29.9.2013

Case App

Otsikossa mainittu firma otti yhteyttä, ja kysyi josko haluaisin customoidut kuoret heiltä. Hell yeah!


Muovisia kuoria tuolla saa suunniteltua Iphone 5/4/4S ja sit Samsung Galaxy 3 S:n, mikä munkin luuri on. Sit tuolla saa myös tehtyä tarrakuoria, ja niissä onkin sitten suurempi mallivalikoima.

Kuvan päättäminen ei ollut vaikeaa ja itse kustomointihan oli lastenleikkiä. Kopsasin kuvan koneella, tein siitä Photoshopilla sopivan kokoisen Sampan kuoria varten, muokkasin väriä vähän minttuisemmaksi, latasin kuvan tuonne, asettelin paikoilleen ja voilá! Tuolta saa myös parit valmiit kuoret, mutta kyllä voin sanoa että oma kustomointi on antoisampaa, kun saa juuri sen mitä haluaa. Toimituksessa kesti ihan muutama päivä ja se tuli vielä suoraan postilaatikkoon, eli kaikin puolin jees.Behold; Sampan uudet kuteet! Komea mies, kyllä nyt kelpaa kannella sitä ympäriinsä kaikkialla. Ton kuoren parhaimpia puolia on se, että toisin kuin eräät tilaamani One Piece-kuoret, jotka tekevät puhelimesta saippuan liukkaan, nää on tavallaan karkeat, joka edesauttaa kummasti näpeissä pysyvyyttä. Siitäkin huolimatta olen sellainen kännykäntuhoaja, että näiden kuorien lisäksi säilytän Samppaa omassa lompsassaan, ettei näyttö naarmuunnu.

Käykää tekin suunnittelemassa ja kuolailemassa uusia kännykänkuoria sivulla Caseapp.fi (klik) ja lisää design-ideoita firman Instagrammissa!

23 kommenttia:

 1. onko toi s3 ollu hyvä puhelin ?:)

  ite onnistuis rikkomaan iphoneni ja oon kattellu tota s3 miniä koska tossa s3 on liian iso näyttö mulle ku tykkään puhelinta kuljettaa rintsikoissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras puhelin, mikä mulla on ikinä ollut. :) Ainut vika on se, että herätyskello on alkanu nykyään takkuilemaan, eli saattaa hälyttää välillä vaan sekunnin ajan, ja sitten sammua.

   Poista
  2. Mulla on s3 mini, ja siinä herätyskello tekee ihan samaa! Muutama kerta meni ennenku tajusin mikä mättää, miksen herää aamusin ajoissa vaikka kellon oisin laittanu soimaa :D

   Poista
  3. Tossa herätyskellojutussa miulla ainaki oli syynä se, että kun säädin hälytyksen äänenvoimakkuutta silleen tosi nopeesti että vaan hivautin palkkia alaspäin ja se oli siinä, ni sit se herätys soi vaan sen ajan, ku musiikki ehti soida äänenvoimakkuuden säädön aikana (selkeäselitys.fi). Sit ku kuuntelin herätysääntä kauemmin ni ongelma ratkes kokonaan. Itellä on s2+ eli saattais ehkä sama temppu toimia :)

   Poista
  4. Kannattaa ladata uus herätyskello sieltä play-kaupasta. Ite ainakin latasin mun s4:n uuden ku en tykänny siit valmiina olevast. :D

   Poista
  5. Mul on s3mini, ja siinäki on ollu ihan sama juttu ton herätyksen kanssa! Nykyään laitankin varmuuden vuoksi aina kaks herätystä D:

   Poista
  6. Joo on iha yleinen ongelma Sampoissa.. :D No pitää kokeilla tota herätyssovellusta!

   Poista
 2. Onkos nuo kuoret mistä materiaalista, silikonisia vai mitä? :3
  Ja tuon sulle joulun varmaan ens viikonloppuna ja tuon sulle lisää kortteja! C:

  VastaaPoista
 3. Höh, olin jo ihan innoissani, mutta s2 ei ookkaa vaihtoehtona D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii vähän tyhmää syrjintää. :< Saat kyl tehtyy sille salee tarrakuoret!

   Poista
 4. Tykkään olla pessimisti ja ruikuttaa 24/7 puhtaasti siitä, ettei taaskaan mun samppapamppa voi saada vaatteita ): Pitikin mennä ja rakastua tähän Note kakkoseen ): En valita, ihana puhelin, mut noi kuoret... HNNNGNGNGNGNNNH menee hermo ): ebayn ihmemaa laulaa taas rikastumisen koittaessa... :3
  ~repe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos haluaa helpolla päästä kuorien kanssa ni iPhonee kehiin. En kyllä itse kyseisiin laitteisiin halua työntää rahoja.. D:

   Poista
  2. Nojoo, omenan pukeminen olis helppo homma. Ite en vaan mokomasta merkistä perusta sitten ollenkaan ( liekö sitten se että jokatoisella vastaantulijalla on ihqu minäluuri .. + hinta ). Mutta ongelma kaput, koska ebay! :D
   ~repe

   Poista
 5. Asia ei koske mitenkään postausta, mutta kysytäämpi silti. Eli oon huomannu sun kehuvan tätä myyjää --> http://myworld.ebay.co.uk/sunnydeal2008?_trksid=p2047675.l2559 ja päätinpä sitten kanssa tilata kyseiseltä myyjältä hiukset. Niin kauan sun hiuksilla kesti saapua suomeen? :)

  VastaaPoista
 6. Mikä resoluutio kannattaa olla kuvassa? :O

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.