30.5.2013

Instagram-ongelma.

Ilmeisesti siitä lähtien kun Facebook ja Instagram löivät hynttyyt yhteen (marras-joulukuussa?) niin minulta loppui mahdollisuus kommentoida. Lähetän kommentin, se menee perille, menen pois sovelluksesta ja takaisin, kommentti on kadonnut. Ärsyttävää.

Sitten rasahti rusinat, kun en kohta pystynykkään lataamaan yhtään kuvia. Jossain vaiheessa vika korjautui sen verran, että tuhannen epäonnistuneen yrityksen jälkeen se kuva suostui latautumaan sinne. Ja nyt ei taas onnistu mikään. Ja palautetta oon tietty yrittäny laittaa kaikkiin paikkoihin, mitä vaan keksin, mutta eihän sieltä kukaan mulle vastaa saatikka tee mitään asialle.
Puhelimen netissä ei ole vikaa (käytän sitä nytkin koneella ja hyvin pyyhkii) ja puhelimen päivitykset että Instagramin ovat ajan tasalla. Kännykkääkin on buutattu. Ja puhelinhan on siis Samsung Galaxy S3. Onko joku muukin kohdannut saman ongelman? Onko joku onnistunut korjaamaan sen? Olisi ihana, jos saisin tuon koukuttavan sovelluksen toimimaan!

31 kommenttia:

 1. Mulla kävi niin että sain kyllä lisättyä kuvia ja kommentoitua, mutta en saanut poistettua yhtään mitään. En kuvia, en kommenteja. Lisäksi kuvat menivät ihme viivamössöksi, sen sijaan että olisivat olleet kuvia. Kuvia pystyi lisäämään vaan yhdestä tietystä kansiosta ( en kyllä pysty ymmärtämään miksi.. ). Ongelma korjaantui mulla kun poistin sovelluksen ja latasin sen uudelleen ja kirjauduin edellisillä tunnuksilla. Suosittelen kokeilemaan, jos et ole vielä kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten yhteen sovellukseen mahtuukaan näin paljon ongelmia.. :D

   Oon kokeillu jo paristi tuotakin, kokeilen kyllä vielä tänään uudestaan.

   Poista
  2. ah mulla oli toi sama :D oli ihan mukavaa mutta onneksi sovelluksen uudelleen-asennus auttoi.

   Poista
 2. Poista ja asenna sovellus uudestaan..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kokeillu muutamasti, ei auttanut. :D Mutta tänään testaan vielä kerran!

   Poista
 3. Sama ongelma! Varmaan joulukuusta asti mullaki, ja silloinkun se lakkasi toimimasta se suostui lähettämään yhden kuvan vielä sen jälkeen.
  Murr, yritän aina vähä väliä saada ladattua sinne jotain mutta vempain ei suostu toimimaan enkä usko että ihmeitä tapahtuu. .__. Oon ladannut koko instagrammin uudelleem muttei auttanu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollla joku alemapana neuvoi, että poistaa blogin osoitteen Instagrammin tiedoista ja asentaa koko ohjelman uusiksi. Kuulosti vähän oudolta, mutta toi korjas mulla ongelman! :D

   Poista
 4. Aika moni on joutunut väsäämään uuden käyttäjän, mikä on sekin varmasti ärsyttävää. Itse en tiedä alkaako tämän jälkeen homma rullaamaan vai ei, mutta tommosta olen kuullut!

  VastaaPoista
 5. Itellä sovellus on toiminu koko aika kun unelma. Mitä nyt on ollu satunaisia päiviä kun kuva ei oo suostunut latautuun mutta muuten toimii :)

  VastaaPoista
 6. tosi monilla joilla on blogin osote profiilissa on käyny nuin! :--o kannattaa koittaa ottaa se pois ja yrittää josko se sitte lämpenis 8--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilin eka tätä neuvoa, tää + uudelleen asentaminen korjas koko jutun. Eli tuhannesti kiitoksia! <3

   Poista
  2. joo tuo munki mielestä kuulostaa tosi hämärältä miten blogiosotteell ja kuvien lisäämisellä voi olla minkäänlaista yhteyttä :--D mutta jeee hyvä että se toimi :--) ps. oot tosi kaunis! <3

   Poista
 7. Jollakon toisella bloggaajalla oli muistaakseni sama ongelma instan kanssa.
  Se teki uuden ja sitte alko vanha toimiin. En tiedä mutta sillä saatto olla kans vaan hyvää tuuria ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se blogin osoite siellä instagrammin porfiilissa olikin sit se ongelma. :D

   Poista
 8. mulla taas jos yrittää tägää vaik jotai ni tulee vaa et yritä uudelleen ja sit se ei anna laittaa mitää. ja sekös ärsyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hö. :/ Mulla autto blogin linkin poisto sieltä ja uudelleen asentaminen!

   Poista
 9. Mä taas en pysty seuraamaan ketään:D Kun painan sitä seuraa-nappia, niin se seuraa ja sitte kahen sekunin päästä näyttää taas, etten seuraakaa.

  VastaaPoista
 10. Joillaki on toiminu instagram senjälkee ku ne on poistanu sen blogiosoitteen siitä "tieto"hommasta:) jos sul siis on siinä sitä blogioisotetta mut jos ei oo nii suosittelen kans poistamaa ja lataamaa koko sovelluksen uudestaa:)toivottavasti toimii:)

  VastaaPoista
 11. Mun kavereilla on ollu samoja ongelmia, myös tota että kuvat menee "viivamössöksi".
  Näillä ainoa yhdistävä tekijä on samsung :D liekkö vika siinä vai jossain muussa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko silläkin blogin osoite siellä Instassa näkyvillä? Mulla tuo korjas ongelman!

   Poista
 12. Sama ongelma! Oon tehny kaikkeni, mutta mikään ei auta... Loin epätoivoissani uudet tunnuksetkin, mutta niilläkin onnistu ladata ehkä pari kuvaa ja sit taas sama juttu, että mikään ei toimi. :/ mäki haluun sen taas toimimaan! (joo, instagram on elämä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ton blogiosotteen poistoa sieltä ja sitten homman uudelleenasentamista! :0 Se autto mulla!

   Poista
  2. No näköjään toimi! Outoa...

   Poista
 13. kiitti ku autoit myös toveria hädässä♥ Insta is back♥♥♥ :D

  VastaaPoista
 14. Mullakin ensin vaan en voinu ladata kuvia ku miljoonan yrityksen jälkeen, sitte vähän ajan päästä kuvatekstit hävis aina jos sain kuvan ladattua. Nyt en voi laittaa kuvia ollenkaan, en kommentoida, ja pari päivää sitten huomasin etten voi enää seuratakaan ketään..

  Koitampa tota blogiosotteen poistamista! Auttaispa..

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.