22.12.2009

Christmassacre

Sori, pahoittelen jo etukäteen turhaa postausta, mut pitääpä vaan ilmottaa, että oon joulupyhät äitillä, ja äiti asuu korvessa ja täällä on aika sonta netti, niin en nyt pääse oikein päivittelemään vielä, vaikka haluaisinkin. Mutta sitten kun pääsen päivittelemään, niin mulla on teille tehtynä kääpiö videopostaus ja 395785789 kuvaa. No ei ihan noin paljoa, mutta siltä se tuntuu, täällä ei oo muuta kun aikaa tämmösille hömppäjutuille.


Mä oon linssilude, mä tykkään kuvata itteeni, mut en osaa olla, jos joku muu kuvaa. Ja tykkään kuvata muita. Tykkäisin vielä enemmän jos isi suostus ostamaan puolijärkkärin, jonka mä omisin lainaisin siltä. Tai tykkäisin siitä jos joulupukki tois mulle sen 200e sitä puuttuvaa hynätsyä, et saisin ite hankkia semmosen vehkeen ja ikuistaa Vilua joka kulmasta kyllästymiseen asti. Oot kyllä ihan itserakas pentu, häpeä.

Antti oli ihana ja kunnosti mulle koneen tänne kotiin! Siinä melkein toimii peli (Heroes of Might and Magic III, vanhat pelit on vaan niin laadukkaita) ja musiikki samaan aikaan, apart from the fact that se sammuu n. 15-30min välein kun kune ylikuumenee.. :-----------D No evoevo. Oon paukuttanu sitä ihan tuskassa ja ranne sanoo sopimuksen irti kohta.

Mmmhmhm joo, mun piti alunperin vaan ilmottaa et postaus viivästyy mut jäin sitten löpöttelee kaikkee skeidaa tänne. Njoh, täällä tulee mökkihöperöks. Huomenna pitäs vielä siivota ja lenkittää koiria jäällä, vois kuvailla niitä siellä huvikseen. Oon muuten mestari piilottamaan tavaroita, löysin vanhan kameran 1gt kokosen muistikortin, eihän se oo ollu häveyksissä kun 2-3? vuotta, ja se ryökäle oli mun pöydällä sen koko ajan. :-----D Saapa nyt mahtumaan kivasti kuvia, mut kertoo ehkä kameran laadusta, et siihen 512mt kortille mahtuu se neljäsataa kuvaa.. Merin järkkäri vaatii neljäänsataan kuvaan sen 4gt kortin et ehehhe. Joo.


Hyvää joulua kaikille lukijoille, ♥:llä Vilu.

5 kommenttia:

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.