8.11.2011

Yleisimmät kysymykset hiuksista.

Kokosin ne kaikki nyt yhteen postaukseen ja päivittelen tätä sitä mukaan, kun uusia pukkaa. Jos et löydä hamuamaasi vastausta, niin iskeppä mieltäsi askarruttavat kysymykset tämän postauksen kommenttilootaan ja vastausta tippuu.


Värjääminen

Mitä hiusvärejä käytät? Pääasiassa Crazy Colorin; Pinkissimo (pinkki), Fire Red (punainen), Sky Blue (sininen), Sky Blue + Pine Green + Peacock Blue (turkoosi). Directionin väreistä olen käyttänyt yhtä, Poppy Red (punainen). Punaisen ja pinkin jälkeen vaalensin hiukseni molempina kertoina Garnier Nutrisse Truly Blonde - Extreme Blondingilla (blondi). Juurikasvun värjäyksessä mukana Swartzkopf Live Color XXL:n sävy 00A.
  


Mistä ostat värisi? Crazy Colorin ostan Cybershopista, Directions oli jostain naamiaisputiikista Kuopiosta, mutta sitä löytyy myös Backstreetistä. Vaalennukset ja värinpoistot kipasen perusmarketeista.   Kuinka usein värjäät hiuksiasi? Juurikasvun blondaaan 1-2kk välein, ja shokkiväreissä riippuu viitseliäisyydestä ja väristä, sinistä 2vk välein, pinkkiä n. kuukauden välein ja punanen ei oo ollu koskaan yhtämittaisesti niin kauan päässä. että siihen olis muodostunu joku rytmi.   Minkä väriset hiuksesi ovat alunperin olleet? Suht vaaleat perussuomalaiset hiukset, harmahtavan ruskeat.   Jos värjäät juurikasvun, vaalennatko samalla koko pään? Kun väri ei mene vaihtoon niin vaalennan pelkän juurikasvun. Meneekö hiustesi värjäämiseen paljon rahaa? 2kk välein 10e juurikasvuun ja suoravärit ovat 7e/purnukka. Yleensä yksi purkki riittää lähes kahteen värjäyskertaan, joten eipä oikeastaan.   Miten sulla pysyy värit noin hyvin päässä? Ehkä illuusio on syntyny siitä, kun mulla harvemmin on kuvia haalistuneista hiuksista. Värien pysyminen riippuu myös hiusten kunnosta ja hiuslaadusta.  Missä kunnossa hiuksesi ovat? Ihan ok, löytyy kakshaarasia sun muuta mut tukka kuitenkin kiiltää ja tuntuu mun käteen ihan paksulta. Eli ei kriittisiä vaurioita havaittavissa.Miten sun tukasta tulee värinpoiston jälkeen noin vaalea, eikä keltainen/oranssi? Oon ihmetellyt itekkin tätä. Mut kai se johtuu siitä, kun en käytä muita kuin suoravärejä ja niiden pohjalla on aina platinablondi.   Eikö sulla tipu tukka päästä, kun värjäät niitä niin usein? Ainut mikä kuluttaa tukkaa on noi koko pehkon vaalennukset, johon hairahdun yleensä noin kerran vuodessa. Ja tietty juurikasvun värjäys, joten kaljuunnun yhtä paljoin kuin keskiverto blondi. Shokkivärit ovat suoravärejä = hoitoainepohjaisia = värjääviä hoitoaineita.   Kun käytät suoraväriä 'hoitoaineena' levitätkö sen samalla lailla kuin värjätessä? Juu ja joskus taas normaalin hoitoaineen tavoin. Pesetkö hiuksiasi ennen värjäystä? Vaalennus laitetaan likaiseen tukkaan, shokkivärit pitää laittaa puhtaaseen. Muuten se väri tarttuu vaan siihen likakerrokseen ja lähtee pois nopeammin. Jos vaalennan tukan, pistän suoraan perään shokkivärin. Jos laitan pelkän shokkivärin, pesen tukan ennen sitä.
Miten värjäät kahdella värillä samaan aikaan? Harvemmin kahta väriainetta tulee pidettyä päässä samaan aikaan, yleensä värjään eka yhden ja sitten toisen. Helppo nakki.    Voiko kahdella värillä värjätessä laittaa päähän sekä suoraväriä, että kestoväriä? Yup.   Sekoittuvatko ne keskenään? Blondi voi imeä itseensä shokkiväriä, kun taas mustaa voi tarttua shokkivärin päälle, jolloin väri saattaa tummua/himmetä.   Miten shokkivärit saa pysymään kirkkaana pidempään? Anna värin vaikuttaa päässä pidempään, kuin ohjeissa sanotaan, vähintään tunti. Vältä hiusten pesua ja lämmöllä muotoilua, pese kylmällä vedellä äläkä kuivaa hiuksia pyyhkeeseen hankaamalla. Oon myös kuullu et jos värimössöä lämmittää hiustenkuivaajalla sen ollessa päässä, niin värin pitäisi tarttua tiukemmin, mut en tiedä onko se vaan huuhaata. Edit. kiitos fiksut lukijani, jotka valistivat mua tän suhteen. On kuulemma totta! Eli lämpö avaa hiussuomuja, minkä seurauksena väri tarttuu tukkaan tiiviimmin.  Vaalennatko juurikasvusi ennen pinkin laittamista? Juu, shokkivärit vaativat vaalean pohjan, eivätkä tartu kunnolla vaalentamattomaan (=liian hyväkuntoiseen) hiukseen.    Milloin värjäsit ensimmäistä kertaa pinkiksi? 2008, olin 16v. Värjäsitkö kotona vai kampaajalla? Itse.   Minkä väriset hiuksesi olivat ennen pinkin laittamista? Blondit. Ovatko hiuksesi värjäyksen jälkeen karheat ja kuivat? Eivät, väri on hyvä tehohoitona.  Miten sait hiuksesi vaalenpunaisiksi? Vaalensin väriä sekoittamalla siihen hoitoainetta ja sit vaan annoin värin kulua. Miten värjäsit otsatukkaan sen vaaleamman raidan pinkkien sekaan? Juurikasvun vaalennuksen jälkeen pistän halutun alueen kiinni pompulalla ja suojaan muovipussilla. Sit pinkkiä muuhun tukkaan, antaa vaikuttaa ja pesee pois, kuivaa vähän ja sit vapauttaa sen pussilaitoksen. Eikö se raita ime pinkkiä väriä pestessä? Juu, mutta jää silti aina muuta tukkaa vaaleammaksi.Kun hiuksesi olivat latvoista vaaleammat, miten värjäsit ne? Käytin pinkkiä hoitoaineen tavoin ja latvat ovat yleensä muutenkin vaaleammat jo parin pesun jälkeen. Sit ne vaan meni tommoseks.


Kuinka kauan punainen väri kestää hyvänä tukassa, jos värjää suoraväreillä? Yksinään viikon tai kaksi.   Sotkeeko se paljon ja lähteekö siitä kuivanakin väriä? Mulla lähtee aina paljon väriä, vaatteiden kaulukset ja tyynyliinat saaneet osansa. Myös sormiin tarttuu väriä, kun haroo hiuksia niiden ollessa märkinä.  Ja kylppäri ottaa osumaa pesun yhteydessä. Kuivanakin lähtee vähän.   Saako värin pois vaatteista, lattioista, seinistä yms ja miten? Iholta, vaatteista ja pyykeistä irtoo pesemällä, seinistä ja kaakeleistakin kunhan on tarpeeks jytyt aineet käytössä.   Irtoaako väriä jos hikoilet? Harvemmin hikoilen, joten en tiedä.Hoito/laittaminen

Miten saat pidettyä hiuksesi niin hyväkuntoisina? Leikkaamalla huonot latvat pois ja kai mä oon vaan onnekas et on suht paksu hiuslaatu.   Laitatko päivässä paljon aineita hiuksiisi? Jos laittaudun niin tukan ja suoristusraudan väliin menee lämpösuoja. Ja sit joka välissä lakkaa päälle.   


Minkä merkkisiä tuotteita käytät? Lämpösuojana käytän L'orealin Hot Curlya tai Hot Straightia, hiuslakka on Shockwavesin joku Ultra strong blaablaa.  Tupeeraatko hiuksiasi? Hiustuto.   Kuinka usein peset hiuksesi? Jos oon menossa jonnekkin niin kahden päivän välein. Jos muhin kotona, saatan olla viikonkin pesemättä. Tukka tykkää. Minkä merkkistä shampoota ja hoitoainetta käytät? Hoitoaineena on nyt ollu toi Garnier Fructisin Color Resist ja shampoolla ei niin väliä, mieluiten tietty värjätyille tarkotettu.   
Suoristusrautasi? Babylissin Wet 'n Dry. Ostin Prismasta halvan hinnan vuoksi, kun vanha rauta teki tenät. Maksoi 35e.  Aika paska suoraan sanottuna, katkoo, raastaa ja hamputtaa tukkaa. Suosittelisin 'halvemmista' raudoista merkiltään OBH Nordicaa. Ja haaverauta olis sit Cloud Nine (tai 9?)-merkkinen laatusuoristin, joka maksaakin sitten sen melkein 200e. Ehkä vielä joskus..  Minkä merkkisen kihartimen omistat? OBH Nordican 38mm lämpödildon. Oon ollut siihen tyytyväinen, joskin omaan lyhyeen tukkaan se on paksuudeltaan turhan jyty. Ostinkin sen lähinnä pidennyksiä varten.   Teetkö itsellesi koskaan kampauksia? Arsenaalini; sivuponnari, korkea löysä nuttura, suorat, kiharat, kaikki pinneillä toiselle puolelle tai kiharat + toiselle puolelle.


Muotoilu

Minkä malliset hiuksesi ovat? Takaa pidemmät, lyhenevät porraksittain kasvoja kohti. Kerrostetut, päällä joskus hyvinkin lyhyitä osioita. Vino sivuotsis.   Kuinka usein leikkaat hiuksiasi? Sillon, kun ne tuntuvat olevan leikkauksen tarpeessa tai latvat hamputtavat huomattavasti.   


Leikkaatko hiuksesi itse, vai auttaako kaveri? Kerrostus sekä otsiksen ja latvojen pieni siistiminen hoituu helposti itsekkin. Mut jos Meri tai Mokkis ovat käytettävissä niin sit nakitan ne kerrostamaan kunnolla. Kampaamossa en käy, koska hintavaa, enkä ikinä lähde sieltä tyytyväisenä.   Millaisia saksia käytät? Kerrostussaksia, semmosia lovellisia hassuja. Omat hommasin Prismasta.


Klipsipidennykset

Mistä ostit pidennykset? Ekat tilasin Afrocarelta, puolet niistä oli muovia. Kolmesti oon nyt tilannu Ebaysta ja kahdella ekalla kerralla sain täysin aitoo, kolmansissa oli taas muovia seassa. Aidot sain tältä myyjältä, muovia taas tältä.Teippipidennykset

Mistä ostit? Samalta Ebay-myyjältä kuin klipsitkin.   Ovatko aitoa hiusta? Jeps, kuidut on kakkaa.     Montako grammaa tarvitsit? Tilasin 100g paketin ja ihan kaikki ei mahtunut, sanoisin että n. 90g.


Peruukki

Miksi hommasit peruukin? Koska musta se on kätevä kun kaipaa tukkaan nopeasti ja helposti muutosta. Ja mä tunnetusti kaipaan sitä usein.


Mistä ostit? Brittein Ebaysta tältä myyjältä. Paljonko maksoi? 13e.


Muut

Tuijotetaanko sua kaupungilla? Kuulemma. Ei sitä enää ite huomaa ja jos huomaa niin tuijotan takaisin. Oikeen tiivissä tuijotuskisassa saatan irvistää vähän. Häiritseekö se? Riippuu päivästä. Mut on se aina ihan hauskaa esim. jos jätkä jää tuijottamaan ja törmää lasioveen.Millaista negatiivista kommenttia olet saanut hiuksistasi? Taidan suodattaa näitä liian hyvin, kun en tosiaankaan muista. Pinkillä tukalla mun olemus laitetaan aina animen piikkiin, mikä on mälsää. Olin kuitenki pinkki jo ennen kuin anime pilas elämäni. Eli faking originaali bitses. Ja sit Varkaudessa mulla oli kaks äänekästä n. 7v h4t3rs tyttöö, jotka mut nähdessään alko kiljumaan ''Hyiiiii, sillä on pinkit hiukset! Mä en _ikinä_ värjäis mun hiuksii pinkixx!?'' Aww!   Entä positiivista? Hirrrmuisesti, parasta on kun tuntemattomat ja varsinkin tuntemattomat mummot tulee kehumaan ja höpöttelemään.   Mitä vanhempasi sanovat hiustesi värjäämisestä? Mummo heitti äitin pihalle nuorena, kun se värjäs itelleen valkomustan tukan (sillon ilmeisesti iso juttu), joten äiti ymmärtää. Iskä vaan nauraa ja kyselee et tuleeko musta koskaan normaali.

Vikaks vielä muita postauksia, joista löytyy apuja; Värjäysoperaati Vilun tyyliin, hiustuto, hiukset vuosien varrella ja alkuperäinen hiuskysymyspostaus.

251 kommenttia:

 1. Oikeesti noi sun hiukset aawww c: ne on niin ihanat. Noi kaikki värit on niin ihanii ja kaikee :--)

  VastaaPoista
 2. "Oon myös kuullu et jos värimössöä lämmittää hiustenkuivaajalla sen ollessa päässä, niin värin pitäisi tarttua tiukemmin, mut en tiedä onko se vaan huuhaata." Lämpö vissiinkin parantaa värin tarttumista ja luulempa että oikeasti toimii. Itsehhän saunon väri päässä sen jälkeen kun olen pitäny sitä 234566 tuntia päässä ja kyllä tarttuu vaikka vaalentanut en ole tukkaa koskaan ja pelkät latvat on kestovärillä joskus värjätyt, loput "omaa" :D

  VastaaPoista
 3. Aaaw! vähä toi sun isäs kommentti sun hiuksista on ihana! :D Mulle iskä sano mun snakeista et "ota pois noi ylimääräset tuntosarvet" ja nauro

  VastaaPoista
 4. * et jos värimössöä lämmittää hiustenkuivaajalla sen ollessa päässä, niin värin pitäisi tarttua tiukemmin, mut en tiedä onko se vaan huuhaata.* - on totta ! :)

  VastaaPoista
 5. ihan sika jees postaus! :----D oon oikeesti rakastunu sun hiuksiin ♥______♥ ihan mieletöntä, et vaivauduit tekeen näin ison postauksen ja näkeen vaivaa :---D

  VastaaPoista
 6. nauroin tolle sun iskäs jutulle:DD

  VastaaPoista
 7. just joku yö täs, ku en saanu unta niin mietin, et voisin laittaa sulle kommenttii tälläsest toivepostauksestaa ja mitää täällähä tää oli jo oottelemas :Dd

  VastaaPoista
 8. Sul on ihan älyttömän kivoja hiuksia ollu, ja sulle sopii kivasti kaikki vähä erikoisemmanki väriset :)

  VastaaPoista
 9. Tuli muuten mieleen ku mulla oli pinkki tukka joskus keväällä, niin olin Kotkassa, niin jotkut pikkutytöt käveli ohi ja jäi suu auki tuijottamaan :D Sittenku oltiin jo menty ohi niin takaa kuulu että "Vau mikä tukka!" :') Kaikki tommoset kyllä piristää kummasti!

  VastaaPoista
 10. Kun värjäät juurikasvun poies niin värjäätkö samalla koko pään --> nolla tilanne --> siihen shokkiväri? Vai pelkkä juurikasvu ja uus shokkimöhnä koko päähän?

  Tietty tää nyt ei liity yhtään mihinkään jos joka kerta vaihat shokkiväriä, mutta jos pysyttelet samassa värissä pidempään.

  VastaaPoista
 11. Emilia: Kaikki on ihanaa ja sääkin oot, kiitos! ♥


  Kala: Nyt kun rupee järjellä miettii niin miks se ei pitäs paikkaansa, koska lämpöhän mun käsityksen mukaan avaa hiussuomuja ja sitä kautta se väri sit imeytyy sinne hiukseen paremmin. :D Miks en oo aikasemmin hoksannu? Mut joo kiitos kun tökkäsit mua oikeille raiteille! :D


  Zennii: Miks isit on niin huippuja? :--D ♥


  veera: Juu, pitääkin tehdä korjausta!


  morsotiina: Kiitos ihana! :) Ja joo, Villeki tokas et herrajumala mä jaksan nähdä vaivaa blogin eteen. XD Mut mulle oli tärkeetä et tästä tulee hyvä ja kattava postaus! :)


  Ano: Isi on ihana. <3


  Heli: Pelottavaa, oon meedio! >:D


  onkonälkä: Oi kiitosta! :D


  misaki: No kyllä, ihan sika sulosta. :D


  Estel: Kiitti kyssästä, pääs täydentämään tätä! :) Eli vaalennan pelkän juurikasvun, ei sit tarvii turhaan hamputtaa koko tukkaa.

  VastaaPoista
 12. wääää, vähänkö mua ärsyttää ku mulla helposti maksaa 21 e se et tilailen cyberistä noi värit ku kaikki postikulut yms :| ja siis ku mun päähä tarvii yleensä 2 purkkii tai enemmä D: en tykkää :c

  pitäis lähtee vissii käymää pääkaupunkiseudul ja sieltä hamstrata sitä väriä mukaa :o

  sulla on ollu aivan ihanan värisiä hiuksia ja sulle sopii kaikki 8) ♥

  VastaaPoista
 13. pitiksne uudet tukka kommat tänne? D:: mut siis piti kysyy ku sullaha o se babyliss wet & dry suoristin , nii onkse oikeesti iha floppi, et suositteletko ostamista ? D: ja osaatko suositella jotai ku mul o hiema ongelmii tän asian kaa D::

  VastaaPoista
 14. sun blogi on aika jees ja oon aina kuolannu sun hiuksia :)
  ja voin sanoa, et ainakin mulla irtos pinkkiä väriä päästä ratsastaessa kun hikoilin :D oli mukava kattoo tunnin jälkeen että jaahas kypärä on sitte sisältä pinkki...

  VastaaPoista
 15. nii nii piätkö tota punasta väriä tunnin pääs vai? :-)

  VastaaPoista
 16. ah oot niin ihana persoona, et suhun ois maailman ihanin tustustuu ! :) tosi symppis !! :o

  VastaaPoista
 17. Paljonko ton turkoosin(sky blue + pine green + peacock blue) sekottamisessa laitetaan kutakin väriä? On meinaa hirrrveen söpö väri. c::

  VastaaPoista
 18. Ah, musta on ihanaa ku tuntemattomat ihmiset tuijottaa!!

  VastaaPoista
 19. Ano: Tilaa kerralla enemmän! Ja hamstraaminenki kannattaa, itsekkin harrastan. =D Oi kiitos!


  Zennii: Pakko niistä on tykätä. <3


  Ano: Yus, tämä on oikea osoite! En suosittele ostamista, se on oikeesti aika paska. D: Katkoo ja repii tukkaa! Mut oon Merin OBH NOrdican rautaa kokeillu ja se on noista 'halvemmista' raudoista ihan hyvä vaihtoehto. Mut sit taas jos laadusta on valmis maksaa, niin oon kuullu ja haaveillu Cloud Nine /tai Cloud 9, en muista) nimisestä raudasta et se olis huippu. Mut sit se onki sitä 200e luokkaa. Mut joskus kun olis paljon rahaa niin minä sen vielä ostan!


  Ano: Villekin yritti väittää et oon hikoillu mun tyynyn punaseks! Eli kyl se sit irtoo. :D


  Ano: Juu tai pidempää!


  Ano: Turhaan sä tommosia tuut tänne sanoo ku vaan tuut ja tutustut! =D


  Marikki-Jormakeiju: Voikun osaisin auttaa, mut oikeesti vaan survoin niitä mieleni mukaan, kunnes mössö näytti kivalta. :(


  Ano: Ihan hassuu!

  VastaaPoista
 20. aaw ku noi sun kaikki hiukset on sulosii <3 rakastan shokkivärei mutten ite vaa viitti/saa värjää :< mul on kaveri joka värjäilee omii hiuksiaa shokkiväreil ni mulle jää sit sen hiusie kuolaamine ;)

  VastaaPoista
 21. miten saat pinkeistä/punasista tollaset ihan vaaleet? mitä väriä käytät ja tuleeks siitä heti noin vaalea? mun hiuksiin jää aina sellane oranssi sävy ku oon vaalentanu punasesta >:

  VastaaPoista
 22. Ano: Voi kiitti! Höh, kannattas kyl viittiä ni ei tarvii vanhempana katua et jäi toteuttamatta. :)


  Ano: Ei mulla oo ollu shokkivärien lähtemisessä mitään ongelmaa koskaan. :0 Ja ihmettelen itekki ku vetää heti ihan vaaleeks, mut kai se johtuu siitä et mun tukan pohjaväri on se platinablondi. Ja se kun en käytä muita ku suoravärejä.

  VastaaPoista
 23. Kysyisinpä vielä tällaista juttua - viimeinen kuva yms. saako tuota sävyä ihan cyberistä? oon jo pitkään harkinnut pinkkiä hiuksiin ja nyt kaverit olisi tilaamassa jotain.... Miten punapigmentti, tuleeko sitä lyhytvärien mukana, etenkin tuon pinkin sävyn kanssa? Ite oon aina ollut täysblondi, punaiset silti haaveissa mut blondi tai pinkki-linjalla lähitulevaisuudessa... Miten toi stargazet mikä lie pinkki, ootko kokeillut? Ja ei, en jaksanut lukea muutamaa riviä vastauksien toivossa mut toivoisin vastauksiaaa:D tack jo etukäteen ja rakastan sun tyyliäs

  VastaaPoista
 24. - vai oletko käyttänyt tuota pinkissimoa? suositteletko sitä enemmälti kuin stargazetia? vai onko se lyhytväri vai kesto jos nyt tietäisit: D

  VastaaPoista
 25. backward: No miksi minäkään sinulle sitten vastaisin? Nopealla lukemisella saat kaiken tuolta postauksesta selville, jonka minä siksi juuri väänsin ettei tarviis vastata samoja juttuja kaikille erikseen. :)

  VastaaPoista
 26. oon ollu nyt niin laiska, enkä oo jaksanu selata kaikkia kysymyksiä läpi, mutta niin miltä myyjältä ostit sen sun peruukkis? (: taisiis olisko linkki mahollista.
  Itsekin haluisin jonkun samantapaisen, mutta en tiiä yhtään kehenkö pitäis luottaa.
  + Sulla on tosi ihanat hiukset, ja oot muutenki hirmu nätti :3
  haleja!

  VastaaPoista
 27. onksul jotai vinkkei katkeilevii hiuskii : D ei nää paljoo katkeile mut kuitenki : D

  VastaaPoista
 28. Noi sun teipit jotka on sulla nyt päässä, nii minkämaalaiset ne on? Onko ne kiinasta vai euroopasta?
  Ja minkä laatusta se on nyt kun oot hetken pitäny päässä? (:

  VastaaPoista
 29. Ano: Muuten käskisin sun kattoo noi, kun oikeen otsikoitukkin on helpottamiseks, mut myyjää ei oltukkaan kysytty! :D Eli nyt kun saan tähän vastattua, niin linkkaan sen tonne peruukki-otsikon alle. :) Kiitti!


  Ano: Huonot latvat kannattaa ihan reilusti leikata pois ja sit välttää paljoa lämpökäsittelyä (föönaus/suoristus/kiharrus). Eikä tukkaa sais koskaan harjata märkänä . :D Varmaan parempia vinkkejä saa joltain ammattimaisemmalta jos kysyy!


  Ano: Kiinasta on, tilasin Ebaysta tolta samalta myyjältä ku tässä on linkitettynä. :) En osaa sanoa millasta tää olis ilman värjäämistä (mitä ei kestoväreillä toteutettavaksi suositella, mutta kuitenkin niin tein) mut nyt nää on jo latvasta aika kuivat. Pitäs varmaan leikata niitä huonoja pois ja hankkia joku oikeen silikonipitonen hoitoaine. :D

  VastaaPoista
 30. äää, rakastuin noihi hiuksii, mitkä on tommoi jännän vaaleepunaset ja latvoista vaaleemmat :) ja muutenki oot kadehdittavan kaunis ! :) sait uuden lukijan !

  VastaaPoista
 31. Ano: Kiitti! :) Jee tervetuloa!

  VastaaPoista
 32. kuinka nopeaa punainen väri kuluu? ja voiko antaa vaan kulua pois että kui hirveälle se alkaa näyttämään kuluessa?:D

  VastaaPoista
 33. Kauanko sulla kesti, että sun teippipidennykset saapu perille?
  :o

  VastaaPoista
 34. Ano: En tiedä, kun en oo koskaan kuluttanu sitä pois vaan aina vaalentanu. :D Mut aika ikävältä se musta näyttää!


  Ano: Kaks viikkoa ylleensä. :)

  VastaaPoista
 35. katsoin noita happydigit8888 valikoimia ja hiusten pituudet on ilmoitettu muina kun cm, niin minkä pitusia mun pitäis suunilleen ettiä, jos halua sellatteet 50cm lisäkkeet? :D anteeksi jos oli sekava kysymys

  VastaaPoista
 36. Ano: No etit netistä jonkun laskurin, millä muunnat tuumat senteiksi! :)

  VastaaPoista
 37. Heipähei ^^
  Tuota..Nuo sun pinkit hiukset, niin sekoititko siihen suoraväriin hoitoainetta ennekun levitit pääkarvoihin? vai onko parempi laittaa ihan suorilla se vaan, tai teitkö mitään kummallisuuksia että se pysyis paremmin? D:

  VastaaPoista
 38. Ano: Hoitoaineen kanssa tulee vaaleempi ja väri kuluu pois nopeemmin. :) En mitään kummallisuuksia, pitää vaan sitä väriä väh. tunnin päässä.

  VastaaPoista
 39. moi! haluisin peruukin, koska mulla on sama juttu kun sulla: haluan vaihella hiustyyliäni/väriäni mahdollisimman usein. mulla on nyt mustat, aika paljonkin yli olkapäitten olevat hiukset, saako ne muka jotenkin piiloon peruukin alle? ja ootko ollu tyytyväinen tohon sun peruukkiin? plussat ja miinukset? onko se synteettinen miten feikin näköistä? :/ haluaisin vaaleanpunaisen, platinan ja liilan peruukin kun en viitsisi mustia hiuksiani enempää vahingoittaa.

  VastaaPoista
 40. sinna: Hankit jonkun kunnon 'sukan' vai mikskä ne nyt kuttuu sitä verkkoa, mikä laitetaan peruukin alle ni uskon että hoitaa homan hyvin. :) Olisin tyytyväinen varmasti jos jaksaisin hankkiutua kiillosta eroon talkilla ja leikellä sitä vähän. :D On ollu vaan oman tukan kanssa tässä kaikkee niin vähän jääny tuo homma. Plussat: helppo muutos, pysyy muodossa kun on laitettu, kätevyys

  miinukset: sähköisyys (hoituu laitolla + talkilla) ja se en muoto, mut nääkin on semmosia mitkä johtuu omasta laiskuudesta. :D

  Vaaleenpunanen ois ihana. ;__; Tahtosin ittekkin!

  VastaaPoista
 41. mii laiks vilu's hiux ♥__♥19. tammikuuta 2012 klo 20.03

  millä värillä aiot värjätä suraavaks :))

  VastaaPoista
 42. mii laiks vilu's hiux ♥__♥: Tän pitäs tapahtua kohtapuoliin ni jos vähän maltat odotella. :D

  VastaaPoista
 43. voih ): haluisin niin olla sun näkönen, oot niin kaunis ja kaikkee, ja todellaki haluisin noi sun hiukset, mut en voi värjää, koska jos se vaatii vaaleen pohjan, prkl ); itel meinaa oranssit ihan luonnostaa D:<

  VastaaPoista
 44. Lähteeks toi punanen väri kokonaan pois haalistuttuaan vai jääkö siitä semmonen punahtava? Itellä on blondit hiukset ja kiinnostais värjätä mut en haluis et hiuksii jäis sitte värin haalistuttua punasta..

  VastaaPoista
 45. tässä muute vaan kyselen että miks blondaat aina koko pään sil garnierin vaalennus mössöllä ja sit tyven xxl 00A:lla? : D

  VastaaPoista
 46. Ano: Ei kannata, en mä nyt niiiin ihmeellinen oo! :D Kyl pinkki tarttuu oranssii, mut ei kyllä käsittelemättömään tukkaan. :( Se on joko vaalennusta kehiin tai pitää luopua ajatuksesta. :c


  Ano: Vastasinki sulle tästä jo Facessa. :)


  Ano: Ku vaalennusmössö riittää hyvin koko päähä, 00A ei. :D

  VastaaPoista
 47. Voiko puolikasta hiusväripurkillista säilöä jotenkin? laitoin vain huolettomasti kaapin perälle ja en oo yhtään vakuuttunu ton directionin mömmmöisyydestä...

  ps. ihanaa ettei sun jutut oo tylsentyny vaikka sul onki noin paljon lukijoita nykyään ^__^

  VastaaPoista
 48. Ano: Suoravärejä voi, eivät mene pilalle kunhan ovat jossain korkillisessa/kannellisessa paikassa etteivät kuivu. :)

  Aw, kiva kuulla. =D

  VastaaPoista
 49. Mä haluisin tietää, et jos leikkaa ite, ni miten kummallisessa asennossa niiden hiusten pitää olla et saa latvat tasasiks? Vai leikkaatko sä ihan sieltä täältä?

  VastaaPoista
 50. sinetti vai teippi pidennykset? ja miksi näin?

  VastaaPoista
 51. Ano: En tykkää tasasista latvoista yhtään, joten voit arvata. :D


  Ano: Teipit, oon tykänny näistä paaljon enemmän, on helpot laittaa, hoitaa ja laittaa uudestaan. :D Sinetit takutti juuret eikä olleet muutenkaan kivat. :x

  VastaaPoista
 52. ku sul oli ne puoliks turkoosit ja puoliks vaaleet hiukset niis trampoliini kuvissa ni kui pitkälle sitä sinistä oli sillä "ei otsis" puolella? :D oisko sulla vaikka joku sivuprofiili kuva siltä ajalta laittaa tänne? :), tännekö tää piti pistää? =)

  VastaaPoista
 53. KOALA: Siis niinku takana? :0 Värien jakaus meni keskellä päätä.

  VastaaPoista
 54. käytät tota loreal heat straightii siis :D? no mutsilla sattu olee sitä ostettuna ja päätin koittaa sitä koska vilu käyttää sitä : D ja mulla meni siitä tukka tosi tahmeesk? tiiäks yhtää miks ? o: ei kuivunu ollenkaa ja oli tosi rasvasen tuntoset yms. nii miten tää sulla toimii? ja missä vaiheessa laitat tätä päähän yms? koska oli jotenki jännää ku meni nii tahmeeks yms D: mut onksul koskaa käyny tällee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoit sitä varmaan liikaa? :D Ei mulla oo ollu tommosta ongelmaa, suihkin sitä itekkin aika reilulla kädellä mut mun kuivuneeseen tukkaan se uppoo kun häkä. :D Laitan sitä päähän kun tukka on kuiva.

   Poista
  2. käytäks ikinä hiuspuuterii tati talkkii :D ?

   Poista
 55. Nyt mul on menny nii ohi toi et MIHIN NIITÄ HIUSKYSYMYKSIÄ sai laittaa joten viittisitkö jotenki mua avustaa :D oon iha onneton :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota mallia muista; eli just tän postauksen kommentteihin. :)

   Poista
 56. Jep just takana =) ouraait, ku edestä näyttää huippukivalta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takaa näytti kyl vähä hönömmältä mut eipä tuo haitannu. XD

   Poista
 57. Heeips! (: Oletan että juurikasvun värjäykseen ei mene koko vaalennuspurkillista, joten heitätkö sitten vain ylimääräisen aineen pois? Ja vielä toinen tyhmä kysymys, kun levität vaalennuksen juurikasvuun, niin laitotko sen koko päähän? (siis ei latvoihin vaan tuonne hiusten tyveen koko pään mitalta. vaikuttaa jotenkin hankalalta joten kaipaisin neuvoja kipeästi :--D) :--) jos ymmärsit sekavan kysymykseni. :DDd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mitäpä sillä tekis, ellei kaverilla oo sille jotain käyttöä kun mömmöt löytyy jo mun päästä. :D Tottakai, miks mä värjäisin vaan osan juurikasvusta pois? :D

   Poista
 58. tykkkkäään siu hiuksist ja liityn lukijaaaks :))

  VastaaPoista
 59. hei ootko ebaysta tilannut hiustenpidennyksiä? vähä arveluttaa, et miteköhä sen aitoude laita on, ku mun pitäs ne si punases värjätä.. Voitko nimetä jonku/joitaki tyyppejä joilta sielt aitoo oot saanu, jossooot? kiitoos. :)

  VastaaPoista
 60. et viittis linkittää sitä myyjää ebaysta jolta sais varmasti aitoa tukkaa, eikä mitään puoliks muovista ? toooosi iso kiitos, terveisin puoliksi muovisten teippipidennysten vihainen omistaja ;__;

  VastaaPoista
 61. Mulla ois probleema. Kipsutin niitä hiusvärejä ja 2 värinpoiston jälkeen ruskeeta oli lähteny vasta sen verran että latvat oli oranssinruskeet ja juuret blondit. No iskin silti pinkkiä päähän ja niinhän siinä kävi että juuret hohtaa 5cm pinkkiä ja loput oranssinpunasta. Nami. Miten saan ne kokonaan platinablondiks? Käyks kaava: 1 värinpoisto, 1-2 vaalennusta? Vai meneekö enemmän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi voi auttaa tai sitten et välttämättä saa niitä koskaan platinaks, en osaa sanoa. Mulla oli pari itsepintasta osioo mitkä jäi kampaamokäynninkin jälkeen ruskeeks, ne sit piti vaan kasvattaa ja leikata pois.

   Poista
  2. anteeks et sekaannun tähän : D mutta omien kokemuksieni mukaan ruskea on mun tukasta vaikeampi vetää vety blondiks ku mustat outoa eikö?

   Ja ANO 1: se että väri lähti niin huonosti sun latvoista on sen syytä että ruskeissa väreissä on metalli % suurempi kun muissa.Thats why : ) kannattaa mennä kysyy kampaajalta metallin poistoa hiuksisa ja sitten vetää ihan värinpoistoa tukkaan : )

   Poista
  3. Mä oon kokenu vaan onneksi vaan siitä mustasta eroon pääsyn, never again. :D

   Vaalennuksissa on kyllä oikeesti helpompi kääntyä kampaajan puoleen, I agree. :)

   Poista
 62. föönaatko hiukset aina heti suihkun jälkeen? mitä teippiä sulla on hiuksissa? :=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En föönaa ollenkaan, ellei oo kiire. :D Jotain, mikä tuli noiden pidennysten mukana. On ainakin tujua tavaraa!

   Poista
 63. Ehkä kannattais laittaa tätä hius-kysymys linkkiä vähä isommaks, tai näkyvämmälle. Koska mulla ainaki kesti nii kaua löytää tää ! No kuiteski, en ainakaan löytäny tekstistä, et minkä pituset pidennykset sulla on ? Leikkelitkös niitä ennen päähän nipsuttamista ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon laiska. :<

   Klipsit vai teipit? :0

   Teipit leikkasin vasta päässä, klipsit ennen laittoa. :)

   Poista
 64. Moi:) oon lukenu sun blogia nyt jonku aikaan ja mulle on tullu kauhee himo värjätä hiukset jotenki kivasti, no rakastuin niihi sun hiuksiin mis sul on vaaleenpunane päältä ja musta alhaalta, nii aattelin et voisin värjätä jotku semmoset:) mut niin tarviiko vaaleenpunaseen olla ihan platinablondit?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä vaaleempi ni sitä parempi lopputulos. :)

   Poista
 65. nyt ku sul o pinkit ja jos haluisin blondit nii miks turhaa värinpoistaa ku voit heittää sitä platinum suoravärii koko päähän nii sävyttää pinkkien päälle vai o:? nii miks turhaa vaalentaa ja hamputtaa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikeen usko että suoraväri poistaa toista suoraväriä? :D Vai onko omakohtasia kokemuksia?

   Poista
  2. on kokemuksia ja mulla ainakin platinum sävyä pinkkien päälle toimi hyvin sillä se suoraväri peittää ja ottaa yli ne hiuksissa valmiiksi olevat suoravärit, kannattaa koittaa : ) ei siinä mitään menetä!

   Poista
  3. Ei vaaleempi suoraväri kyllä tummempaa sävyä peitä!

   Poista
 66. Hei!
  Minulla on punainen tukka ja aion värjätä hiukset alta mustiksi. Punaisen kestovärini päällä on shokkiväri. Sitä kyselisin, että osaatko sanoa jos sitä mustaa väriä rupean suoravärillä pitämään hyvänä niin vaikuttaako se pesussa lähtevä musta väri punaiseeni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan että vaikuttaa, sitä mustaa kuitenkin irtoaa aina pesussa ja se tummentaa/haalistaa sitä punaista. Mutta niin se vähän tuppa olemaan kestovärinkin kanssa. :D

   Poista
 67. apua mite sul kesti tukka ku vaalensit taas o:??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein kaks vaalennuspesuu, ne on hellävarasempia ku vaalennus. :D Vähän latvat kuivi mut muuten on yllättävän hyvässä kunnossa!

   Poista
 68. Hallow Mulla on pinkit hiukset ja kun ne haalenee niin voiko uuden pinkin laittaa vaan päälle vai täytyykö tehä eka värinpoisto ja sitten pinkki?

  VastaaPoista
 69. Moikka, mä mietin että kun sä tilaat ebaysta noi pidennykset ja olisin itsekin halukas ostamaan sieltä,mutta mulla ei oo mitään tunnuksia enkä oikeen osaa asioida siellä, ni tuli vaan mieleen että oletko koskaan tilannu kenellekään mulle sieltä pidennyksiä? :o

  VastaaPoista
 70. Haluaisiko auttaa tuosa ebayssa?
  Eli kun tuonne täytyyrekistöröityä ja sitten kun siellä on noi "0 bids" niin täytyykö niitä sitten huutaa? Vai häh? Ja sitten vielä, että minkälaatusta tuo hius sitten on? Kestääkö se kauan käytössä, vai :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En aio auttaa Ebayn käytössä valitettavasti. D: Kaikki pidennykset mitä oon tolta myyjältä ostanu on edelleenki mulla hyväkuntosena kaapissa, että kyllä se mulle on kelvannu. :D

   Poista
 71. Pyydän heti anteeks, käskytit jo viimeks ku kerroin näähneni sut, että pitää tulla juttelee, mutta en kehannu ku olit töissä ):! Ja vaikka kysyitkö tarviinko apuu vastasin kieltävästi vaik tartten ... :D Ku sullahan on joskus ollu punaset hiukset ja mulla on haaveissa (ja toteutumassa) punaiset hiukset. Mutta en haluu, että se väri haalistuis pesussa ja auringossa, niin voiskohan niitä cybershopist saatavia punasia suoravärejä käyttää aina hoitoaineen seassa, että ne jotenki ''ylläpitäis'' sitä värin kirkkautta? :) Ja sori tosi sekava selitys muttamutta :( Ja ens kerralla voin tulla höpisee, jos nään sut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmh, mikä teitä vaivaa kun apua tarjoon ja silti ei uskalleta moikata, hmh! :< Joo kyllä se toimii noin ku sanoit. :)

   Poista
  2. okei kiitos (: ja ku on tämmönen ujompi tapaus nii kyllähä siinä menee iha lukkoo ku pitäis jotai alkaa puhuu, mutta jos sitte ens kerrralla tulisin sua häiriköimää :)

   Poista
  3. Ei kannata mua ujostella, oon ihan hölmöläinen. :D

   Poista
 72. Mutta siis niiniin ku luin tän nii tosiaan toho.mun kysymyksee ei oikee löytyny suoraa vastausta, tai sit oon vaa nii blondi :D muttajoo. Ehkä en häiritse sua enempää :)
  - se edelliem Saara :D

  VastaaPoista
 73. Eli oon tilaamassa uusia pidennyksiä (mustat). Edelliset jotka ostin Cybershopista (50cm, aitoa hiusta) kuluivat omien hiusten pitusiksi melkein vuodessa (n25cm). Nyt haluaisit suht 'halvat' mutta laadukkaat 50cm-60cm pidennykset ja mietin Rapunzeliä. Haluaisin vain tietää että eihän niillekkin käy niin että ne kuluvat lyhyiksi alle vuodessa? Kohtelin edellisiä hyvin, pesin silloin kun tuntuivat likaisille, kiharsin tai suoristin joka päivä lämpösuojan kanssa yms, eli johtuuko se kuluminen huonosta laadusta, kohtelusta, kuuluuko niiden kulua puhki vuoden ajan päivittäisen käytön kanssa vai jostain muusta? Tiiätkö yhtää mitä eroa Rapunzelin 'Original' ja 'European' hiuksilla on? Ja osaatko suositella jotain toista luotettavaa sivustoa jossa olisi toivomiani pidennyksiä?
  Kiitos jo etukäteen jos vastaat tähän (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka siinä on se lämpösuoja ni silti kihartaminen ja suoristaminen kuluttaa niitä aina. Ja jos muotoilit ja käytit niitä päivittäin, niin kyllä mä sanoisin et toi vuosi on semmonen maksimi klipseille.

   En tiedä edes millasia on laadukkaa pidennykset, ite oon ostanu kaikki Ebaysta ja oon ollu niihin tyytyväinen. Ja sillä hinnalla millä saa Rapunzelista yhden päällisen, saa Ebaysta viis, että niin. :D Ehkä oon vähän väärä ihminen vastaamaan tähän.

   Poista
 74. Onks sulla kokemuksii yhtään Cybershopin vaalennuksista ? ^^

  Itte ostin juuri tänään ekan vaalennusaineen ikinä, Crazy Colorin Bleaching Kit, muttamutta ootko kokeillut koskaan ?

  Katoin Cyberin sivuilta sitä "aikasempaa vaalennusainetta" (mitä tietääkseni ((?)) ei enää myydä), ja siinä oli kommentit 99% positiivisia, mut ootko ite kokeillut ?

  Ja mitäs veikkaat, et kun mulla on tällä hetkellä semmonen tummanruskeen ja ruskeen "sekotus", niin saisko tolla tujulla värinpoistolla + Schwarzkopfin Ice Blondella kauheen vaaleeta lopputulosta ? ^^

  kiitos jos vastaat (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, oon käyttäny itelleni vaalennuspesuun just tota minkä sä ostit ja aikasemmi käytettii kaverin päähän sitä Stargazerin samaa. :D

   En uskalla luvata, toisille riittäs vaan yks värinpoisto ja toisten tukkaa pitää vaalentaa hirveem monesti ennenku se vaalenee kunnolla. :0 Eli tee eka värinpoisto ja kattele sitten miltä näyttää.

   Poista
 75. Avaudun sulle Vilu nyt (8
  Mulle värjättii (sun 'vuoksi':D) puoltoista vuotta sitte pinkit, sillai päältä blondattii ja siihe pinkki, alta värjättii mustaks. Ne oli mulla vajaan vuode, sit blondasin sen pinki itku kurkussa pois (se musta väri on yhä edellee siellä alla). Mulla oli siinä kuukade sisällä otsahiuksissa kaikki maholliset värit ja ku kokeilin punasta (iha suoraväriä) se ei ikinä lähteny pois o.o, sitä oranssia oli kuuuuukausienkuukausienki jälkee mun hiuksissa tuhansista blondauksista huolimatta ja _tällä hetkellä ne punaset kohat on toho muuhu blondii verrattuna keltasia. -.-
  Oon kyllästyny tähä blondiin ja haluisin ton koko blondin osion punasella, eli kannattaako laittaa punasta suoraväriä vai kestoväriä, minkä merkkistä (en haluis et se kuluu semmoseks ällöttävän oranssiks mut en haluu mitää hirveen pinkkivivahteistakaa)?.
  MUTTA on se riski et haluun sen blondin takas TAI laitan mustaa väriä niin että vaan otsahiuksii jää se punane (jonka kyl blondaan sit). Jos a) haluun blondin takas, nii mitä ihmettä teen ettei tarvii loppu elämää olla porkkanapehkolla ja ku en tätä ohutta hamppu kasaakaa haluis 345689876... värinpoistolla uuestaa pilata tai sit b) jos uskaltaudun siihe mustaan nii saanko mä sitä enää ikinä pois mun päästä jos jostain syystä kyllästyn? :D mul on oikeesti tosi ohuet ja hauraat hiukset (vaalennusten yms takia) kaikista tehohoidoista huolimatta. Ja seki et jotkut värit tarttuu päähän eikä ikinä lähe kokonaa, toiset (harvoin kylläkään) lähtee liianki hyvi.
  Anteeks iha kauheen sekava teksti mut toivottavasti ymmärrät D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekotat vaikka Crazyn Firee ja Vermillion Rediä keskenään sopivasti, niin häviää se pinkkeys sieltä. :D

   a) En tiedä, toivot parasta kai? XD Toi punanen nimittäin on vähän tommonen, että se tuppaa jäämään.

   b) Sama vastaus mustaan ku punaseen. :D Joillain lähtee pois ja joidenki (kute mun) piti leikata pari osioo kun niihin ei purenu edes kampaajan vaalennukset.

   Poista
 76. Onko sulla mitään vinkkejä millä sais teipit pysyyn paremmin päässä? Auttaako suoristusraudalla niitten painaminen kun ne on laittanut hiuksiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auttaa, mutta en suosittele. :D Niitä teippejä on ihan helvettiä alkaa irrottelemaan, kun ne sulaa tukkaan kiinni.. D:

   Poista
 77. onko tuo stargazerin vaalennus sen arvonen että kannattaa maksaa kakskymppii siitä että toimiikose paremmin kun esim joku vaalennus jonka saisin kympillä :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On jytympää tavaraa ku kaupan vaalennukset. :)

   Poista
  2. Joo ite voin sanoo et ekan kerran ku blondasin (tummanruskeista!!) niin tuli heti blondit :)! Aika riittoisaakin on, tosin jos on paksut hiukset ja yli olkapäiden niin tarvii kaks c:

   hehe tällane outo kommentti ! :D

   Poista
 78. en osannu tästä postauksest kattoo mut osaisitko kertoo millä sais mustat hiukset vaalennettuu ja monta kertaa se vaalennus pitää tehä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alota värinpoistolla. No niin monesti, kun haluttu tulos on saavutettu? :D

   Poista
  2. nii joo tosiaa XDD mitäköhä oon ajatellu tossa :--D osaatko merkkii suositella?

   Poista
  3. Hupsu! :D No Cyberista nyt saa sitä Stargazerin värinpoistoo, joka on normikauppojen värinpoistoja tujumpaa, että jos itse olisin tossa tilanteessa ni alottasin sillä. :) Ja sit on tietty kaikki perus Lorealit sun muut.

   Poista
 79. haluisin kokeilla hiuksiin ihan vaaleaa vaaleenpunasta joten kelasin et sotken pinkkiä suoraväriä ja hoitoainetta vaaleeseen pehkoon ja annan olla päässä hetken. mut mua huolettaa et saanko helposti blondit hapsut takasin? :( haluisin vaa hetkellistä muutosta yhyy. nii ja kuinka vaalea tukan pitää olla et vaaleenpunasista tulee fiksun näköset? noi sun kulahtaneet pinkit on söpöt :3 OSAAT KUITENKI AUTTAA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika vaalea pohja saa olla, ettei keltasuus puske läpi ja tee väristö oranssia. :)

   En osaa sanoa, toisilla kulahtaa väri heti ja toisilla se voi jumiutua. Mut jos se jumii ni teet vaan vaalennuspesun ni sillä lähtee hyvin, ainaki mulla. :) Eikä oo niin tuju ku blondaus.

   Poista
 80. Haluatko kertoo miulle , että mikä on vaalennuspesu, tai mitä eroo sil niinku on perus vaalennukselle? :D Kysyy ihminen joka on about 796674 kertaa vaalentanu tukkaansa, muttei oo ikinä kuullutkaa mistään vaalennuspesusta... :DDDDd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vaalennuspesu on hellävarasempi, mut ei niin tehokas kuitenkaan. :) Tossa vielä ohjeet, joita käytin.

   "Vaalennuspesu:
   30 ml kuuma vettä
   30 ml hapetetta
   10 ml vaalennusjauhetta
   15 ml shampoota

   Pitkiin hiuksiin voi joutua tekemään kaksinkertaisen annoksen. Annetaan vaikuttaa hiusissa vaalenemisen mukaan (5-15 min)."

   Mut yleensä tossa kai suositellaan jotain 9% hapetetta, noh mulla oli käytössä Cyberin värinpoiston 12% hapete et se oli sit vähän jytympi.

   Poista
  2. Ja sit tohon voi kanssa turauttaa hoitsikkaa!

   Poista
  3. Joo , kiitti valaisemisesta :D Jos viel joskus muuntaudun blondiks voisin kokeillakki :)

   Poista
 81. Minkä ikänen olit ku ekaa kertaa värjäsit shokkiväreil?
  ja tuliks kukaa sanoo mtn negatiivist?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin ollaaaa 16v ja harvemmin päin naamaa mut kyl ihmisten ilmeistä näki mitä ne kelas. :D Mutta se nyt ei haittaa ku vaa ite ajattelee omistavansa maailman siisteimmät hiukset!

   Poista
 82. Nii tosiaa, kuinka sä toteuttaisit sen mun pikku idean blondeista ja joko crazyn pinkissimolla tai sit firellä dip dyet? Mullon harmahtavat blondit luonnostaa ja haluun ehdottomasti värjätä ne kunnon blondiks. Miten te teitte ne dip dyet? Ja muute tulipa mielee et teetkö ihan aina värinpoiston ku värjäät suoraväreillä vai vaan sillo ku vaihat väriä?
  Kiitsa jo valmiiks!!

  +Kiva et sun porukkas ymmärsi ku värjäsit sillo pinkiks!! Itellä ei ikimaailmassa oo edes mahdollisuutta keskustella asiasta kunnolla! Isälle se varmaa olis iha sama, mut tolla äidillä on joku ongelma ku en sais värjätä ollenkaa... Täytyypä siis "ilman lupaa" toimia :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekoittelin hoitoainetta käyttäen eri asteisia värejä ja laitoin niitä ylhäältä alaspäin vaaleasta tummempaan. :) Ei tarvii vaalentaa muuten ku sillon, ku vaihtaa väriä.

   Poista
 83. Hei, miten noi teipit saa takasin päähän?
  Mulla on nyt valunut ne sen verran että ne lähti helposti hiuksista vaan "repimällä". Niin mulla on sellainen teippirulla kyllä, mutta voinko vaan länttästä sen siihen pidennykseen sen uuden teipin vai pitäiskö sitä kohtaa jotenkin putsata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siitä pitäs saada jotenki liuotettua ne vanhat teipit pois. D: En vaan tiiä, että millä lähtis..

   Poista
 84. vilu. oot kyllä aika söpö kunn stalkkasin sua sillon ku tulin kahtomaaan sieltä ovelta. sulla on niin ihanan värikkäät hiukset.
  jos et muista säikäytin sut kuulemma.

  Mutta miten sä saat sun hiuksista noin ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muistan sut. :D <3

   En tiiiiiä, vahingossa? :')

   Poista
 85. ostin täs eile crazycolorin lilacin ja vedin kaks värinpoistoo & yhden vaalennuksen suhteellisen tummanruskeesee tukkaa, joka jäi tästä rääkistä huolimatta turhan oranssiks. vaalennus sai vähä tätä väriä vähän epäoranssimmaks, mut ihan sitä vaa kyselisin, et jos se pohja, johon shokkiväri laitetaan, ei oo ihan tasanen platina, niin vaikuttaako kovin pahasti lopputulokseen ? lopputulos saa olla haluttua tummempi, mut ettei siis jää mitään oranssia vivahdetta violettiin reuhkaan :'s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En uskalla mennä sanomaan, kokeile. :0

   Poista
  2. lähtötilanne oli samaa luokkaa kun sulla tohon pinkkiin nyt, mut onneks toi lilac on hiukkasen tummempi, niin ainakaan ite tutkaillessani en mitään kauheen häiritsevän oranssia kohtaa/vivahdetta löytäny, muutama vakio blondiraita sieltä takatukasta puskee, mutta ne piilottaa näppärästi pidennyksien alle :D

   Poista
 86. Mitäpä luuleskelet että pystyykö tuommosen fire redin lyömään ihan marketista ostetun kestoväripunasen päälle? Vai tarviiko tappaa hiukset blondauksella enste? ps. oot ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyy! Mut lopputulos ei välttämättä oo yhtä kirkas kun vaaleeseen pohjaan. Itseasiassa mielummin suosittelen punasten ylläpitoon suoravärejä, koska ne ei kuluta tukkaa ollenkaan. :) Tosin juurikasvu pitää aina vetästä kestovärillä/vaalennuksella.

   Poista
  2. nii ja heei ! tiiätkö ootko töissä 18-19pv ens kuuta? :))

   Poista
  3. En mä täällä mun työaikoja jakele. >:)

   Poista
 87. Löysin tässä paripäivää sitten (??) tän siun blogis ja rakastuin <3 Aivan ihana <3 ^^
  Kyselisin, että onko tietoa hopea shamppoosta? Haluaisin tehdä jotain omalle pehkolleni. En ole sitä ikinä värjännyt (luonnonvaalea, tylsä)ja aina vain ollut vyötäröä hipovat latvat. En ennen wanhoja haluaisi mitään hullua tai radikaalia tehdä ja rupesin miettimään hopeashamppoota. Eikös se vaalenna hiuksia, mutta ei varsinaisesti värjää?
  Kiitos jos jaksoit lukea ja jos osaat neuvoa :)
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos. n___n

   Toisin päin, ei varsinaisesti vaalenna, vaan juuri värjää. :) Taittaa pois keltaisuutta. Voi olla, että jos sun tukka on liian hyväkuntoinen, niin ei pure siihen ollenkaan, tai hyvin heikosti. Mutta mene ja tiedä, voihan sitä aina testata. Muista ostaa myös lisäksi hopeahoitoaine, koska normaali hoitsikka syö sitä tehoa.

   Poista
  2. Kiitos ^^ pitänee vaan sitten rohkeasti kokeilla :) Wanhojen jälkeen varmaan pommittelen sitten kysymyksiä shokkiväreistä :) oot herättänyt taas ton kuumeen tahtoo ja pinkit hiukset! :D

   Poista
  3. Toivottavasti saan siihe asti siistittyä tän postauksen vähän fiksumman näköseks, että joku joskus täältä löytääki jotain! :D

   Poista
 88. YY nyt on pakko kommentoida, koska mulla ärsyttää suuresti, anteeksi nyt, että täällä puhutaan vaalennuksesta ja värinpoistosta, ne on täysin sama asia : DD -tiira

  VastaaPoista
 89. osaisikko yhtäänsanoa saisko tummanruskeeta väriä(kaupanvärit) niin vaalennettuu millään kotikonstein, ettei mitää värinpoistoja tms. ? :| tahtosin punasiks värjätä, mutta punanen ei jää tummanruskeeseen?

  VastaaPoista
 90. Mitäs luulet, jos isken Cyberin sinistä suoraväriä päähän hiusteni ollessa punaisen jäljeltä hieman oranssit (minä fiksuna blondasin laskujeni mukaan 5 kertaa eikä mieleeni tullut tietenkään värinpoistoa....) niin kuinka hyvin tarttuu?

  ja aivan ihana blogi muuten!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee vihreä mitä luultavimmin. :< Sininen tarvii tositosi vaaleen pohjan.

   Poista
 91. Ootko koskaan kokeillut crazycolorin tota lavender -hiusvärii ? itellä olis nyt parin kk sisällä tarkotus käydä vaalentamas hiusset kampaajal, leikata lyhyiks ja sit tollane vaan nassuu ....

  meinaan et ku osa sanoo et on mahtava väri ja osalla taas ei tarttunu ollenkaa :D kelasin kyl et mulla pinkissimo ainaki tarttus vähä turhanki hyvi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kokeillu mut työkaveri käyttää sitä ja on tykänny. :) Tarvii vaan tosi vaaleen ja ei-liian-hyväkuntosen-pohjan. :)

   Poista
 92. Kun on mustat hiukset, niin kannattaako laittaa tota live xxl 00a:ta hiuksiin kun aaattelen värjätä punasiksi?

  VastaaPoista
 93. Mä en tosiaan jaksanu lukee näitä kommentteja joten anteeks jos näitä on kysytty . :D Tahdon kans punaset hiukset, ELI

  1. Kauanko se säilyy se sotku (suoraväri+hoitsikka)? Jos sen tekee siis purkkiin valmiiks ja säilyttää kylppärissä? Mitkä olis hyvät semmoset perus suhteet niille et paljonko kumpaaki?

  2. Jos värjään eka punasen kestovärillä eikö sitä ole hyvä pitää yllä juuri tuolla suoravärihoitsikka sotkulla? Jos on niin miten? Sotkua shampoon jälkeen tukkaan normi hoitoaineen tavoin? Vaiko pelkkää väriä kuivaan tukkaan vai millai?

  Oot ihana jos vastaat! :) (Oot muutenki!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murr murr vastaas toho punatukka kyssää jooo! :D

   Poista
 94. 1. Ykskään väri ei oo mulla menny vielä pilalle ku oon pitäny kannellisessa rasiassa niitä. En ite koskaa mittaillu mut kokeilemalla selvii!

  2. Voi ylläpitää. Hoitoaineen tavoin päähän!

  VastaaPoista
 95. Moi!

  Oon tehny tässä nyt pari värinpoistoa ja yhden vaalennuksen, sit heitin niiden jälkeen garnierin punaruskean kestovärin ,mikä meniki sit liian ruskeaksi :( Saisinkohan tuolla Fire redillä millaisen tuloksen heitettyäni sen noin 2 vkoa päässä olleen kestovärin päälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sä siihen punaisuutta saat, mutta ei se ruskea pohjaväri sieltä mihinkään katoa. :)

   Poista
 96. heeey et oo varmaa ikinä kokeillut synteettisiä klipsipidennyksii, tai ainaki uskoisin niin, mut niin nehän on aikas samanlaista materiaalia kun peruukeissa on, niin mitä vinkkejä voisit antaa siihen et saa sitä kiiltoa pois? Oon kuullut et talkki auttaa mut mitä ite oot käyttäny? :)

  Cyberistä ajattelin ne vaalean turkoosisiniset pidennykset ostaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kokeillu, koska vihaan niitä. :( Näyttävät niin epäaidolta ja menevät muutamassa viikossa käyttökelvottomiksi. Suosittelen synteettistä kuitua käytettävän vaan raidoitukseen, mutta ei todellakaan kokopään pidennyksiin, ellei kyse ole muutamasta käyttökerrasta. Kuiturastat ovat sitten asia erikseen.

   Poista
 97. Awww, rakastan sun hiuksias ! :3 ja ärsyttävii noi 7 vuotiaat . >:c
  mut sulle sopii hyvin noi kaikki hiustyylit.:) *kateellinen kauneudestas* >:3

  VastaaPoista
 98. "Varkaudessa mulla oli kaks äänekästä n. 7v h4t3rs tyttöö, jotka mut nähdessään alko kiljumaan ''Hyiiiii, sillä on pinkit hiukset! Mä en _ikinä_ värjäis mun hiuksii pinkixx!?'' Aaw!" Kirjotit noin tuolla aika postauksen lopussa :D

  VastaaPoista
 99. Olen laittamassa teippi/sinetti piddennykset. Voisitko suositella jotain :)? Kiitos jos jaksat vastata!

  VastaaPoista
 100. Jees, eli täähän meni eka väärään paikkaan koko kysymysnivaska, nyt uuestaan koitan:

  Onko nää pidennykset (väriltään siis?) ja punaseks värjääminen suoravärillä susta ihan jees combo? http://www.klipsipidennys.fi/product/58/klipsipidennyssetti-8-os-viileanvaalea-60-30cm

  Ja parit kysymykset:
  1. Kun pidennykset pitää eka pestä ennen värjäystä, riittääkö että lillutan niitä shampoo-hoitoaine seoksessa (siis riittääkö se hyvin irroittamaan tehtaiden kemikaaleja?)
  2. Kun huuhtelen ylimääräisen värin pois pidennyksistä, ainoa vaihtoehto taitaa olla huuhdella se hellävaraisesti suihkussa? Kannattaako pistää hoitoainetta lisäksi ennen kuivumaan jättämistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On jees combo, jos haluat lopputuloksesta kirkkaan. :>

   1. Jätä hoitoaine seoksesta pois, että suoraväri tarttuu niihin paremmin.

   2. Juu! Ei kannata, koska suoraväri on se hoitoaine. :D

   Poista
  2. Kiitos paljon! Tästä sitte lähtee tilaukset menemään...

   Poista
 101. Moi(: Värjäsin tos joku viikko sitte hiukset stargarezin värillä violetiksi ja olen pistänyt color mask plume:a päälle. Pohjana on suht koht blondi, melkein.. mutta punaisena kuulti vielä vähän läpi. Blondit(#613) klipsi pidennykset tulossa ja pitäis saada saman väriseksi. Eli tulisko näistä blondit, jos laittais värinpoiston ja sitte sävyttäis sen oikeen väriseks? (: Olis tosi kiva, jos vastaisit ees jotaki ja nopeest! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on vähän vaikea lähteä ennustelemaan. Kokeile. :)

   Poista
 102. Ihanaat sun hiukset!!! <33 <33 <333
  Mäki aion hankkii turkoosii hiuksiin huomenna :DD
  äiti ei oikein tykkää mut isä nauraa sille :DDD ehehheeee!!! :DDDDD

  VastaaPoista
 103. Heitin mustaan pehkooni raidan verran värinpoistoa, josta tuli aika vaaleanruskea/(latvoista) tummemman ruskeaa, niin kumpi olis parempi heittää siihen toinen värinpoisto vai blondi väri?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No värinpoisto on tietty se tujumpi vaihtoehto, että ehkä vielä se. :D Btw pilkunnussintaa, mutta blondi väri ei vaalenna tukkaa, vaalennus sen olla pitää. :>

   Poista
  2. : DD Ajatukset näköjään on vähän harhaillu, kun kirjottelin mitä sattuu! Blondin värin paikalle tosiaan yritin vaalennusta kirjotella :D

   Poista
  3. Haha, hyvä että oli vaan vahinko. :D

   Poista
 104. Mun on muuten pakko kysyä, että ku vaalennat esim. juurikasvun, niin käytkö marketista ostamassa aina jonkun vaalennuspaketin?

  Meinaan vaan, että tarjoustaloista & vapaa valinnoista saa (melkein kaikista!) sellasta Biozellin emulsiomaista kehitettä & vaalennusjauhetta, ja noita ku sekotetaa yhteen sellaseen 1:2 suhteeseen, niin tulee aika "tujua" vaalennusta :D Eikä haise miltään pahalta, hiukset ei tunnu mitenkään erikoisen karheilta yms, tulee paaaaljon halvemmaks ku markettivaalennukset (vaalennusjauhe maksaa yleensä n.7e, kehitepullo n. 2-3e) ja mun tummanruskeasta tukasta tuli noiden avulla semmonen blondi jossa ei oo keltaisuutta :)

  Toivottavasti tajusit terv. väsynytkö XD

  VastaaPoista
 105. Ilmeisesti kaikkia tukkaan liittyviä kysymyksiä olet ohjaillut tänne? :D

  Onko sinulla käynyt koskaan niin, että uudet pidennykset eivät ole matchanneet oman tukkasi kanssa koska ovat liian kiiltävät?
  Ostin itselleni juuri uudet ja oma tukkani on melko matta blondauskäsittelyjen jäljiltä, pidennystukan kiilto suorastaan pistää silmään. Pidennykset ovat kuitenkin siis aitoa hiusta, eivät synteettistä. Olen pessyt nuo kerran mutta se ei mielestäni kuluttanut kiiltoa lainkaan. Miten siis saisin parhaiten kulutettua noiden pidennysten kiiltoa hiukan, silti tappamatta niiden laatua?

  Kiitos jos osaat antaa neuvoja plus pusuja lempparibloggarilleni! :3 ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :>

   No oma tukkakin on latvoja lukuunottamatta suht hyvässä kunnossa ja kiiltää, joten ei oikeastaan. :0

   Ite ehkä mieluiten santsaisin oman tukan hoitoon, leikkaisin kuolleita latvoja pois ja hamstraisin tehohoitoja yms. Tupeeraus ja lakan suihkuttaminen ainakin vähän hillitsee kiiltoa, mutta ne sitten myös kuluttavat pidennystä.

   Poista
 106. tosta kihartimesta, OBH Nordican 38mm, paljonko se makso ja mistä sen ostit? :d ite mietin että mikä kiharrin kannattais ostaa, nii onks toi hyvä?

  yritin katella et lukeeko täällä missää tota hintaa&ostopaikkaa, mutten nähny, oonkoha sokee vai vaan väsynyt tai huolimaton D-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maksoi jonkun 35-40e ja ostin joko Citymarketista/Prismasta tai Gigantista, en nyt muista. :D

   Poista
 107. HEI VILU apua!!!! Joo..Moi! Katokku mulla on sellaset ihan kirkkaan punaset hiustenpidennykset(klipsit) Ja nykku mulla onki ruskea pöheikkö ni tälläänkö ton punasen päälle vaan ruskean värin vai eikai vaa mu piä blondata eka? En haluis kun ne on nyt hyväs kunnos! Vai tarttuuko se ruske punase pääl? Ja mistäköhä saisi ruskea suorävärin? Vai ossaakko sanoo jotai niha perusväriä joka ei vahingoittas mun pidennyksiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä todellakaan kannata blondata, ovat entiset pidennykset silloin! Sieltä ruskeesta saattaa kuultaa läpi sitä punaisuutta, mutta eiköhän se sen päälle mene. Kannattaa käydä kysyä neuvoa jostain kampaamoliikkeestä, minä en noista ruskeista tiedä. :D

   Poista
  2. Kiiitos vastauksesta nmut sitten tuli mieleen se vaalennusvoide et oonks se yht paha ku blondaus? :o

   Poista
  3. En oo kokeillu semmosta. :D

   Poista
 108. Kysyisin tosta http://jackmaterialist.blogspot.fi/2012/12/klipsipidennykset.html postauksestasi, että kun itse laitoin kaksi pidennysosiota päällekkäin ja sitten ompelin klipsit niihin kiinni, niin kuukauden käytössä ne ovat harventuneet ihan valtavasti! ootko ite huomannu et sullla harventuis vai ompeletko ne kaks pidennysosiota yhteeen ja sitten vasta ompelet niihin klipsit ? :D Ois toooosi kiva jos vastaisit pian, meinaa entiiä kannattaako mun ny ostaa hiusnauhaa vai iha valmiit pidennykset, kun mulla ei tosiaa kestäny ne ite tehdyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne aina vähän harventuu, mutta ei erityisen paljoa. :0 En, ompelen ne vaan suoraan klipseihin päällekkäin.

   Poista
 109. Mulla on aina kauhee ongelma etten osaa päättää hiusteni väriä :/ Siitä saa kyllä kuulla muitten suusta :/ Noi sun hiukset on joka kuvas tosi kauniit :3

  VastaaPoista
 110. Terve!! Voiko värjätä aitohiuspidennyksiä ihan perusvärillä mitä kaupasta saa?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://jackmaterialist.blogspot.fi/2012/12/klipsipidennykset.html

   Poista
 111. Auta!!!! Aloitin kivuliaan operaation mustasta blondiksi (valkoiseksi) ja nyt oon tehny kaks garnierin värinpoistoa, sekä yhden schwarzkopf blonden... Värinpoistoista meni tumman oranssiksi, eikä toi blondaus paljoo tehnyt mitään vaikka oli kaupan vahvin tökötti. Miten saan tätä vaaleemmaks, lisää värinpoistoja vaan??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan osaa ja onnea urakassa. :D Ihan hirveetä hommaa. Pidä taukoa vaalennuksien välissä ja ei kai se muuta auta ku tehdä lisää vaalennuksia tai värinpoistoja. :c

   Poista
 112. Anteeksi jos joku on jo kysynyt tätä jo mutta käytätkö ihan markettihoitoainetta pidennyksiin? Ostin pidennyksille tarkotettua hoitoainetta mutta se kuivatti ihan hirveesti ja oli huonoa D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo käytän XZ vai ZX sitä kosteuttavaa, on ollu hyvää. :)

   Poista
 113. Heippa sulla tais olla joskus joku maininta jostain vaalennuksesta, ja mietin että siis ootko sä ostettuasi värinpoistopaketin, käyttänyt sitä osissa? kun ei sitä sekoitettuna tietenkään voi vaan säilytellä purkissa (am i right?) niin pystytkö neuvomaan ihan hitusen siitä että missä suhteessa mitäkin mönjää sekoitetaan jos halutaan vaalentaa esim ihan muutama pidennystuppo? :) kun mulla on tosi lyhyt tukka ja vaalentaisin sen ensin parikertaa mustasta ja sitten vasta nuo vaaleammat pidennykset, joista osa on vielä eri taloudessa, että voisin säästää sitä väriä kun tää tukka ei tarvitse sitä koko purkillista, mut en uskalla pistää hukkaan kun en tiedä oikein missä suhteessa sitä vaalennusjauhetta ja kehitettä sunmuita kuuluu sekotella! kiitti jos tajusit ja osaat jeesiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi käyttää osissa, kun ei sekota niitä aineita keskenään niin ne kyllä säilyy. Sekota siinä suhteessa, kuinka monta annosta tarvitset. Jos käytät puolet, niin sekota vaan puolet niistä aineista. Jos kolmasosan ni sit jokaisesta aineesta se kolmasosa.

   Mutta älä niitä pidennyksiä sentään vaalenna. :s

   Poista
 114. Tiiätkö miten sais helposti mustasta vaaleeks? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raidoittamalla pikkuhhiljaa. :) Ei oo kyllä mitään helppoa keinoa päästä vaaleeseen mustan jälkeen. :D

   Poista
 115. mitkä värit sulla on ollu semmosia että niistä ei meinaa päästä eroon? siis sillee että ne jää päähän vaikka yrittäis vaalentaa?

  VastaaPoista
 116. Ootko tehny noi kiharat tolla OBH nordican kihartimella ja miten saar niistä tollaset? o: ooh btw rakastuin sun hiuksii <3

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.