16.6.2013

I'm a sorry sucker and this happens all the time.

Käytiin muutama viikko sitten juhlistamassa porukalla mun valmistunutta poikaa, Meemua, kun se läpäisi kokkikoulun.


Sääli, ettei musta oo kokovartalokuvaa kun kerrankin olin hienona mielestäni (ja tyylikkäästi myöhässä).


Käytiin syöttämässä itteemme hyttysille jossain  Espoon puistoista. Krakamies on päivän juhlittu ja tuo parta ansaitsisi ihan oman postauksensa, niin komea se on.

 

Meemu ja sen porukat järkkäsivät meille ihan mielettömät tarjoilut. Oli lohta ja mansikoita ja raparperipiirakkaa ja ihan sikana hyvää boolia. Eli ekana maha täyteen oksennusta ja sitten vielä alkoholisoituminen päälle. En tiedä muista, mutta kolmannen tyhjennetyn booliämpärin (kaunistelematta ollaan vähän juoppoja kaikki) jälkeen olin jo ihan tuitereissa ja kaikki oli kivaa. 

Nauroin tolle jälkimmäiselle kuvalle, kun sen puhelimesta löysin koska a) ei mielikuvaa ottohetkestä b) ei mielikuvaa että mistä tuo ruusu on saatu. Ja Ringon ilme, kun se nauraa mun kamerailulle. Oli vielä kaks tämmöstä kuvaa, josta toisessa tuijotteli takana Meemu.


Loppuillasta päädyttiin ylläriylläri minne muuallekkaan, kuin Lepakkomieheen! Elinan amish/noitahattu oli kovassa kulutuksessa kaikkien muiden päässä, paitsi sen itsensä. Dogi halusi välttämättä poseerata mulle sen ja tuopin kera, okei! Tarvitseeko mainita, ettei muistanut seuraavana päivänä mitään tästä..

Viimeinen siirtymäpaikka oli bilelehtomme, eli snägärin kautta meille kuuntelemaan, kun Ringo laulaa Arctic Monkeysia/Placeboo/Queenia tms. käsittämättömän tunnepuuskan kourissa. Onneks se on kuitenkin hyvä laulamaan, vois muuten olla aikamoista kissankidutusta sekin! Ja anteeksi naapurit. Tosin eka kerta ikinä, kun näin seinänaapurini oli, kun se tuli kaverinsa kanssa lainaamassa meiltä viinipullonavaajaa (:D), joten ehkä ne ymmärtää.


Seuraavana päivänä lähdettiin Elinan (kuvaaja) ja poikien kanssa viettämään aurinkoista darrapäivää Lapinlahteen vanhan mielisairaalan luo kaikenlaisen mässyn kera (cheddarpopparit ftw). Vähän lagista, (syötiin mm. heinää, hakattiin Ringoo oksilla jne) mutta ihan jees silti.


Mekko ja hattu - H&M, laukku - Ebay.

Kävin seikkailulla ja löysin rannan, jossa kävin sitten heittämässä jaloistani talviturkin. Vesi oli kylmää ja hiekka täynnä lasinsiruja, eli ihan jännä seikkailu siitä muodostui kuitenkin.

11 kommenttia:

  1. Tossa yks päivä kävin näyttää pikkusiskolle stadia, ku se ei usein lappeenrannasta helsinkiin pääse, näytin sille siin samal cyberin ku aattelin et se tykkäis ;D (irtosha sil toppi mukaa) ku lähettii jatkaa matkaa ni se oli nii haltioissaan sun tukasta ja kehu kauheesti mite nätti oot! Tuskin monien asiakkaiden seasta sitä pientä tapausta muistat, mut iloksi iltaas ainakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awww, söpö! Kyl mä muistan itseasiasssa. :> Sano sun pikkusiskolle terkkuja!

      Poista
  2. Kauan oot pitäny vaalennus-ainetta päässä kun oot värjänny juurikasvua niin et oot laittanu sit päälle suoravärin?

    VastaaPoista
  3. Oi noi sun hiukset on niin mahtavat !! Tosi kaunis oot :3

    VastaaPoista
  4. mul on samalaine paita ku sun kaverilla ekas kuvas >:} (ja tää oli nii tärkee, et oli pakko kommentoida :pp)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mun poikaystävä. :---) Oli tärkee. XD <3

      Poista
    2. joo nii ajattelinki et on, mut en ollu varma ni laitoin vaa kaveri :DD

      Poista
  5. sanoppa Vilu yks juttu, ostin cybershopista sen vaalennusvärin mikä se nyt onkaan ja värjäsin sillä latvat mun mustista pidennyksistä, hyvä jos ees huomaa värieroa :( eli mitä teen? haluisin dip-dyed pinkillä tai lilalla tai molemmilla mut tuskin tohon tummanruskeeseen tarttuu :/ vedänkö niihin uudestaan vaalennuksen vai hä? Sit ne kyl lhenee koska nyt jo niin hamput :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidennyksiä ei saa ikinä vaalentaa. :) Ja huono vaalennustulos luultavasti johtuu joko siitä, että pidennykset eivät ole aitoa tai siitä, että musta ylipäänsä vaalenee huonosti. Eli osta vaaleat pidennykset ja värjää niihin mustat dipit. :)

      Poista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.