20.2.2013

Kännykän antimet.

Kännykkä-syrjäyttää-kameran-syndrooma on iskenyt tännekkin. Voin kyllä perustella esim. sillä, että kännykällä kuvan ottaminen julkisissa välineissä on ensinnäkin äärimmäisen tärkeää ja elämäntasoa nostattavaa, myöskin huomattavasti vähemmän huomiota herättävää, kun semmosen järkkärimötykän kanssa tähtäily käsien mitalla naamalle. Odotan, että jossain joku alkaa tehtailla luurina toimivia Nicoja ja Canoja, niin saataisiin näihin jokamaijan luurimörssäyksiinkin vähän jotain laatua kehiin. Kun tällaisen blogimaailmassa syöpään verrattavan postauksen tekemiseltä en välttynyt sitte minäkään, valitettavasti.

Mutta tässä satoa minun ja Sampan (Samsung Galaxy S3) yhteiseltä ajalta. Meidän suhteemme on ollut hyvin kaunis ja tiivis.


1. Ihan ensimmäine Sampalla otettu kuva, minusta tietysti! 2. Pääsin näihin asukuvien makuun, kun tää kulki aina mukana.


Kurttuisia ämmiä! Mulla oli joku maailman hirvein kriisi tosta väristä, koska värjäsin tukan Tropical Greenillä ja musta se näytti kaikkien muiden sanomisista huolimatta _vihreeltä_ eikä turkoosilta. Wtf sanon minä, ihan turkoosihan se näissä ainakin on! Nyt on kyllä ämmä ihan höpöjä puhunu.


Mulla ei tässä vaiheessa ollut asuntoa, niin sluibailin suurimman osan ajasta Merillä (joo oli oma laiva mukana heheh). Tunnista tosta toisesta kuvasta yksi keskisormea näyttävä bloggaaja emona!


Paras aamiainen ikinä. Jos jotain mun ja Villen suhteesta jään kaipaamaan ni näitä mättöaamiaisia, joiden tuhoamisen aikana toljotettiin silmät killissä One Pieceä. Vitti että alko muuten mieliteko pekonia kohtaan mums. Jumalten ruokaa. En kyllä tajua miten mäkkäri on voinut yhdistää kaksi maailman parasta asiaa, pekonin ja hampurilaisen, ja saanut sen maistumaan vetistyneeltä ulosteelta. Mut snägäripekonihirviöt ja aamuyöripuli for the win!


Ikku-Yy! Mun nimitys Pikku-Myylle t. Vilhelmiina 1v. Vaalensin tukan epäonnistuneesti turkoosista vihertäväksi blondiksi. Syksyä rinnassa ja vettä keuhkoissa keksin, että ainoa looginen pakotie tästä on tietty värjätä punaiseksi! Käytin Crazy Colorin Fireä ja Vermillion Rediä.


Yritin toteuttaa punaisen kanssa vaaleita latvoja. Peep! Ei onnistu, jo yhdessä pesussa ne hujauttivat itsensä lohenpunaisiksi. Aika kettu!


Joojoo liian pitkät ruokatauot~!


Jos ton punasen eroon heivaaminen ei olis yksi piikkinen aavikkotie, niin voisin melkein myöntää, että näitä kuvia tuijotella himottaa taas! Mulle tänään jo uhkailtiin, että the time of red will come again. No way, Jose!


Äkäisen persikkapepun kautta tohon onni onnettomuudessa tukkaan - eli hopeapinkkiin! Ton toisen puolen piti olla blondi, mutta Silver-blondauksen mukana tulleet hopeamaskit olivatkin nimensä veroisia.


HNNGGGHHH!! Rakastan tätä paitaa yli kaiken, onhan siinä kuitenkin lempi hahmoni maailman mahtavimmasta animesta ja onhan tuo aika pirun komea ja siistinhuikea, ihana ukkeli. 500 jaksoa myöhemmin voin vain todeta, että elämä on hyvin julma, ja animejen kirjottajat on suoraan helvetistä.


Tonyn perusilme. EN KESTÄ TOTA, se trollaa mua aina noin ja kuolen nauruun.


Herkkää herkkää, rai ra-rai-raiii.


Näillä tietomilla tein elämäni virheen ja tutustuin tulevaan vaimooni, Elinaan. Yhteinen rappioelämä alkoi heti, kun seuraavalla tapaamiskerralla käytiin ostamassa kaupasta molemmille ekat omat pullonavaajat ja ryypiskeltiin Kampin portailla. Rataelämäää kuus kuus kuus. Ja sitten se olikin menoa DTM-neitsyys, käytiin navybileissä ja mahtavuutta, mahtavuutta.


Jouduin lähes aina pitämään mun uskallista ja nyt kauheasti harmaantunutta pipaa, oma tukka oli niin lyhyt, etteivät pidennykset meinanneet peittyä sillä kunnolla.


Hitsit että tuo vaaleanpunainen oli aika söpöliini. Tekee vielä varmasti comebackin! Ja koska kysyy, jos en mainitse tuhannen kerran, että pinkki ja vaaleanpunainen on molemmat saavutettu Crazy Colorin Pinkissimon avulla. Mun luottopinkki, josta saa lisätyn hoitoaineen määrää vaihtelemalla ihan kaikkea kirkkaasta pinkistä hattaraan vaaleanpunaiseen ja siitäkin haaleampaan.

Siinä oli ensimmäisen 2kk ajalta (elo-loka) Samppailua, kerkesin vaihtaa tukan väriä vain noin viisi kertaa.. Ja oi kyllä, näitä postauksia on tulossa lisää! Tuolla on vielä joku ~40 kuvaa muokattuna ja odottamassa julkaisua. Jes!

37 kommenttia:

  1. Pinkki on sun väri - nyt ja aina. Amen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voipi olla. :D Mutta tykkään käydä vieraissa!

      Poista
  2. mahtava postaus... oot kyl yks näteimmist ihmisistä joita ooon nähäny :D

    p.s. ootko kokeillu viel vaaleensinisiii hiuksii?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awwwww ihana. <3

      On mulla sillee tahattomasti ollu. :D

      Poista
  3. Pinkki on kyllä niin sun väris. :D Oispa munkin! Maailma on julma ja sitä rataa. :)

    VastaaPoista
  4. moikka hei olis super kiva jos kertoisit et voinko laimentaa kaupan tavallista kestoväriä hoitoaineella? siis ei suoraväriä. ku joskus luin jostai blogista et joku teki niin mut en tiiä sen enempää :/ miten on, toimiiks se ja tuleeks väristä haaleampi?:) kiitos!

    VastaaPoista
  5. äää kuola alko miltei valuu ku kaikki hiukset oli nii karkkisia, tykkään!

    Mut hei eiks Samsumgilta oo tullu sellanen kamera-älypuhelin, mikä siis on kamera kosketusnäytöllä ja voit jakaa kuvia suoraan siitä esim. Facebookkiin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattista! :)

      ONKO??? :< Tahtoo!

      Poista
    2. http://www.gigantti.fi/product/kamerat/digikamerat/GC100WH/samsung-galaxy-kamera-ek-gc100-valkoinen

      Joo siis tuo, on kyl aika hinnakas :c

      Poista
    3. Ei siin ollukkaa soittomahdollisuutta hö. :<

      Poista
  6. snyysh ootan vieläkii sitä siun ja Tonyn yhteisvideoo,mur >:) mut kauneutes korvaa asian.

    VastaaPoista
  7. löysin sun blogin vasta pari päivää sitte ja oon jo ihan totaalisesti koukussa :D sulla on alyttömän kivoja lävistyksiä ja oot tosi nätti kaikkien noitten hiusten kanssa ja muutenkii :)

    VastaaPoista
  8. näin sut tänään kampis, taisin saada kohtauksen ku tajusin et se olit sinä :D vihree tukka muuten sopii sulle tosi hyvin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu aattelin tulla kosimaan mutta tajusin et sormus unohtu kotiin ja ujous kohtaus iski :((

      Poista
  9. MITÄÄÄÄÄH, millon ootte eronnu villen kanssa :O ? kerro tästä jotain :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johan mä tästä lokakuussa informoin.. :D Emmää!

      Poista
  10. Heiheihei, jos sä oot eronnut Villestä niin... >:o
    Linkkaa postaus jossa siitä informoit?

    VastaaPoista
  11. pöörrr tahon sen kysymyspostausvastausvideon :'(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä jouduta rankuttaminen kuitenkaan. :D Oon liian kiireinen töissä.

      Poista
  12. Ääh, olet vaan ihan ylikaunis:3

    VastaaPoista
  13. Aaaaa ihanaa et joku muukin on nimenny puhelimensa :3

    ps sun hiukset on ollu ja on kauheen kivoja, kumpa itekin uskaltais värjäillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakkaalla lapsella pitää olla nimi! <3

      Kiiitoooooos! :) Siit vaa värjäämää, ei oo paha. ;)

      Poista
  14. Oot ihan supersöpö ja kaikkee aw :3 Kiinnostaa mistä oot ton One Piece -paidan hankkinu?

    VastaaPoista
  15. toi punainen väri nii onks se crazy colorin värii vai mitä värii c:

    VastaaPoista
  16. Vilu kultaseni, mä oon pari kertaa bongannu sut Kampis mut helkkari ku en viiti tulla moikkaa o.o ja jos joskus kuvaisit sillee et sul on vaa Snakebitesit ku haluun nähä sut sillee :) Ite oon hankkimassa snaket ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hö, mikset? :< Ei ne mee enää tosta läpi, eti jotain vanhoja kuvia. :>

      Poista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.