1.11.2011

You're a heart attack in black hair dye.

Eräänä kauniina päivänä innostuin käymään läpi Gallerian kuvia ja tallentamaan koneelle niitä, joita mulla ei oo enää tallella missään. Kannattaa innostuneena siirtää kaikki kuvat ulkoselle kovalevylle, jättää se hengaamaan lattialle ja murhata se vahingossa tallomalla. Tästä on jo pari vuotta aikaa, mut mun katkeruus ei vaan laannu. Anybitches, onneks on Galtsu, teiniajat ja pyöreesti noin saturaisen verran pärstäkuvia. Tässä osa, enjoy!


"Je suis Pierré Pascal, je prefere tarte a l'onion." Ainut, mikä tarttu lukion ranskan tunneilta mukaan noiden gigoloviiksien lisäks. Puhuttin tunneilla aina ihan epäolennaisista asioista ja hiljaisina hetkinä tuijottelin vesitornin katolle ja kuvittelin siellä pönöttävää tolppaa Batmaniksi. Yhtä kurssia enempää en käynyt.

Venärikin vielä ihan vauva, olin vasta ekassa tavotteessani; 15mm. Kummasti sitä iski sit ahneus ja piti hankkia isompaa ja isompaa vaan.


Onneks ei tuu yhtään ikävä tätä kesää ja Mokkista ku kattoo tota meidän muokkaushuumoria.. Viel parempi et koko homma on myös tallentunu Antin kuvaamalle salavideolle. Voiko kukaan ees hirnua niin pahasti jollekkin noin tyhmälle?


Ei voi kestää. Ensimmäinen reissuni Suville Matinkylään, jonka aikana sit näin Villen ekaa kertaa ja tutustuin Roopeen. Tai no tutustuin ja tutustuin, Ville ja Suvi oli sillon yhdessä ja niiden missio oli parittaa mut ja Roope, joten ne sit katos aina mystisesti kulman taa jättäen meidät juttelemaan. Sananvaihto oli jotain ''nyt ne taas hävis''-luokkaa, jonka jälkeen meidän välillä vallitsi vaan kiusallinen hiljaisuus. Great success! Jotenkin nyt naurattaa noi asetelmat näin myöhemmin, kun kaikki on nykyään niin vinksinvonksin. Villenkin muistan isoks hiljaseks möröks, mut ei se edes oo mua paljoo pidempi, eikä sen turpakaan saa enää pysymään tukossa.

Mut vielä enemmän naurattaa noi meidän hiustyylit... Villellä karmee potta, mun ja Suvin tukat jotkut vaalennuksen jälkeiset sateenkaaret ja Roopen heviletti, ihan liikaa kaikki!


Voee ku söötti tommonen hattaratukka.


Höh, kaipaan tonne meidän valosaan ja kiireettömään rappuu, jossa pysty käydä kuvailemassa. Kameran jalka olis kyllä ollu aika kova juttu, ei olis tullu päättömiä ratsumiehiä.


Näitä kuvia kattellessa totesin, et hitto mä oon ollu söpö! Oon tainnu vaan rumentunu vanhetessani, voisin taas ryhtyä emoksi, varvaskuvia ja ihmisvihaa.

Ja jos tekee mieli huvittua lisää, niin tuolta 'aikojen alussa'-leiman alta löytyy lisää pikkuviluja.

19 kommenttia:

 1. Ooooo rakastan ton onks toi joku mokkis hiuksia :O♥

  VastaaPoista
 2. :--------D Mahtava kuva. Oli muute nii mahtava viikko yhestä kesästä taasen! Osaa vieläkin ketuttaa et viimekeseänä jätettiin väliin :( Perkeleen miehet, ku vie meidän ajan. Seuraavana kesänä sitte!

  VastaaPoista
 3. "Puhuttin tunneilla aina ihan epäolennaisista asioista ja hiljaisina hetkinä tuijottelin vesitornin katolle ja kuvittelin siellä pönöttävää tolppaa Batmaniksi." <----- Eiks toi pätmäni ollu mun aivotus? :------(

  VastaaPoista
 4. voooi ihania nuo porrasrappukuvat :D "päättömät ratsumiehet", rakastan sun kirjotustapaa.

  VastaaPoista
 5. PIKKUVILUJA AWW ♥ olet söpö aina! :) hei kiitos kun toteutit miun toivomuksen, ku toivoin tällasta postausta. kiitoskiitos tuhannesti.

  VastaaPoista
 6. onko sulla enää galleriaa , mikä sun nicki on ? :-)

  VastaaPoista
 7. anteeks et kysyn ja tää on aika nolo kysymys eikä liity tähä postaukseen mut sattuuko eka kerta ku harrastaa seksiä? ja tuleeko silloon verta?

  joo, mua nolottaa jo nyt... ´___`

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. http://www.cybershop.fi/product/6632/cybershop--eko-ostoskassi

  SINÄ!! <3<3<3<3<3 ;)

  VastaaPoista
 10. Fandango: Nii, ainaki muiden tämmöset! 8)


  Ano: Joo se on Mokkis ja sillä on aina kiva tukka. :) <3


  Mokkis: Siis ajan JA rahat.. :D Seuraavana kesänä ehdottomasti! >:0 <3


  Ano: WohOO!


  Nora: En muistanu et oonko miettiny pääni sisässä vai pohdittiinko ihan porukalla.. XD Mut jos tunnistat omaksesi ni kai se sit oli. :D


  Olivia: Olin hullu hipsteri.. =D Oi kiitos!


  Ano: Ai oliks joku toivonu lisää tämmösii? :0 En muistanu! Mut joo, pistän näitä joskus varmaan lisää ku niit kuvia ainaki riittää. :D


  Ano: Tuolta sivupalkista löytyy! =)


  Ano: Eikös nää jutut kuulus sinne Demin Keho-palstalle? =D


  puropoika: Kiitti, oon samaa mieltä. :D


  Ano: Jep, edelleen. :D


  Aino: Ei ikinä kannata poistaa vanhoja kuvia, aina saa katua. :D Ja turha mainos huspois!

  VastaaPoista
 11. Vaihetaanko hiuksii? Haluun sun rainbow kuontalon *_*

  VastaaPoista
 12. your a worse hairtattack with orange hairthan black....

  VastaaPoista
 13. Mistä ja keneltä sä ton peruukin ostit? :o

  VastaaPoista
 14. Ääää, tiiän kans niin sen tunteen kun kattoo vanhoja kuviaan ja sit miettii et "ei prkl ku olin nolo" tai "ei prkl ko olin nätimpi sillon" :D Ah nam♥

  VastaaPoista
 15. Ano: Eihän se enää edes ole sitä. =(


  Ano: I think this was meant to be an offensive comment but your mispelling makes it impossible to understand what you're trying to say. :(


  Ano: Käy kattoo jonku sellasen postauksen kommenteista, jossa se peruukki esiintyy. :)


  Jasu: Miks aina ennen oli asiat paremmin? :--D Tai siltä tuntuu!

  VastaaPoista
 16. Oh God, onneks meikäläiseltä ei löydy vanhoja kuvia mistään teiniajoilta... Saattais hävettää :'--D

  VastaaPoista
 17. Felenk: No turhaan hävetä, huumorilla ne pitää ottaa! =D

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.