaks ja kaikkee semmosta ällöö. Kuinka pitkä Ville on, eli paljonko teillä on pituuseroa? Ei se muista, joku 170-180 mut sen ryhti on nii vönkyrällä, ettei se näytä normaalisti mua paljoo pidemmältä. Mistä Ville pitää eniten sussa? ''Luonteesta, tyhmistä jutuista ja pyllystä.'' Mistä sä pidät eniten Villessä? Kaikesta. No jos nyt pitää jotai sanoo ni jutut on paskoja (hyvä juttu) ja ulkonäössäkää ei oo valittamista. Ja se lällyttelee mua ihan hirveesti ja sillä on maailman sulosin vammahammas. Ville, kuvaile Vilua kolmella sanalla? ''Nätti, söpö ja tyhmä.'' Vilu, kuvaile Villeä kolmella sanalla? Rakas, vammane, söpö. 

Sinulle ja Villelle (MOLEMMAT vastaa kaikkiin näihin!) V = Vilu V = Ville. Missä päin Suomea haluaisit asua? V: Espoossa. V: Tällä hetkellä Helsingissä. Lempi kappale(et) tällä hetkellä? V: The Glitch Mob - Nalepa Monday Remix. V: Placebo - Julien. Mikä on sun Kännykän soittoääni ja taustakuva? V: En tiiä, koska se on Erikson. V: Nokia Tune (:D) ja Cory Monteith. Mihin ammattiin haluut? V: Psykologi. V: Myyjä/kampaaja. Mitä sanaa tai sanoja käytät eniten? V: Vittu. V: Vähän. Kuinka vanha olet? V: 17v V: 19v Millaset vaatteet sulla on just nyt päällä V: Slightly gay paita (v-aukkonen neule) ja naisten farkut. V: Musta toppi ja vaaleet farkut. Mitä teit 2 tuntia sitten? V: Kärsin darraa. V: Hoidin darrasankaria. Mikä oli sun unelma-ammatti ku olit pieni? V: Spiderman. V: Eläinlääkäri. Muumilimsa vai smurffilimsa? V: Smurffi. V: Muumi. Suklaa vai karkki? V&V: Suklaa. Leffaan vai kotona? V: Kotona. V: Riippuu.

 
Lävistykset ja tatuoinnit

Mitä kaikkee lävistyksiä sulla on/on ollu? Nyt on septum, snake bitesit ja venytykset. Joskus oli smiley. Ja mistä oot tykänny enite? Kaikista. Ootko ikin tehnyt ite lävärii? En oo oikeen innostunu semmosesta hommasta. Haluisitko kielikorun? En. Ootko käyttänyt feikkejä läväreitä? Paristi sovittanu septumia. Haluaisitko tatskan, jos haluut nii mihi? Kyllä, selkään ja ranteeseen ainakin. Minkä kokonen se sun iso venaris on? 20mm molemmissa korvissa. Aiotko jättää sen sellaseks vai minkä kokoseks aiot viel venyttää? Meinaan, tää on ihan hyvä.


Hiukset  

Millo alotit hiusten värjäämises? Joskus ala-asteel varmaan ekan kerran. Miten sun hiukset on kestäny sun pinkkivärjäilyn? Ootko tyyliin käyttänyt jotain hoitoainetta värjätyille hiuksille? Pinkki (ja muutki mun käyttämät shokkivärit) on hoitoainepohjanen suoraväri, eli se on periaatteessa vaan värjäävä hoitoaine ja ei vahingoita tukkaa ollenkaan. Ainut mikä vahingoittaa on se blondaaminen, jonka joudun tekemään juurikasvulle, että se väri olis kirkas ja tarttus. Eli ihan sama, jos mulla olis van blondi tukka. Mitä teet sun hiuksille et ne näyttää noi ihanilta? Suoristan ja tupeeraan. Lempihiusvärit? Pinkissimo ja Skyblue Crazy Colorilta. Minkä väriseks aijot värjätä hiukset seuraavaks? Haluun niin pahasti pinkin takas mut en tiiä. Ootko aatellu värjää sun hiuksii tavis ruseiks ikinä? Liian laimeeta? Ei laimeeta, mut en vaan tykkää ruskeesta. Monta kertaa olet värjännyt hiuksiasi elämäsi aikana? Mahdotonta laskea ja muistaa, mutta MONTA. Niin siis kun sä vaalennat sun hiukset niin veditkö pinkin heti päähän? Siis et odottanut viikkoa tai mitään? Vedin, mut eka pesin hiukset siitä väristä huolellisesti. Minkä ikäsenä oot ekan kerran värjänny hiukset shokkivärillä? 16-vuotiaana läväytin pinkiks.


Blogihommat

Minkä ikäisenä aloit bloggaamaan? 17-vuotiaana. Kerro sun neljä lemppariblogia, mitään kavereiden blogeja ei lasketa! Rosa-Fiona Bettina, Cupcake Couture, Subliminal Code ja What clowns are we. Mistä sait idean tän blogin nimeen? Se nyt oli semmonen hätäpissa eli Jack the Ripper + materialismi. Minkä takia mä rakastan sun blogia? En tiedä, kerro sä mulle? Kerrotko itsestäsi ja asioistasi nykyään vähemmän kuin silloin kun sun blogilla oli vaikkapa 20 lukijaa? No ainakin siinä mielessä, et on tullu vähän enemmän silmää kirjottamiselle, eli ei kerro ihan jokaisesta pienimmästä käänteestä tyyliin ''käytiin mäkkärissä, sit h&m ja sit mentiin takasin mäkkäriin, ku mulla oli vielä nälkä ja sit liisa sano sitä ja tätä''. En tiiä tajusko sitä pointtia nyt tuosta.. Tää ei liity varsinaisesti aiheeseen, mut et miten saa ton pikkukuvan tonne ylös, niinku sulla on toi puhekupla ja sydän? Oon tylsä natsi, enkä oo vastaillu tämmösiin. Jotkut muut on varmaan kivempia ja neuvoo. Mitä mieltä sä oot niistä joistain demittäjistä, jotka mainostavat omaa blogiaan jokaisessa blogeihin liittyvässä keskustelussa? Se on tyhmää. Jos siel etsitään blogeja luettavaks, niin siitä vaan, mut jos ei täytä mitään kriteereitä niin eikö se sit oo jo vähän turhaa?


Ulkonäkö ja tyyli

Miksi meikaat noin? Koska elämä ei oo niin vakavaa. Mistä oot saanu idean tollaseen lissumeikkiin? Kysymyksesi sisältää vastauksen. Minkä ikäisenä aloitit meikkaamisen? Seiskaluokalla se oli, eikä asialle oo kyllä vuosien saatossa tapahtunut mitään parannusta. Tee joskus sellanen uusi meikkituto, odotan sitä tosi paljon! Kuvaan sen aina puoleen väliin, tarkastan sen, ajattelen ''ei saatana'' ja sitten luovutan. Mistä yleensä ostat/tilaat sun vaatteet, onko jotain lemppari kauppoja? H&M, koska olen köyhä. Mikä on sun suosikki paita ja asuste? Eka löytyy aikasemmasta postauksesta, asuste olis varmaankin mun kruunukaulakoru, joka meni rikki.Tykkäämiset
   
Mistä karkeista tykkäät?  Candy Kingin lakutyynyt on lempparit ja suklaa maistuu aina. Parasta kesässä? Lämpö, paitsi kun sitä on liikaa. Ja se, et voi pyöräillä. Lempi Pokémon? Raichu, Dragonair tai Gyarados. Paras lastenohjelma ku olit pieni? (ei Pokémoon!)  Digimon? :D Ketkä ovat tärkeimmät ihmiset sun elämäs? Kaverit, Ville ja porukat. Mikä on sun suurin unelmas? Päästä taas Thaimaaseen. Kuka on sun idoli jos sulla on? Oon rakastunu Lady Gagaan. Lempi jäätelömaku? Vanilja. Mikä on sun lemppari leffa? Klik! Tykkäätkö HIM:istä? Yup!Muuta

Käytkö sä nykyään mitään koulua? Kyllä, opiskelen merkonomiksi. Mikä kamera sulla on? Klik! Ootko ikin ajatellut itsemurhaa? Eikös se kuulu tiettyyn teini-iän vaiheeseen? Jos et olisi sinä, voisitko ystävystyä itsesi kanssa? Veikkaan villisti, etten jaksais itteeni. Ootko nörtti? Vähä. Ootko ujopiimä? Jos oon semmosten ihmisten seuras jotka ei oo yhtään munlaisia ni joo. Mitä sanoisit itteles ku olit 15? Chillaa veli ja kaikki aikanaan. Paljonko pitäis maksaa että menisit seiskan kuukausitytöksi? Voisin läpällä mennä jo tonnista, koska raha kelpaa aina. Miks ihmeessä mä luin, et kolmas hymypostaus? Lukihäröö. Millasta musiikkia kuuntelet ja miten musiikkimakus on kehittynyt siihen mitä se nyt on? Last.fm sen kertoo, ei mun maku oikeen kehity, eli mikään ei karsiudu pois, sitä vaan tulee aina uutta lisää. Popitan edelleenki joskus himassa Antti Tuiskun ekaa levyä ja Spaissareita. Millasii asioita sun perus päivään kuuluu? Dataus ja syöminen. Onko nälkä? Ei, söin jusssiisa. Mikä on maailman turhin keksintö? City-maasturit. Kuvaile itseäsi kolmella adjektiivilla. Turhamainen, materialisti ööööö typerä. Facebook, Twitter vai Tumblr? Twitteriä ei oo, ajanviettoon Tumblr ja tsättäilyyn Fb. Miten tuolta e-Baysta tilataan? Mä en taida olla ihan oikee henkilö valasemaan tästä asiasta. Miten vois saada rahaa? Ittensä myyminen on aina varteenotettava vaihtoehto. Jos saisit tavata yhen ihmisen, julkkiksen, piirroshahmon, kuolleen, elävän, kuka se olis? Lähtisin nappaamaan Ashin kaa Pokémonei. Mitä kaikkee oot tehny tänään? Heränny, lähteny kiireessä ja istunu chillisti kuluttamaan vähäistä aikaani ennen Helsinkiin lähtöä tän postauksen pariin.

2 kommenttia:

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.