29.7.2012

Currya niin, että murheet unohtuu ja kakka lentää.

Otsikossa lainasin päivän parasta lausetta, jonka näppäimistölläni taioin Nooran viihdykkeeksi. Minulla on taas elämääkin suurempia first world probleemeja. Minä haluan tuhlata. Mikä oli alunperinkin se syy, miksi elin kuun viimeiset kaksi viikkoa perseestä suuhun-meiningillä. Minkä jälkeen tekee luonnollisesti taas tuhlata. Ihanainen elämäni oravanpyörä. Oon odottanut tiistaita (palkkapäivää) kuin kuuta nousevaa. Kohta sekin on ylläni, kuten myös hetkellinen onnellisuusaalto.


Noh, jos alotetaan tästä tukasta. Ostin Virosta niitä 2e vaalennuksia, mut ajattelin että kyllähän semmonen hennompi vaalennus tähän mun lettiin riittää ihan hyvin. Selkeesti ei passaa erehtyä ajattelemaan, vaan ottaa se rotantappoblondaus sieltä hyllystä tyytyväisenä. Muuten olis ihan sama, jos juuri tuppais vähän kellertämään kun shokkiväriä siihen on kuitenkin tulossa päälle, mutta koska nämä pirun värit eivät tartu liian hyvälaatuiseen tukkaan, niin ne loistavat nyt jotain epämääräistä väriä. Havahduin asiaan, kun mua alettiin töissä käyttää "näin käy jos et vaalenna hiuksiasi ennen suoravärin laittoa"-esimerkkinä. Ensimmäinen investointini; kunnon vaalennus.

Ja ajattelin myös vaihtaa väriä. Kyllä, taas. Ihan sama millaisen unelmatukan itselleni loihdin, niin jo kuukaudessa se alkaa käydä tylsäksi. Mut oon kyllä edelleen samoissa sävyissä, harmahtava sinilila vaan vaihtuu  harmahtavaan sinivihreään. Kuulostaa aika öklöltä, mutta tuota paremmin en osaa sitä väriä kuvailla. Omaa tukkaa hentoo pestä sen verran, että sininen on haalistunut baby blueksi, mutta pidennykset on vähän eri juttu. Vaalentaa en niitä raaski, joten sain älynväläyksen jättää ne kolmeksi päivää ikkunalaudalle nauttimaan väriä syövästä auringonpaisteesta. Ja vaikka mun ideat harvemmin loistaa älyllään, niin tää sentään toimi. Värin vaihtokin saa jäädä tai myöhemmäksi, mulla ei oo nyt edes varaa ostaa voipakettia.

No sit se Crazyn tilaus. Se oli pahimmillaan 130e, nyt sain sen onneksi pienennettyä 80e:n paikkeille. Tosin sillä mielellä, että pois tiputetut tilattavat rokotetaan ens kuun palkasta. Kehoni suuri rautapitoisuus tulee toisinaan kalliiksi. Mutta itseppä haluan kaikkiin hopeisen, kultaisen, mustan ja valkoisen koruarsenaalin.. Ja jotta saan korut viimeinkin jotenkin järkevästi lajiteltua, niin päästin sisäisen perfectionistini valloilleen ja tilasin Ebaysta vähän samaa tyyliä olevan korutelineen, mikä meillä on käytössä töissä. On ne vaan niin ihanan kätsyjä! Vielä kun saan tarralappuja jostain.. Ja jos joku ei tiedä mistään mitään, niin enköhän mä sen laitoksen kuvaa ylpeänä uuden koruarsenaalini kera.

Ebay, tämä on fatal attraction. Sinä, kultaseni, ajat minut vararikkoon halpuudellasi ja helppoudellasi. Sydämeni itki verta, kun rahanmuunnin sylki ostoslistan sisällön hinnaksi 200e (kakskyt tuotetta). Eikä siinä edes ole vielä kaikki, toisia ei saanut laitettua ostoskoriin.. Jeesuksen häpykarvat, en edes halua tipauttaa tuosta listalta mitään pois. Tulossa olis korviin tunneleita (halvempia, kun Crazyssa), Jägermeister-plugit (älkää kysykö, mutta peura), One Piecen crew membereiden wanted-posterit (olen huolestuttavan stadilaistunut, ainakin kun katsoo tätä englanninkielisten sanojen määrää kirjoituksissani) jääkaappimagneetteina, FMA-kaulakoru, Pokemon-avaimenperiä, pari älysiistiä rättiä ja hupullinen farkkuliivi tuunattavaksi kera asiaankuuluvin vehkein. Hauskaa settiä tulossa vaatteiden osalta, sain nimittäin mun sailor gurl-asun jälkeen jonkun hirveen perversion setä-Samuliksi asustautumisesta..


Ei siinä tässä vielä kaikki, oon saanut hirveen hinkukohtauksen uutta elektroniikkaa kohtaan, vaikka todellista tarvetta ei sellaiselle olisi. Syytän unta, jossa ostin iPhonen ja Meri saarnasi mulle heti, että justhan mä sain uuden kännykän. Kerroin sille hereillä sitten tästä hingustani, ja sain kuunnella täysin samat saarnat. Tahdon järkkärin (jota en koskaan osaisi käyttää) ja tahtoisin iPhonen niiden applicationeiden takia (Instagram, paras syy ostaa ylikallis puhelin merkiltä, jota vihaa yli kaiken).

Mutta sitten näin Nokia Lumia 710:n valkoisena ja totesin, että voisin "tyytyä" siihenkin. Ehkä tipautan nämä haaveet kuitenkin, en tahdo kuunnella enää yhtäkään moraalisaarnaa itsetunnoltani (Meriltä).


Not sure if mystinen&seksikäs, vai vaan tuima aikaisen ajankohdan takia (töitä).

Kai sitä nyt saa kuitenkin jotain ostaa, on sen verran tullu painettua duunia tässä kuluneen kuun aikana. Onneks seassa on ollut kevyempiäkin hommia, kävin vähän riisuttamassa ja puetuttamassa itseäni Nellyllä mallikuvien merkeissä. Jos tällä kertaa sais vähän siedettävämpiä kuvia, ei noi viimekertaset (ei, mitä, mitä vittua, mitä helvetin vittua) mitään hirveitä helmiä ole. Muistan kärsineeni vesisateesta ja olleeni paskajäykkä kuvattava. Tällä kertaa ainakin pysyin kuivana, jäykkyydestä en tiedä (ok aika häsrki lause ööhöh). Lahjakorttini tuhlaan varmaankin hiusväreihin, kuinkas muuten. Rätit anastan aina mieluiten mukaan suoraan kaupasta sovittamisen jälkeen.




Jaa no, mitäs muuta? Varmaan pitkästä aikaa ainut kuva, jossa ei huomattavan suuressa osassa ole mun pärstä (kyllä se siellä kuitenkin on, ei hätää). Tää on kaiken kattava tilannekuva mun ja Paddin superlaiskoilta "laneilta". Molemmat vetää omilla sohvilla vaakadatausta samalla, kun Velivirolainen soittaa tuhannen kerran Nobody Canna Cross It:ia. Juotiin alkoholia, syötiin pizzaa, paljon ihmisiä loppuillasta, koko yön valvominen, 2h ulkona värjöttely mekossa ja liian isossa nahkatakissa (munamies-asennossa tietty) ja ihan liikaa idiootteja eläinvideoita. Hyvä päivä!

64 kommenttia:

  1. heei värjää sun hiukset punasiks ja alhaalt / latvoist mustiks (:(:

    VastaaPoista
  2. Älä sorru omppupuhelimeen vaan sen instagramin takii, ku muihiki fiksuihi luureihi sen saa! :---)) Ehkä kuvien laatu ei oo nii säkenöivä, mut yhtä hauska se on silti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suunnaton inhoni Maccia kohtaan ei salli minun tehdä sitä. :D

      Poista
  3. oi että, oot ihan huipputyypin kuuloinen tän blogin perusteella! sul on ihana kirjotustyyli, i luv it <3

    nii, ja sitä vaa että ku en uskalla tilata ebaysta itelleni pikachu-hupparia huijauksen tulemisen mahdollisuuden vuoksi :c kuinka suuri prosentti on mahdollisuus tulla huijatuksi ebayssa? c: onko sua koskaan huijattu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos! :--) Tarkista aina myyjän saama palaute ni ei tuu niin paljoo kämmähdyksiä. Kolmesti on huijjattu ja tuotteita on tullu tilailtua varmaan sata, että aika harvoin sitä käy ku on tarkka. :)

      Poista
  4. mun mielestä nokiassa ei toimi välttämättä instagram... en oo todellakaan varma mutta jos instagram on yksi toive nii kandee tää varmistaa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ee toimi, siihe on kyllä vastaava appi nimeltä InstaCam (lol XD), mut ottasin kyl mielummin grammin.. Ja ilman Appleen sekaantumista!

      Poista
    2. Androidiin saa instagrammin, +on paljon paljon parempi kuin iphöööne. (:

      Poista
    3. Samsungin Galaxyissäki on Instagram ladattavissa :)

      Poista
    4. Hnnhg mua alkaa kohta mellkee houkuttaa. :<

      Poista
  5. Millane luuri sulla sitte nyt on ? :)

    VastaaPoista
  6. hmm jos kuitenkin oot ostamassa uutta puhelinta, oisitko myymässä vanhaa? :)
    terveisin samsung E1150 omistaja, joka kipeesti tarviis uutta puhelinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmmm en tiedä! :D Olispa outo ajatus myydä oma luuri jollekki muulle ku kaverille, en tiedä miksi?? :D

      Poista
    2. hmm jos tuut semmosii aatoksii et sen voisit mulle myydä nii ilmottele! :-D

      esssiw.blogspot.com

      Poista
  7. osta samsung joka on varustettu (ooh saunalahti) sillä androidilla?:)

    VastaaPoista
  8. Osta joku androidi ku siihenki saa instagramin :D

    VastaaPoista
  9. Hanki samsung siihen saa ainakin instagammin ja ne on tosi kestäviä :)

    VastaaPoista
  10. hei näin sut aika kauan sitten cybershopissa töissä ! olin kyl sellanen 13 vuotias tyttö 2 toisen tytön kaa ostamas smileya ja siinä vaa olin enkä uskaltanu sanoo sulle mitäään ! :D olit sairaan nätti luonnossakin !

    VastaaPoista
  11. miks inhoot Macceja? ite en välitä iphoneista tai maceista koska iphoneissa on kosketusnäyttö ja macit nyt on vaan ylihinnoteltuja, mutta ipod on rakkauksista rakkauksin ikinä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska Merin Macci on maailman raivostuttavin ikinä ku siihen yrittää laittaa jotain ohjelmia.. :D Photoshoppikin piti asentaa jotenkin Windowsin kautta. :DD

      Mut jos mulle ilmanen Macci jostain tippus ni kyl mä sen kelpuuttasin, siihen ku saa Windowsin käyttöjärjestelmän. ;)

      Poista
    2. Jos ohjelma on pitänyt asentaa Windowsin kautta, kyseessä ei ole kyllä välttämättä ollut ihan Applelle tarkoitettu versio, ei ihme että on ollut vähän vaikkeeta :---D Mä tykkään Applesta Macbookin ja iPhonen iloisena omistajana, koska ite en taas vaan osaa handlata PC:tä! Mac on hyvä tällaiselle tekniikkatumpelolle.

      Poista
    3. No ei, eikä asennuskaan ihan laillinen. XD Mutta ikuiset traumat silti. Ja sit vihasin kanssa ipodeja koska se perkeleen itunes!!

      Poista
    4. Haha :--D Makukysymys! Mutta toi Samsungikin on aika näppärä tapaus, jos en ite preferrais Applea niin tuon mieki ottaisin!

      Poista
    5. Makukysymys indeed. :--) Tyksi sinä omppua ni minä tyksin sampoa. <3

      Poista
    6. Se on niin raivostuttavaa, kun siitä pitää alkaa tappelemaan, tuli se riidan haastaminen sitten kummalta puolelta tahansa! Eikö voi vaan ainaa kaikkien kukkien kukkia ja tykätä mistä lystää? :--D

      Poista
    7. Tuli hippifiilis kun heitin jotain noin rauhanomaista. XD

      Poista
  12. Molome on vastine instagammille Nokialle ainakin:)

    VastaaPoista
  13. Miulla on just toi nokia lumia 710 valkosena (osttin lisäksi keltaset takakannet) ja se on hyvä puhelin;) Ei mee heti rikki vaikka tippuuki asfaltille, ja muualle lattialle!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, yleensä uudet puhelimet on yhden ilmalennon jälkeen ihan kakkana. :D

      Poista
  14. mäkin haluan iPhonen ja instagramin mutta vihaan android käyttöjärjestelmää :D kyllä siihen nokiaankin tyytyy (sanon minä joka haaveilee jatkuvasti uudesta luurista) !

    oot taas yhtä kaunis kuin aina, ja tilauksen sisällön näkemistä odotan innolla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekis mieli "tyytyä", vaikken uutta puhelinta tarviikkaan. XD

      Jejee, kiitos! :D Mä odotan sen tilaamista ja saapumista. :3

      Poista
  15. Instagrammin saa vissii kaikkiin androideihin, et hommaa vaa puhelin mis on android ja lataa insta :D ei tarvii iphonea sen takia. Mulla on nokia, joten latasin instan veljen kännykkään ja kuvaan sillä pärstääni..♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut Nokian versio on instacam, tai tän ainakin sain selville ku yritin etsiskellä. :0 Naamakuvat. <3

      Poista
  16. Toi biisi jää aina veivaamaan päähän tuntikausiksi.. :D

    VastaaPoista
  17. Ihan sama ostaako iPhonen vai jonkun halvemman Samsungin tms. Niissä ei niin paljon eroavaisuuksia ole :D
    Terveisin tylsän iPhone 4:n omistaja :D

    VastaaPoista
  18. Ei Android ole kakka, se on tosi kätevä! :)

    VastaaPoista
  19. apple sen olla pitää ! iphone on hyveli. oot söpö.

    VastaaPoista
  20. Pls, Android on maailman helpoin ja ihanin käyttis älypuhelimissa. <3 Ei pidä vierastaa merkin takia, ihan järjettömän käytännöllinen! Ps. Androidille saa ihania teemoja ja fontteja, ite tykkään sairaasti ku tästä saa niin oman näkösen ku ikinä tahtoo.. :----)))

    VastaaPoista
  21. Unohin kommentoia toho edellisee postauksee vielä et sil o ihana blogi ja oot tosi nätti :--3 ja sulla on kiva kirjotustyyli!
    Ei kannata kuitenkaan ehkä nokiaa hankkia, hajoaa helposti :(

    Terveisin nimimerkki 5 nokiaa hajottanut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mau kiitos!

      Oon ollu Nokiahuora koko elämäni, ja jos puhelin on hajonnu ni se yleensä on ollu selkeesti mun vika. :D

      Poista
  22. uus banneri!! entinen oli parempi, miau :c

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Entisen kuvat oli rumasti muokattu ja se musta tekstihomma ei sopinu yhtää ku ei täällä oo mitää mustaa. :D Mut toi oli tommonen pikakkaka vaihteeks. Joskus viel ideoin ja opettelen muokkaamaan jonku sikamakeen!

      Poista
  23. Ei kantsi ostaa järkkäriä; oon kuullu et esim. just toi Powershotti on parempi. Katsos mummi on luontokuvaaja, ja oon oppinu valokuvauksen alkeet, vaikka mulla ei oo omaa kameraakaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli pitäs vaan jaksaa opetella käyttämää. :D Ei joku haluis antaa mulle jotain kädestä pitäen-oppitunteja?

      Poista
  24. hitto, mä en ees muistanu että oot kampin cyberissä töissä :D ihmettelin eilen vaa ku oli niin tutun näkönen myyjä ja vasta kotimatkalla tajusin että se olitki sä... :D

    VastaaPoista
  25. PERSEESTÄ SUUHUN :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.