15.9.2012

What's going on fails to concern me 'cause I'm locked behind my wall




Tukka on kiva, neule on kiva ja kotona on kivaa. Ruoka on hyvää. 


Fiilistelen myös uusia lattioita (haluun itekki joskus tän väriset) ja makkarissa mua kutsuvaa uutta isoa telkkaa. Porukat pistäneet elämän risaiseksi heti, kun meitsi häipy kotoa. Kuopion Ikella saattaa myös olla osuutta asiaan. Iskäkin kuulemma vaan remppaa omaa kotiansa. Ennen oli kadun karuin tönö (ulkoa ja sisältä), jännityksellä odotan miltä se näyttää nyt. Möö, lottovoittoa tännepäin ja omakotitalo Espoosta jostain metsän kyljestä, jonne voin hämärinä vuorokauden aikoina mennä leikkimään hippiäistä.


Tein myös videopostauksen, mutta en sitä näillä yhteyksillä saa ladattua mihinkään. Internetin nopeudet nääs huipussaan, koska korpikuusen kannon alla sijaitsee kotimme. Sivistyksen rakoilu ei hyvä. 

Onneks on Paddin ansiosta puhelimessa Pokemon Leaf Green, jota voi pelailla kun odottaa Formspringin päivittymistä. Olin rebel ja aloitin kerrankin Squirtlella. Nimesin sen Labooniksi, koska liikkis. One Piecussa mennään hyvää vauhtia yli 400 jakson, enkä tykkää seuraavista Portgas D. Aceen (kuuma rakkausmies) liittyvistä tapahtumista en sitten yhtään. Kiitti vaan Tumblr, kun minulle senkin spoilasit. Tekis mieli lakata mielenosoitukseksi kattomasta koko animea.. Mutta onneksi tuli Trafalgar. Rakastan animenimiä.


Yleensä leikkaan mun pidennykset aika lyhyiksi, mutta nyt otin Cyberistä vaan suosiolla sitä 20-tuumasta nauhaa, enkä kerrostanut paljoa ollenkaan. Hyvältä näyttää, pitkä letti on jees. Onneks oli kaapissa vanhat pinkit ja vaaleat pidennykset, joita pysty yhdistelemään ja kynimään kivasti. Joku pyysi, että miksen myisi mun vanhoja klipsipidennyksiä eteenpäin. Ei käy. On hyvä omistaa klipsipidennyksiä jokaisessa pituudessa ja sateenkaaren värissä, varsinkin jos on minä.


Ja kun joku kuitenkin sitä kysyy (luultavasti myös silloin, vaikka kirjoitan sen tähän koska en koskaan ilmeisesti kirjoita mitään asiaa kun mun kirjotuksia voi noin vain skippaillaan ja jälkeenpäin kysellä että hä miten oli niin niin mitä miten on??) niin pinkit on vedetty Crazy Colorin Pinkissimolla ja toi violetti (HOPEA!!!) taas Silver Blondessa mukana tulevilla maskeilla. Jotka ovat hoitoteholtaan muuten aivan täyttä kuraa, pinkki puoli on pehmoinen kuin vauvan pyllyvilla ja toi harmaa taas surkeaa koppuraa.


Photaritaitoni ooo mystiset. Pitäs varmaan oikeesti opetella joskus käyttämää sitäkin ohjelmaa kunnolla..


Vesipulloja siellä takana, kun ei mansikeilta heru maitoa. Tai sitten kaivosysteemimme on vaan p:stä ja hanasta tulee pelkkää kuravettä. Koirat tuo vielä hiekkaa tonneittain mukanaan sisälle, tässähän on kohta hiekkalaatikon herkkukestiainekset kasassa.


Meinasin paleltua hengiltä kunnes muistin tän mun ihanan kigurumin olemassaolon. Pitäs ehkä kuitenkin näyttää tälle pesukonetta, oikeassa jalassa on jotain skeidaa ja pelkään sen olevan mun mahanesteitä meidän suht railakkaan penkkari-illan jäljiltä. Joka sekin oli liian monta vuotta sitten.. Onneks oli pimeetä ja myöhä, olis muuten voinu joku mukula saada elinikäiset traumat keskellä tietä ylen antavasta Pikachusta. Ja nyt kun päästiin näihin hyviin aiheisiin, niin mulla on myös kahdet kenkäparit yrjössä. Ens kerralla alan harkita riisumista jo siinä vaiheessa, kun alkaa huippaamaan. Tai ehkä pitäis vaan lopettaa niiden salmarishottien kittaaminen. Perussuomalainen merkintäni päättyikin sitten näihin ylpeyttä herättäviin muistoihin.

62 kommenttia:

  1. Hajos penkkarimuistoille :::D

    VastaaPoista
  2. Kirjoititko ylioppilaaksi koskaan?

    VastaaPoista
  3. Ompa ihana tukka D: ♥ ja hipsterileimat bongattu, hahaha XD ja tuo kigurumi, miau. Sullahan on myös GBA:lle pokémonsseja? Varo vaan, kohta tuun ja haastan sut ottelemaan mua ja mun mahtavia liigapokémoneja vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli hipsturfiilis ni piti väkertää joku uskottavampi leima.. Kuolen tolle kyllä huolella nyt vähän fiksummassa mielentilassa mut ei se nyt nii ruma oo ku edellinen. X''''''D On joo, Fire Red! Pitäs varmaan hankkia joku Crystal viel.. JA YELLOW! :3 Anna tulla vaan. ;)

      Poista
  4. Ahh, One Piece... Löydän sen aina uudelleen ja uudelleen. Lopetan sen katsomisen/lukemisen hetkeksi, ja pian taas löydän itseni jotenkin seuraamasta sitä... <3 Kiva löytää kanssaolijoita! :D terveisin Katsoin juuri jakson 563.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla se on ollu taukoomatta vaan ton sarjan tuijottamista, miten niin paskan kuulonen sarja (joku tikkumies ettii merirosvojen suurinta aarretta, ei oikein aluks innostanut kattoa..) voikaan olla NIIN HYVÄ? b______b Nyh, en tiedä miten selviän elossa tonne asti kun edessä on hirveyksiä..

      Poista
    2. Joo, siis mun ajatus oli ihan sama sillon muutama vuos taaksepäin! "Venyvä poika joka on merirosvo, LAMEEEEE! D8<" Sit aloin huvin vuoks sitä lukee, ja koukkuun jäin...
      Kyllä sä selviät, vaikka vaikeaa se tulee olemaan. >__<; Aika paljon semmosta itku-potku-raivaria saa itsellään käsitellä, mut sit ku kaikki alkaa taas luistaa, niin saa taas nauraa. :'--D

      Poista
    3. Mulla ei toi lukeminen jotenkin luonnistu, en ymmärrä puolistakaan ruuduista että mitä niissä tapahtuu.. XD

      Varsinkin sitä itkua. Mut pakko kai se kattoa on, koska haluun nähä ku Luffy flippaa parka. :(

      Poista
  5. Vaikutat jotenki tosi ihanalta persoonalta, sun blogia on ihan mahtava! :D

    VastaaPoista
  6. Oivoiiiiii miten ihanat hiukset! Ihailen niin sun tyyliäs :3 ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos. :3 Mun tyyli : joku random paita ja aina samat farkkuleggarit, eli toivottavasti puhut jostain muusta ku vaatetyylistä! :D

      Poista
  7. sun hiukset ovat kyllä upeat.
    mullakin olisi ollut jo varmaan ikuisuuden siniset hiukset, mutta kappas vaan kun äitini ei siitä väristä pidä xd
    ihana tuo pikachu kigurumi! ♥ mistä olet sen aikoinaan hankkinut? c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei munkaan tästä, mutta minä pidän ja se on pääasia. :D

      Kiitti! Ostin Akinaiblog-nimisestä nettikaupasta.

      Poista
  8. Vooiii ihana toi Pikachu puku :3

    VastaaPoista
  9. Sun olis pitäny pyytää enemmän rahaa siitä kirjajupakasta ni oisit saanu sulle talonkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en usko että siitä talon verran rahaa olis millään irronnu. =D

      Poista
  10. ääää toi on niin ihana toi pikatchu-puku :DD♥ itteasiassa oon jo pari kuukautta miettiny että sitte abipäivää varten voisin repästä ja ompeluttaa itelleki tollasen, ethän seivästä mua tästä apinoinnista :C ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En seivästä, tuskin olen maailmassa ainut, joka turvautuu kigurumin helppouteen abiriennoista kun on kyse. >:) Ja paljon kivempi ku tätä voi käyttää ihan muutenki.

      Poista
  11. Moikka, tulin taas nakkaa sulle kommenttia. :D Mut oisko sulla minkäänlaista muistikuvaa, mistä oot ton kigurumin hommannu? :d Nimittäin ihan liian söpö. Ja tosi kivat hiukset sulla nyt ! c:

    VastaaPoista
  12. Noi hiukset on ihan törkeen ihanat! :3

    VastaaPoista
  13. Niillä Silver blonden keltapoistoaineilla saa kyl tosi vaaleet hiukset, mut ihan kokemuksesta voin sanoo et aika järkyttäväs kunnos hiukset sen jälkeen oli. Valkoset niist kyl tuli. Pitkät hiukset oli selkään ja ne piti leikata olkapäille saakka. ;__; Sinne meni vuosien kasvatus ja pidennykset vaan hankintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no se vaalennus on ihan hirveen tuju ja ne hoitoaineet paskoja. D: Mulla lähti joku pari cm, tai lähtis varmaa enemmänki jos raaskis leikata mut ei toi nyt niiiiin huonossa kunnossa ole. :D

      Poista
  14. miks oot aina noin söpö :c

    VastaaPoista
  15. Oikeesti toi tukka on niin nätti (*ω* )/♡

    VastaaPoista
  16. mistä tuommosia pikachu-pukuja saa??:D en tiiä noista mitään mutta kigurumeiksiko noita sanotaan? olis meinaan aika loistava omiin penkkareihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Akinaiblogista itte ostin, mut esim. Ebaysta saa kanssa!

      Poista
  17. kuinka paljon sä painat? näytät nii ihanan hoikalta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Painan ihan normaalin verran mut oonki semmonen laihaläski ettei mulla oo yhtään lihaksia ja mahassa on pelastusrengas. <3

      Poista
  18. Rakastan sun kirjotustyylii! :D tosi kiva tuo tukka !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiku osasin aina kirjottaa tollee hassusti mut se onnistuu vaan jossain hämärässä mielentilassa. :< Kiitti!

      Poista
  19. ooksä käyny lukion? ja koska kirjoitat vai ootko jo kirjoittanu?

    VastaaPoista
  20. aaaw! mullakin on ollut tommonen pikachu-puku aikoinaan, mutta oon hukannu sen kahden muuton yhteydessä :c nyt harmittaa paaaaljon, koska rakastin sitä :< tuitui!

    VastaaPoista
  21. http://www.cybershop.fi/product/5610/stargazer-shokkihiusvari--uv-pink ootko ite laittanu ton asiakkaiden lähettämissä kuvissa olevan kuvas, ku siinä on blogis leima, nii tuli mielee että onko joku ottanu ton kuvan blogistas ja laittanu tonne? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo.. D: Unohdinki jo ton ku näin aikasemmi, pitää töissä sanoo jollekki et poistaa vaikka. :0 Kiitos ku muistutit!

      Poista
  22. "Vesipulloja siellä takana, kun ei mansikeilta heru maitoa." ei saatana, tipuin penkiltä :DDDDDDD oot hupsu

    VastaaPoista
  23. Siis mikä cybershopin nauha oli nyt kyseessä? Ja millä kiinnitetty?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ihan pelkkää hiusnauhaa, ei kiinnityksia siinä mut ompelin siihen klipsit.

      Poista
  24. JUMALAUTA sun hiukset on aivan upeat! <3

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.