30.1.2012

iRaeg.

Joskus vähän kiukuttaa, kuten nyt. Kiukutuksen laukaisijana toimivat muutamat pari suhteellisen uutta hankintaani, jotka eivät vain pelittäneet oletetulla tavalla. Tai olleet odotetun laisia. Jos asiat jatkuvat tätä rataa, hommaan kohta itselleni 3310, enkä koskaan uskalla ostaa uutta kiharrinta. Saatikka tukkaa. Tai jotain sellaista uudet-jutut-ovat-paskaa-löpinää nyt tähän ja vanhassa vara parempi vielä päälle.


Joku varmaan muistaa uuden soittimen, jota jo hehkuttelin täällä. Noh, sen toimiminen oli kivaa niin kauan, kun sitä kesti. Eli kaksi viikkoa? Istuin bussissa soitin nätisti kourassani ja jamittelin. Kohta se vempele ottaa ja sammuu, mikä oli hieman outoa, koska olin ladannut sen juuri ennen lähtöä. Eikä laitos reagoi mihinkään nappien vemputteluihin. Noh, ei vielä passannut lyödä hanskoja tiskiin, ekaksi tahdoin kokeilla reagoiko se edes koneeseen liittämiseen. Kyllähän se virkosi, ja väitti akun olevan tyhmä. Hoopo laitos.

Tämän incidentin jälkeen kuitenkin ihmettelin, kun shuffle repeatilla se halusi välttämättä heittää saman kappaleen kahdesti peräkkäin. Ja kolmesti. Ja neljästi. Mitäs hemmettiä, eihän se vaihda kappaletta enää ollenkaan? Joudun hoitamaan shufflaamiseni siis nykyään täysin manuaalisesti. Kiitti vaan! Vanha soitin toimii hyvin ja on joku dinosaurusten isoisä, uusi ei kestä edes kahta viikkoa. Joo, laitoin tossa Pixmanialle palautetta ja jään odottelemaan, että mitä ne sieltä keksii vastata.


Tekniikan ihmeitä lisää, nappaisin tällaiset kajarit mukaani Varkauden Gigantista, pinkkinä tosin. Tarjouksessa 15e. Yksi koneeseen liittäminen, ja tiesin tehneeni virheostoksen. Ne nimittäin naksuivat ja poksuivat ärsyttävästi. Siivotessa irrotin ne ja sen jälkeen iskin takaisin kiinni, niin ei niistä kuulunutkaan enää mitään ääntä, vaikka johtojakin yritin suoristaa sun muuta. Roskiinhan ne meni, en edes jaksanut vaivautua lähtee noiden kanssa valittamaan minnekkään. Ens kerralla mietin värin sijaan sitä merkkiä, ja ostan vaikka hyväksi todettua Creativea.

Seuraavana pidennykset. Muutaman eurosen olisin voinut säästää, jos olisin tyytynyt tilaamaan 18-tuumaista tukkaa sävynä 613# sen 20-tuumaisen 60# (väriä ei saanut lyhempänä) sijaan. 60# on kuitenkin se vaaleampi ja siksi oletin sen olevan lähempänä omaa tukkaa kuin se toinen. Wrong! Hämmennyin vetäessäni paketista jotain hyvin tummaa ja keltaista karvaa sen vaaleamman sijaan. Reilusti vaaleampaa 613#:stakin on nimittäin nähty ja Merin sen sävyisiin pidennyksiin verratessa ei niissä ollut mitään eroa (kuva alempana). Kusetuksen makua siis. Onneksi ei isoista summista kuitenkaan ollut kyse, mutta hieman pistää kuitenkin vatuttamaan tällainen. Miksi edes kaupata saman väristä laaman karvaa kahdella eri värikoodilla? Vaikka vakkarimyyjän tukka ei ole enää siitä halvimmasta päästä (heh, ehhehehe), niin tilailen sieltä silti mielelläni juuri sen takia, että sieltä tulee sitä mitä tilaakin. Nyt iski kuitenkin pieni pettynyt fiilis koko hommasta. Voisin koettaa kirjoittaa pientä feedbackkia hälle ja katsoa, jos hommalle voisi tehdä jotain.

Jatketaan hiusasioilla:


Tämän mystisen otuksen nappasin kiireessä mukaani Hairstoren liikkeestä. Hintakin oli sen 16e, eli olettaisi sen olevan ihan laadukasta kamaa, hienoa kampaamoshittiä ja sillain. Pettymys. Omaan tukkaan käytettynä en huomannut yhtään mitään eroa vaikka päässä sitä seisotin, shampoossa kun ei ole pigmenttiä nimeksikään. Päätin suoda tälle vielä toisen mahdollisuuden pidennyksieni hopeoimisen apurina.


Ei, ei ei. Hyväksyn sen, että jos hopeashampoon jättää tyhmänä tai hajamielisenä päähän pidemmäksi aikaa, voi tulos olla jotain violettiin päin. Ei sitä nyt kuitenkaan oleta, että keltaisuuteen vaikuttamattomuuden lisäksi se värjäisi mun pidennyksiin _vaaleanpunaisia_ raitoja, parissa minuutissa vieläpä. Öh, haloo, eikös ideana ole se punaisuuden sun muun ylimääräisen pois taittaminen, ei lisääminen? Paska shampoo on paska, harmittaa vaan kun tuollaisen summan menin johonkin noin pahaan suteen heittämään. Pari euroa ja ylimääräistä aikaa tuohon ostosummaan lisäämällä olisin saanut mukaani ensimmäistä ja parasta hopeashampoota, johon olen törmännyt.


Myös L'Orealin tökötti on toimivaa, mutta Joicossa sitä vasta on jotakin (eli jumalattomasti pigmenttiä). Haaveilen tässä maaliskuusta ja silloin saapuvasta rahakkuuden aallosta, haluaisin nimittäin kerrankin santsata hiustuotteisiini ja tilata Joicon shampoon ja hoitoaineen. 19e/pullo, mutta erittäin tehokasta ja riittoisaa. Mahtiainetta siis. Tutustuin tähän kampaajan kautta vuosia sitten, oli vaihtanut juuri väriä ja omisti vähän käytetyn putelin. Sain sen mukaani ilmaiseksi ja silloiseen vaalennusprosessiin se sopikin hyvin kylkijäiseksi. Käytin viimeiset tirat tästä pidennysteni pelastamiseen, nyt mulla on parin minuutin session jälkeen ihan hopeat jatkeet.

Miten yhdellä voi käydä näin hyvä tuuri tuotteiden suhteen?

27 kommenttia:

 1. mulla on just tota ekaa hopeashampoota(tosin käytin sitä vielä ennenku värjäsin ruskeeks) ja hyvin toimi ku sillä pari kuukautta pesi joka päivä ! plus se hoitoaine kans.

  VastaaPoista
 2. eih, miten toi on mahollista :D:

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kyllä ennenkuulumattomalta, että hiukseen tulis noin nopeasti lilaa, saatika punertavaa? Oliskohan shampoossa päiväys mennyt tai sitten johtuu pidennyksistä; niissä olleista käsittelyaineista (oliko nuo ne uudet pidennykset?). Uusissa pidennyksissähän on aina kaiken maailman säilöntä- ja muita shaiba aineita, mitkä voi reagoida ilkeästi muiden aineiden kanssa... :://

  VastaaPoista
 4. Oho, onpa paskaa. >:|
  Ja uudet elektroniikkakapistukset on perseestä!!!1 Eiku sitten vaa uutta ostamaan luullen, et ite on feilannu sen käytön tai rikkonu sen jotenki mystisesti ja yhtiölle rahat. Näin juuri. :||

  VastaaPoista
 5. tää teksti kuulosti kauheen tutulta!! mulle on käyny monta kertaa samalla tavalla et jos ois sittenki käyttäny vähän enemmän aikaa ja hankkinu tietoo roinasta mitä on ostamassa nii ei ois tarvinnu pettyä kerta toisensa jälkeen.

  tai sit yleisesti kaikki elektroniikkavempeleet hajoo mulla yhtä aikaa ja just sillon ku ei oo rahaa ja niitä tarttis, mur

  VastaaPoista
 6. No sullahan on mennyt kaikki ihan päin sanonko mitä. :D Mulla on ollut nyt 8 vuotta käytössä creativen mp3, ihan hyvin toimii vieläkin, mitä nyt on näyttö vähän haljennut.. (näyttää silti kaiken normaalisti) Suosittelen siis kovasti tuota merkkiä, on kestänyt tiputuksen asfaltille yms. :)

  VastaaPoista
 7. no tosta mp3:sta sen verran, että näyttää kyl sen verran krääsältä et kannattaa säästää ja sijottaa hyvään ku tommoseen semisti 2002 vuodelta olevan näköseen ni ei tuu mielipahaa :::DD

  VastaaPoista
 8. Mullakin käy aina tosi hyvä tuuri ;__; Satun aina ottaa hyllystä just ne vialliset tuotteet.

  VastaaPoista
 9. Minkä merkkinen toi MP3 soitin on? Ei nimittäin tuon kuvankaan perusteella näytä siltä että se toimis :/ Kantsii tosiaan elektroniikkaa ostaessa miettiä hinnan ja värin sijaan merkkiä ja laadukkuutta. Toivottavasti saat korvauksen tosta soittimesta ja seuraavat ostokset onnistuu! :)

  VastaaPoista
 10. Kaikki tommoset shampoot kaikkii sävyttäviin ja sekä sävyttäviin hoitoaineisiin on tarua. Ei ne toimi. Itelläni oli Cutrinin "laadukas" canberry värinen sävyttävä shampoo. Eli punasta punaseen. Sen piti niiku tarttuu värjäämättömään hiukseen (nyt juurikasvuun) sekä syventää muuta väriä. Miten kävikään? Mitä pidempää sitä tököttiä päässä piti, sitä enemmän siitä väri lähti (lopulta olin melkei takasi blondina sen takia) ja hiukset tippu päästä. Piti sitä sitte päässä 1min tai 5min. Mitä pidempää piti, sitä vaaleemmaks se heitti. Vaikkapa, tulos piti olla toisinpäin. Sekä tilasin muinoin mustat pidennykset muttei ne mustaa ollu nähnykkää. Paketissaki luki Black mut ruskeet ne oli. Roskiin ne mäni, ei tullu ees mitää korvauksia DD:

  VastaaPoista
 11. Pakko myöntää, että aikas paska tuuri sulla :o

  VastaaPoista
 12. voii, mulla käy ihan sääliksi kun on noin pipariksi menny sun ostosten kanssa.
  sitä vaan et on kummallista että pidät tota joicon hopeashampoota hyvänä. vai onko vaan se pigmentti siinä se hyvä juttu ? itse kerran erehdyin sitä ostamaan ja kokeilemaan ... tukka oli likanen seuraavana aamuna.
  oon itekki huomannu ton uusien mp3 -soittimien käyttökelvottomuuden, ite ostin kaheksänkympin pötkäleen prismasta, johon piti mahtua yli 1000 biisiä. jaa, no mulla loppu muisti viidensadan kipaleen jälkeen, ja paska meni rikki kuukauden käytön jälkeen. eikö teknologian pitäis mennä parempaan suuntaan ?

  VastaaPoista
 13. jos haluat tilata joicoa edullisesti niin suosittelen tätä nettisivua: http://eu.strawberrynet.com/haircare/joico/color-endure-violet-shampoo--for/93858/#DETAIL,
  http://eu.strawberrynet.com/haircare/joico/color-endure-violet-conditioner/93859/#DETAIL

  VastaaPoista
 14. Miten voi olla tollanen tuuri :D
  Jaksamisia kädenväännössä pixmanian kanssa, on tullut todettua että voi olla joskus vähän hankalaa :D

  Kaverin kanssa innostuttiin väsäämään blogi viikonloppuna, alotteleva blogi etsii siis kuumeisesti lukijoita. Eli jos aikaa ja kiinnostusta löytyy niin käy toki katsomassa! :)

  VastaaPoista
 15. tää ei liity tähän postauksee mitenkää mut mite oot noin laiha???+ ainii sul on maailman paras blogi! ♥

  terveisin yks kateellinen lukija

  VastaaPoista
 16. ei kannata ikinä tilata pixmaniasta mitään!!!! monelta olen kuullut (ja itsellenikin käynyt) että sieltä tulevat tuotteet ovat viallisia. itse tilasin 2 suoristusrautaa sieltä joskus, toinen ei saapunut koskaan perille ja toinen meni heti rikki. lisäksi siellä on vissiin joku automaatti mikä vastailee viesteihin, itse en ainakaan saanut ikinä vastausta mihinkään.

  VastaaPoista
 17. Mukavan pitkä postaus, vaikka jutut tällä kertaa melko tylsän tavallisia olikin :D Ja se on kummajuttu joo, että nykyään kaikki elektroniikka vempeleet heti menee rikki/toimii huonosti. ):

  VastaaPoista
 18. Heipsan! Koukkuunnuin kirjoitustyyliisi! (Ja ehkä myös tapaasi valittaa. Haha. :DD)

  Anygay, tämän turhan kommentin tarkoitus oli vain ilmaista, että uusi lukija ilmoittautuu seurailemaan blogiasi! :)

  ps. kadehdin siun tukkaa.

  VastaaPoista
 19. Ano: Ai WWW:n? :0


  Ano: En tiedä, kerro sä mulle? :D


  Alice: No mietin itekkin tota, että olisko ne johtunu jostain kemikaalikalleista, en ihmettelis ollenkaan ku ihan myrkyltä toi tukkaki alkuun haisee. :D Mut eipä se kauheen hyvä shampoo muutenkaan ollu kun omaan tukkaan ei mitenkään vaikuttanu. Ja kaverikin sano ku kerroin että ton merkin tuotteet kannattaa kiertää kaukaa. :D


  Riina: Isoa salaliittoa vaan kaikki! =D


  noora: Mystinen paska karma ympärillämme. :c


  Sonja: Jep, Creativen mullakin se vanha ja vieläkin toimii. Eli sitä kyllä seuraavaksi taas!


  Ano: Lelun näköset on just kivoja. ;___; Ja jos se olis 2002 ni se olis varmaan kestäny, ei uudet paskat tunnu kestävän mihinkää asti. >:(


  Ano: I feel u man. >:(


  Rätsi: No joku Sansa se oli. Olisin halunnu koko paketin, eli merkin ja ulkonäön, mutta en löytäny mitään kivaa ja suht halpaa. :( Ja iPodia en halua, koska koko Apple on vaan ärsyttävä. :D


  Monserlia: En oo kyllä muita ku hopeashampoota kokeillu ja se kyllä ihan oikeasti toimii, tai ainakin jos on hyvää shampoota. Mut aika hurja juttu, mikshä niitä sit kaupataan jos ei edes toimi? ;0

  Välillä mietin, et tarkastaako noi pidennysten myyjät ollenkaan että mitä ne oikee myy..


  $alla: En paremmin vois sanoa. =D


  Ano: No pigmenttihän se, en koskaan oo niin kiinnittäny huomiota tohon puhtauteen. :0 Mutta jos ei ees tajunnu ni tuskin mulla sitten jätti likaseks. Toi toinen kakkashampoo kyllä ainakin teki niin.

  No hitto, miten voi olla näin vaikee löytää enää toimivia laitteita? :c


  Ano: Hei mahtavaa, kiitti tosi paljon. :D Pitää pistää maaliskuulle muistiin!


  Jansku ja Sissi: Sitä nähtävästi tarvitaan.. :D


  Ano: Syön pastaa ja suklaata minkä ehdin. :D


  Ano: Outs. :C Alan pikkuhiljaa uskomaan, kamerassa ei ollu vikaa mut patterien laturi oli ihan susi, kuten mp:kin.. En oo määkään saanu vastausta, aika paskaa palvelua kyllä.


  Ano: Aina ei voi loistaa, ei edes joka kerta. =D Tuntu kyl kirjottaminen vähän nihkeeltä, ehkä pitäs olla useemmin darrassa. NIIIIIIN, rahanahneet ei enää kunnon kamaa tee kun myy paremmi kun ei kestä kun siihen takuun loppumiseen asti. >:c


  Tintti: Kurjuudesta tulee kaikki parhaat puheet? :D Yes, tervetuloa vaa. :--) Ja kiitti!

  VastaaPoista
 20. KORJAAAA TÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ )=
  paha lukee ku leveydet on päin peetä )=

  VastaaPoista
 21. Ano: Huomasin aamulla mutten ehtiny korjaa ku oli töitääää. D:<

  VastaaPoista
 22. mulla rupes soimaan master of puppets päässä kun katoin tota shampoopullon kuvaa.. "master! masteeer!"

  erittäin ilmoitusluontoinen asia. D:

  VastaaPoista
 23. käsitinkö oikein, eli joicolla saa noista pidennyksistä keltaisuuden pois?:D nääs tilasin vast'ikään samanlaiset #613 pidennykset ja nyt pelottaa että postista tulee keltaista tukkaa joka pitäisi hoitaa kondikseen hopeashampoolla:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, se kama on parasta. :D Kyllähän nuo jotkut muutkin hopeashampoot varmaan toimii, mutta toi on ollu kyllä tehokasta. :)

   Poista
 24. Mulla itellä on samanlainen mp3- soitin mutta se toimi ihan hyvin ;o Maanantai mallia tais olla tuo sun oma. ;o ps: oot NIIIIN kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä jotain semmosta, heti rikki. :D Kiitos!

   Poista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.