6.7.2013

Tonight we all die young.

Kännypäivitys jippijajei!


1. Sinnittelin värjäämättä juurikasvua n. 2kk, kunnes sitten luovutin. Samalla pehkosta tuli vaaleempi, kun latvat olivat haalistuneet jo ja tarkan&taidokkaan värin huiskimisen ansiosta vaalensin vahingossa puolet päästä. Ja kun sitä mun juurien vaalentajaa edelleen jatkuvasti kysellään, niin mainittakoon taas, Swartfhhfhfhfhhkopfin sävy 00A on mun haalealle maantiejuurelle ihan tarpeeksi tehokas.

2. Ostin Cyberista 45cm #613-sävyset pidennykset tukkaremonttia varten, kun vanhemmat pidennykset olivat liian tummat pinkit.


 1. Kolarin jälkeen vietettiin iloista jussia. Pistin pöksyt jalkaan (en siis ollu perse paljaana siihen asti ollut, vaan shortseissa) ja kohta ihmettelin, kun niissä tuntui oleskelevan joku muukin kuin minä. Parin jättihämähäkki-kauhuskenaarion jälkeen kävin vetämässä housut nilkkoihin ja sieltä löytyi kaikeksi onneksi vaan vihreä matoinen. Huh!

2. Miika ja Henrik mökkifiiliksissä.


Oon ihan tajuttoman perfektionistinen pidennysten ja oman tukan välisen sävyeron kanssa, mikä yleensä estää mua pitämästä suoraa tukkaa. Päätin kuitenkin Tuskailujen kunniaksi ja hevimeiningin nimeen pakottaa itseni ovesta ulos tukka suorana. Kyllä minä ainakin itse ihan selkeästi tosta ekasta kuvasta erotan oman tukan ja pidennykset, mutta ehkei se aina oo niin nuukaa. On sitä selvempiäkin pidennyksiä nähty (ja aika paljon liikaa muuten niitä että pssst ryhdistäytykää).


Pari kuvaa maailman parhaasta Patrickista, kun se on niin söpö. Ekassa ollaan seikkailulla Espoossa, kun halusin vapaapäivän kunniaksi käydä peeloilemassa Toys R' Usissa ja hän minut sinne suostui viemään. Intoiltiin kaikkia leluja sen ajan, minkä ehdittiin. Siellä oli myös ihanan paljon Pokemon-kortteja ja kaikkia erikoispakkauksia, että ostin niitä pari. Yhden semmoisen, missä saa Reshiram-kortin ja -figuurin ja neljä korttipakkaa, semmoisen kolmen pakan ja yhden erikoiskortin paketin ja vielä yhden Lugia-figuurin, joka oli alennuksessa. Olin maailman onnellisin pikkutyttö, kun istuin kaupan edessä olevassa liukumäessä niitä availemassa.

Toisessa kuvassa ollaan kaverin mökillä, pojat ammuskeli joillain kivääreillä samalla, kun minä etsin sisiliskoja, käytiin ihailemassa hamppupeltoa ja lopuksi käytiin kalassa. Kalaa ei tullut, koska pojat oli huonoja (no ehkä kalat olivat). Itse en virvelöinnistä/uistelusta/mitälienee perusta, kun ei silleen saa koskaan kalaa. Paitsi minä ekan kerran kokeillessani pienen hauen, mutta sitä ei lasketa. Mato-onginta on parasta ja piste.


Äsken koneella istuessani tein muuten hyvin jännittävän havainnon, kun huomasin mittanauhan kurkistavan yöpöydän laatikosta. Kaikista vaalennuksista, kurituksista, pidennyksistä, leikkauksista, lämpökäsittelyistä sun muista laiminlyönneistä huolimatta mun tukka on kasvanu 10cm. Alle vuodessa! Eka kuva on viime elokuulta, kun tukka kävi järkyn vaalennusoperaation turkoosin takia ja päätyi hyvin lyhyeksi punaiseksi. Tästäkin vielä vaalensin usealla vaalennuksella ja värinpoistolla takaisin blondiksi (+ leikkaus), josta pinkki/lilaksi, pinkiksi, vaalensin takaisin blondiksi, harmaaksi, siniseksi (+leikkaus), vaalensin vaaleanvihreäksi, violetiksi, vaalensin blondiksi (keskimmäinen kuva), tukkaa leikattiin, harmaaksi ja taas takaisin pinkkiin. Ja silti se vaan kasvaa saatana. On tuo ihmeellinen tuo minun tukanlaatu. Ei se kyllä nytkään mikään loistokuntoinen ole, tukka jää käsiin harjatessa ja latvojen siistimisaika on varattuna työkaverille/uudelle vakikampaajalle. Ja uus tukkaväri ois haaveissa myöskin röhröh.

53 kommenttia:

  1. UUSI VÄRI

    Mikämikämikämikä :o

    VastaaPoista
  2. miks innostuin siitä ku luin vahingos että kännipäivitys....... :DD:D:D tää on kyllä niin hyödyllinen kommentti että huhhuh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-----D oot vähän tommone sitten. <3 Hirvee örvelöpäivitys vois kyllä aika herkullinen juttu! :D

      Poista
  3. minkäs väristä meinasit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kerro! :> Mut villeissä väreissä pysyn edelleen. :D

      Poista
  4. tukka on kasvava luonnonvara. repesin kun luin lauseen
    "Ja silti se vaan kasvaa saatana"
    XD

    VastaaPoista
  5. Nyt on pakko kysyy et paljo sie painat : O tuntuu että ollaan ihan saman kokosia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä, ei oo vaakaa. :< Viimeksi kun kävin jossain punnitsemassa niin taisin painaa jotain 52kg tms, lihavin mikä oon ikinä ollu. >:( Mut nyt oon ehkä hyvällä tuurilla laihtunukkin vähäsen että en kyllä tiiä!

      Poista
  6. en kestä oikeesti, sää oot niin täydellinen ja ihana :(

    VastaaPoista
  7. voi hyvää päivää kun krapulapäivääni piristi ajatus kaalimadosta housuissa ;) tähän väliin pieni usko eevertti luttinen-hihitys IHHIHI! oot paras!

    VastaaPoista
  8. HEII SANO JOKU LUOTETTAVA MYYJÄ EBAYSSA JOLTA TILAAT SAMPALLE KUORIA?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikee seuraile myyjiä, tilaan vaa mistä saa halvalla. :'D

      Poista
  9. toi toukka näyttää ihan karkilta!! :)

    VastaaPoista
  10. Sulla kun on ollut noi punaisetkin hiukset,niin kuinka vaalea sen pohjavärin pitää olla että punainen suoraväri tarttuu siihen? Eli siis yksinkertaisesti haittaako oranssi/keltainen väri vaalennetuissa hiuksissa ennen punaisen länttäämistä päähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tarvii olla kovin vaaleekaa ees että punanen tarttuu, mut mitä vaaleempi pohjaväri ni sitä kirkkaampi lopputulos! :) Oranssi ja keltanen ei haittaa, saattaa vaa tehdä tukasta vähän kirjavan.

      Poista
  11. oot tosi nätti ja sulla on ihan jumalattoman ihanat hiukset! <3
    nyt on kyllä ihan pakko kysyä, että etkös sä oo ollu cybershopin sivuilla jossain mallina? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :>

      Juu oon mie ollu kolmesti ja neljäs kerta on tulossa luultavasti. :>

      Poista
  12. Mistä tulee blogin nimi "Jack the materialist" ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juha_tuska on nikki kaikkialla ja sit Jack the ripper ni jotenkin siitä morfautui tuon materialistin avulla. :D

      Poista
  13. LUGIA !!!!!!<333333333666 tapa mut haluun sellase lemmikklugian itelleni ja paijaan sitä aina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekkin. ;___; Voisin lentää sillä vaikka töihin.

      Poista
    2. XDDDDDDvoin kuvitella ku parkkaat sen siihen ruutuu ja ihmiset kattoo iso suu auki

      Poista
    3. Ei haittaa, kuhan lugian saisin. <3<3 Voittaa metrot 100-0!

      Poista
  14. musta tuntuu että seuraava väris olis jotenki turkoosi........

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ku kattoo ni eikös se oo aina kierrossa seuraava pinkin jälkeen.. :'D

      Poista
  15. Oon värjäämäs ihan valkoseks saatua tukkaa turkoosiksi noilla suoraväreillä mitä käytit omaan turkoosiis ja alkaa kuumottaa et sopiiko ne. Joten kysyn nyt valmiiksi jos huonosti käy, et saako turkoosin pois näkyvistä, jos värjää ruskeella kestovärillä siihen päälle? Pelottaapelottaa. + Voitko antaa vähä rohkeutta kohdata kaikki kadulla peräänhuutelijat, jos turkoosin pidänkin? Kiitos jo valmiiksi vastauksesta ja rakastan tätä blogia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon käyttäny Peacock Blueta ja Stargazerin Tropical Greeniä ainaki kerran molempia. Tropicalista tykkäsin ehkä enemmän. :> Saa jotenkin, mutta se vihreys paistaa kyllä ruskeestakin läpi. :D

      Elä välitä niistä, sulla on makee tukka sun mielestä ja se on parasta. :>

      Poista
  16. ihanaaa että en ole ainoa perfektionisti pidennysten suhteen :D joskus en edes laita niitä kun on "eri" väriset ja kaikki aina sanoo että ihan hyvät on kattelen niitä jopa eri valoissa :D esim. ulkona makuuhuoneessa ja kylpyhuoneessa, koska erinlainen valaistus :D Muutenkin olen neurootttinen hiusteni suhteen, mulla on siis punaiset hiukset ja en siedä jos ne on vähänkin haalistuneet, tuntuu että shokkivärjätyt hiukset ei omaan silmään ole KOSKAAN tarpeeksi kirkkaat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama neuroottisuus täälläkin. XD Joskus oon ottanu jopa pois päästä ku oon tajunnu värieron jostai muusta peilistä esim. matkalla töihi tjsp. :D

      Joo sama mulla ton kirkkauden kanssa. Aina siellä on joku haalistunu kökkö!!

      Poista
  17. heh, näin sut kampissa eilen, mutten oikeen keksinyt mitään sanottavaa, niin en kehannut tulla juttelemaan mitään :D mutta se sun mekko oli tosi kivannäkönen! saanen tiedustella mistä oli hankittu? :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höö oisit vaa tullu! :> Kiitoskiitos, Hooämmältä se o!

      Poista
  18. Vilu, miten pääsit yli sun ja sun ensimmäisen poikaystävän erosta ( joo mä en toki saanut ambulanssissa ilmoitusa et oon nyt yksin )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hölmöily ja aika. :D En oo ehkä paras antaa vinkkiä koska olin vähä huono..

      Poista
  19. ootko perjantaina tai lauantaina töissä? siis tän viikon :D vois tulla moikkaa jos oot

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin molempina, mutten ois paljastanu kuitenkaa aikasemmi. >:)

      Poista
    2. en nähny sua o.o

      Poista
    3. Emmää koko päivää tietenkää siel ollu. :>

      Poista
  20. Kivat noi siniset hiukset mitkä instasta bongasin 8) Pidä noi ainakin _herken_ :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkoosit!! :D Ehkä pidän, ehkä en.. :'D Piti tulla tosiaa semmoset vaaleensiniset/vaaleet turkoosit mut vähän tein liian tujun värin. XD

      Poista
  21. ku värjäät sun juurikasvun tolla 00A nii meneekse siit iha vaaleeks vai jääks siihe kellertävä sävy? itellä on senverran tumma toi oma tukka nii yhellä vaalennuksella jää se pieni kellerrys :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menee melkeen valkoseks, ehkä pieni kellertävyys jää, mutta senki saa taitettua pois. :> Mulla on aika vaalee oma tukka niin siksi näin.

      Poista
  22. oon platinablondi pojanrääpäle ja nyt oon päättäny että veän mustan emoletin. elikkä mitenkäs mun pitäs sun mielestä menetellä näiden mun ihkublondien kulmakarvojeni kanssa etten ihan hoopolta näyttäis, vinkit kehiin jooko? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värjää ne. :> Marketeista saa semmosia värejä kosmetiikkaosastolta.

      Poista
  23. Aaa no tarkemmin ku katon nii kyl ne turkoosit oli XD Alkaa värisokeus vanhetessa iskeä. Mut musta toi on sulle sopivin väri! Ja ei niin nähty kuin pinkki :D On sekin kiva, tiedän että palaat siihen vielä >:) Onko syksyksi punaista suunnitteilla? ::D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pilkunnussintaa! :D Kiitti! Toivon, että skippaisin sen joka syksyisen punaisen ja sen jälkeisen hirveän vaalennusprosessin tänä vuonna..

      Poista
  24. Ääh...Tää vaikuttaa tosi OUDOLTA ja sillee ja Tää ei todellakaan liity tähän postaukseen tai silleen mutta näin sun youtube-tilillä jossai videossa sellasseen Pikachu-puvun sun päällä... Ostitko sen Ebayltä?Jos jostai muualta, nii mistä? Monella eurolla sait sen?? Itse löysin sellasseen sieltä ebaylta ja sen myyjä on Iso-Britanniasta kotosin. Se puku meenee pois myynnistä elokuun 14.päivä... Laskin että toimituskulut ja tuotteen hinta on yhteensä jotain 50 euroa. Ongelmana on se, että äiti ei suostu ostaa sitä. Haluaisin tietää, ostitko ite se Pikashu-puvun vai sun äiti tai ketä vaan...Tää tuntuu tosi hölmöltä mutt miten voisin suostutella sen ostaa mulle sen.. oon haaveillu siitä kivan kauan mut kuolaan sitä...Pidät mua varmaan tosi hölmönä tai et voi auttaa mua tässä asiassa.. mut olis kiva jos vastaisit että jos sen puvun sais jostai halvemmalla? :c Terveisin Pikachu-höpö-Vilu-Fani jostai pyllystä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin Akinaiblog-nimisestä nettikaupasta, mut kannattaa ostaa Ebaysta koska tulee paljon halvemmaks. :) Sieltä makso 75e. Sillon mun äitin poikaystävä osti sen mulle, koska siellä piti olla luottokortti.

      En kyllä osaa sanoa. Ekaks pitäs sun saada se luomaan Paypal-tili. :D

      Poista
  25. Mooi :) ajattelin kysyä yhtä juttua pidennyksiin liittyen kun sä asiasta ainakin teidät tosi paljon :3 eli siis ostin viikko sitten cybershopista pidennykset, ne vaaleemmat, ja pidemmät, 52cm(?) Oon aika tarkka oman tukan hoidon suhteen ja tietty myös pidennysten ja oon käyttäny tosi usein noihin semmosta laadukasta kampaamosta ostettua öljyä. Niistä kuitenki irtoilee hiuksia.. uskon että se on ihan normaalia että niistä jonkin verran välillä lähtee mut tänään lähti semmonen pikkunen nauhan palanen yhen nauhan päästä :((( ( ehkä 2mm pitkä mut lähti ainaki 5 hiusta siinä ja mun mielestä se on ihan hirveesti :DD) nii ajattelin kysyy että olisko mitää konstia jolla sitä hiusten lähtöö pidennyksistä vois vähän hillitä :)? kiitti <3

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.