6.2.2010

Your dreams and your hopeless hair

Eilen lähdettiin yhdentoista aikaan Antin kanssa Jyväskylää kohti huristelemaan bussukalla. Nähtiin siellä sitten Mokkista ja muita kavereita, mutta sitä tullijuttua ei saatukkaan hoidettua, kun kaikki ei taas menny niinku piti ja ei sitten saatukkan haettua sitä mun penkkaripukua. :D Noh, aina ei voi onnistua. Ja vaikka ei pitänyt ostaa mitään niin noooooo.. voitte arvata.


Sininen tyllihame 9e, H&M. Tää oli semmonen pakollinen ''mut se on alessa..''-juttu. Meinasin kesällä Ruotsissa vieraillessani kaapata mukaan tämmösen pinkkinä, mut sit jäin miettimään, et tuleeko sitä kuitenkaan käytettyä. Nyt mun oli pakko saada toi tyllihyökkäys mukaan, kun se on niin ihanan puff ja halpa.

 

  

Kun en sillon viimeksi saanut H&M:ltä ryövättyä mukaani yhtään harmaata toppia, niin nyt sainkin kaksin kappalein, hähää! Nää kaverit makso 5e ja 6e.

Sit löysin Carlingssista maailman sympaattisimman hupparin, mut se makso 30e ja mun rahatilanne ei enää joustanu yhtään. Olin ihan möö kun jouduin jättämään sen sinne kauppaan sovituksen jälkeen, tietty se sopi täydellisesti. 

Loppuaika, eli puolisen tuntia me hengattiin lihatiskillä ja sit pitikin jo rymytä linikkaan ja lähteä takaisin Varkauteen. Tietty Antin piti olla vielä ihana poikaystävä ja pelastaa mun materialistinen masennus sen hupparin suhteen.


Se oli ostanu sen mulle, kun mä olin nostamassa rahaa. :( Mawww. ♥ Toi hupparin naru näköjään heittäyty vähän villiksi tossa kuvatessa.. Mut naamallisia mustekalan näkösiä popkorneja! Ja toi väri on niin karkkimaa ettei mitään rajaa. Mä kyl tiedän et eräs nimeltämainitsematon Nora ei oo varmaan kovin innoissaan tosta väristä, keltanen kun ei ollenkaan kuulu vaimon lemppareihin, mut ei se mitään, Muumimamman keltanen on musta ihan ällösöpö ja mukava piristys näihin muuten tylsähköihin tummanpuhuviin talvivaatteisiin. :3


Kuvasin myös tän pääskyskorun, joka jäi uupumaan viime shoppauskuvista. Seppälästä bongasin.

Niin juu, niiden pidennysten kohtalo..

 

Toi oli värjäystulos vaalennuksen ja pinkin jälkeen, raidallinen. Mokkis vei noi kouluun tsiigattavaks, ja eihän ne ees oo kokonaan aidot. Siis pientä kusetusta, kaikkialle oli tungettu teksti, et 100% human hair ja sit niistä noin puolet on muovia? Ja vaikka tilasinkin vähän halvemmasta nettikaupasta, niin toi on se sama paketti, minkä saa esim. Hairtradesta, niin mitäs perkelettä? Njuu, mietittiin Mokkiksen kanssa, et noi saa vaalennettua vielä, tai sit niihin vois kokeilla iskee sitä mustaa väriä. Oishan se musta ollu ihan kiva juttu, jos en ois just nähny hirveetä vaivaa vaalentaa tota tukkaa alta. Nyt mua houkuttaa ihan suunnattomasti kuitenkin taas tursasta sitä mustaa tonne tukan sekaan, mut jos mä nyt kuitenkin vaalentaisin. Vaaleesta mustaan on kummiski helpompi, ku mustasta vaaleeseen. Mut juu, katotaan mitä tulee.

Ps. Eksyin poikien laneille ja uppoudun nyt Pokémon-pelin (tarkalleen ottaen Emeraldin) maailmaan pariksi tunniksi hyvin tyytyväisenä. Maailma kaipaa pelastusta ja tää tyttö kaipaa omaa annostaan mielikuvituksellisista ja värikkäistä tappeluöljöistä.

13 kommenttia:

 1. Mä haluun, että munki mies tukee mun materialistista luontoani ostamalla mulle salaa tommosia ihanuuksia. :-----(

  Oisin kyl mäki ostanu tommosen söpöliinihupparin vaikka kui ois keltanen. Son... täydellinen. :-----( <3

  Ens kerralla kyl si tilaat samat pidennykset, ku meitil o ny, nii ei tuu ikäviä ylläreitä.

  VastaaPoista
 2. ww, toi tyllihame on ihana, itte omistan samanlaisen mustana <3 lempparita on!

  JAA AWWWW en kestä toi huppari on niin joku söpöin. :D pitää itekki käydä carlingssissa stekkaa et oisko siellä jotai ihanii juttui <3
  onks toi huppari semmone pitkän mallinne et se ylittää perseen vai semmone ..normaali :D

  mm mustat vois taas olla kivat tai sillai alta tai jotai :D

  yy oot nii kaunis ja ihana ettö äöäöälää en kestä! rakastan sun blogia niiiiiin kovin. ♥

  VastaaPoista
 3. Nora: :( o Päri onki vähän tommonen.. :( Kiva. Niin on ja söpöpö. :( ♥ Joo niin kyl tilaan, perc. >:O

  Anonyymi: Nii on, mut se pinkki ois ollu aika nami. :( Käy ihmees, siello aina! :O Se on semmonen just sopiva, ei ihan kokonaa syö persettä mut silleen sopivasti :D:D

  Niin alta mää funtsinki. :( En kokonaan varmaan enää ku sit sitä värii on nii hankala vaihtaa. :C

  Ooaww kiitos himmusesti. :) ♥

  VastaaPoista
 4. tuitui oot iha törkeen söpö! <3
  ja oispa kaikilla tollai poikaystävä joka rahottais tyttöystävien materiainnokkuuta <3

  onneks olkoo sulla on iha järkyttävä ihana blogi!<3 TYKKÄÄN :)

  VastaaPoista
 5. arvaa mitä! sinu NENÄ on i-h-a-n-a :D:D:D:::D

  toi huppari on muute tosi kiva, tollai pehmee ja sulo <3 :(

  ja oo mullon samanlaine kaulakoru :--)se on kiva
  ja sinu hiukset on myös jotkut hienoimmat mitä oon IKINÄ nähnyt oioi ♥:<

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Aww kiitos. :( ♥ Niinpä, pitäs olla poikaystävillä tommonen vakiovarusteena. :D

  Kiitoskiitoskiitos kamalasti. :3

  Anonyymi: EIKÄ OO, vittuileks hä. ::D::D

  Niin se on ihan semmonen turrr pehmoi ja mukava pääl. Eikä purista ku on vähä läskihuppari. <3

  Hih, se on. :D Iski heti hyllystä silmään, muutenki ne kaikki korut mitä Seppäläs nyt on ♥__♥ Naminami. tahdon viel ne sakset sielt. :( No äläs ny, ei ne ny niii erikoiset oo. :) Mut kiitti. :O ♥

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Niin juuri, has none. :)

  VastaaPoista
 8. Mä rakastan tota keltasta hupparin se on tosi snadi

  VastaaPoista
 9. mulla on samanlainen huppari,kun sulla toi kolmannen kuvan huppari siis ^^

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.