23.2.2013

Kännykän antimet III.

Mielikuvituksellisia otsikkoja, Hermanni. Tää on nyt vika tämmönen catch up-maratonin osa, joskos nyt pysyis siinä nykyisyydessä sitten taas jonnii aikaa.


Aina eläinkaupassa vieraillessani käyn lässyttämässä näille kölliköille. Niin suloinen! Oon hirveä liskofriikki  ja joku päivä mullakin on tommonen oma terraarioeläjä, mieluiten just parta-agama. Hintansa ja vaativuutensa puolesta (vr. marsut) tää on kuitenkin semmonen haave, joka ei ihan lähivuosina tule toteutumaan.


Perus ruokkishuorailua. Määki haluun tommoset ihanat puukuosiset seinät!


Matkustin Varkauteen tekemään muuttoa ja pikkuveli oli saanut joululahjaksi tämmöisen akvaarion, jossa on valot ja noi kalat vaan pyörii tota ympäri. Niin siisti! Äiti ei osannut kertoa mistä toi on, mutta jos joku tietää niin infotkaa ihmeessä. Haluun tommosen omaankin huoneeseen ja oon niin kateellinen tosta pikkuveljelle.


Kivasti meillä maalla -30c samaan aikaan, kun vaimo päivitteli jotain +20c päivityksiä Espanjasta. Ihan ei tasan käy onnenlahjat, kun toinen istuu auringossa kittaamassa kaljaa samalla, kun meitsillä jäätyy räkä jääpuikoksi septumiin.


Möksä. Kesä tule jo! Mulla on muuten joku outo unikammo meidän mökkiä kohtaan. Nään toistuvasti unta siitä, kuinka tuolla on jotain radioaktiivista säteilyä päästäviä tehtaita, koko paikka on muuttunut ihan joutomaaksi ja kaloista on mutaatioinut vaatimattomia 5rm ihmissyöjähirviöitä. Ihan kiva, niinkuin Tsernobyl konsanaan. Tosi creepyjä varsinkin ne kalat, pelkään syvänmerenkaloja kuollakseni.


Kotona ei koivet muuten palele, kun meillä on tämmösiä sööttejä nelitassuisia eläviä turkiksia/jalanlämmitimiä. Toimii paremmin, kuin villasukat! Tässä meillä (Prinsessa) Halmi, shetlanninlammaskoiraneito värissä blue merle.


Trooppinen gootti ja peilin kuljetuskuvaa. Oli tosi häiritsevää kannella peiliä pitkin Kamppia, kun jäi ite tuijottelemaan itteensä siitä ja niin teki kyllä kanssaihmisetkin.


Kaksi uutta ötökkää; toinen on reppuna toimiva uskollinen matkakumppanini Domo ja toinen taas perheen uusi karvainen jäsen, kultahamsterityttö Muru. Oon huono keksimään tyttöpuolisille mille tahansa nimiä, mutta täältä ei metsästämälläkään löytynyt uroshamstereita ja eihän se sukupuoli itse otusta pilaa. Onhan se kuitenkin syötävän söpö ja siksi nimenkin piti olla ällösöpö. Sen saamat lisänimet sitten eivät olekkaan niin herttaisia.. 

Pari ekaa päivää tuo otus elelin mun pienessä vaatehuoneessa, kun häkki ei tullutkaan odotettuna päivänä. Sillä oli siellä purulaatikoita ja vaikka mitä viihdykkeitä, mutta silti neiti ilmeisesti tylsistyi ja päätti kiivetä metrin korkeudella olevalle hyllylle ja pesiytyä mun johtolaatikkoon. Pesäntekotarpeina toimi tietysti _kaikki_ mun johdot. Voitte kuvitella sitä säikähdyksen määrää, kun Murua ei löytytkään koko huoneesta. Sitten kuulin rapinaa johtolaatikosta ja ehdin epäillä pahinta.. no tietenkin. Eipä siellä enää yhtään ehjää piuhaa ollut, laturit sun muut tuhannen pillun päreinä ja tyytyväisenä niiden keskellä Muru. Se oli ahtautunut patterin väliin ja sitä kautta kiivennyt toiselle hyllylle. Mikä ninja. Unohtaa noiden marsujen kanssa välillä, kuinka älykkäitä jyrsijät loppujenlopuksi ovatkaan.. Mutta niin, ne lisänimet tuon tempuksen jälkeen ovat olleet yhtä herttaisia kuin "paskapää" ja "pikkurunkkari". Puhun marsuillekkin yhtä kauniisti, ne on aina läskejä ja ääliöitä ja vaikka mitä. Mutta rakkaita silti. ♥


Työkaveri kävi Nipponeiden maassa, ja toi mulle sieltä Poksunuudeleita! En ikinä raaski syödä noita, saavat homehtua mun kaapin hyllyllä ihan rauhassa. 

Vasemmalla hippiäinen. Näytän entistä enemmän hobitilta näin.


Ollaan otettu luoksemme asumaan eräs virolainen maaorja ja yks päivä se loihti meille kunnon gourmet-safkaa. Tuolla alla oli vielä piilossa täytetty kananrinta ja nams nams! Maailmassa loksahti kaikki palat paikoilleen, kun talon naiset istuu hikipyllyinä koneella ja mies vaan paakertaa keittiössä pari tuntia. Orjamies osaa myös mm. siivota huoneen käskystä ja tiskata, että ihan kätevä tapaus!


Tasa-arvon nimissä myös orjat saa pitää vapaata, niin käytiin pastailemassa Vapianossa. Oon maailman katkerin ikinä, että jo kaks mun lempparia pastamestaa täältä Helsingistä on lähteny lippahivokkaan. Ekaks meni mun ja Merin vakkarimesta, Spizy Co ja äskettäin kauhuissani tajusin, että Spaghetteria (mistä sai maailman parasta carbonaraa btw) otti ja lähti. Ai että kiukuttaa. Vapianon carbonara on ihan ok, mutta jos siihen on nyt tyytyminen ni harmi. Joku fellow pastaperse voi toki vinkata jotain kohtuuhintaisia pastamestoja, joista saa jotain muutakin kuin vain sitä iänikuista bolognesea. Carbonara on parasta.

Kuka muistaa, kuinka oon täällä kipeästi kaivannu pelikaveria? Löysin sellaisen ja nyt se on lähes joka ilta kinuamassa, että pelattais pari erää korteilla. Jos täydellisiä miehiä on olemassa, niin tää taitaa olla semmonen.


Värinvaihdos, pruut.


Kiva oli aamulla herätä ja löytää tällainen pieni aasialainen meidän keittiöstä. Tonyrandom.


Vaimo! Oon istunu ihan luvattoman paljon Lepakkomiehessä lähiaikoina, pubiruusuutuminen on siis käynnistynyt.


Tää H&M:ltä rahaan vaihdettu lörttiäispaita on kyllä harvinaisen jees. Samoin kuin nuo Gina Tricotin stretch-farkut. On persus pyöristyny siihen malliin, että nää on leggareiden ja sukkiksien lisäksi varmaan ainut jalanpeitos, jonka saan edes päälleni.. Oon lopettanut irtsareiden ja suklaalevyjen napostelun ja siirtynyt Kampin K:sta saatavien Exotic Snacksien nistipiiriin. Yhtä hirveitä ne jogurtilla päällystetyt mantelit/cashewt/kuivatut mansikat ja kanelimantelit on kuin joku suklaan mättö, mutta ovat vielä ihan perhanan monta kertaa kalliimpia.. Että silviisiin, fiksuutta fiksuutta.


Maaorja on varmaan ainut mies, jonka silmät on alkanut kiilumaan onnesta kun kysyt kainosti, että joskos katottas Digimon-leffa. Oli vielä enemmän innoissaan siitä, kuin minä. Mitä tämä on? Nyt tekee mieli katsoo Digimonin kaks ekaa tuottaria taas. Kolmannessa (Digimon Tamers) ne digiötökät alkaa tunkee korteista ja ovat muutenkin ihan väärän värisiä/näkösiä, niin siihen sitten loppuikin sitten mun kiinnostus. Tässä muuten iso paljastus; vaikka vannon ikuisesti Pokémonien nimeen, niin Digimonissa on mun mielestä hippusen parempi juoni. Ainakin noiden kahden kauden aikana, ainakin jos animea katsoo. Pokémon mangana onkin sitten asia erikseen, toivottavasti tekisivät siitä vielä animen joskus.


Loppuun oikein söpöisä kuva Murusta, nappisilmä toivottaa hyvät viikonloput kaikille!

83 kommenttia:

  1. Noita akvaarioita saa meillä päin ainakin vapaa valinnasta:D laatu kauppa, kaikki tarpeellinen löytyy:) ihanat noi siniset hiukset<3

    VastaaPoista
  2. Hahaa, meidän kummipoika oli juuri saanut tommosen akvaario valaisimen, Tokmannilta olivat ostaneet :)

    https://www.toknet.fi/valaisimet/akvaariovalaisin-10-w/6416485106603/dp?openGroup=358

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIITOS TUHANNESTI. ♥ Meen hakee tommosen itelleni heti, ku rahatilanne antaa periks. XD Niin hieno.

      Poista
  3. mulla on tommottinen akvaario! mulle ostettu ainaki joltai kirpparilt ja nykysinki nähny noita oikeestaa melkee jokasel kirpparil missä oon käyny :)

    VastaaPoista
  4. Ei hitto mäkin haluun tommosen akvaarion :D

    Mutta empä muistanut että marsut on noi söpöjä. Pelkään niitä ja kaneja ja hamstereita koska mua o purru hamsteri joskus kakarana :DDD Ja kaneja siks ku mun kaverin jo edesmennyt kani oli ihan hullu ja se kahto mua aina MURHAAVASTI ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuo marsu oo ku hamsteri! :D Mua on purtu tuhat kertaa, olin sun unelmaduunissa kerran eläinkaupan häkinpesijänä.. XD

      Kanit osaa kyllä välillä olla pelottavia. :|

      Poista
  5. VOI IETUNA tuo hamsterimussukka <3<3<3<3 tuituiii
    Matelijat on aivan älyttömän söpöjä, mutta ite en sellasta voi hankkia... En pystyis syöttämään sitä ja se kuolis nälkään :D Ötökät on kuvottavia ja mitään pikkusia karvapalloja en todellakaan ala syöttämään ;;_______;;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan syötävän suloinen!

      Mulle ötökät on ihan fine ni ei tuu sen kaa ongelmia onneks. :D Pelottaa vaa, että en osais hoitaa tommosta yhtään.

      Poista
  6. Digimon elokuva on yks parhaimpia.

    VastaaPoista
  7. Hei! Ajattelin että voisin värjätä harmaalla shokkivärillä blondit hiukseni ja sitten laittaa niihin pinkillä hiusliidulla jotain raitaa (partyy varten vaan). Onko huono idea? Näyttääks se pinkki iha tuhnulta harmaan/hopean päälle, ku se ei oo kunnon värii ?

    Toine vaihtoehto ois et värjäisin osan hiuksista harmaalla/hopealla ja sit paljon raitoja pinkillä shokkivärillä ihan. Mut mua hirvittää siis lähteeks pinkki kokonaan jossain vaiheessa pois, vai voiks se jumahtaa kiinni et ei haalistu ihan täysin pois vaan jää semmost vaaleen ja oranssin sekotusta? :S

    Kumpi sun mieelst ois parempi idea?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä kuulostaa ja en usko että näyttää pahalta, noi hiusliiduthan menee hyvin jopa tummien värien päälle. :)

      Saattaa jäädä vaaleenoranssia, mut mulla ainakin pinkki lähti tosi hyvin pois itsekseenkin. :0 Kun haluut siitä eroon, ni muhittelet sitten Herbinan syväpuhdistavaa päässä!

      Ehkä tuo hiusliitu kuitenkin, pinkki saattaa lähtee leviämään muualle tukkaan.

      Poista
  8. Sun tyylis on tosi kiva! :3 Mistä on toi yhen kuvan musta mekko, jossa on takana pitempi helma?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Se on hame ja paita erikseen, hame on Ebaysta. :)

      Poista
  9. aaa toi toisiks kiva kuva! se on joku tv-sarja mitä oon kattonu joskus mut en saa sen nimee päähäni....

    VastaaPoista
  10. kutsun myös omia rakkaita ötösiä kaikilla ei-välttämättä-niin-kauniilla nimillä <3 joskus ajat sitten olin jossain koiramiitissä niin en ees huomannut kun sanoin koiralleni'' tuu sinä söpö karvainen paskanpala tänne nyt'' ja muut miittiläiset kattoo että mitävittua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks noi on vaa kotona ni ei tarvii ottaa huonon omistajan leimaa randomeilta ihmisiltä otsaan.. XD

      Poista
  11. toka vika kuva!! muistan ton ohjelman!! mutta mikä sen nimi oli!:D oot ihana <3

    VastaaPoista
  12. Apua tässä postauksessa on kyllä täydellisyyden ainekset, parta-agamat, pokemonnuudelit, pikachu-kigurumi, Pokémon TGC ja lista menee vaan eteenpäin... T_T (nyt loppu mun osalta sen enkun kirjottaminen kun en älyä miten "the list goes on and on" vois kääntää.)
    Mutta suloisuus olet aina vaan niin. ;_;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin paljon parhautta. <3 Pitää joskus nähä ja ottaa vähä korttimatsia! Lista jatkuu ja jatkuu? XD Pöljä. <3

      Poista
  13. Mitä oot muute opiskellu ja oliko lukio susta vaikeeta? Miten teit päätöksen ysiluokalla et meet lukioon? Ja jäitkö siis kotia asumaan vai muutitko omaan kämppään?
    Niin ja ootko itseasiassa nyt missä töissä?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin lukioo ja amiskassa merkonomilinjaa, lopetin molemmat kesken. :D Lukio ei ollu vaikee paikka, mut ei sovi tällasille laiskoille ihmisille yhtään.

      Menin lukioon, koska en keksiny muuta ja kaveritki meni sinne. :D Asuin kotona lukion ajan ja vuoden amiksesta, sitten vaihdoin koulua Espooseen vuos sit ja nyt sain pari kk sitten oman kämpän vasta. :D Työpaikan voi päätellä tästäkin postauksesta jos on ovela. :>

      Poista
  14. Nyt innostuin taas Digimonista ja aloin katsomaan elokuvaa :3

    VastaaPoista
  15. Iteltäki löytyy toi kalavalohommeli ja joo niit saa siis toknet kaupoist eli vapaavalinnasta ja tarjoustalosta ym. ja oon prismassakin nähnyt noita :D hintaluokkahan on sitä 10-20e

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se tulikin jo selväksi aiemmin. :D Pitää vaan mennä metsästämään oma.

      Poista
  16. Oioi, ihana hamsteri :)
    Mulleki tuli vähänaikaa sitte uus pikkukaveri tänne (hamsteri myöskin).. Lempiharrastuksia mm. patterinväliin tunkeminen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkä värinen sun otus on? :3 Hirvee riiviö sekin. :D

      Poista
    2. pk rex hopeasoopeli :3 no on! :D

      Poista
  17. Muutamassa Sokoksessakin olen nähnyt noita akvaarioita :---) niitä taitaa olla aika monessa kaupassa, eiköhän jostain sullekin löydy!

    VastaaPoista
  18. noit akvaarioita on kans prismassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten oon missannu.. :D Tosin harvemmin käyn valo-osastolla!

      Poista
  19. Eikä toi akvaariolamppu :DD Mulla oli noita kaks villissä lapsuudessani. Oli ehkä HC:mmät ikinä.
    Btw aiotkos palata violettiin/violetihtavaan hiusväriin joskus? <:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miks mulla ei ollu? :<

      En osaa sanoa, oishan tuo ihan hauska!

      Poista
  20. prisman lamppu osastolta oon tommosen kans bongannu... :D

    VastaaPoista
  21. I love your blog! What color is your hair today?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! :> That last picture of me is from last week and I haven't changed the color yet. :D

      Poista
  22. Vastaus on tullut jo,mutta vastaan silti...meillä pohjosessa noita akvaariolamppuja on maxi makasiinissa ja maxi kodintukussa,eli tokmanni konsernin kaupoista ainakin löytyy :)
    Pääsinpähän vastaamaan lälläslää....

    VastaaPoista
  23. DIGIMON LEFFA♥ et oot tosissas RAKKAUDEN HUIPENTUMA MUN LAPSUUS JA KAIKKI SELLANEN ON TOSSA LEFFASSA :D onks se jossain netissä???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Latasin sen, mut ihan varmana saa katottua jostain sivulta niinku kaikki jaksotkin! :D

      Poista
  24. Meillä on tollanen kala-akvaario-lamppu-mikälie-pömpeli. Tosin ollu jo aika pitkää (tällä hetkellä jossai tuolla kaapin täytteenä..) joten en muista mistä on.. Saatin kai joululahjaks joten en ees tiiä....
    Eli maailman tärkein kommentti, ole hyvä.

    VastaaPoista
  25. Meiltäpäin noita akvaariolamppuja on ainaki Prismassa.. Pikkusiskon kanssa niitä mulkattiin silmät ristissä.. Ja ihana toi Muru :3

    VastaaPoista
  26. Digimooooon♥ ja poksut :33 digimonissa kyllä on jotenki kivempi se juoni. pokemon on vaan sillee "jee oon ash ja musta tulee maailman paras pokemonkouluttajaaa jeah!" jotenn :D mutta vannon kyllä kummanki animen nimeen♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja Digimonissa ne aina pelastaa maailman. :D Mut ne jaksot ei oo yhtä pahaa toistoo kuitenkaan. Mua ainakin suoraansanoen vituttaa Rakettiryhmän ainainen epäonnistuminen, siinä mangassa ne on sentää badass!

      Poista
  27. Angela Anaconda, en kestä! Oot ihan huippu :D

    VastaaPoista
  28. Sä et tiedä kuinka pahasti hämäännyin, kun ihan rauhassa selailin ja huomasin ton hamsterin. On meinaan ihan elävä kaksoisolento mun rakkaasta urposta :D

    VastaaPoista
  29. Heei ois kiva lukea sieltä marsublogista uusia kuulumisia ja ehkä tästä murusestakin jotain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kiva postata sinne, mut ei oo kuvia ja en ikinä tajua ottaa valosalla. :<

      Poista
  30. ehehhe, taidampas paljastaa itseni, sekaisin olevaksi fani tytöksi joka tunkeutui ihollesi tänään kinumaan vielä sitä kuvaa. oompas kauhee piilo stalkkeri. mutta joo, ajattelin tässä vain sanoa että tulen vielä joku päivä kiusaa sua uudestaa ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olit just söpö. <3 Jos tälläkertaa silleen, et oon vähän vähemmän myöhästyneen näkönen.. XD

      Poista
    2. hihi, voi kiitos !! <3 :) haha, vois kyllä kattoa seuraavaa ajankohtaa ja ehkä myös sillo esittelen itseni ... :D jaja muuten saat sit maininnan mun blogiin ! (:

      Poista
  31. kannattaa käyä zio pepessä lapinlahdenkadulla jos haluu hyvää hyvää kohtuuhintasta italialaista. ei mikää ankee ketjumesta ja carbonara on mahtavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistän korvan taa, kuulostaa hyvältä! :0 Kiitos!

      Poista
  32. Hei, montako tollasta 100ml crazy colorin väripurkkii sulla menee pidareihis ja omaan päähäs? :)

    VastaaPoista
  33. Oli pakko ladata ja kattoo vuosi sitten digimonin eka tuotantokausi ja oi sitä nostalgiaa...! Suomenkieliset dubbaukset nyt oli aika perseestä enkä niitä mistään löytänyt joten englantia tuli harjoitettua samalla.. Ja muistan miten katottiin melkeen joka viikko ekalla luokalla iltapäiväkerhossa digimon elokuvaa... good old times <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäsköhän itekkin taas kattoo, ainakin on pirun hyvät kaks ekaa kautta!

      Poista
  34. http://www.piercingtime.com/snake-bite-and-monroe-piercing/

    törmäsin naamaasi !

    ps. tollasia akvaariolamppuja on joskus saanu aikanaa tokmannilta ja muilta vastaaavilt puljuilt. mulla oli pienenä tollane (ja löytynee edelee ullakonkätköistä) ja virost vanhemmat toi sellase munamallin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ompa kökösti muokattu toi leima pois.. :D Mut kiitos ku linkkasit!

      Poista
  35. olisin kiinnostunut, että omistatko bcr-koruihin avaus- ja kiinnilaittopihdit vai miten saat ränklättyä esim. smileyyn korun?
    tuntuu että on aina sormet verillä ja kärsivällisyys pettäny 666 kertaa jos niitä yrittää sormin itse laittaa.. :D

    VastaaPoista
  36. Pakko kysyä, mistä olet haalinut itsellesi tuollaisen pikachu puvun? :D Itse olen etsinyt sellaista kaikkialta, muttei ole sattunut eteen..

    VastaaPoista
  37. Uiii mikä suloisuus tuo pikkuinen Muru! Ps. Et ole päivittäny marsublogia piiiiiiiitkään aikaan :----(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö, nimensä veroinen. <3 Joo tiiäään mut ei oo tullu otettua kuikutuksista kuvia. :<

      Poista
  38. me joskus aikoja sitte ostettiin tollanen kala-akvaario mun muistaakseni ihan vapaa-valinnasta :D

    VastaaPoista
  39. Normaalilla värityksellä varustettuja partiksia saa kasvattajilta jopa alle satasella:) Esimerkiksi täältä löytyy: http://www.reptilemaniacs.com/normaali-p-1205.html

    En tiedä ehtikö joku muu jo ennen minua, sillä olin laiska enkä jaksanut selata kaikkia kommentteja läpi:--D

    VastaaPoista
  40. Jos etsit viel akvaariolamppua , niin :

    https://www.toknet.fi/akvaariovalaisin-10-w/6416485106603/dp?ref=productlisting-topsale

    :))

    VastaaPoista
  41. mut eihä eläinkaupas ees sais kuvata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sniikisti känny kädessä, se myyjä kyl näki muttei sanonu mitään. :D

      Poista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.