4.1.2010

Maalattava värein tuulen sinunkin

Uuden vuoden aatto

Jos mä puen päälle(kunnolla)/meikkaan/laitan hiukset, niin mä oon automaattisesti epäilyttävä ja lähdössä jonnekkin. Äiti aina epäilee, Villekin järkytty kun ilmotin, et laitoin vaatteet päälle, ja Antti kyselee nyt koko ajan, että oonko mä lähdössä. Onko se niin vaikea tajuta, että joskus meikataan ihan vaan omaksi iloksi? :----D

Oon täällä Antilla viettämässä uutta vuotta, seuranamme Jyri ja pian luultavasti Karokin. Meidän huima bileporukka väheni dramaattisesti yhdellä, kun Niko sairastui vatsapöpöön. Ugh, toivottavasti ei tartu eiliseltä mulle, kun se oli täällä.

Maanantai

Ylempänä kaikki, mitä sain uutena vuonna kirjoitettua. :---D Uv oli kyllä harvinaisen tylsä ja tavallinen, minä, Karo ja Antti lanitettiin kolmestaa, selvänä. Käytiin kattoo sillalla raketteja, mutta ne kaikki on jo nähty, aina samoja vanhoja ne on; vihreitä, punasia, valkosia, paukkuvia ja sihiseviä. Been there, seen that.

Olin koko viikonlopun Antilla, me pelattiin ja syötiin, niin tyypillistä meille. Antin onneks sen tyttöystäväkin on pahemman luokan koneorja ja nörtti, ei tätä muuten kyllä kestäis. :------D Istutaan aina sinne aamuviiteen koneella, kunnes ollaan niin väsyneitä, että silmät ei pelitä, sitten raahaudutaan sänkyyn ja nukutaan iltapäivälle asti. Ja heti ensimmäisenä herättyä konee vaan päälle ja sama uusiks.

Tänään kuitenkin olin ahkera; käytiin vaimon, eli Noran kanssa shoppailemassa. Aamu (tai kun muut sitä kutsuvat, iltapäivä) lähti käyntiin vähän verkkaisesti, ja sain myöhästyä kolmesti linja-autosta, ennen kuin pääsin kaupunkiin asti. Molemmat oltiin Noran kanssa niin puheripuleissa, että purpatettiin taas koko matka menemään ja ilman taukoja. Meillä ei kyllä koskaan oo hiljaisia hetkiä. :---D 

Tarkotus oli käydä tsekkaamassa alet, mutta kuten arvata saattoi, neljä viidestä mukaan lähtevästä tavarasta ei ollut alessa. Aina käy näin, muka niin ovelana päättää säästää rahaa ja odottaa alennusmyynejä, ja kuitenkin sitä sortuu aina niihin normaalihintaisiin.


Neule Jim&Jillistä, jotain tommosta oon kattellukkin. Koko on vähän iso, mutta isot vaatteet on musta ihania, ja hintakaan ei ollu niin paha, vaan 22e. Mä oon varma, että tää alkaa eksyä mun niskaan useesti, varsinkin talvella. Ignoratkaa random pose ja kuvien laatu on taas jtn moi-meidän-keittiö.



Tää oli ainut aletuote, mikä mua miellytti. Oon kokeillu tota joskus aikasemmin, mutta 35e tommosesta oli vähän liian kova hinta, nyt se oli puoleen hintaan. Koko ei tässäkään oo todellakaan se oikee mutta what eva, paita on silti ihana. Tää bongattu Aleksi 13:sta. Hei neiti, kiva kikkeli sulla tuolla haaroissa.


Seppälästä lähti mukaan pinkit legginssit, emmä niitä ihan noin kuitenkaan aatellu pukee, en aio viipottaa pylly paljaana tuolla jäätyneessä helvetissä, vaikka muut tuntuukin niin tekevän. Noihin vielä päälle revityt mustat sukkahousut/farkut ja sit ne on ihan omnom!


Nää kun löydettiin Fida lähetystorin hyllystä, niin alko Noran kanssa hirvee ruplatus siitä, mitenkä vanhat Disney-leffat on nostalgiasyistä ylivoimasesti parhaita. Ja mitenkä kuumia piirrettyjä miehiä niissä on. Sit kipitettiin kaupunkireissun ja Noran mummon mopsien lenkityksen jälkeen intopiukeena kattomaan Pocahontasia iskälle. Vitsi että mä meinasin vollottaa sen yhden biisin aikana, mä rakastan näiden leffojen musiikkeja! Pocahontas ja ensimmäinen Leijonakuningas saa kyllä respectit parhaista musiikeista ikinä. (Jellonoiden ykkösen mä jo omistankin, kakkosta oon nyt yrittäny metsästää suomeksi, onneks löytyi!) Ennen Disneyn musiikeissa oli oikeesti jotain tunnettakin, nykyään ne biisit alkaa olla aika tusinakamaa (ja suomalaiset ääninäyttelijätkin). Juonethan noissa aina on mitä on, mutta ne tunnelmat on mahtavia! :3 Pocahontaksenkin aikana vaan juoksi kylmiä väreitä pitkin selkää (terveisin neiti-18v-itken-piirretyille).


Palauttakaahan nyt tässä lopuksi vielä mieleen se, miksi Disneyn musiikit on parhaita. Toi John Smith oli muuten aika namu, tosin ei Norasta.
 

Mikä oli/on teidän suosikki Disney-elokuva ja miksi? :----)

18 kommenttia:

  1. Lemppari disney-leffa aristokatit !
    Ihan ehdottomasti, ja siinäkin on niin ihanat musiikit <3 :-D

    Ps. Kiva blogi sulla ( :

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Sekin on kyllä ihana! Onneks se on jo kaapissa. ;---D Kiitos. :---) ♥

    VastaaPoista
  3. miten ootte tavannu poikaystäväs kanssa? =)

    VastaaPoista
  4. IHana toi paita ja sun kullis <3
    melaulettii koulus tota laula joskus ala asteella :'D
    mä enni kiinnostunu ollu pokahontista..:'>
    ei muo mitkään leffat oo disneyltä iskeny mutt katoin aina Aku ankkaa ja katon vieläkin jos tulee.

    VastaaPoista
  5. Mä haluun ton New Yorkin. :---( Ja New Yorkiin. :--(( Ja käyttää sukkiksii ja leggingsejä, mutta yhyy ei kykene kun pylly paleltuu kuten sanoitkin. :<

    VastaaPoista
  6. mun lemppari disney leffa on leijonakuningas, sitä piti aina pienenä leikkiä kavereitten kaa :-------D
    ja mitäs olet ostanu tuon ah-niin-ihanan timantti kaulakorus? :---)

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: Meillä oli yhteinen kaveri. :D

    Anonyymi: Kiitos. XD Okei. :D Musta just leffat on parhaita. :D

    Pink Chihu: Aww. :( Niimpä, leikataan pylyt pois nii ne ei palellu. :(

    Anonyymi: Joo sama tääl, aina välitunnilla ala-asteel leikittiin. :--D Cybershopista ostettu. :)

    VastaaPoista
  8. Pokémon on parempi ku joku vitun disney :'<

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: No ne nyt kilpailee ihan omassa sarjassaan. Ei mikään voita pokemonia! :--D

    VastaaPoista
  10. Sulla näkyy ton New york paidan läpi noi legginssit.

    VastaaPoista
  11. Ah oon aina rakastanu Pocahontasta :D Ja Pokemon on aivan mahtava kans, mut kuten sanoitki niin se kilpailee ihan omassa luokassaan Digimoneja sun muita matkijoita vastaan!

    VastaaPoista
  12. Ens kerralla sit Jellonakuningas. >:( <3 Mun oli pakko tulla nauraa tolle mystiselle tamppooninarulle, joka roikkuu sun jalkojen välistä. :----) <3 Mikropippeli. <3

    VastaaPoista
  13. Oi ihana paita (:
    Mun lemppari disneyn elokuvista on 101 dalmatialaista :D en tiä miks

    VastaaPoista
  14. Anonyymi: Loistavaa? :---D Entä sitte?

    juli: Niimpä, paitsi että oon mä pettäny Pokemonii vähän Digimoninki kanssa. :---( Mutku neki on hyvii ja jos vertaa pokemonii ja digimonii ni onha ne sillee iha samanlaisii ja matkittu digimon mut digimonis se idea on semmonen ''SAVE THE WORLD!11'' ja pokemonis vaa enemmä höpötetää kehittymisestä ja vähän maallisemmista asioista. :D Et kivoja omalla tavallaan!

    Nora: >:| Joo, mä oon jylhäkallion ylpeyssss!1 :---( Salaisuus mun jättemolosta paljastu, damn. :---(

    Anonyymi: Kiitti. :D Oijj seki on ihana! Rakastin sitä ku siin oli koirii. :( <3

    VastaaPoista
  15. Aa löysin sun blogin Pink Chihun kautta, ja rakastuin täysin! ;__; Ja noi sun hiukset.. ah! Tätä blogia kyl tuun stalkkaa. :---)

    VastaaPoista
  16. Tiitu: Awww :---D Se on kivaaaa! ♥ No stalkkaa vaan. ;---D

    VastaaPoista
  17. voooi rakastan pocahontasta ja muita disney -leffoja! musiikit saavat aina mut kylmille väreille ja itkemään. :')

    VastaaPoista
  18. kaisa: Sama täällä. :O Ne on ihania. ♥

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.