9.12.2012

Tukkaseikkailuja.

Instagrammia seuranneet ovat parhaimmin perillä elämäni pääasioista nyt, koska kännykällä on helppoa naamahuorata. Bloggaaminen sillä on erittäin nihkeää ja jää siksi tekemättä. Ollappa joku kiva Samsungin tabletti, jolla päivittää aina blogia ruokatauolla ja muutenkin raportoida monta kertaa päivässä syömisestä ja teenjuonnista. Sellaisen minä vielä joskus haluan (tabletin siis, en ehkä vielä tuollaista blogia) ja jos äkkirikastumista ei tule, niin sitten pitää lämmitellä isiä asiasta. Pohjustustyö on jo laitettu alulle, vähän Kuopiossa käydessämme sille vihjasin mahdollisista lahjaideoista ensivuodelle...

Mutta juu, niihin pääasioihin.


Pinkkiä ahkerasti kulutelleena kyllästyin viimein venailuun. Ja koska blondit pidennykset kuumottelivat jo kovasti käyttäjäänsä, niin päätin heittää vaalennuspesua kehiin sen jälkeen, kun olin valkaissut juurikasvun. Pinkki lähtee mun tukasta aina aika helposti ja yhdellä pesulla se oli poissa. Takaraivosta löytyi mystinen vaaleanvihreä raita turkoosin tukan jäljiltä.. Nojaa!


Mä vielä heitin ton vaalennuspesun ihan se mielessä, ettei tukka menis ihan niin vaaleaksi. As if, vähän keltaiseksi se jäi, mutta liian vaaleaksi meni silti. Niihin pidennyksiin verrattuna siis. Itse olen aika tarkka siitä, että oman tukan ja pidennysten väri mätsäävät ja tämä blondi väri on sen suhteen ongelmallisin. Pidennyksiä ei ihan hirveesti lumivalkeina myydä, eikä niitä vaalentaakkaan kannata, joten se oli sitten edessä reissu jonkun minua viisaamman luo.


Kahta Hairlekiini-reissua myöhemmin sain päähäni tuhkanvaalean värin, jolla päästiin erittäin lähelle mätsäämistä. Btw jos haluatte hyvää ja asiantuntevaa palvelua hiusväriasioissa, niin suosittelen koko sydämestäni Kampin Hairlekiiniä. Molempina kertoina ei tarvinnu kuin uskaltautua kysymään apua, niin johan siinä jo myyjien kanssa rupateltiin niitä näitä hiuksista ja ratkottiin samalla tätä mun ongelmaa. Vähän rohkeutta tullut työpaikan myötä ja olen myös oppinut arvostamaan asiakaspalvelua, kun ennen lähinnä juoksin moikkaavia myyjiä karkuun.

Vaikka kuinka kivan luonnollinen olikin (pitkästä aikaa), niin tää tukanväri aiheutti mulle jotain hirveitä "oon niin vanha"-kriiseilyjä, niin eihän siinä sitten kauaa kestänyt kun..


Keksin, että sinertävä harmaa oliskin aika ässäjuttu. Kameleonttitukka, näyttää yhtä aikaa siniseltä, harmaalta, siniharmaalta ja vihreältä, riippuen valaistuksesta. Ja musta tää on vielä hauska! Vielä hauskempi oli se mun väriseos, tai mitä kaikkea se sisältä; Stargazerin Blackia, Violetia, Royal Blueta, kahta eri hoitoainetta ja niiden loppuessa kesken myös Colormaskin Silveriä ja sitä Joicon hopeahoitoainetta.. Oon näiden hiusvärien sekotuksen pähkähullu professori aina, kun vauhtiin pääsen. Värimönjä oli sävyltään vähintään epäilyttävää, mutta lopputulos ratkaisee. Meitsi diggaa, eikä olo tunnu enää vanhalta tukan ollessa taas epätylsä.

79 kommenttia:

  1. Toi sekotus kuulosti aika mielenkiintoselta:D Typerä kysymys, mutta onko sun hiukset kärsiny jotenki tosta värjäilystä? Hamputtaako, onko kaks eiku siis viiskyt haarasia ja sitä rataa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noista vaalennuksista aina juu. Mut isompien operaatioiden jälkeen leikkaan huonoja latvoja ihan reilulla kädellä, ni tukka on kuitenki paremmassa kunnossa mitä ajattelis. :D Haaratilannetta en viel yltä näkemään, ku on nii lyhyenläntä!

      Poista
  2. ai että noi sun hiukset on aina niin ihanat ! :3

    VastaaPoista
  3. NYYH toi tukka! ♥ itkettää ku iskin ite päähäni wellan color fresh 7/19 hopeisen sävytteen ja nyt ollaan sit siniharmaa ! :--D vaikka on tää kyl haalistunu huomattavasti siitä mitä tää vielä keskiviikkona oli!
    mutta harmaat hiukset = ♥

    ps. ei yhtään hullumpi hiusvärimiksaus XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut siniharmaat on kivat! :)

      Jooooo siihe sai sekottaa vaikka mitä, koska toi musta väri oliki pohjimmiltaan myrkynvihreää niin meinas jo iskee epätoivo. XD

      Poista
  4. Hyvä väri sulle ! :) blondit ei edes sopis.

    VastaaPoista
  5. sulle sopii kyl kaiken väriset hiukset ! :) ootko muute hommannu ne lasit jo? vai oonko vaan jääny jostai paitsi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kameleontti itsekkin. :D En oo ku shoppaan mielummi Ebaysta monella satasella ku kuluttaisin ne laseihin. Elämäni prioriteetit......

      Poista
  6. sä kyllä onnistut näyttämään aina niin hirmusuloselta kaikilla tukkaväreillä! toi värien sekottelu kuulosti hurjalta, luulen että ite saisin vaan kunnon krapulaoksennuksen sävyn päähän jos kokeilisin samaa.. :-D onko sulla koskaan oikeasti tullut sellasta _totaalista_ värjäysmokaa? kirjotustyylis on myös ihanan omanlainen, koskaan ei oo vielä tullu sellasta tasaista puurotekstiä jonka ois joutunu kelaamaan ohi lukematta.. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siltä se välillä näyttikin ja ennen värjäämistä uhrasin yhden pidennystupsun koekaniksi, kun epäilytti itteänikin. :D

      Marjapuurotukka molemmilla kerroilla, kun erehdyin laittamaan pinkkiä liian siniselle/oranssille pohjalle. :D Aika yökkö! Mutta saa nekin helposti korjattua.

      Ja kiitos kehuista. :3

      Poista
  7. (Ainakin tällä Samsungin Galaxy Tab 10.1 Bloggerin käyttö on yhtä tuskaa)

    Hitsi sulle kyllä käy sinertävänharmaa tukka todella hyvin, se kun ei oikeastaan toimi noin hyvin kuin vain harvalla. Nom ♥
    Millainen hintataso Hairlekiinissä on? Oon tosiaan miettinyt että uskaltaisiko sitä seuraavaksi mennä kokeilemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hö, miksi? :(

      Voi kiitos. :) Ei siellä musta oo mitenkään kallista, molemmat tuotteet mitä tuolta ostin oli jotain kympin luokkaa, se vaahtosävyte ja yks kestosävyte. Suosittelen!

      Poista
    2. Esim. postausta tehdessä bugittaa ihmeellisesti tuon tekstinsyötön kanssa ja muutenkin vaan blehh, muutenhan tuo on aika rakkaus.

      Jeees, hyvältä kuullostaa :3

      Poista
  8. miten voitkaan olla noin täydellinen :c

    VastaaPoista
  9. harmaat hiukset forevöööör !

    VastaaPoista
  10. Oot ällö nolo lissu

    trololololololololololol

    VastaaPoista
  11. Oi ihana väri!:D<3 Oon niin kade ku tekis mieli ittekki vetää vähän hopeisemman sävyseks, mutta en viittis noita pidennyksiä rääkätä enää yhtään enempää. :D No, ainahan on hopeashampoot ynnä muut:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hopeahoitsikkaa ja hopeahoitoaineita/suoravärejä vaan kehiin. :) Niillähän tääkin on saavutettu hiuksia rasittamatta!

      Poista
  12. joo tää kommentti ei liity oikeastaan mitenkään koko blogiin mut sun on pakko kattoo tää:D♥

    http://www.youtube.com/watch?v=xy2RpVmAQPI

    tuut nii nauramaan XD♥

    ja tossa on sitten marsuja !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säälitti toi marsu, näytti vähän hämmentyneeltä ton auton kyydissä. :(

      Poista
    2. mm sama mutta noi äänet ! ♥ en tiiä muuten meneekö tää marsublogin puolelle, mutta siis en oo saanut sieltä selkoo että ootko / ootteko ostanut mitään marsua eläinkaupasta?

      Poista
    3. Kaikista marsuista on siellä omat tarinat. :)

      Poista
  13. Voooi, oisit pitäny blondit/ tommoset kivat harmaat! Ne sopii parhaiten sulle mun mielestä, varsinkin tälleen talvella ;u;

    VastaaPoista
  14. kävin stalkkailemassa eilen oisitko ollut cybershopissa työvuorossa, mutta etpä ollut :(.

    VastaaPoista
  15. ja onko sulla vielä postausta ihonhoitotuotteista joita käytät, kun ihosi on noin ihana sileä ;___; <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ooooo. :> Mut en käytä mitään erikoisia tuotteita, lähinnä e-pillerit pitää näpyt poissa ja veden juominen, jonka kyllä unohdan usein.

      Poista
  16. nuo sun hiukset !!!! <3_<3 nii ja lävistykset !

    VastaaPoista
  17. jos oisin poika menisin naimisiin sun kaa

    ps kännykällä ei voi kommentoia </3

    VastaaPoista
  18. voisitko kenties auttaa mua eräässä tukka-ongelmassa? nyt viime kertoina juurikasvun värjäys on jotenkis kussut, koska hopeashampoo ei tartu kuin vain alahiuksiin ja juuri paistaa keltaisuuttaan! olen jo pitkään värjännyt itse ja hyvin on mennyt kunnes tämä tapahtui.
    Oisko sulla mitään vinkkiä miten saada taas kaunis harmaa tukka takaisin? Pitääkö mun värinpoiston ja blondivärin jälkeen jättää se hoitoainen väliin ja odottaa, että koko juuri on yhtä hamppua? :D

    nimimerkki MiksiEnHarmaannu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa auttaa ollenkaan, koska painin saman ongelman kanssa. :D

      Poista
  19. Oi että, tuo väri on upea! :D Ite en uskaltaisi lähteä sekoittelemaan, mutta hyvä, että itse uskalsit :D Mutta mä olenkin vainoharhainen kaikkien hiusvärien suhteen, hyvä että uskallan laittaa pinkin sekaan hoitoainetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite sekottamalla saa parhaat värisävyt, ja koska suoravärit eivät sekottamisesta mikskään mee ni on hauska kokeilla kaikkia uusia juttuja. c:

      Poista
  20. tabletteihin saatava blogger on ihan susi. kuvat menee kaikki postauksen loppuun ja ovat aivan hirvittävän suuria, tulevat reunojen yli. en suosittele! kokeileppa ladata puhelimeesi blogger, sama susi se on tabletilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tykkää siitä Blogger-sovelluksesta, niin käytän Bloggeria puhelimella ihan normaalisti netin kautta. :D

      Poista
  21. näin sut eilen seppälässä! ja sun hiukset oli ihan mahtavan näköiset :3

    VastaaPoista
  22. Oon niin kateellinen kun sulla on aina niin kivan väriset hiukset, toisinkun mun päähän ei sovi oikein mikään ja mulla on aina ongelmia näitten kanssa :'D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut ihan sama kuinka kiva tukka, ni kyllästyn aina kuitenkin. :'D

      Poista
  23. Toi viimesin tukanväri on ihan älyttömän hieno :3 + Mulla oli se ongelma että ajatuksissani jätin värinpoiston pois (punanen tukka) ja pistin platinan siihen, no tuloksena sitten kellertävä tukka... Onneksi sain sen pian pois :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :3 Ois siitä varmaan värinpoistonkin jälkeen tullu keltanen. :D

      Poista
  24. ZOMG mikä tukka! Maugas!

    VastaaPoista
  25. näin sut lauantain cyberis :Ddd

    VastaaPoista
  26. jaha seuraavaa väriä ootellessa, ei pitäs mennä kauaa?

    VastaaPoista
  27. Miksi ihmeessä värjäät tukkaasi niin usein? Onko tylsää? Johan sulla ei oo kohta tukkaa ollenkaan päässä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska se on kivaaa ja mulla on tuhansittain toteutettavia ideoita! :D Ei hätää, ei se tipu. <3

      Poista
  28. wäwäwäwäää!! oot vaaa niii lutune c: ooon lukenu sun koko blogin alusta loppuun nyt täs parinpäivän sisäl ja hihkunu ja hymyilly ku idiootti sun teksteille (oon varmaaa keränny paljon huolestuttavia katseita) mut niii oot vaa nii kaunis, söpö ja kaikeee.... lupaan tulla joku päivä säikäyttä sut kaupungil jos nään sua xd

    p.s. sun viedeopostauksiii on ihana kattoo varsinki se pisin minkä oot kuvannu varkaudes sun löpinöit on vaa ihanaa kuunnella :DD

    p.p.s. aina ku nään et oot kirjottanu uudentekstin niii päivä paranee huomattavasti ^___^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awwwwwwwwww oot ihana. <3 Kiitos paljon ja tuu vaa moikkaamaan! :3

      Poista
  29. http://eldoking.blogspot.fi/

    Nuorukainen, yksivärisiä hiuksia vihaava ja valokuvausta koko elämänä pitävä tyttö. Tunnetusti aina pienin ja toivottavasti en-kasva-aikuiseksi-tapaus. Huonoa huumoria pidän hyvänä ja tykkään jauhaa muutenkin kaikkea turhaa shaissea.


    :DDDDDDD susta otetaan mallia !:DD ahhhahahaaha eikää ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähän on joo tuttuja piirteitä tossa esittelytekstissä.. :DDD

      Poista
  30. hihi onks sun ikkunas joku tossa toisen kollaasin kolmannessa ja neljännessä kuvassa :3333

    en tiedä kuinka väärin nään mut ihanku tossa ikkunassa huitois joku n__n'

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.