30.10.2011

Ei päättömyyttä ilman hännättömyyttä.

Alkaa tosissaan hiipiä joku ikäkriisi päälle. 23.11 on se kohtalokas päivä, jolloin mittari alkaa vilkuttaa toistakymmentä. Musta tulee vanha. Ja varmasti vielä semmonen nurkkiin kuseksiva Leijonan hajuinen juoppo. Ainut valopilkkuni vuoden vanhenemisessa nimittäin on se, että saa ostettua viinaa. Suunniteltu juttu, pääsen minäkin hukuttamaan rypyt ja murheet pulloon. No ei tosissaan, oon surkee juoja. Oli ihan ok taas viimekskin olla illanistujaisissa se, joka viettää iltansa vessassa oksentaen ja itkien. Missä se vuosien tuoma huhuttu viisaus viipyy?


Hei, tämä postaus koostuu Suvin nappaamista nuudelin mussutuskuvista ja nähtävästi myös mukafilosofisen fiiliksen tuottamasta pienestä ajatusvirrasta, jonka avulla podin ah-niin-kurjaaa-kohtaloani. Lukion filosofiaa lukeneena mun pitäs varmaan heittää tähän jonkun viisaan partamiehen nimi todistukseksi yleissivistyneisyydestäni ja liittää vielä perään jotain lennokasta, kuten ''täältä tullaan''. Kovastihan niistä jauhettiin, mutta yhdenkään hepun nimeä en muista.


Oon jostain dinosauruksien aikakaudelta kotosin, enkä oo vieläkään saavuttanu mitään merkittävää. Mulla ei oo töitä. Ei kämppää. Ei rahaa. Ei koulutusta. No mitäs sitten?


Mulla on peruukki. Viis lisäkiloo viime kuuhun verrattuna. Isommat tissit, kuin koskaan elämäni aikana. Läskikriisi. Hiuskriisi. Iso lasku H&M:ltä. Tarve silmälaseille. Ensimmäinen ikioma kone. Mitäs muuta jännää elämääni kuuluu?


Oon nukkunu huonosti, pyöriny öisin ja nähny painajaisia. Yleisimmin ne koostuu ruuasta, susista ja henkensä heittäneistä mädänneistä kannibaalijyrsijöistä (lapsuuden traumat kuolleista hamstereista + marsuista, Hulda lähti elokuussa ja se toinen vuotta aikasemmin). Ikävöin meidän koiralaumaa ja haluaisin jonkun uuden lemmikin. Marsu olis aika kovaa sana, kaipaan jo sitä heinäpussin rapistelemisen aikaansaamaa kiljumista. Elämäntilanne ei kuitenkaan salli.


Onneks mulla on yks kappale tämmösiä ihan paijailtavia darraviiksillä varustettuja lemmikinkorvikkeita. Viime viikonlopun jälkeen mua jouduttiin hoivaamaan, nyt homma oli toisin päin. Ja se oli niin ryytyny, ettei edes jaksanu heittää vastakommenttia kameran esiin kaivamisesta.

Loppukevennys: elämäni hienoin hetki oli eilen, kun sain kissojen paskapussista naamaani. Kiitos Tomi!

26 kommenttia:

 1. Etkös sä oo Cypershopis enää töissä ;O?

  VastaaPoista
 2. oi ku ihanat hiukset tolla! ♥

  VastaaPoista
 3. vai mitä vittuu, oot siinä ite :------------------D on vissii jääny pari postausta bloggerilta päivittämättä, olin ihan siinä uskos et sul on viel punane tukka :D

  VastaaPoista
 4. Mistä toi peruukki on? Se on niiiin nätti ;) Ja tää sun blogi on I-H-A-N-A!

  VastaaPoista
 5. "toistakymmentä" - eikös toinen kymmen ala jo kympin jälkeen? D--: anteeksi, pahennan sun ikäkriisiä vielä lisää, mutta eikös sun numerotaulu ala näyttää jo kolmattakymmentä? kuulostaa muuten pahalta. anteeksi. en uskalla edes julkaista tätä kommenttia omalla nickilläni. :--(

  VastaaPoista
 6. Naisellahan on isommat tissit kun mulla x 10! Nii mikä se sun pillerimerkki oli? >: O

  VastaaPoista
 7. aristoteles!!1 descartes!!!!! voisin kirjottaa viikon päästä filosofian kokeeseen esseen vilun filosofisesta ajatusvirrasta, koska en tiedä kokeessa käsiteltävästä aiheesta oikeasti juuri mitään :--)))) vois jopa heruu pari pistettä!

  VastaaPoista
 8. Awww toi eka kuva :---))

  VastaaPoista
 9. Mä sentää vanhenen sua kaks päivää aikasemmin HAH ! Ja viel maanantai päivänä =( Mut voittoo on se et voi tosiaa ostaa ite tequilat joita voi sit tarjoo pahaa-aavistamattomille.. :DD

  VastaaPoista
 10. Muistan kans vielä kun itellä oli joskus marsuja ja aina kun jostain kuulu rapinaa, niin ne rupes kuikuttaa kovaa ja korkeelta! Se oli jotenki niin ihana ääni:D♥

  VastaaPoista
 11. tytti: Joo................. :(


  Zarbba: Enhän mä koskaan siellä töissä ollu, työssäoppimisessa vaan. :)


  iita: Mullahan on, toi on se peruukki minkä mainitsin. :D Hassu!


  Ano: Ebaystahan se. :) Kiitti!


  Ano: Tottavie pahensit, en oo vaan vanha mutta myös tyhmä! X((


  Mokkis: Tai push-upit! <3 XDDDD Yazihan se, mut ei saa olla noi ku sulla on semmoset jumbopuskurit muutenki!


  miyarou: Miten en edes Aristotelestä, noloo.. :DD No olis vähintäänkin kympin arvonen essee, tuun vielä näillä jutuilla tulee arvostettu vaikka mikä!


  Ano: :--)!


  Susku: Se tekee susta heti vanhan kurpan! :( Hei, oon ikuisesti katkera tästä.......... XD


  Jasu: Niimpä. ;__; Muutenki ne niiden kaikki purnutuksen sun muut, tuitui. <3

  VastaaPoista
 12. ihanii kuvia ja sun jutut on aina hauskoja! :)

  VastaaPoista
 13. Aivan ihana kyllä toi peruukki!

  VastaaPoista
 14. Ai, kiva kun joku muukin on kokenut Yazien ah-niin-ihanan sivuvaikutuksen ja saanut se myötä valtavat hinkit. :----------) Sieluntoverina siis kirjoittelen.

  VastaaPoista
 15. Ano: Voe kiitosta. :)


  Jojo: Kiitti! :--)


  Vero: Everyday is pastaday! :D Thanks.


  Mousey: No mä en valita, tissit on kivat. ;___;

  VastaaPoista
 16. rupes tekee mieli nuuduliiiii mut eii ooo:(

  VastaaPoista
 17. nelly: Mainoksen uhri selkeesti. =( Vois alkaa nuudelimyyjäks!

  VastaaPoista
 18. Mistä sen tietää että se myyjä ebayssä on luotettava? :o

  VastaaPoista
 19. asdfghjklöä oot ihana ja ihan mielettömän kiva blogi! :----)

  VastaaPoista
 20. Ano: No kattoo niistä palautteista mitä se on saanu. :)


  morsotiina: Oe kiitosta. :D

  VastaaPoista
 21. Koska tulee taas postaus? Oot pitäny ika kaan väliä...

  VastaaPoista
 22. Ano: Ihan normaali väli tässä on ollu, en kuitenkaan päivittele joka päivä. :)

  VastaaPoista
 23. ei jestas rakastuin sun hiuksiin ;__; pakko kysyä millä saat pidennyksistäki noin vaaleet vai ootko jostai saanu tilattua suoraan noin vaaleet, ite aina kiroon ku iha keltaset vaikka tilais vaaleimmat ja saa uittaa ikuisuuden silver shampoossa...

  VastaaPoista
 24. kata.: Kyseessä on peruukki. :--)

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.