6.11.2011

Everything is cool as long as I'm getting thinner.

Voisin tässä vähän höpäjätä suhteestani kauneuteen sun muuhun, eli tunkea oman lusikkani tähän luonnolisuus vs. feikkeys-soppaan.

 x x


Ei oo varmaan vaikeeta arvata, kumpaan joukkueeseen pelaan; tykkään shokkiväreistä, mustasta ja valkoisesta, pitkistä, isoista ja kerrostetuista hiuksista, hiustenpidennyksistä, peruukeista, lävisyksistä, venytyksistä, tatuoinneista, tummasta silmämeikistä, lokinpaskoista, tekoripsistä, pitkistä ja paksuista paakkuripsistä, suurentavista värillisistä piilareista, vaaleasta/valkoisesta nukkeihosta, punaisista ja vaaleanpunaisista poskista,  punaisista huulista ja isoista tisseistä. 


 x x

Myös kauneusleikkaukset, rasvaimut ja silikonit on musta ok. Voisin itekkin harkita ainakin yhtä operaatiota jos olis joskus paljon ylimäärästä hynätsyä. Ainut feikkiyteen yhdistettävä asia, jonka tähän keksin nyt ja joka ei oo mun mieleen on tekorusketus tai rusketus ylipäänsä. Mutta jos itse tykkää papuilla, niin siitä vaan paputtamaan.

 x x


Luonnollisuus? Yliarvostettua. No ehkä ei, mutta luonnollinen lookki ei saa mun päätä kääntymään. Ellei sitten omista jotenkin erikoisen kivoja kasvonpiirteitä (ja pisamia, rakastan pisamia). Musta on ihana inspiroitua ja katella kuvia näteistä ja erikoisista naikkosista. Ne täyttää mun Tumblurinkin.

Ja vaikka en jaksakkaan innostua ripsiväri-puuterili-linjasta, en silti koe tarvetta heittää kellekkään, että näyttäsit mun silmään paljon paremmalta jos sulla olis enemmän meikkiä. Toisin vaan tuntuu olevan näillä naturalli-intoilijoilla, jotka ottavat oikeuden omiin käsiinsä ja jaksavat varmasti huomauttaa, jos et heidän ihanteitaan noudata. Ja jos feikkeiys yhdistetään pinnallisuuteen, niin ovatko ne arvostelijat ja tuomitsijat sitten yhtään sen parempia? Kaikkeen sitä elämänsä jaksaakin tuhlata.


 x x

Kuulemma munkin pitäs ottaa raudat pois, värjätä hiukset ruskeeks ja suosia max. kolmee tuotetta ulkonäköni kohentamiseen, että kelpaisin. Aika turhaa tulla sanomaan tollasia asioita, mun kauneusihanne on tämä. Ja oon ollu tämmönen niin pitkään, että mut voi laskee jo menetetyks tapaukses. Katotaan sitten 5-10 vuoden päästä uudestaan.

 x x

Myönnän olevani ainakin sen verran pinnallinen, että kulutan mieluusti aikaa ulkonäön parissa. Parhaimpina päivinä istuskelen tyytyväisenä peilin ääressä ja meikaan/laitan tukkaa pari tuntia. Tykkään myös mun ja Merin päivän mittasista kampaamosessioista, joita varmaan aletaan harrastamaan taas useemmin kun asutaan nyt lähekkäin. Laittautuminen on hauska tapa kuluttaa aikaa, mutta laiskimpina päivinä saatan mennä ilman mitään. Ei siihen kuole, jos lähikauppa pääsee ihailemaan mun meikitöntä olemusta ja kylähullun kuteita. Mut sillon kun laittaudun, haluan niiden mun naamasuttujen sitten myös näkyvän.

x x 

Näissä jutuissa, kuten missään muussakaan, ei voi tehdä kaikkien mielestä oikein. Aina on joku, jonka persusta nirhasee. Siks kannattaakin unohtaa se kaikkien miellyttäminen ja olla sen näkönen kun itse tahtoo, eikä passaa turhaan murehtia ja vatvoa muiden sanomisia.

37 kommenttia:

 1. must on ihana et oot just sen tyylinen kun haluut, menee hermot just noihin luonnollisuusfriikkeihin ketkä kattoo vähänkin epänormaalimman tyylin omaavia ihmisiä nenänvartta pitkin...

  VastaaPoista
 2. oon kyllä hyvin samaa mieltä et luonnollisuutta yliarvostetaan D: jos tykkää paljosta meikistä ja erikoisemmista väreistä hiuksissa ni miks ihmisten on heti pakko sitä kummastella ja kauhistella.

  VastaaPoista
 3. asiaa vilu. kaikki noi kuvat on sellasia millä iteki tumblriani täytän (as u've prob seen) mutta en vaa jaksa ite vaivautua näyttämään tolta :----D haluisn kyllä. mut teen jotai pikkujuttuja jotka on erikoisempia, esim nää pinkit dipdyet saa suht paljo huomioo vaikkei oo kovin outo ees.

  VastaaPoista
 4. oon sun kaa todellakin samoilla linjoilla! osalle ihmisistä laittautuminen on huvia, eikä pakkoa:---)
  ei ole mitään pahaa jos ei halua olla kaikkien muiden kaltainen, vaan näyttää todellakin erilaiselta. pinnallinen sana on muutenkin liian negatiiviselta kuulostava, ei pinnallisuus välttämättä mikään negatiivinen ominaisuus silti ole. tulipas romaani, mut kivat tälläset tekstit:))

  VastaaPoista
 5. asiapostaus. kaikkien tulee saada sitä mitä ne on, ilman että muut tulee urputtaan.

  ite tykkään kans ns. feikkydestä ja käytän kans ite aika paljon meikkiä, puuteriripsarilinjalle en kovin mielellään lähe :D tietysti sillon jos on oikeesti kiire, mut oma itteni oon vaan sillon ku saan olla niiden maskien takana. ja omia hiuksia en vois kuvitellakaan värjääväni ruskeiks, ja onhan nää ollukin jo kaikkia muita värejä paitsi sitä :D nyt blondaus menossa ja sit ku nää on hyvät nii shokkivärejä kehiin.

  ja kaikista tärkeintä on se että tykkään meikata ja tehä hienoja silmämeikkejä. jos se ois musta rasittavaa, niin tuskimpa meikkaisin niinku meikkaan.

  VastaaPoista
 6. mitä operaatiota sä harkitset 8DD

  VastaaPoista
 7. Mäkin haluisin olla oma itteni ja värjätä hiukset sinisiks, vähä samanlaisiks ku nois kuvis ;c

  Mut arvaappa mitä mielt mun mutsi siit on? Saan värjää vast sitku oon 16, eli viel vuosi.. -.-

  Vihaan asuu tällaises natsilaitokses..

  VastaaPoista
 8. Mulla on ihan samanlaiset kauneusihanteet kuin sull! c:

  Haluisin värjää mun hiukset just tollaisiks sinisiks mitä tossa on, mut en voi ku asun tällaises natsilaitoksessa.. ;___;

  VastaaPoista
 9. emilia: Kiitos kiitos. :) Yup, mut onneks ne voi jättää huomiotta. c:


  Nanna: Elämän suuria mysteereitä. :D


  sspray: Yay! :)


  meri: Yesh, ahkerana stalkkerinasi olen huomannut. :D Nii, ehkei uskallus oo aina takana vaan myös se, ettei halua uhrata aikaa elämästään tommosille ku ilmanki pärjää. :) Musta sun hiukset on ihananannat! Jännä kun ite elää maailmassa missä shokkivärit sun muut on suht arkipäivää mut jotkut silti kyttää ku karannutta kirahvia. =D


  pihlaaaaa: Niin, mihis verrattuna ne normaalit sit olis normaaleja jos ei olis outoja mihin verrata? :--D Totta, tai sit pitäs keksiä sana joka kattaa sen, että tykkää kuluttaa aikaa ulkonäön parissa. Mulle tulee mieleen sanasta 'pinnallisuus' enemmänkin semmonen, että tuomitaan ihmisiä ulkonäön perusteella. :0


  Olivia:: Mulle se nyt on ihan sama jos
  ne urputtaa, mut turhaa se kyllä on. :D

  Aaa kun tukkaoperointi maistuis niin paljon, ihana aina suunnitella uutta kuontaloa ja hehkuttaa sitä! 8)


  Ano: Enhän mää edes puhunu mitään mistään operaatioista. :( Totesin vaan, että helpompi värjyyttää tukka kun on vakiovaimo lähellä. :)


  Ano: Aika julmaa. :( Mun äiti vaan nauro mun värjäilyille, tosin se oli omassa nuoruudessaan rebel niin ehkä se siks ymmärtää. :D No mut vuos ei oo liian pitkä aika kuitenkaan!

  VastaaPoista
 10. awsuuum, sulla on hyvä maku!!11

  VastaaPoista
 11. Sanotaanko et mä arvostan luonnollista kauneutta tosi paljon, jos joku oikeesti osaa näyttää puuterilla ja ripsarilla hemmetin vetävältä, mut mä voin sanoo et oon samoilla linjoilla sun kanssa vähintään sen 99%!

  Mun mielestä nainen voi näyttää hyvältä kilolla pakkelia naamassa, mun puolesta kuka tahansa saa meikata tai tuunailla itteään niin paljon kuin haluaa ja mun mielestä kuka vaan saa näyttää miltä vaan, jos ite niin haluaa. Turhaa ruveta tuomitsemaan toista.

  Vaikka tosin, ite oon niin laiska meikkaaja, et jätän mun meikit aamusin meikkivoiteeseen, puuteriin, ripsariin ja rajauksiin. Ja ofc, kulmiin. Vaikka joskus ois kyl kiva laittautuu enemmänki ):

  VastaaPoista
 12. WORD !

  Mulle ei oo mikään ongelma, että joku haluaa näyttää luonnolliselta eikä tykkää paljosta meikistä, rusketuksesta, hiustenpidennyksistä, luonnottomista hiusväreistä, rakennekynsistä ja ripsienpidennyksistä, mutta ikävä kyllä hämmentävän monille tuntuu olevan ongelma, että mä tykkään niistä.

  Pikkusen nää ihmiset vois tietenkin avartaa sitä omaa maailmankuvaansa, ja hyväksyä sen, että toisten maku saattaa olla erilainen kun se oma, ja ne toiset on ihan yhtä oikeassa. Ei mitään universaalia yhtä ja ainoaa kauneuskäsitystä olekaan.

  VastaaPoista
 13. ite oon tällänen luonnollisuuden puolesta puhuva, pääosin meikissä, mutten kuitenkaan tuputa mun näkökulmaa asiasta. ok, jos joku taas valittaa ku meikit on loppu ja siks on nii naturel look päällä, et mun mielestä näyttää paremmalta noin ( jos siis tosiaan näyttää, emmä valehtelee rupee ).
  on se kuitenkin mun mielestä ihan ok laittautua kunnolla joka päivä, kunha se ei mee ruman näköseks ( esimerkki A : lhouraii.tumblr ), mutta mä en aio kuunnella sitä ku joku helvetin scenehuora tulee mulle valittaa että en käytä sen mielestä tarpeeks meikkiä. minähän saan näyttää tasan siltä mitä ite haluun mun shokkipunasen tukkani kanssa.
  sä tosin näytät upealta anyways

  VastaaPoista
 14. tuli tosta vikasta anosta mieleen et meiän naapurin poika värjäs hiukset siniseks ja siltä lähti kaikki hiukset päästä, ei oo tullu vieläkään takas vaikka tosta on aikaa joku 10 vuotta :DD mut siis niin, ite en haluais olla naama täynnä rautaa ja luonnottoman värisillä hiuksilla ja tosi paksuilla meikeillä, mut ihailen semmosia ihmisiä jotka haluaa ja tykkää näyttää siltä, koska se näyttää kivalta :) Enkä ainakaan koskaan mussuta kenellekään liioista meikeistä, enemmänki huokailen just joilleki blogikommenteille "karseet rajaukset, ei sovi sulle, jätä noi ens kerralla pois" -.-

  VastaaPoista
 15. Mä oon sun kans NIIN samaa mieltä täs luonnollisuus-feikkeys -jutus!

  VastaaPoista
 16. Jos mä värjäisin tyyliin pinkiks (kiitti vilu ku annoit inspiksen ♥) nii mutsi varmaa heittäs mut pihalle

  VastaaPoista
 17. Hei, tiiätkö voiko tota ylhäältä tokan kuvan tyttöä seurailla vielä jossain netissä. :o Ihana nainen hän on! Ja hei, hyvä postaus. Vaikutat fiksulta ja hienolta ihmiseltä. pus pus <3

  VastaaPoista
 18. Myös kauneusleikkaukset, rasvaimut ja silikonit on musta ok. Voisin itekkin harkita ainakin yhtä operaatiota jos olis joskus paljon ylimäärästä hynätsyä. < :)

  VastaaPoista
 19. miyarou: Tottakai, oon paras! <345:DDDddddddddd


  Jasu: True true. :) Ja samalla ajattelen myös et more is more.

  Voin sanoo että oot äärimmäisen söpö semmosena. <3


  OPRI: Selitit just lyhyellä kommentilla sen, mistä yritin koko postauksen ajan sössöttää. Tunnen itseni taas viisaaksi. =D

  Mutta joo, tuskin maailmasta koskaan loppuu ne ihmiset, jotka ei omaa nokkaansa pidemmälle osaa ajatella. Aina voi toivoa. :--D


  pitterpat: Hyvä! Musta toikin on ihana, koska se on negatiivisista kommenteista huolimatta pitäny ton linjan mistä se tykkää. :) Onks joku sit tullu, koska en mä ainakaan oo ikinä törmänny tähän asiaan näin toisin päin. :0


  sonsba: Yesh! 8)


  essi: Mitähän ihme tököttejä se on käyttäny, jotenki vaikee uskoo tämmöstä. :D Jesh, arvostan tämmöstä ajattelua. :)


  Karo: Whii. :)


  Ano: No mut sehän olis laitontakin! :D


  Jessy: En. :0 Kiitos!


  Ano: :D?

  VastaaPoista
 20. Viluu sä et nyt ymmärrä:D Tuo yks ano yrittää kysyä sulta mitä operaatiota (silikonit, rasmaimu jne...) voisit harkita, kun kirjoitit näin: "Myös kauneusleikkaukset, rasvaimut ja silikonit on musta ok. Voisin itekkin harkita ainakin yhtä operaatiota jos olis joskus paljon ylimäärästä hynätsyä." Ja koska vastasit ekaks vaan jotain että et oo puhunut mitään mistään operaatiosta niin kyseinen ano päätti lainata teksistäs sen kohdan jossa niin sanoit:) Kiitos ja amen, en osaa sanoo kui epäselvä olin..

  VastaaPoista
 21. Ano: Oho, MÄ OON TYHMÄ! =D Kiitos kun jaksoit selventää! XD Mut joo silmäpusseista jos eroon pääsisin niin se oli onnelista aikaa se! Mut sit keksisin kyl kaikkee muitaki pikkujuttuja jos sille tielle lähtisin... :DD

  VastaaPoista
 22. Aaahh tää vois olla mun kirjottama oon niin samaa mieltä !! c: ja täällä myös yksi (luonnollisista)silmäpusseista kärsivä D--: i feel u bro</3

  VastaaPoista
 23. Siis ihanaa tekstiä!
  oot niin samaa mieltä monista asioist. Hittoon luonnollisuus se on tylsää! :D

  VastaaPoista
 24. Riina: Zombi-veli! <3


  Bamblaba: Ollaan me sit tämmösii. :B

  VastaaPoista
 25. En näe miksi pitäis arvostaa enemmän luonnollisen kaunista ihmistä, se harva joka näyttää tyrmäävän hyvältä ilman meikkiä on luultavasti vaan onnekkaasti syntynyt upeaksi, ompas huikea saavutus hei :D Toisin kun taidokas laittautuminen hehehehe

  VastaaPoista
 26. onks sulla ikinä ollu vihreetä tai ootko ajatellu ?(:

  VastaaPoista
 27. Kala: Hyvä pointti. :D I agree!


  reijja: On muuten ollu ja unohdinkin sen vaiheen kokonaan tosta mun tukkapostauksesta! :D Eli kiitos, nyt voinkin tehdä siitä vielä kattavamman. :)

  VastaaPoista
 28. ''Voisin itekkin harkita ainakin yhtä operaatiota jos olis joskus paljon ylimäärästä hynätsyä.'' sanoitpas :)

  VastaaPoista
 29. JES, en ole ainoa, joka tykkää isoista tisseistä. Itse omistan sellaiset (jopa luomut, hehe), tosin en kovin kauniita sellaisia, joten jos vain rahaa löytyisi, niin se ois kohotusleikkaus ja vähän äkkiä. :--D

  Mut mun mielestä oot oikeesti ainoo ihminen, jolle SOPII lokinpaskat. Muilla ihmisillä jos niitä näen, ni mulle tulee kauhee yökkäyskohtaus D:

  VastaaPoista
 30. itte oon tällä hetkellä aika natural, meikkiä ei paljookaa naamaan tungeta, jos ollenkaan. Mut rakastan aivan yli paljon (voiks sillee ees sanoo..?) just kaikkii ei niin luonnollisia ulkonäköjä, yks hyvä esimerkki on sinä! Sä oot niin upee ja kaunis ja innostava ja lista vaan jatkuis.

  hmm.. täl mun toteamuksel ei nyt oikee ollu mitää pointtia ku et oot upee! :P

  VastaaPoista
 31. Ano: Joojuu, en vaan tajunnu alkuun. XD Vastasinki ylempänä!


  Jenny: Hei epistä, mullekki! >:00 Aina se raha raha raha. Tarvii rikkaan miehen!

  Hah, tällasta ei kyl usein kuule. Kiitos. :--D


  Ano: Awww! n_____n Kiitos! <3

  VastaaPoista
 32. Sun on helppo sanoo tost ruskettumisesta, ku oot tollanen ihana kalpee neitonen >.<

  Vähä vatuttaa ku mun tarvii vaa olla auringossa, siis kävellä kaupungilla tms, ni mä rusketun. Ja sit jos vielä ottaa aurinkoo, ni oon ihan ruskee.
  Tän takia oleskelen lähes aina varjossa.

  Mut onneks se ruskettuminen ei oo ihan niin pahaa mulla ku mun frendin serkulla; se kävi lomalla Turkissa ja tuli takas näyttäen siltä et oli käyny vähintää kymmenen kertaa solariumissa.
  Yääääääk.

  Siis, eihän sellanen terve rusketus oo pahasta; itelleni en vaa sellasta haluis.

  VastaaPoista
 33. Ano: No en tiedä onko armoton tomatoituminenkaan ensimmäisistä auringonsäteistä kovin loistokasta. :D Ehkä oonki katkera kun en itte koskaan rusketu!

  VastaaPoista
 34. I-HA-NI-A hiuksia! <3

  Ei muuta...

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.