25.9.2013

15 kuvaa

Kännykän hämäristä nurkista otsikon mukaisesti.


1. Meillä oli Kampituspäivillä bloggaajatapahtuma, mistä mainitsinkin jo täällä. Tässä oli päivän ensimmäiset ihanaiset.


2. Kunhan rakastin turkoosia tukkaa.


3. Tämmöistä meillä.


4. Meille tuli Anon-maskeja, sääli että tää epärasistisuus värityksissä ehkä syö vähän koko naamion perimmäistä ideaa.. Yritys hyvä kuitenkin


5. Löydettiin Finnkinosta Star Wars-arcadepeli, ja sinne on pitäny aina käydä tuhlailemassa ylimääräiset euro, kun eräs siihen hieman tykästyi. Mikäs siinä on Kinopalatsissa istuskella, nauttia lämpimästä ja ihanan rasvaisten poppareiden tuoksusta.


6. Parin tunnin korttiurakka, eikä vieläkään oo loppu..  Loppuu kansion taskuista tila kesken, Pikachuja esim. ei mahdu enää yhtään lisää niiden taskuun. Pitää varmaan urakoida, eli siirtää kaikkia kortteja ja suoda isoille tilanviejille extratasku viereen. Ja siihenhän uppoaa kivasti pari lisätuntia.


7. Tui. A) Patrick on maailman söpöin ja sen pitkä tukka on ihana, b) miehet ja nutturat kuuluu yhteen.


8. Käytiin Vapianossa puolivuotispäivän kunniaksi. Kyseisessä paikassa käytiin myös "ensitreffeillä".


9. ja 10. Maailman siisteimpiä paitoja! Näistä sitten lisää joskus.


11. Tukka vaalennuspesun jälkeen. Vielä sinistä riittää. 12. Ja samainen tukka toisen vaalennuspesun jälkeen.


13. Ja vielä eilen, yhden shampoota-tunneiksi-kuivaan-tukkaan-käsittelyn jälkeen. Vieläkin irtos ihan himmeenä vihreetä väriä ja ollaan jo hyvin lähellä blondia, mutta tukka on vielä toistaiseksi tunnistettavissa vaaleanvihreäksi.

14. Tänään istun täällä neitsytöljyt ja syväpuhdistavat shampoot viritettynä suihkulakin ja pipon alle.


15. Yritän opetella syömään salatteja työpäivinä, kun vieressä on Johto Cafe ja niiden hyvät valikoimat lisukkeita. Ja ihan kirjaimellisesti se opetteluksi meneekin, meillä ei perhe harrastanut salaatteja ollenkaan, siksi ne eivät luontainen osa ruokavaliotani ole. En oo vielä ihan hahmottanu salaattien ideaa, ja yleensä valkkaan pastan ja salaatin sekaan jotain hyvin epäsalaattimasista. Eka salaatti ikinä sisälsi lisukkeena kanaa, tonnikalaa ja pähkinöitä. Tässä toisessa sentään oli kananmunia, lohta ja tadaa - punasipulia. Sitten tajusin, että mähän vihaan sipulia raakana, ja jouduin noukkimaan ne pois..


Olin maailman paras tyttöystävä, uhrasin parisuhteemme ja ostin Patrickille aikaseksi syntymäpäivälahjaksi GTA V:n, ettei jää paitsioon muiden hypetyksestä. MUTTA SE PELIHÄN ON MAHTAVA! ;___; Ajelu on niiiin kivaa, sieltä löytyy radiokanava, joka soittaa Kelly Rowlandin Work-biisiä ja sitten on vielä Trevor.. Siis.. En osaa edes sanoin kuvailla kuinka oon hahmona siihen rakastunut. Se on nerokas! Ja pelissä riittää tekemistä, niin saan hyvällä omallatunnolla istua koneella monta tuntia bloggaamassa ja välillä singahdella katsomaan juonenkäänteitä toisesta ruudusta. Win-win.

14 kommenttia:

 1. Äh, mäkin olin maailman paras tyttöystävä ja ostin vuosipäivälahjaks samaisen pelin...joka oli ehkä näin jälkikäteen aateltuna iso virhe kun ei saman katon alla asuta:D perkele kun miestä näkeee hyvällä lykyllä nykyään kerran viikkoon :( ehkä se joskus rauhottuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No perkele sentään mikä ukko! :--D Kyllä se varmaan viikossa-kahdessa ja saat sen takaisin. :)

   Poista
 2. Parastahan on, että yleensä GTA:han saa kasattua koneelta ihan oman soittolistan soimaan pelin radiosta!

  VastaaPoista
 3. en syö lihaa (paitsi kanaa ja kalaa) ja todella usein salaattini sisältää pähkinöitä sekä kanaa! olen tonnikalankin kanssa syönyt. ei se niin erikoista ole miten annoit ymmärtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se varmaan, huvitti vaan kun se on "salaatti" ja sit valkkaan siihen kaikkee muuta, paitsi just niitä kasviksia.. :D Oli siellä vähän salaatinlehtiä...

   Poista
 4. omg ihana toi attack on titan-paita ;__;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii! Hiisi vaan ku on vähän liian iso hartijoista. :x

   Poista
 5. JOHDON SALAATIT. OON SIELÄ AINA JA KURKIN ET OOTKO DUUNISSA :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin hyvää shittiä. <3 Hahha oon joskus bongannu sut sieltä istuksimasta! >:D

   Poista
 6. Mistä saa Attack on Titan paitoja O____O mullekki!

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.