15.2.2010

Why does my heart cry?Viikonloppu taas oli mitä oli, perjantaina piti kattoo Merin kanssa leffoja, mutta ei keretty hankkia niitä leffoja, siispä me datattiin yömyöhään ja nautittiin sokerihumalan tarjoamista viihdykkeistä, eli pöhköistä jutusta ja hihittelystä samalla kun, popitettiin GhostBusters-musaa. (Who you gonna call? GhostBusters! Tiidi tiidi tiidi tiidi titididiii.. kuinka moni tunnustaa katsoneensa kyseistä sarjaa tai elokuvia? Ja kuinka moni tunnustaa, että toi tunnari on ihan kick ass-kamaa?)

Lauantai alko Junolla, teki vaan mieli kattoo joku leffa. Eipä ollu mitenkään hirmu erikoinen, aika tavallinen ja hellyyttävä. Vastapainoksi katsottiin sitten Merin kanssa iltasella Zombieland. Täytyy kyl sanoo, et zombileffat, jotka ei ota itteensä liian tosissaan, on parhaita. ''I WANT MY TWINKIE!!'' :( <3


Myöhemmin kävi kutsumus baariin taas Noran viihdytysnaiseksi. Arvatkaa kuka oli pa, mut sai kuitenkin taas sen pirtelön ja oli super onnellinen? Baari-ilta ei oo kunnon baari-ilta ilman omenapirtelöä, omnom. Ja taas tuli näitä Varkauden ihania miehiä kehuskelemaan siinä vaiheessa, kun niiden silmät heittää niin paljon, ettei ne erota tuolia ja pöytää toisistaan. Eräs ei niin ihana herrasmies tuli halailemaan mua lantionseudulta, ja sano, et mä ja Nora ollaan baarin kauneimmat naiset... right. Taidettiin olla ainoatkin niin aikasessa vaiheessa iltaa... :---------------D

Tietty siel baarissa oli nää muutamat vakiopärstät, esim meidän ällöttävä käsipusu mies. Ei se uskaltanu kuitenkaan lähennellä niin paljoo kun yleensä, koska Tomikin oli mukana. Jotain käsittämätöntä se kuitenkin yritti älämölötä meille siinä. Gotta love Varkauden baaritarjontaa.. not. Olis oikeesti kiva joskus päästä jonkun muun kaupungin yöelämään, ettei kaikki olis tuttuja naamoja.


Baariasu ft. kanankoivet. Naama angstas ja ei suostunu olemaan kuvissa, joten tein sen kanssa sopimuksen ja tungin paperia etteen. Joku voi vähän bongata tota mun hiuksiin värjäämää sinistä tosta. Voin kertoo, et väsymys + myöhäinen kellonaika + hiuksiin kyllästyminen + värjäysidea = ei yleensä mitään hyvää. Perustelin ton epäonnistumisen nyt sillä, et kun päälle vetää pinkkiä, niinkun aikomuksena taas olisi tällä viikolla, niin niistä tulee violetteja raitoja vähän elävöittämään tukkaa.

Kuski karkas jo ihan alkuillasta, joten Antti oli taas ihana ja kävi mut pyörällä hakemassa niille. (Oli muuten lämmin asu olla pyörän tarikalla.. Onneks Antti toi mulle lisävaatetusta!)Ystävänpäivä meni hurjan romanttisissa merkeissä, eli me syötiin, datattiin  ja kytättiin Hopeanuolta. Moulin Rougekin meni ohitse, perhana. Se, jos mikä, on mahtipontinen musikaali, ja mun yks toteutumaton toive onkin, et sen pääsis näkee leffateatterissa. Ne biisit, tanssit, puvut, ja Evan McGergorin ääni.. ;;___;; Kaikki! Perustylsä juoni tosin, mut paskat siitä.


Oikeesti, järkyttykää. Vihaan kuvia, missä näkyy mun naama kokonaan, mut tunnen jotain sairasta mielihyvää tästä rumuudesta ja pistän tän nyt kumminkin. Thou shall suffer, muhhhahhaha.. Ihan kiva munanaamahan sää oot. (Toivottavasti teidän koneet lataa ton kuvan kokonaa, että pääsette nauttimaan tästä järkytyksestä, koska mun kone ei syystä tai toisesta näytä tota kokonaisena, onneksi.

Mun pitäs huomenna lähtee Jyväskylään. Taas. Mut yksin! :----( Omg oon laumasielu, paskallakaan ei voi käydä yksin. Mut siis homma on nyt se, että se penkkaripuku on saatava, ja kyllä tulee itku ja raivonpuuska, jos en osaa taaskaan suunnistaa sinne tulliin. Miksi tullin osoitteeksi annetaan Laukaantie 4, ja sit kun laittaa Google mapsiin, että Jyväskylä tulli, niin se on jossain Vasarakadulla? Koittakaa jo päättä! Pitää vielä aamulla soittaa ja varmistaa, et se osote on oikee, koska ei oo enää varaa lykätä tätä reissua, saatikka sitten varaa epäonnistua.

Mut vähän positiivista puolta tästä; vaikka en saiskaan sitä pukua ajoissa (mikä ei ole vaihtoehto), pystyy sitä käyttää muutenkin, kun vaan penkkareissa. Mut tää taas riippuu ihan ihmisestä, miten sen nyt ottaa. Mähän en ookkaan siitä mun puvun ulkomuodosta mitään teille kertona, enkä mä sitä niin hirveenä salaisuutena varjelekkaan, koska se ei oo kovinkaan kekseliäs. Voisin nyt antaa siitä pari vihjettä, mut turhaan te sitä arvuuttelette kommenteissa, koska en julkase niitä kommentteja, missä arvataan oikein. Piilotteleminen nyt on vaan kivaa. >:3

Pari avainsanaa asusta suosittu tv-sarja ja yliluonnollisia voimia. Jes.


Lempparinuudeleita, Maman Shrimp flavour (Tom Yum). Ja ei, tää kuva ei liity siihen penkkariasuun sitten, vaikka oishan se aika epic olla nuudelipussi. Ha ha haahoo..

16 kommenttia:

 1. Oisit kyl söpöin nuudelipussi in da hoodz ja oot sulo ku mikä varsinki, ku sun koko nassun näkee. <3 Miks oot noin ihanakauniskurrmau?

  VastaaPoista
 2. Nora: No tod, ja kävelevä mainos.. :---D Maksaisivatkohan paljonni? Joo en oo, älä yritä. :---------( Sähä se tässä.

  VastaaPoista
 3. OOOH onko sun penkkaripuku jku tyyppi supernaturalista???? mun lempisarja <3333

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Hohoh, ei. :---D Antti kyl kattoo sitä aina hymy pyllyssä, mut mä en oo koskaan jaksanu seurata. :D

  VastaaPoista
 5. Ihana toi keltanen huppari, mistä on hankittu? :)

  VastaaPoista
 6. Vastaväri: Tuollahan se lukee pari postausta alempana. :)

  VastaaPoista
 7. AHAHA nuudelipussi. <3 :'')
  No onneks et yksin joutunu siellä seikkailee ja että sait sen puvun viimein. :D Kiitos mukavasta reissusta. <3

  VastaaPoista
 8. Pink Chihu: Seksikkäät Mama-nuudelit, murr. <3 Niinpä, ihana että oikein UHRAUDUIT mukaan. >:) Ole hyvä! :D

  VastaaPoista
 9. wäää sun hiukset ja toi huppari ♥___♥ yli-ihanat ♥ =)

  VastaaPoista
 10. kulta sä oot aivan ihanasöpöukulinainen.
  Meillähän on samat lempparinuudelit rakas <3

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Waw, kiitos. :3 Uu! >:3

  VastaaPoista
 12. moikka:'D IHANA blogi! mutta sisi myöskin ainvan järjettömän ihana poppari-huppari :3
  GHOSTBUSTERS! juu tuli katsottua ja laulettua tunnaria ;)

  VastaaPoista
 13. theri: Moro moro! :---) Mauwww kiitti. :) Mä tahtoo katsoo ne uudestaan joskus! :D

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.