9.5.2012

Ihana Helsinki kauppojen yö huomenna Kampissa!

Kampissa tapahtuu huomenna torstaina, kaupat ovat auki kahteentoista yöllä ja kaupoissa on kaikenlaista härdelliä klo 18-24 välillä.


Mitä Cyberiin tulee, niin meillähän tapahtuu vaikka mitä! Kuuden ja kahdentoista välillä kaikki normaalihintaiset tuotteet irtoavat -20% alella, klo 20:45 Face of Godin Leo soittaa soolona Cyberissä ja klo 21:35 aikoihin MadCraft heittää akustisen keikan! Loppuhuipennuksena Mechanical Demon and his infernal nurse klo 23! Tapahtumaan Facebook-sivuille pääset tästä!

Kuin mahtavaa? Täällä istuu yksi hieman semisti katkera, tietty meitsi ei pääse olemaan töissä just tuollon! Mut pakko varmaan käydä piipahtamalla paikanpäällä jos ehtii. Koko konkkaronkka myös messiin, tota tapahtumaa ei kannata missata!

14 kommenttia:

 1. hei! onks piilarit kans -20% tollon? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löysit vastauksen tohon jo ennen tätä, mut kyllä ne oli. :>

   Poista
 2. höööh miks torstaina? :(( ois vaikka perjanatina ollu toi juttu! :D

  VastaaPoista
 3. Kattelinki noita mainoksia tänään Kampissa! Ja höh, et ollu töissä:--(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hö todellaki, ois voinu taas rupatella. :D ♥

   Poista
 4. masennuin :( ajattelin että pääsen todistamaan tota tapahtumaa, mutta tottakai mun tuurilla pääsen täältä kärpäsenkakan kokosesta forssasta hesaan vasta viikonloppuna.

  VastaaPoista
 5. Ääh, ite oon miettiny jo pari päivää et pitäiskö lähtee tonne vai ei ku kuitenki perjantain pitäis raahautuu aamusta koululle ja matkaa täältä kuitenki on.. :s

  VastaaPoista
 6. hui pakko mennä :C ei siinä mitää oisin muutenki stadii menos :D !

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.