29.5.2013

I want loads of clothes and fuckloads of diamonds.

Hiphei Helsinki. On se ainakin kesäisin ihan kiva paikka. Vierailin viime viikolla ensimmäistä kertaa Koffissa, kun Ollilla oli siellä läksärit. Kunnon hipster-puisto sekin! 


Tosiaan, Ollihan roudasi kavereittensa kanssa sinne oman sänkynsä ja piti sen päällä puheen, joka päättyi Heil Hitlermäisiin käsimerkkeihin. Taas semmoista meininkiä, ettei ihan joka päivä nää. Huonosta varustuksesta johtuen en jäänyt sinne kovin pitkäksi aikaa, koska pylly paleltui.


RUOHOlahdessa taasen kerran. Yritin kamerahuorata, mutta onnistuin vaan tiputtamaan kännykkäni.. Käy se näinkin. Poimittiin tuolta jostain puistosta marsuille vähän heinukoita ja oli muuten maailman onnellisimmat neljä karvapyllyä sinä iltana.


Tuli kivasti lomarahhoo ni oli varaa shoppailla. Neljä ekaa paria on hankittu Crazylta ja ainakin noi tyrannosaurukset on just eikä melkein sitä, mitä oon ettinykkin terveisin ikuinen matelija ja dinofani! Näin unta, että Ginassa myytiin legginssejä dinoilla varustettuina ja aijaijai kun unet tulisivat joskus toteen. Mul ois dinoleggarit ja oisin maailman paras Pokémonkouluttaja ainessi. 

Metalliset plugit taas tilasin Ebaysta joltakin, josta sai kustomoitua ittellensä kuvat. Jos saa ihan mitkä tahansa maailman kuvat, niin mistä aloittaa? No luonnollinen vastaus on tietty, että Pokémonista ja One Piecestä. Raichu löytyy jo tatskana niin seuraavaks siistein kuva koneelta löyty Lugiasta.


En vois olla tyytyväisempi näihin aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ehkä rakastan noita wanted-postereita ja ehkä vähän tykkään Acesta (omistan jo yhden t-paidan ja kaulakorun köhkäh) ni eikös tää oo aika ilmiselvä valinta. Onneks tähän samaan teemaan voi tilata muitakin hahmoja sitten, kun rahaa riittää. Ainakin Luffyt menee ostoslistalle!


Blöblöö metrossa, kamerahuoraus ei katso aikaa, eikä paikkaa, vaikka kanssamatkustajat vähän kummenksuen mulkoiliskin.

Nyt yritän ottaa urakaksi vastata noihin kommentteihin, niitä on kerääntyny 130 ja aikasimmat on huhtikuulta.. hups! Elkää siis ihmetelkö sitä, jos teidän kommentit ei tuu heti näkyviin. Ne käy eka mulla hyväksyttävänä ja jos en vastaa niihin heti ku julkasen ne, niin ne vastaukset kyllä sitten unohtuu. Ja siks niitä kerääntyy tonne odottelemaan julkaisua. Ja siksi koska oon vähän laiska välillä kun istun koneella, laitan vaan aivot narikkaan ja päivittelen Facebookin etusivua..

16 kommenttia:

 1. OOOAAA inhoon plugeja mutta nyt on kyllä niin komiaa korua että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään enemmän tunneleista mut ei niihe oikee hienoja kuvia saa. :<

   Poista
 2. siis mitä noi plugit on? siis... onks ne venytyskoruja vai miks multa meni ihan ohi :D

  VastaaPoista
 3. Oijjoi oon himoinnu noita dinoja ja pleikkari nappuloita siitä asti ku ne tuli! Pakko ehkä ostaa varastoon ettei ne lopu ennen ku pääsen mun tavote kokoon :))

  VastaaPoista
 4. Höhö hehe täällä Oulussaha tosiaa lähtee kolomatta viikkoa kohta 20+ helteet (: Ollu makosasti kaua jo yli sen 25 astetta :D Mutta ei siinä, tykkään kyllä vähä enemmä vähä liian kylmästä ku vähä liia kuumasta :C Pue kalsarit tyttörukka!

  VastaaPoista
 5. mä oon kuolannu noit rusettiplugei vaik kui kauan, niin ihanat!
  - mdmerogue

  VastaaPoista
 6. Uhh noi Lugia plugit on niin ihanat! ♥ Oon ihan rakastunu sun hiuksiis (taas kerran) c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja nyt haluun 3985757576 poksuplugii lisää. :3

   Poista
 7. mite iso tuo siun korva/korvat on ?c: itellä oikeassa korvassa killuttaa 12millinen pikkune listotunnelli tällähetkellä:)

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.