21.2.2010

Seventeen and dumb

Tää on sitten kirjoitettu keskiviikkona, mutta koska en saanut tätä ulostettua silloin, laitan sen nyt tänään ajankohtavirheineen kaikkineen. Enjoy! Tosin kaikki kuvat on abiristeilyn camwhoretusta, voiko epäjohdonmukaisemmaksi jutut enää mennä? :-----D

On se niin ihanaa olla abi; tänään potkiaiset -> baariin, huomenna penkkarit -> baariin, perjantaina abiristeilylle -> baariin. Abivuosi, mikä ihana tekosyy pitää neljän päivän aivot-olalle-ryyppyputki. No juu, koska hynätsyä on hyvin rajallisesti, taitaa se juopuminen jäädä sinne perjantai-iltaan. Emmä tietenkään pahastu, jos joku vähemmän tai enemmän juopunut tyyppi mulle sattuis juoman tarjoomaan, heheheoohoo.

Eilen vinguteltiin Markun kanssa Jyväskylään tehtävänämme pelastaa maailma, tai ainakin hakea se mun penkkaripuku. Btw, älkää luottako junan vessoihin hiusten suoristuksen toivossa. Ensinnäkään se töpseli ei antanut jatkuvaa virtaa, vaan pätkäs sen silleen, ettei se rauta ehtiny lämpenemään ollenska. Toiseksi, siellä sai harottaa mitä omituisimmassa haara-asennossa, ettei ollu naama siinä pöntössä, kun se tasapainottaminen oli niin vaikeata. :D Mä en tajuu, kuinka mä aina möhlin tukan/naaman, kun lähden muille paikkakunnille. Taas pehko näytti joltain harakan raiskaamalta. Noh, enivei.

Juna oli yllärii, myöhässä. VR:n mainoslauseeksi pitäis laittaa jtn ''VR ja varmasti myöhästyt!'' tai ''VR, omalla vastuulla''. Taidan myös taitaa kouluampujan katseen, kun ei meinattu päästä junasta ulos kun jo porukka yritti vängätä sisään ja saatoin katsoa yhtä jätkää vähän murhaavasti siinä tilanteessa. No ainakin se päästi ohi.. :---D Seuraava haaste olikin, ettei se linikka, millä oli tarkotus mennä, lähtenykkään siitä mistä mä olin kattonu. Noh, jouduttiin kuitenkin siihen ja selitettiin epätoivoisesti kartta kädessä puoliulkomaalaiselle bussikuskille, että voisko se sanoo missä pitää jäädä. Ai miten niin hä, mitä turisteja? Onneksi se mies oli kuitenkin ihana, ja huikkas meille ''heij neijdit'' oikealla pysäkillä. <3

Jes, päästiin tulliin, jossa ilokseni sain maksaa vielä vähän lisää siitä penkkaripuvusta. Kuudenkympin puvusta vaikeuksien kautta voittoon, 150euron puvuksi. Noh, rahaahan se vaan on.. :------------D Ja viralliset jutut oli hoidettu, eli päästiin shoppaa! :3 Maarit oli ihan hönä ja ulalla koko Jyväskylästä, pääsin vihdoinkin pätemään jollekulle opastuksen muodossa! (Yleinen vitsi tässä onkin se, että allekirjoittanut on tosiaankin eksynyt Kamppiin. Älkää kysykö miten onnistuin, mä en tiedä. Se oli hyvin hämmentävä ja sokkeloinen paikka, jopa viidennen kerran jälkeen... :---D)

Joutu kyllä siinä shopatessa väkisinkin huomaamaan mun ja Maaritin kauppojen penkomistahdin erilaisuuden, siinä missä mä läpipierasen pari, kolme kauppaa, sukeltelee se Maarit vielä siinä ensimmäise puljun oven edessä sijaitsevassa alelaarissa. Ja koska shoppausaika oli hyvin rajallinen, jouduin mä olee se kyllästyvä aviomies, ja muistuttelemaan vaimokkellee jatkuvasti aikarajasta. Saatiin kuitenkin kyylättyä suurinpiirtein kaikki listatut kaupat läpi, ja vielä ehdittiin linikkaankin ajoissa.


Totall badass don't-have-money-for-ed-hardy-paita, josta Maarit kustanti osan mun joululahjana, Fiorellasta. Onko joku muu, jonka mielestä Fiorella nimenä tuo mieleen ennemminkin mummon traktorin kokoiset pitsipöksyt, kuin wnb-nuorekkaan vaatekaupan? Siis puhun nyt kaupan nimenä, ihmisen nimenähän toi on ihan kiva. Pääsin todistamaan myös vihdoin niitä Demifeimejä Fiorella-farkkuja, ei edes Maaritin tarvinnut sormella osottaa, kun tajusin jo mistä on kyse. Järkyttävää, mun verkkokalvot ei ikinä toivu tästä. Plus muusta Fiorella laadusta, tohon paitaan on liimattu jumalaton määrä kimalletta, ja mä oon niin kawaii, et kakin glitteriä jatkuvasti.


Ja koska oon ollu supernärkästynyt hukattuani mun aarrepussin (aka. kämänen minigrippussukka, jonka pohjalla on muutama hassua rautanappia as known as lävistyskorua), niin mä sit ostin itselleni lohdutukseksi kauan kuolaamani hevosenkengät. :O ♥ Mut mua häirihtee, nää tuntuu jotenkin liian isoilta, mut kokoo pienemmät (8mm, ysimillisiin harvemmin törmää missään) on taas ihan liian minit mun torbedohuulelle. Pitää varmaan sit joskus, kun heitän Crazy Factorya korutilauksella, niin testata sieltä niitä 9mm renkaita.

14 kommenttia:

 1. Ahaha ihana lukee juttuja itestään. :---D Varsinkin toi vaimo-mies-juttu oli niin osuva!

  VastaaPoista
 2. Pink Chihu: Salaisia perverssioita? >:D Niin olikin, senkin kuhniva nainen. :D ♥

  VastaaPoista
 3. Oi että oot söpö ^^
  söri, noi sun pidennykset ei oikee osu ..

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiits! :3 TIEDÄN, meinasinkin valitaa niissä sit seuraavassa postissa. :D Mun hiukset OLI alta vaaleet, mut pesin koko hössäkän kerran ja ne veti ton pinkin itteensä ja tadaa = oranssi. Länttäsin ne silti päähän ihan uhalla. >:C

  VastaaPoista
 5. aws olet ihan hirmusöpöliini ♥

  VastaaPoista
 6. Voi vitsi miten siistit hiukset sulla! :>

  VastaaPoista
 7. Saat kertoo mulle miteen tehdään taustasta kuviollinen. :---( Söpö Pika.

  VastaaPoista
 8. Pink Chihu: Ehkä, ehkä en. ;>

  VastaaPoista
 9. Pink Chihu: Että ehkä, ehkä en >:)

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.