15.10.2011

Thanks CF for pimpin' my face, again.

Yay, Crazy Factoryn tilaus tupsahti luukusta.


Naama- ja korvalegoja taas koko rahalla.


Mulle kaikki vasemmalta lähtien ja katketen toisten tipujen kohdalta. Oon käyny CF:n tarjonnan miljoonasti läpi, ja osasin kaivata näitä tähtiplugeja vasta sen jälkeen, kun pääsin hypistelemään niitä ollessani työssäoppimisessa Cyberissa. Tulee jotenkin mieleen TNBC.

Ville nauro mulle, kun keksin glitterplugien olemassaolon ja selailin niitä hämmentyneen ihastuneena suu auki ja hihkuin jokaisen kivan värin kohdalla. Pakko niistä on tykätä, ne on gaybling ja värejä laidasta laitaan. Taidan joskus vielä tilata kultaset ja hopeet, ainakin.

Tässä tulee nyt Villenkin ostokset samalla, että voin vähän dissata sitä sen tipukorvien takia. Se näki mun makeet tsirbulat, tuli kateelliseks ja päätti tilata sellasit itelleenki. Tästä sainkin idean, et ehkä voin taivutella sen ostaa jotain mustakin kivoja korvalaitoksia ja käyttää niitä sit ristiin. No hyi, en ehkä menis lainailemaan toisten ylimäärästen ruumiin aukkojen täytteitä, joku raja sentäs.


Vihreet on makeet, varsinki ku saan mun vasuriin venytettyä sen toisen reiän, jota paikkaamaan tulee toi pinkki 6mm vaavi. Mustat ja valkoset on sit mun ykskorvaselle hirviölle.


Mun pikkusta varten toi pinkki 6mm (väreistä päätellen tyttö tulossa...), pakko ostaa siihen venäreitä jokaisessa koossa, kun se venyy niin huonosti. Meni kolme päivää, et se anto millin periks ja sain ton piikin korvaan kunnolla, ihan mahoton reikä. Onneks tuli tilattua legioona pienkokosia o-renkaita, niin pysy pinkki korvassa, vaikkei mennykkään optimaaliseen kohtaan heti. Kumipellet makso jonku 5snt/kpl ja ne on käteviä apureita venyttämiseen, mutta helppoja hukkumaan. Pienempi spiraali mulle tota pikkusta varten ja Villelle toisen korvan venytykseen apuriks, 12mm vaan jälkimmäiseen osotteeseen.


Mun naamalegosetti. Mustaa metukkaa sepeen ja snakeihin, haluisin jo päästä käyttämään mut toi madonna nyt vähän estelee. Tykkään käyttää hevosenkenkiä huulissa niin, et alemmat pallot on 5mm ja ylemmät 4mm, sit tilasin kumpaakin lajia yhden ja vaihdoin vaan pallot ristiin. Iloitsin, kun viimein löysin ihan normaaleja valkosia palloja. Tai sit oon vaan ollu erittäin sokee.. Korttipallot oli söötit, sääli ettei niitä saanu ku 5mm.

Dodih, nyt on sitten taas kivasti uusia koruja.

20 kommenttia:

 1. kui suuret venytykset sulla on? ja viittitkö heittää linkkaa noihin normi valkosiin palloihin, en ikinä osaa löytää siitä cf:n sivuilta!

  VastaaPoista
 2. mitää eiks sulla ollu jo yhessä välissä molemmat persereijät 20mm? :0

  VastaaPoista
 3. heyy haluutko suositella hyvii luomivärei? musta, hopee ja kaikki noi mitä bannereis ja tos vilu kuvas näkyy nii on jees värei.

  kauan se pinkki väri pysyy hyvännäkösenä?

  VastaaPoista
 4. Tanja: 20mm molemmat. :)
  http://www.crazy-factory.com/product_info.php?products_id=3842 Mikähä ihme siinä on ku en mäkää meinannu! :D

  Ano: On edelleen, puhuinki Villestä. :D


  voldemort: Käytän vaan Lumene Natural Coden luomarilaattaa nimeltä Punk, eli ei mitään ihmeellistä. :D Riippuu vähä mitä tarkottaa hyvännäkösenä, musta se on söpö vaaleenpunasenaki. :>

  VastaaPoista
 5. Miten oot saanu tollasen kehyksen sun naaman ympärille? :DD siis tarkotan kun tuol oikeessa reunassa on toi sun kuva ja sit siinä alapuolella lukee sun nimi (:?

  VastaaPoista
 6. Hei kauanko kesti että tää sun tilaus kotiutui tilauksen tekemisen jälkeen? Odottelen täällä kotona malttamattomana omaa tilaustani kotiutuvaksi.

  VastaaPoista
 7. Laita joskus kuvia noista venytyksistä! : )

  VastaaPoista
 8. Ano: Eipä siinä kovin velho tarvii olla, perus leikkaa-ja-liitä-hommia. :)


  wjeera: Alle viikon kesti. :)


  Ano: Kyl niitä pitäs löytyy vanhoista jutuista, napautat tota 'lävistykset yms'-tagia. :)

  VastaaPoista
 9. Millä maksat ku tilaat tuolla? :D tarviiko esim luottokorttia?

  VastaaPoista
 10. Pitäis varmaan itsekin venyttää toinenkin korva... Oon miettinyt sitä jo jonkun aikaa, mutten oo ollut varma ;) Ootko venyttänyt ton 2 cm suoraan 18 mm? Ittellä ei mene millään rasvalla tai saunan jälkeen 2 cm 18 milliseen, kerran kokeilin ja se oli sit antibioottia syötävä tulehdukseen sen jälkeen ://

  VastaaPoista
 11. Ano: Paypalilla. :) Siel ne maksutavat sivuilla selkeesti lukeepi!


  Alice: Jeps, ei mullakaan menny heti läpi ni olin varmaan viikon semmonen valtava piikki puoliks korvassa, ei ollu kauheen mukavaa ku jäi kiinni kaikkialle. :DD Mut humpsahti se sit viimein mennä. Outs, no sit ei kannata ehkä kokeilla uudestaan. :c En oikeen osaa neuvoo, se on paha ku noita koruja ei oikee aina saa sen millin välei, mikä menis helpoiten kerralla. :c

  VastaaPoista
 12. oon kaua haaveksinu venytyksest mut porukat ei anna ottaa ): oon katkera

  VastaaPoista
 13. Ano: Tuskin munkaan olis tykänny jos olisin kyselly mitää mut rupesin vaan venyttää. C:

  VastaaPoista
 14. heeei jos jaksat vastata niin onks noi perusmustat jutskat kierrettävät vai millaset ja mitä materiaalia ja jos muistat ni millä nimellä crazy factoryn sivuilla? ärsyttää kun niistei oikeen koskaan tiiä.

  VastaaPoista
 15. ooops ja piti viel kysyy sama juttu noista linnuista:D oon muistaakseni joskus tilannu ehkä noi samat mut sellasel pinkil seeprakuviol mut ennoo varma oliks ne kuiteska iha noi samat plugit D:

  t. se sama anonyymi.....:D

  VastaaPoista
 16. Ano: Ei oo kun ne on silikoni plugit eli silicone plugs varmaan ja linnut on kierrettävät, niiden nimi oli joku picture tunnel tai jottai. :D

  VastaaPoista
 17. AAAAH! Silmiä hivelee nuo korut, itellä on 14mm oikeessa korvassa. Toisessa 1,6.. + parit normireiät molemmissa. Jeah on kyllä kauniita noi sun korus. Oon tilannu piercing.fi:stä nyt joku 3-4 kertaa kuukaudes sisässä, mä vähän hullaannuin ku niillä oli se 1-2päivän toimitus ilmaseks :D ja ja.. Crazy Factory on kans kiva ja monipuolinen mutta mulla hajos ainaki pari normi korvista heti ja sitte yhen plugin takaosa (muovia, punasinikeltanen kyyhkynen ja muuten musta) meni katki ja se harmitti mutta onneks tilasin toisen samanlaisen eri kuvalla kylläkin mutta kuitenkin niin sain sitten käytettyä sen takaosaa :) Enkä edes kohdellu kovakouraisesti. Mä oon välil miettiny et ois kiva olla Cyberis töissä joskus.. tai ainaki harjottelemas vaikken myymisestä tiedä vittuakaan mutta se on mun mielestä paras kauppa kokonaisuudessaan, vaatteet, hiusvärit, hiukset (rastat esim) ja asusteet ja sit tää cyberzone rokkaa! Täällä Turus on yks Cybershoppi ja siel tulee sillotällö käytyä, netistäki tilailen jonkun verran niiltä.

  VastaaPoista
 18. Eve: Nii, tekis aina mieli tilata koko kauppa tyhjäks! :< Mäkin tilailin sieltä ennen Crazyn löytöö, on sekin hyvö paikka. :)

  Sama juttu noiden takaosien kanssa, multakin katkennu jo kaks ja se vähän kiukuttaa. >:(

  Kannattaa, se on mielenkiintonen just sen takia kun siellä ei myydä pelkkää perusroinaa ja asiakkaat on kivoja ja kokemuksesta voin sanoa että ainakin Kampin Cyberin työntekijät on ihan huippuja. <3

  VastaaPoista
 19. eksyin jotenni tänne mutta sitä vaan kysyisin et paljoko sulla oli cf:n tilauksessa toim.kulut yms?

  VastaaPoista
 20. Ano: Siellä ne sivuilla lukee. :)

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.