27.7.2013

HänSisällä.

Hiljaisuutta, mutta ei mitään jänniä tarinoita vastineeksi. Käytiin me Paddin kanssa Varkaudessa olemassa neljä päivää. Matka alkoi hyvin, myöhästyttiin junasta. Onneksi seuraavassa kaupiteltiin hyviä mansikoita, niin ei tullut niin paha suru. Kotona oli vain kuusi koira, joista kaksi kuitenkin jakautuu viikon päästä. Talon täydeltä shelttipentuja taas. Jos en olis jatkuvasti töissä ja ihan niin uuno vaativimpien lemmikkien hoitamisen kanssa, niin haluaisin kyllä yhden. Koska toinen jakautujista on mun lempikoira Brilli, jolle kyseessä on viimeinen pentue ennen eläkettä. Minun hassupossu/liito-orava on jo vanhus.

Iskä taas kertoi katkeruuden nostattavia tarinoita niiden Thaimaa-reissusta, jolla minä en taaskaan päässyt mukaan. Voisinhan minä itsekkin sinne mennä, mut isin kanssa lähtiessä tarjolla on ilmaisia majotuspalveluita (oma talo) ja thai-tulkkeja/tietäjiä. Tekis mieli käydä amiska loppuun vaan sen takia, että mulle on sen (tai edes jonkun koulun) suorittamisesta palkintona luvattu matka ladyboyden ja huonojen turistipaitojen luvattuun maahan.

Mutta mutta. Sain ensimmäiset paketit yhteistyökumppaniltani ja muissakin blogeissa tutuksi tulleelta Sheinsideltä.


Loogisuus oli tilata kuolapostauksessa jo esitelty Galaxy-mekko. Se on ihana, ja tuo Ginasta ostettu vyökin pääsi ensimmäistä kertaa ulkoilutettavaksi sen kera.



Toinen oli peeralla varustettu valmiiksi rikottu neulepaita. Mintunvihreää ja valkoista, nam! Ikävä kyllä se syksy on tulossa, mutta ainakin voi pitää muutakin kun vaan liiassa kuumuudessa valittuja, mahdollisimman pieniä riepuja. Odottelen itse syksyä oikeastaan kuin kuuta nousevaa, ehkä se on jopa ohittamassa kesän mun lemppari vuodenaikana. Onko se sitten vanhuuden syy vai minkä?

34 kommenttia:

  1. Aww!! Toi mekko on upee.

    VastaaPoista
  2. Moi, sopiiko että kysyn sulta yhtä juttua tohon Shensideen liittyen? Anteeks, eihän tää sun asia ole, mutta aattelin jos osaisit auttaa. :'D
    Ku mietin vaa, että onnistuuko maksaminen näin Suomesta käsin ilman PayPaliakin? :o Yritin noilta sivuilta lukee, mutta eipä sieltäkää paljon tietoa irronnu.. En oo paljoa mitää tilaillu nii en noista kauheesti ymmärrä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä yhtään, mut kannattaa hankkia Paypal koska se on maailman kätevin kapistus!

      Poista
  3. EN OO KOMMENTOINU SUN BLOGIIN AIKOIHIN!!!1
    mut byy olisit ottanu shelteistä kuvia :( ne on maailman ihanimpia koiria ja ottaisin ittelleni heti uuden sheltin jos koira olis yhtä helppo hoitonen ku kissa ;_;
    ja oot taas niin nätti ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korjattu. <3

      Ois pitäny, ne oli nii hassuja lylleröitä vauvamassuineen. ;__; Pitäs laittaa sut asumana meidän räksynokkien kanssa, ehkä muuttaisit mieles! >:D

      Kiitos. :3

      Poista
  4. Ah, ihania vaatteita taas kerran! Kiinnostuin kyllä itsekkin nyt tuosa Sheinsidesta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo mäki, yhteistyön lisäks myös tilasin sieltä iha kamaa. :D

      Poista
  5. Tuo mekko on ihana, sopii sulle hyvin! Täälläkin yksi syksyn oottelija, vaikka koulut sillon alkaakin, mutta tuntuu että tää kesä on kestäny jo ikuisuuden..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Romantisoin kovin sitä värikirjoa, mutta silti kauhistuin kun huomasin että on jo lehtiä maassa.. :D

      Poista
  6. oho oisko toi kuulunu formspringiin fuck me

    VastaaPoista
  7. ekana pakko kehua että oot ihan mahtava:) oon jo varmaan pari vuotta blogiis lukenu mutta ehkä kerran aikasemmin kommentoinut mut nyt on pakko kysyä! oon himonnu ihan megana sheinsiden vaatteita mut kiinasta tilaaminen epäilyttää, että kauan toimitus sulla kesti, onko laadukkaanoloset tuotteet/ootko tyytyväinen,oliko tullimaksuja yms? hyötysin tästä infosta paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos! Noi bloggaaja-lahjat nyt tulee viikossa, mut ne kohteleeki niitä hyvän mainoksen toivossa paremmin. :DD Tilasin kyllä ihan rahallakin (ei bloggaajalahja) sieltä, ei oo ainakaan vielä tullut.

      Tulleja ei oo tullu ja oon tilannu kiinasta useestikkin just Ebayn kautta. :) Kyllä niittä paketeilla voi kestää kuukausikin tulla, tai sitten vaan viikko. Vähän arpapeliä mutta mua ei haittaa ku unohdan aina mitä oon tilannu ja sit niitä vaa tupsahtelee ajan mittaa laatikosta. :'D

      Poista
  8. Nyt on pakko laittaa kysymys tähän uusimpaan postaukseen, kun et oo vastannu mun kysymykseen siellä hiuskysymykset paikassa vaikka laitoin sen monta kuukautta sitten.
    Ootko vaalentanut ikinä shokkivärillä värjättyä pidennystä, jos oot kerro millä värillä värjäsit ja menikö huonoon kuntoon? mulla on ongelmana vaaleenpunaset pidennykset joista haluaisin blondit. en uskalla vaalentaa ettei ne mene pilalle. mutta jos oot onnistuneesti vaalentanut niin kuuntelen mielelläni tekniikkasi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei keiku tommosta kommenttia enää tuolla odottavissa, eli oon vastannu. Siinä postauksessa on sen verran kommentteja, että niitä pitää ladata lisää ni näkee kaikki.

      Poista
  9. On kyllä söpö. :) Tuo paita kanssa!

    VastaaPoista
  10. Voi ei... Rakastan tota mekkoa :D Paitakin on ihan jees :))

    Nyt tiiän mitä ostan ekana, kun saan pankkikortin :D mikäs on muuten mekon hinta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan tota linkkiä napauttamalla selviää helpotein! Ja ei tarvii pelkää, en hyödy noista linkeistä mittään. :>

      Poista
  11. jee näin sust yks päivä ku olit työnteossa :) en ostanu mitää nii en kehdannu tulla häiritsee sua :D

    VastaaPoista
  12. Moikka moi :)
    Haluisin kysellä sulta tosta hiusten värjäilystä. Eli itelläni on nyt tumman ruskeeksi värjätyt hiukset ja vaalennetut latvat. Haluisin harmaat hiukset ja aattelin kysyä millä ja miten värjäsit hiukses semmoseks ihanan hopeen blondiks? En haluis raiskata tukkaani enempää kun yhellä vaalennuksella ja sitten harmaalla mutta tuleeko tuloksesta liian kirjava jos hiukset on oranssin raidalliset sen vaalennuksen jäljiltä? Kiitti jo valmiiks avustas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värjäsin Icy Blondella ja alla oli ihan vaalee pohja. Voi tulla kirjava, koska se pohjaväri paistaa sieltä läpi.

      Poista
  13. Tuo mekko erityisesti näyttää tosi hyvältä sulla! :3 Ja tuo vyö hienon hieno ;o

    VastaaPoista
  14. Moikka Vilu :)
    jo pitkän aikaa mä oon halunnu kommata tänne mut en oo kehannu mut nyt sit kommaan:D
    Mä oon tätä blogia stalkannu varmaa kolme vuotta, ja täytyy sanoo, tää on yks mun lemppariblogeista. :3 ihan mahtavia hiusvärejä ja vaatteita sulla, sul on hieno elämänasenne ja toi sun kirjotustyyli on iha paras :D!
    Mä oon muute nähny sut kahesti, eka näin junan ikkunasta, kun sä nousit toiseen junaan Tikkurilassa, se tais olla lokakuuta. Ja joskus marraskuussa Kuopion ABC:llä kävelit mun ja mun kaverin ohi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hello! :)

      Kiitos ihanainen! Tikkurilassa asustelinkin sillon, mutta Kuopiossa en oo käyny ties millon viimeks. :0 Siellä on ollu joku kaksoisolento! :'D

      Poista
    2. Eipä kestä:))
      Kyl se todellakin sulta näytti:'D ehkä sä et vaa ite muista xD

      Poista
    3. EIKU JOO! Oltiin porukoiden kaa Kuopiossa, olin just saanu synttärirahaa!! AAAAAAAH mulla on niin surkee muisti. XD Eli varmaan se minä olin siten!

      Poista
    4. Hehe:D ei susta voi erehtyä! :))

      Poista
    5. :--D Ei näköjää, sulla on kyl tarkat silmät!

      Poista
  15. kiitos itsetunnon romauttamisesta dear Vilu. miks oot noin kaunis :c

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.