25.5.2013

Good authors too who once knew better words now only use four letter words.

Hiphei, elossa ollaan edelleen! Elämässä ei sen kummempia bloggaamisintoa latistavia jännittävyyksiä ole tapahtunut. Tuntui vaan, ettei tasapaksusta työputkesta saa raapustettua mitään kovin avaruutta, saatikka edes maailmaa mullistavaa. Tässä kuitenkin taas flashbackki menneen kuukauden (?) kohokohdista.


Tappelin aikani blondin tukan saavuttamiseksi. Oli liian keltasta, liian harmaata, vihertävää, ihan kaikkea. Sateenkaaripäästä pitää aina maksaa joskus, ja mulla se maksuaika tulee silloin, kun hamuan sitä blondia. Ja mulle ei ees kelpaa mikä tahansa, vaan se pitäs olla just se tietty sävy. Oma tukka näyttää aina väärän väriseltä kun muilla pellavapäillä on täydellinen väri. Tukkanatsius on vaikeuttanut elämääni huomattavasti.


Sitten tulikin Vappu. Töissä on aina niin kivaa juhlapyhien läheisyydessä (varsinkin niiden koristeellisten), kun saadaan juosta hakemaan Tiimarista aina kaikkea kivaa. Tän Vapun paras juttu oli Vappu-Ilpo. Kaunis mies.

Itse Vaapero meni aika rauhallisissa merkeissä, käytiin palelluttamassa perseemme Ruttiksessa, tehtiin poikien kanssa mystinen välietappi johonkin asuntoon ja päädyttiin Tiinan ja Tonin houstaamiin kekkereihin. Loppuilta on hämärän peitossa ja paluumatka sisälti eksymisen Kallioon ja mahtavan snägärihampurilaisen. Pekonilla.


Oon viettänyt suurimman osan vapaa-ajasta kodin lisäksi Ruoholahdessa kaikkien pölhökustaiden kanssa. Onneks on olemassa kivoja poika, joiten päätä ei järki pakota liikaa niin saa pakollisen annoksen hölmöyttä kätevästi. Ja samalla voi tietty potkia palloa, tai nauttia auringosta. Tuolla olis muuten joskus kiva asustella, mutta vaan kesällä kun eihän tämmönen Vilu-ihminen siellä pärjää kaiken tuulen ja tuiverruksen keskellä talvisin. Voisin yleisesti muuttaa talveksi pois maasta tai ryhtyä puolen vuoden nokosille, ei oo semmoset vuodenajat miuta varten.


Edessä oli arvattava kyllästyminen blondin kanssa vänkäämiseen, ja luottoväri teki paluun. Haaveilen nyt semmosesta pinkkipohjaisesta pidennysten avulla toteutettavasta ponitukasta, jossa vois olla vaikka turkoosia ja jotain muuta hauskaa. Semmonen villi kesäletti! Otin myös tavotteeksi nauttia juurikasvusta pidempään sen pikaisen poistattamisen sijaan, jospa tälle joskus tulis lisää pituutta muualta, kuin kiinasta.


Tämän postauksen viimeinen etappi on maininta ihanasta ja ruhtinaallisen pitkästä (9 päivää) lomasta, koppasin ukon matkaseuraksi ja suunnistettiin Jyväskylän kautta Varkauteen. Oli tarpeen! Kirjottelen meidän villeistä eräseikkailuista vähän myöhemmin. Jalkoja polottaa kaiken tänpäiväsen kävelyn ja seisoskelun jälkeen ja aivot uhkaavat painaista off-nappia ihan laittoman aikaisin. Ja samaan syyllistyneet tietävät, ettei koneella torkkuminen ole koskaan fiksu, saatikka toivottu veto.


22 kommenttia:

  1. onksul uus mies kiikareissa ;)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tarvii paljon kiikaroida kun tuolla se minun sängyssä nytkin tuhisee. :---D <3

      Poista
  2. itteeni pelottaa tehä värinpoisto omiin hiuksiin.... mul on täl hetkel ruskeepunaset (joku garnierin ruskee kolmosväri ja olia joku öljyväripaska punanen)... luuletko et mun kannattais alkaa tähän laittaa värinpoistoo, vai kuseeko vaan koko hoito... :/ viimeks värjätty kun oli MM-kisojen Suomi-Venäjä peli... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa värinpoistolla lähtee, mut levittää se sillein että eka hiusten keskiosaan (siitä lähtee hankalimmin se väri ni pidempi vaikutusaika tälle osalle ja ei pitäs tulla _niin_ laikukas) ja sitten latvoihin ja välttele värin menemistä juurikasvuun viimeseen asti, ellet halua platinablondia juurikasvua kaiken karmeuden päälle. :D

      Poista
  3. Noi pinkit/vaaleenpunaset sopii niiiiiiin hyvin sulle !:)

    VastaaPoista
  4. Jee vihdoin sustakin kuulee! :) Ja oon edelleen aika varma et haluan sun hiukset.

    VastaaPoista
  5. minkä kokoinen toi sun septum nyt on? kun tekis mieli venyttää kakkosesta kaks ja puoleen, mut en tiiä miltä se sit näyttäis D: (myös kolmekakkonen kummittelee mun mielessä, toivottavasti ei iske suurudenhulluus ja sit näytän vaan tyhmältä "ison" nenän + ison septumin kanssa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nyt 2,5 ja haaveina kans se 3,2, olis korutkin valmiina. >:)

      Poista
  6. Onko sulla muuten vielä niitä marsuja, ku niistä ei oo ollu kuvia tai mitää pitkää aikaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tossa ne kuikuttelee ja luputtaa vettä takana. :D Minun mussukat. <3

      Poista
  7. Suomessa juhlapyhät kirjoitetaan pienellä ;) olet kaunis, aamen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin tätä, mutta en ollu varma enkä jaksanu Googlata. :D Ensi kerralla olen fiksumpi!

      Poista
  8. Onpas tuosta Ilposta otettu oikein edustava kuva (y) :D

    VastaaPoista
  9. Vitsit tolla pojalla on ihana tukka! :D

    VastaaPoista
  10. hei oisko sulla vinkkiä että mitä tuotteita kannattaa käyttää värinpoiston ja blondauksen jälkeen, jos ihan valkoset melkeempä haluaa? kun mulla on tummanruskeat hiukset ja kun kampaajalla teen värinpoiston ja blondauksen niin niistä tulee varmaan kusenkeltaset tai oranssit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltasen taittoon Four Reasonsin Icy Icy Blonde on hyvä, sitten Joicon hopeshampoo ja Crazy Colorin silver. :)

      Mut ei tietty oranssista noilla saa valkoseks, sit pitää viel vaalentaa lisää.

      Poista
  11. siis pinkkisävynen tukka on sulla niin upee että en kestä <3___<3 ilahdun aina kovin kun se tekee paluun... :Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :D Se tekee paluun kovin säännöllisesti..

      Poista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.