30.12.2013

Hiuskalenteri 2013

Mietin pitkään, että pitäsköhän nyt yrittää tuhertaa vielä jotain ennen vuoden loppua, ja kuumehouruissa kieriessäni ideoin tämän. Oon tosiaan nyt kolmatta päivää kipeenä. Uv menee sinänsä hyvissä merkeissä, että täältä sängynpohjalta on matka vaan ylöspäin.


Crazy Colorin Peacock Blue, Sky Blue, Pine Green ja Stargazerin Tropical Green ja hoitoainetta.


Stargazerin African Green hoitoaineella laimennettuna.


Stargazerin Plume laimennettuna + Pinkissimo laimennettuna 


Kaksi käsittelyä Four Reasonsin Ice Ice Blondylla.


Crazy Colorin Pinkissimo


Crazy Colorin Sky Blueta, Peacock Blueta, Capri Blueta, Violettee, Stargazerin Tropical Greeniä.


Latvoissa Stargazerin Plumea ja Crazyn Pinkissimoa.


Samat seokset, kuin aikaisemmassa turkoosissa.


 Turkoosista kulutettu Herbinan syväpuhdistavalla shampoolla ja vaalennuspestu 
+ vaalennettu Swartzkopfin 00A:lla.


Latvadipit laimennetulla Crazy Colorin Firellä.


Crazy Colorin Candy Floss, jossa pari tippaa Pinkissimoa ja Fireä.

Näistä väreistä enää tuskin tarvitsee mitään muuta kirjoittaa, kun jokaisesta löytyy omat postauksensa. Värjäystahti on edelleenkin tiivis, onneksi suoravärit eivät vahingoita tukkaa, koska mulla ei sitä siinä tapauksessa olisi. Juurikasvu pitää kuitenkin aina vaalentaa, sillä suoravärit eivät siihen tartu. Swartzkopfin sävy 00A on edelleen tässä luottotuotteena.

Tossa muuten suoraväreihin liittyvä kysymys, joka mulle tuli Ask.fm:ssä ja jos suoravärit edelleenkin askarruttavat, niin tässä vähän lisäinfoa vastausmuodossa.


Aion vielä joskus riipaista ja kirjoittaa näistä ihan oman postauksensa. Tiedän sen vaan olevan niin laaja ja suuritöinen, että pelkkä ajatus kirjoittamisen aloittamisesta tuottaa mulle sydämentykytyksiä.


Vaalennuksien sijaan suosin värin vaihdon yhteydessä syväpuhdistavalla pois muhitusta ja vaalennuspesua, joka on vaalennusta paljon hellävaraisempi vaihtoehto. Tässä on siihen pesuun ohje sitä tarvitseville;

30 ml kuuma vettä
30 ml hapetetta
10 ml vaalennusjauhetta
15 ml shampoota

Yleensä pistän tuohon rutkasti enemmän shampoota, mitä ohje sanoo. Ei tule niin litkua, levittyy paremmin ja ei ole niin tuhoisaa hiuksille. Hapetteen ja vaalennusjauheen saa vaalennus- ja värinpoistopakettien mukana, tai Biozelliltä myös erikseen ostettuna.


Tänä vuonna edistystä oli se, että jätin sen jokasyksyisen punaisen vaiheen toteuttamatta. Vieläkin kummittelee päässä ne viimevuotiset poisto-operaatiot, hurr. Sen sijaan en päässyt eroon toisesta arkkivihollisestani; turkoosista. Sitä jos mitä on ihan hirveää saada veke tukasta, vaatii tuhansia vaalennuspesuja ja vaalennuksia ja nämä olivat se pahin syy, miksi oman tukan kasvatusprosessi otti takapakkia tänä vuonna.


Uutena väreinä kehään astuivat violetti ja vaaleanvihreä, niitä ei näin suuressa osassa minun hiuksia olla ennen nähty. Varsinkin tuo vihreä oli aina mukava yllätys, hirveän kiva väri. Violetti ei edelleenkään natsannut, ei oo helppo tie entisestä inhokkiväristä siedettäväksi.


Pidennykset olivat tänäkin vuonna suuressa suosiossa, ja nopealla laskutoimituksella uusia pidennyspäällisiä kertyi yhdeksän. Eli mulla on tuolla mun hullun naisen keräysboksissa yhdeksän pään verran lisää hiusta erilaisissa väreissä. Oon ihan tasapainoinen ihminen ja silleen, mulla vaan sattuu olee laatikollinen muiden ihmisten hiuksia huoneessani säilössä..


Uusi vuosi, uudet hiuskiukut, -haasteet ja onnistumiset, odotan teitä!

35 kommenttia:

  1. ..just tämmöset postaukset on syy miks haluun joka päivä eriväriset hiukset

    VastaaPoista
  2. Ihania hiusvärejä on sulla kyllä ollu~ Ja kiitos vaan, juuri värjättyäni hiukset tummanliilaksi aloinkin nyt kaipailemaan hopeista tukkaa tän takia :'D mutta hei kiitos myös vaalennuspesuohjeesta, on pitäny pitkään ottaa selvää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! :D Mut lilasta nyt ei oo ees vaikee päästä sinne hopeaan jos joskus haluat.. >:DD

      Joo mietinki et tulee varmaan käyttöö jos on yhtä kova säätämään tukan kanssa. :)

      Poista
  3. musta on kivaa et ollaan pitkästä aikaa samiksia hiustenvärissä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla alko soimaan se pissis-biisi päässä jostain syystä......

      On ihan jees olla tukkasisarukset. :3

      Poista
  4. Huh, kun noi maaliskuun kuvat oli noin perättäin nii katoin, että hui ku pitkät pidennykset o:

    Kun sä oot tällanen tukkatietäjä, miten mun kannattais toimia, kun aion värjätä paksut, pitkät ja ihan hyväkuntoset tummanruskeat hiukset tummasiniseksi? Kampaajalla värjääminen maksaa ihan pirusti, koska tätä olis varmaankin pakko vaalentaa. Itse en oo juurikaan värjänny mun tukkaa niin mua vähän arveluttaa, että minkälainen lopputulos olis, jos vaalentaisin ite ja värjäisin kans ite. Tavottelen tuollasta kun sulla on tammikuus ollu. Jotain neuvoja ja kuinka mä saisin ton mun tavotteleman värin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Optinen illuusio, hupsis!

      Helpointa on saada väri tasaisesti, jos on mahdollista laittaa peilit niin, että näät tukan sekä edestä että takaa. Muuten tulee länttejä! Vielä parempaa jos saisit jonkun kaverin nakitettua auttamaan. Ainakin ton vaalennuksen kanssa, suoravärien avulla on niin helppo korjata jos siinä värjätätessä jää länttejä. Suosittelen myös hommaamaan värjäyssudin, sillä on helppo suihkia tukka uuteen uskoon. :)

      Poista
  5. Katoin tuossa maaliskuun kohalla, että olipas sulla pitkät hiukset, kunnes katoin tarkemmin ja tajusin että oho ne onki kaks eri kuvaa :---D hyvä minä ! Sun hiukset on käyny varmaan jokaisen sateenkaaren värin läpi ja näyttäny jokaisessa hyvältä. Hyvää uutta vuotta ja paranemisia sulle c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein, vielä on haaveissa jonkinmoinen pastellisateenkaari-asia, mutta se vaatii sitten rautaisia hermoja toteutuakseen. :D Kiitos kiitos ja hyvät vuodet sinullekkin!

      Poista
  6. Vastaukset
    1. En kyllä vieläkään itse tykkää tuosta harmaasta, sehän oli täysi vahinko. :D

      Poista
  7. Ihanat noin sun pinkit hiukset. Minkä merkkisellä värillä värjäsit noi sun pinkit hiukset?

    VastaaPoista
  8. oi, nää kaikki on niin ihania! :) vilu oot paras! ja aion huomenna uuden vuoden ja koulun jatkumisen kunniaksi värjätä hiukseni lilaksi :D

    VastaaPoista
  9. noi harmaat ja tummansiniset sekä vaaleenvihreet on ihania ;___; mut pakko kommentoida tota sun nykyseptumia, ihan kamala

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku tykkää kylmistä väreistä! :--D Ei haittaa, niin se mustaki on vähän. Se on niin hirveä, ja siksi se onkin niin hirveän siisti!

      Poista
  10. mistä hankit sun ripset?

    VastaaPoista
  11. Ihanat nuo harmaat/liilahtavat hiukset! <3__<3
    Voi jos mäkin joku päivä uskaltaisin vetää koko pään jollain überkivalla värillä, pelkän pinkin ja blondin välillä leikkiminen tympii jo!

    VastaaPoista
  12. Heiii! Kysymys sun venytystietämykseen liittyen, kiitos kiitos kiitos miljoona kertaa jos viitsit kertoa omat kokemukses :)

    Eli mulla on itellä (tai siis oli...) 10mm molemmissa korvissa, mut toinen korva, perus, oli vähän vaikeempi tapaus, ja blowouttas nyt kunnolla kymppiin tultaessa.. noo sit hoidin sitä aamuin illoin vesipesu ja "ilmakylpy" ja kookosöljy jne jne no se autto aika hyvin ja pidin siinä sit joku 5 viikkoa 8mm korua, no sit venytin 8->10 ja nyt tyyliin vielä pahemmaks meni :D miten sulla itellä toi blowoutsäätö selvis? pitäskö sun mielestä vaa ottaa koko roska hetkeks/pitemmäkski aikaa hemmettiin tosta korvasta ja sit vaan rauhassa alusta -,-?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huono neuvoa, kun ei oo mitään muistikuvaa koko asiasta. >:0 Hirvee aukko. Kai se tuokin toimii, sitten kannattaa kokeilla vaikka laittaa siihen 10mm spiraali siihen kohtaa mihin se suosiolla menee ja antaa olla siinä korvassa vaan. Veny ihan itekseen mulla sinne kymppiin noin. :D

      Poista
  13. oomg vähä ihanat kaikki ♥ siis niin täydellisiä kaikki !! oot upia :)

    VastaaPoista
  14. senkin ihana hiushörhö.

    VastaaPoista
  15. Jos sut bongaa jossain niin uskaltaako tulla tunnustautumaan stalkkeriks ja moikkaamaan vai onko se susta jotenki tyhmää ja purasetko kasvokkain ilmoittautuvia stalkkereita kovinkin kovaa ? :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskaltaa tulla! Saatan olla vähän vaivaantunut ja jäinen, tai sitten alan höpöttää niin nopeasti, että et saa suunvuoroa. :D Kuuluu asiaan.

      Poista
  16. kannattaako pidennyksiä vaalentaa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, vaalensin kerran omiani ja ei kannattanu. Osta vaan suoraan vaaleemmat. :)

      Poista
  17. Helmi-maaliskuu on mun suosikit, ihania värejä :) Voi että tuli ikävä silverblondia ku kahto tuota huhtikuun kuvaa <3_<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. :3 Se on kyllä ihan hirveä väri ylläpitää, munkin oli epätasanen ku mikä. D:

      Poista
    2. Ps. oli pakko ryhtyä stalkkaamaan takaisin, sullakin mitä ihanamman värisiä hiusviritelmiä ollut! <3

      Poista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.