13.12.2009

The lonely loner seems to free his mind at night

Perjantai
Oli Mertsan synttärit, juotiin pohjia Merillä, tosin ite en kyllä juonu koska ei ollu rahaa ostaa mitään, hulinaa ja tapahtumaa riitti ja sitten olikin ekan baarireissun aika. Se oli aika lame, istuin nurkassa ignorattuna ja hymyilin puol tuntia itsekseni, (tupakkakopissa tulee aina niin outo olo sen savun takia) kunnes kyrpiinnyin ja murjotin. Tunti me siellä taidettiin olla, kunnes lähdettiin pois jo.


Lautanti (LAUANTAI, kannattaa väsyneenä baarin jälkeen kirjoitella)


Mun piti käydä lukion Casinobileissä, mutta ois pitäny jaksaa pynttäytyä ja maksaa sisäänpääsystö viel 6e joten ei inspannu, lähdettiin Noran kanssa baariin. Istuskeltiin tunti ja kälätettiin ämmäjuttuja ja ihmeteliin jätkää, joka selitti musta jotain ja osotteli mua siinä ahkerasti. Keskiyöllä tilattiin sitten pirtelöt ja jumalauta, mitään niin hyvää alkoholia sisältävää en oo koskaan maistanu! Varsinkin omenapirtelö omnomnom. :3


Vieressä istu joku oikein ällö vanha mies, se tuli tervehtimään meitä ja anto oikein käsipusutki (taisin pyyhkiä käden nopeesti johonkin, koska se kuolas) olin sille vähän julma, se tuli tekee tuttavuutta uudestaanki, mut sanoin kylmästi ''me käteltiin jo'' enkä enää kiinnittäny siihen mitään huomiota, ei tehny mieli innostaa sitä. Ois voinu kyl tarjota jotain mut ei ni oli ihan tylsä!


Sit vedettiin viel toiset pirtelöt, kun just kukkaro salli. Tuttuja oli liikenteessä vaikka muille jakaa, tuli siellä mutsin kavereitakin vastaan ja tsilleen. Pahin pelko oli et törmäisin humalaiseen isiin, kun sekin oli baarikierroksella. En onneks kuitenkaan, vaikka oishan siltä voinu rahaa vaatia. Mut sit siel oli oksettava isopyllynen mies joka näytteli mulle hävyttömiä kielijuttuja! >:----------| Ja joku isohko mieshenkilö joka yritti ihan tosissaan tunkee meidän seuraan ja se vilkuili Noraa koko ajan. Oli mukava reissu, ainakin paljon kälkätystä ja naurua sisältyi iltaan. Ja söpöjä jätkiä.. Suunniteltiin myös tulevaa joululomaa, johon alustavasti sisältyy ryyppääminen (ylläripyllärii) Penan mökillä, lanitusta poikien kanssa ja baari-ilta + paljon alkoholia. Saas taas nähdä. :--------D


Kotiin selvisin ihan ajoissa ja kunnossa, isi taas ei. Ihmettelin, kun ryminää kuuluu ja valokeila viuhahteli, kävin sitten katsomassa, että mitä vittua, ja siellähän se isi oli sammuneena eteisessä taskulampun kanssa. Talo oli pimeenä niin kai se oli sitten aatellu suunnistavansa taskulampun avulla. Tiedätkö isi, valokatkaisijatkin on keksitty. Yritin saada sitä vielä ylöskin, että ois menny yläkertaan nukkumaan, mutta sain vastaukseksi vain käsittämätöntä mölinää. Nää on taas nää suomalaiten juomatottumukset... :-------D Lähinnä kyllä vaan nauratti, piti ihan videokin ottaa ja näyttää sille, että millanen urpo se on ollu. Mikään ei oo kivempaa kun se, että pääsee kettuilemaan ihmisille, kun ne on ollu kännissä. 8---------)

Ja jos ylempien kieliasussa ja oikeinkirjotuksessa on puutteita, niin pistetään pirtelöiden ja armottoman väsymyskooman piikkiin. Jos sitä nyt vielä raahautuis Antille nukkumaan, niin ei tarviis herätä siihen kun pikkuveli paukuttaa vieressä kattiloita ja huutaa huomiota naama punasena.

Sunnuntai
Koomausta Antilla. Saatiin päivällä joku ihme kohtaus ja vaan hihiteltiin hervottomasti kymmenisen minuuttia. Pelasin L4D2:sta, ja jostain syystä aina se mun tiimi oli häviöllä... Huomenna pitäs mennä kouluun, mööh. Aivoissa liikkuu ei mikään.

Kivoja postausideoita? :--------------) 

9 kommenttia:

 1. Oi ku sä oot niin söpö ^^, hah toi sun iskä :'D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kiitos mut ehn :---( Joo isi oli hassu :--)

  VastaaPoista
 3. ÄÄ nyt tulee se tunne että pitäs näin alaikäsenä varastella isukilta sitä olutta. On tullu sitäki maistettua paljon/vähän.
  Tuntuu tyhmältä eile olit 17 et saanu juoa huomena 18 juo! okkei..
  ootsää kyl niin ihanasöpö hothot.
  ol varmaa kiva kuisata iskääs.POstaus ideoihin vähän että halutaan edelleen kuulla se sun ääni...>:<

  VastaaPoista
 4. Musta ei oo yhtään kivaa nauraa sun isille koulun kirjastossa, ku ihmiset kattoo pahasti. : (

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: No mikäs siinä, siitä vaan. Tuleepa syyllinen olo kun saa alaikäiset juomaan? :--DDD Mä sain kyl juoda, ei porukat sitä estäny alaikäsenäkään. Äiti kyseli että mitäs tuo alkosta. :'-----D Enno mut kiits. :3 Isille on kiva kettuilla. >:3 Joo ehkä sitä videoo vois laittaa jossain vaiheessa. :--D

  Nora: :---D Aww, näytän sulle kyllä se videon!

  VastaaPoista
 6. Joo alkon eessä kerran hengsin nii hääti mut pois >:( ku tietävät mut ku kävin sielä aina iskän kaa ku olin pienempi. Ei sitte tosiaan saanu ostarin aulassa olla ...>:(

  VastaaPoista
 7. Sulla on tosi ihana tyyli <3

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.